موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-30 ساعت 02:05)oe163 نوشته: (2011-08-28 ساعت 20:31)AMI4SAL نوشته: با سلام
لطفا این سوال من رو جواب بدید
من مدارکم رو که برای کی سی سی فرستادم جواب دادن که فرم های شما دریافت شده ولی دیگه هیچی در مورد اینکه مدارک کامل بوده یا درست بوده نگفتند لطفا بگید که آیا برای شما هم همین جوریه؟
متن نامه اینه:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received.
Please refer to the website at www.dvlottery.state.gov for further instructions.
ممنون
من براي اطمينان از اينكه مداركي كه فرستادم از جانب KCC قابل تائيد ميباشد پس از 10 روز ايميل زير را فرستادم و طي 5 روز پس از ارسال، جواب آن را دريافت كردم. در ضمن هيچگونه رسيد اتوماتيك نيز دريافت نكردم.
متن ايميل من:
Subject: DV-2012 Inquiry
Case Number: 2012AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet by TPG with no. xxxxxxxxx. The shipment delivered on Month dd, yyyy and signed by T CAMPBELL.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing
?
Sincerely,
First Name Last Name
و جواب ايميل:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
دوست عزیز خواهشا سوال هاتون رو در تاپیک مربوطه بنویسید و حجم پست های این تاپیک رو زیاد نکنید، ما برای سوال شما تاپیک جدا داریم و دوستان در اون تاپیک هم بسیار فعال اند و جواب شما رو سریع می دهند.
با تشکر
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من هنوز فرم ها را نفرستادم. دو تا سوال داشتم
اول اینکه آخرین مهلت فرستادن فرم ها تا کی هست؟
و دوم اینکه: من تا یک ماه دیگه فقط ایران هستم و بعد میرم هندوستان، اگه الان فرم ها را بفرستم و آدرس هندوستان را بدم، مشکلی نخواهد داشت؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-30 ساعت 20:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-30 ساعت 20:23 توسط mitra_a.)
سلام من دیر متوجه شدم که برنده شدم و مدارک رو تازه فرستادم
می خواستم ببینم که دیر شده یا نه ؟
و دیدم که نوشته بودید بستگی به کیس نامبر داره که باید زیر 8000 باشه تا شاید مهلت باشه هنوز .... کیس نامبر 12 رقمه کدوم ارقام رو باید چک کنم
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-30 ساعت 20:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-30 ساعت 20:37 توسط mitra_a.)
مرسی
کیس نامبر من آخرش
52xxx هست ... دیر فرستادم ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم؛ تبریک به همه و آرزوی موفقیت واسه همه دوستانم. من سه تا سوال دارم:
۱-کیس نامبرم بالاست. به مصاحبه می رسیم؟امسال کیس نامبرها رفته بالا ظاهراْ. من شنیدم تا کیس نامبر پنجاه هزار حتماْ دعوت میشن به مصاحبه. درسته؟
۲- با این کیس نامبر حدوداْ چه زمانی وقت مصاحبه ام میشه؟
۳- من دانشجو هستم در مالزی. سفارتم رو مالزی انتخاب کردم. اما ظاهراْ همه ترکیه مصاحبه میکنن! از سفارت مالزی آیا اطلاعاتی دارید؟ کسی قبلاْ اینجا مصاحبه شده؟
ممنون!
2012AS00043XXX
کنسولگری:کوالالامپور
کارنت شدن کیس:April13
مصاحبه:Jun14
دریافت ویزا:Jun17
ورود به آمریکا :13 Oct
دریافت گرین کارت:25 Oct
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-30 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-30 ساعت 23:35 توسط emrah66.)
توفرم ها سری اول نوشتم auto mechanicS engineering (طبق نظر دوستم که دانشجوه تو امریکا) رشته ام "مهندسی اتومکانیک" بوده. میترسم بعدا که مدارک رو دادم واسه ترجمه یه عنوان دیگه باشه! رشته من مربوط به خودرو و وسایل نقلیس اما درسهای مشترک با مهندسی مکانیک مخصوصا با گرایش جامدات زیاد داشتیم. پیشکسوتای زبان انگلیسی از نوع آمریکاییش! ترجمه دقیقش چی میشه؟
1-auto mechanic engineering
2-auto mechanics engineering
3-automotive engineering
mechanical engineering-4!که بعید میدونم
سوال 1: واسه قسمت 32که میگه چه شغلی را قصد دارید در آمریکا داشته باشید عنوانAutomotive engineer خوبه؟ سوال 2: آیا auto mechanicS engineering اشتباه س (یعنی گزینه 2 بالا)؟؟؟ سوال 3:توبند33 آخر کلمهengineering یعنی g جا نمیشه موقع تایپ چه کنم؟ ممنون
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس : 2012AS3xxx
تاریخ روئت قبولی در سایت: 15 july
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: October
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
دو تا سوال دارم :
1- با توجه به کیس نامبر پایینم ، من جزء اون 18 نفری که به مصاحبه در ماه اکتبر دعوت شدند نیستم آیا باید با سفارت امریکا در آنکارا تماس بگیرم و پیگیر این مسئله باشم یا مصاحبه من در ماه نوامبر انجام می شود؟
2- من در ماه جون از یک کشور اروپایی درخواست ویزای شنگن کرده بودم ولی متاسفانه ویزام ریجکت شد و یک مهر اپلای روز تحویل مدارک در سفارت آن کشور ، توی پاسپورتم زدند حالا به نظر شما این مسئله که به من ویزا ندادند برای پروسه لاتاری آمریکا مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین