کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-30 ساعت 02:05)oe163 نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 20:31)AMI4SAL نوشته:  با سلام
لطفا این سوال من رو جواب بدید

من مدارکم رو که برای کی سی سی فرستادم جواب دادن که فرم های شما دریافت شده ولی دیگه هیچی در مورد اینکه مدارک کامل بوده یا درست بوده نگفتند لطفا بگید که آیا برای شما هم همین جوریه؟
متن نامه اینه:
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received.
Please refer to the website at www.dvlottery.state.gov for further instructions.
ممنون

من براي اطمينان از اينكه مداركي كه فرستادم از جانب KCC قابل تائيد ميباشد پس از 10 روز ايميل زير را فرستادم و طي 5 روز پس از ارسال، جواب آن را دريافت كردم. در ضمن هيچگونه رسيد اتوماتيك نيز دريافت نكردم.
متن ايميل من:

Subject: DV-2012 Inquiry

Case Number: 2012AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet by TPG with no. xxxxxxxxx. The shipment delivered on Month dd, yyyy and signed by T CAMPBELL.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing
?
Sincerely,
First Name Last Name

و جواب ايميل:

Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

دوست عزیز خواهشا سوال هاتون رو در تاپیک مربوطه بنویسید و حجم پست های این تاپیک رو زیاد نکنید، ما برای سوال شما تاپیک جدا داریم و دوستان در اون تاپیک هم بسیار فعال اند و جواب شما رو سریع می دهند.
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-08-30 ساعت 14:10)mansour*** نوشته:  من الان رفتم عکاسی برای گرین کارت جناب عکاس میگه فرمت دیگری پیشنهاد میکنه اما من میگم طبق دستورالعمل باید5*5 باشه با زمینه سفید منو تو شک انداخته نظر شما چی هستش؟بنظر شما 10تا عکس کافی هستش اما فکر کنم زیاد باشه اما بعدا درد میخوره.
آقا جان، خیلی راحت بهت بگم که فقط به همون چیز هایی که تو فرم KCC نوشته اعتماد و عمل کن، مگه اون یارو عکاسه برای KCC کار میکنه که پیشنهاد میده؟
اگه ۱۰ تا عکس برات خیلی گرون در نمیاد، خب بگیر، کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه!
من فایل عکسم را از عکاسی گرفته‌ام، و هر وقت، هر چند تا که دلم میخواد پرینت می‌کنم, اندازه و فرمتش را هم، هر جور که لازم باشه خودم دستکاری می‌کنم.
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: mansour***
(2011-08-30 ساعت 14:10)mansour*** نوشته:  من الان رفتم عکاسی برای گرین کارت جناب عکاس میگه فرمت دیگری پیشنهاد میکنه اما من میگم طبق دستورالعمل باید5*5 باشه با زمینه سفید منو تو شک انداخته نظر شما چی هستش؟بنظر شما 10تا عکس کافی هستش اما فکر کنم زیاد باشه اما بعدا درد میخوره.

سلام دوست عزیز می شه لطف کنید بگین جناب عکاس چه فرمتی پیشنهاد می ده؟
موفق باشید
تشکر کنندگان:
با سلام،
من هنوز فرم ها را نفرستادم. دو تا سوال داشتم
اول اینکه آخرین مهلت فرستادن فرم ها تا کی هست؟
و دوم اینکه: من تا یک ماه دیگه فقط ایران هستم و بعد میرم هندوستان، اگه الان فرم ها را بفرستم و آدرس هندوستان را بدم، مشکلی نخواهد داشت؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-08-30 ساعت 18:10)reza4e نوشته:  با سلام،
من هنوز فرم ها را نفرستادم. دو تا سوال داشتم
اول اینکه آخرین مهلت فرستادن فرم ها تا کی هست؟
و دوم اینکه: من تا یک ماه دیگه فقط ایران هستم و بعد میرم هندوستان، اگه الان فرم ها را بفرستم و آدرس هندوستان را بدم، مشکلی نخواهد داشت؟
ممنون
اولا شما بفرمایید که کدام فرم‌ها را نفرستاده‌اید هنوز؟
اگر منظورتان فرم‌های اولیه است که باید بگم، بستگی به کیس‌نامبرتون داره، زیرا الآن کیس‌نامبرهای زیر ۸۰۰۰ پرونده‌شان به جریان افتاده و تا یک ماه دیگه می‌روند برای مصاحبه. اگر کیس‌نامبرتون بالاست که، شاید هنوز وقت داشته باشید چون در نامه قبولی از طرف KCC من جایی ندیدم که تاریخ مشخصی نوشته شده باشد.
به اینجا هم یک سری بزنید، تمام کارهایی که باید انجام بدهید، اینجا مشخص شده.
در مورد آدرس هم اگر من باشم اینگونه مینویسم که، هرجا که آدرس محل زندگی تا الآن را می خواهند، آدرس الآن را می‌نویسم، و هر جا هم که آدرس پستی، یعنی آدرسی که KCC برای مکاتبه لازم دارد را، آدرس جدیدم را می نویسم.
خیلی هم سخت نگیرید، بعدا می توانید تغییر آدرس را با ایمیل اطلاع دهید.
اما من اگر جای شما باشم، هر چه زودتر فرم ها را می‌فرستم.
با درود فراوان
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: mitra_a ، ali.narooei ، reza4e
سلام من دیر متوجه شدم که برنده شدم و مدارک رو تازه فرستادم
می خواستم ببینم که دیر شده یا نه ؟
و دیدم که نوشته بودید بستگی به کیس نامبر داره که باید زیر 8000 باشه تا شاید مهلت باشه هنوز .... کیس نامبر 12 رقمه کدوم ارقام رو باید چک کنم
مرسی
تشکر کنندگان:
مرسی
کیس نامبر من آخرش
52xxx هست ... دیر فرستادم ؟؟؟
تشکر کنندگان: Shezem ، 3rip ، ali.narooei
(2011-08-30 ساعت 20:34)mitra_a نوشته:  مرسی
کیس نامبر من آخرش
52xxx هست ... دیر فرستادم ؟؟؟
زیاد نگران نباشید، احتمالا دیر نفرستاده‌اید، با توجه به کیس نامبرتون. مهم این هست که فرستاده‌اید.
برای اطمینان بیشتر یه چند روزی بعد از رسیدن فرم‌هایتان به KCC یک ایمیل بزنید و پرس و جو کنید که مثلا آیا فرم ها رسیده ویا اینکه آیا اشکالی در آن نبوده؟
من ایمیل زدم و آنها هم پاسخ دادند، البته یک هفته طول کشید تا به ایمیل من پاسخ بدهند.
درود فراوان
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: mitra_a ، ali.narooei
سلام دوستان عزیزم؛ تبریک به همه و آرزوی موفقیت واسه همه دوستانم. من سه تا سوال دارم: 
۱-کیس نامبرم بالاست. به مصاحبه می رسیم؟امسال کیس نامبرها رفته بالا ظاهراْ. من شنیدم تا کیس نامبر پنجاه هزار حتماْ دعوت میشن به مصاحبه. درسته؟
۲- با این کیس نامبر حدوداْ چه زمانی وقت مصاحبه ام میشه؟
۳- من دانشجو هستم در مالزی. سفارتم رو مالزی انتخاب کردم. اما ظاهراْ همه ترکیه مصاحبه میکنن! از سفارت مالزی آیا اطلاعاتی دارید؟ کسی قبلاْ اینجا مصاحبه شده؟ 
ممنون!
2012AS00043XXX
کنسولگری:کوالالامپور
کارنت شدن کیس:April13
مصاحبه:Jun14
دریافت ویزا:Jun17
ورود به آمریکا :13 Oct
دریافت گرین کارت:25 Oct
تشکر کنندگان: mitra_a ، ali.narooei
(2011-08-30 ساعت 20:51)nitrogen نوشته:  سلام دوستان عزیزم؛ تبریک به همه و آرزوی موفقیت واسه همه دوستانم. من سه تا سوال دارم: 
۱-کیس نامبرم بالاست. به مصاحبه می رسیم؟امسال کیس نامبرها رفته بالا ظاهراْ. من شنیدم تا کیس نامبر پنجاه هزار حتماْ دعوت میشن به مصاحبه. درسته؟
۲- با این کیس نامبر حدوداْ چه زمانی وقت مصاحبه ام میشه؟
۳- من دانشجو هستم در مالزی. سفارتم رو مالزی انتخاب کردم. اما ظاهراْ همه ترکیه مصاحبه میکنن! از سفارت مالزی آیا اطلاعاتی دارید؟ کسی قبلاْ اینجا مصاحبه شده؟ 
ممنون!

۱- من خودم به گفته‌های دیگران زیاد اعتماد نمی‌کنم، باید فقط منتظر عملکرد KCC شد. پارسال از آسیا همه پرونده‌ها کارنت شده‌اند.
۲ـ زمان حدودی مصاحبه را هم نمی‌شود تخمین زد، با توجه به مصاحبه شده‌های پارسال، شاید برای شما، جولای ۲۰۱۲
۳ـ مکان سفارت هم، با توجه به محل زندگی و نزدیکی به آن انتخاب می‌شود. پذیرفته شدگان از داخل ایران به آنکارا برای مصاحبه می‌روند، زیرا آمریکا در ایران سفارت ندارد. حالا شما اگر می‌خواهی پول بیشتر خرج کنی و برای مصاحبه به آنکارا بروی، تصمیم با خودتان است.
با درود فراوان
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: mitra_a ، nitrogen ، ali.narooei
توفرم ها سری اول نوشتم auto mechanicS engineering (طبق نظر دوستم که دانشجوه تو امریکا) رشته ام "مهندسی اتومکانیک" بوده. میترسم بعدا که مدارک رو دادم واسه ترجمه یه عنوان دیگه باشه! رشته من مربوط به خودرو و وسایل نقلیس اما درسهای مشترک با مهندسی مکانیک مخصوصا با گرایش جامدات زیاد داشتیم. پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering

2-auto mechanics engineering

3-automotive engineering

mechanical engineering-4!که بعید میدونم
سوال 1: واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ سوال 2: آیا auto mechanicS engineering اشتباه س (یعنی گزینه 2 بالا)؟؟؟ سوال 3:توبند33 آخر کلمهengineering یعنی g جا نمیشه موقع تایپ چه کنم؟ ممنون
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان:
(2011-08-30 ساعت 22:59)emrah66 نوشته:  توفرم ها سری اول نوشتم auto mechanicS engineering (طبق نظر دوستم که دانشجوه تو امریکا) رشته ام "مهندسی اتومکانیک" بوده. میترسم بعدا که مدارک رو دادم واسه ترجمه یه عنوان دیگه باشه! رشته من مربوط به خودرو و وسایل نقلیس اما درسهای مشترک با مهندسی مکانیک مخصوصا با گرایش جامدات زیاد داشتیم. پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering

2-auto mechanics engineering

3-automotive engineering

mechanical engineering-4!که بعید میدونم
سوال 1: واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ سوال 2: آیا auto mechanicS engineering اشتباه س (یعنی گزینه 2 بالا)؟؟؟ سوال 3:توبند33 آخر کلمهengineering یعنی g جا نمیشه موقع تایپ چه کنم؟ ممنون

ببین دوست عزیز، من پیش خودم اینجوری تصور می‌کنم که اون کارمند KCC که روی پرونده من و شما کار می‌کند، او نیز یک انسان هست مثل من و شما، او نیز مثل من و شما عقل و منطق و قدرت استدلال داره، که اگه مثلا یک حرف با تایپ جا نشه و شما با خودنویس بعد از پرینت کردن روی کاغذ بنویسی، اون کارمنده هم میتونه بفهمه که جا نشده. و دیگه اینکه، توی ترجمه هم احتمالا اشکالی پیش نمیاد که مثلا شما رشته‌ات را به انگلیسی چی ترجمه کردی، اون یارو که نمی‌خواد شما را استخدام کنه. من فکر می كنم که آنها می‌خواهند بدانند که شما تحصیل کرده‌ای یا نه، و اگر آره، در چه رشته‌ای، همین. دیگه اون یارو تمام رشته ‌های تحصیلی را که از بر نیست!
اینجوری هم میشه فکر کرد که اون کارمنده احتمالا چند سالی هست که اونجا داره کار می‌کنه و مطمئن باش که قبلا هزاران بار از این نوع موارد را دیده.
اگر هم می‌خواهی که آنچه که خودت در فرم نوشته‌ای با ترجمه‌ی دارالترجمه یکی باشه، من پیشنهاد می‌کنم که زمانی که مدارکت را می‌بری برای ترجمه به دارالترجمه تاکید کن که رشته شما را آنطور که خودت نوشتی برایت بنویسند.
زیاد سخت نگیر! اون کارمنده اینقدر وقت نداره که پرونده شما را موشکافی کنه و بعدش بگه: چون شما اینجا را اینجوری نوشتی، پس قبول نیست!
البته این چیزهائی که من اینجا نوشتم، آن‌چیزی بود که به فکر من رسیده، حتما خودتان هم با توجه به شرایط خودتان بهتر می‌توانید بسنجید.

درود فراوان

2012AS35xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، emrah66
سلام فقط مثل فرمت کی سی سی .فعلا 6 تا کافیه.البته دوستانی که در سفارت آنکارا قراره برن یک عکس از نیم رخ هم باید ببرن برای معاینات پزشکی
سلام اسپانسر من به من گفت یک فرم برای 2 نفرمون فرستاده سفارت من خودم اصلا فرمهای پر شده را ندیدمBig Grin
تشکر کنندگان:
(2011-08-31 ساعت 02:16)imanmamad نوشته:  سلام فقط مثل فرمت کی سی سی .فعلا 6 تا کافیه.البته دوستانی که در سفارت آنکارا قراره برن یک عکس از نیم رخ هم باید ببرن برای معاینات پزشکی
سلام اسپانسر من به من گفت یک فرم برای 2 نفرمون فرستاده سفارت من خودم اصلا فرمهای پر شده را ندیدمBig Grin
مطمعنی که نیمرخ هم میخوان؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
شماره کیس : 2012AS3xxx
تاریخ روئت قبولی در سایت: 15 july
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: October
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
دو تا سوال دارم :
1- با توجه به کیس نامبر پایینم ، من جزء اون 18 نفری که به مصاحبه در ماه اکتبر دعوت شدند نیستم آیا باید با سفارت امریکا در آنکارا تماس بگیرم و پیگیر این مسئله باشم یا مصاحبه من در ماه نوامبر انجام می شود؟
2- من در ماه جون از یک کشور اروپایی درخواست ویزای شنگن کرده بودم ولی متاسفانه ویزام ریجکت شد و یک مهر اپلای روز تحویل مدارک در سفارت آن کشور ، توی پاسپورتم زدند حالا به نظر شما این مسئله که به من ویزا ندادند برای پروسه لاتاری آمریکا مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان