کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-31 ساعت 14:28)naazi نوشته:  شماره کیس : 2012AS3xxx
تاریخ روئت قبولی در سایت: 15 july
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: October
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
دو تا سوال دارم :
1- با توجه به کیس نامبر پایینم ، من جزء اون 18 نفری که به مصاحبه در ماه اکتبر دعوت شدند نیستم آیا باید با سفارت امریکا در آنکارا تماس بگیرم و پیگیر این مسئله باشم یا مصاحبه من در ماه نوامبر انجام می شود؟
2- من در ماه جون از یک کشور اروپایی درخواست ویزای شنگن کرده بودم ولی متاسفانه ویزام ریجکت شد و یک مهر اپلای روز تحویل مدارک در سفارت آن کشور ، توی پاسپورتم زدند حالا به نظر شما این مسئله که به من ویزا ندادند برای پروسه لاتاری آمریکا مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین

۱- اگه من جای شما باشم پی‌گیر می‌شوم، حالا یا از سفارت، یا از KCC. از پذیرفته‌شدگان سال‌های قبل هم پرس و جو کنی، بد نیست.
۲- این یکی را دیگه من نمی‌دانم، اما من از خودم سوال می‌کنم، ویزای شینگن اروپا به گرین‌کارت آمریکا چه ربطی داره؟ چرا باید مشکل‌ساز بشه؟
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: outlaw ، sinswimer ، SH1A2R3
یکی از دوستان گفته بود هرچی که به kcc ایمیل میزنه برای اطلاع از تاریخ دقیق مصاحبش اونا فقط جواب میدن که مدارک شما رسیده و کامل است.

بچه های دیگه این اشتباه رو مرتکب نشن، به kcc نباید ایمیل بزنن،بعد از کارنت شدن دیگه باید به سفارت مربوطه (آنکارا یا ابوظبی برای بچه های ایران) ایمیل بزنند.
تشکر کنندگان: Shezem ، sinswimer ، SH1A2R3
سلام.برای ارسال فرمها خیر-هنگام معاینات پزشکی
تشکر کنندگان:
(2011-08-31 ساعت 14:28)naazi نوشته:  شماره کیس : 2012AS3xxx
تاریخ روئت قبولی در سایت: 15 july
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 9 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: October
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
دو تا سوال دارم :
1- با توجه به کیس نامبر پایینم ، من جزء اون 18 نفری که به مصاحبه در ماه اکتبر دعوت شدند نیستم آیا باید با سفارت امریکا در آنکارا تماس بگیرم و پیگیر این مسئله باشم یا مصاحبه من در ماه نوامبر انجام می شود؟
2- من در ماه جون از یک کشور اروپایی درخواست ویزای شنگن کرده بودم ولی متاسفانه ویزام ریجکت شد و یک مهر اپلای روز تحویل مدارک در سفارت آن کشور ، توی پاسپورتم زدند حالا به نظر شما این مسئله که به من ویزا ندادند برای پروسه لاتاری آمریکا مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ممنون میشم اگه بهم جواب بدین

دوست عزیز :
1.من هم همین مورد رو دارم اغلب بچه هایی که به مصاحبه دعوت شدند مدارک رو 5 روز بعد از قبولی فرستاده بودن. فردا یا جمعه میل میزنیم به کی سی سی چون به بقیه هم اونا اعلام کردن.دیر نمی شه نترس
2.هیچ ربطی نداره چون بیشتر ایرانیا ریجکت میشن.اگه ایرانی نبودی خیلی بد بود.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-31 ساعت 19:06)3rip نوشته:  یکی از دوستان گفته بود هرچی که به kcc ایمیل میزنه برای اطلاع از تاریخ دقیق مصاحبش اونا فقط جواب میدن که مدارک شما رسیده و کامل است.

بچه های دیگه این اشتباه رو مرتکب نشن، به kcc نباید ایمیل بزنن،بعد از کارنت شدن دیگه باید به سفارت مربوطه (آنکارا یا ابوظبی برای بچه های ایران) ایمیل بزنند.

دوست عزیزم مگه به بقیه سفارت اطلاع داده؟به اونام کی سی سی .فکر کنم کی سی سی برنامه سفارتو میگیره تاریخ مصاحبه رو بهشون اعلام میکنه.
2 نفر
تشکر کنندگان:

بعد از کارنت شدن این kcc هست که با نامه دوم به شما زمان مصاحبه رو اعلام میکنه..
ولی شما زودتر میتونید از طریق تماس تلفنی یا ایمیل زدن تاریخ مصاحبتون رو جویا بشید

معمولا بعد از چند بار ایمیل زدن جواب میدن

(2011-08-31 ساعت 19:06)3rip نوشته:  یکی از دوستان گفته بود هرچی که به kcc ایمیل میزنه برای اطلاع از تاریخ دقیق مصاحبش اونا فقط جواب میدن که مدارک شما رسیده و کامل است.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Shezem ، outlaw ، behzadb57 ، Edenbeast ، 3rip
(2011-08-30 ساعت 15:41)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 10:40)majid89 نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 10:08)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-29 ساعت 16:27)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 22:15)saeed.kuchulu نوشته:  سلام دوستان.
من تو راهنمای فرم I-134 خوندم که این فرم باید برای تک تک افرادی که قراره اسپانسر شن پر شه. برداشت من اینه که اسپانسر ما بایست برای خانواده ما که یه خانواده 4 نفری است 4 بار این فرم رو بنام تک تک افراد خانواده پر کنه.
If you are sponcering more than one alien, you must submit separate Form I-134 for each alien
اما اسپانسرم میگه که فقط یه فرم برای هر خانواده لازمه و اون قبلا هم این کار رو کرده و دفتر خونه هم بش گفته که یک فرم بایست پر شه. و جمله بالا در رابطه با اسپانسر کردن دو با چند نفر با دو یا چند کیس نامبره که این آدما ربطی بهم ندارند.
کی درست میگه؟

ممنون میشم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن.

آیا کسی میدونه؟

چرا هیچکی نظری نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

این سوال من هم هست....
ولی چون توی راهنماش نوشته هر نسخه برای یک نفر احتمالا من همین کار رو خواهم کرد.

ممنون. مشکل من اینه که (احتمالا برای شما هم پیش خواهد آمد) اسپانسرم 99.99% مظمئنه که درست میگه و من غیر از یک جمله بالا که خیلی هم کلیه، رفرنس دیگه ای ندارم. تازه همه چیز بستگی به تعبیر لغت alien داره...

علما و دکترین لاتاری! ممنون میشم پاسخ بدن!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوستان ،من در مورد سوال شما نظری ندارم که بتونم کمکتون کنم ولی چرا به سفارت ایمیل نمیزنین و مطمئن نمیشید؟
شماره کیس: 35000
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: Shezem
(2011-08-31 ساعت 19:52)mansour*** نوشته:  سلام
این در کجا اومده وخواسته شده عکس نیم رخ در چند قطعه؟ میشه منبع را اعلام کنید؟

ممنون

(2011-08-31 ساعت 19:16)imanmamad نوشته:  سلام.برای ارسال فرمها خیر-هنگام معاینات پزشکی

من تو سفرنامه های انکارا خوندم که از بعضی ها خواسته بودن، تو سایت سفارت نوشته بوده گویا اما خیلی دیر نوشته بوده بعضی ها ندیدند! حالا ببرید ضرر که نداره 2-3 تومن هم به کسی آسیبی نمی زنه!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
اول بگویم که من با این نوشته‌ام قصد بی‌احترامی به هموطنان عزیزم را ندارم، لطفا بدون پیش قضاوتی و برداشت بد به قضیه نگاه کنید. دلیل نوشتنم هم در این تاپیک اینست که من همه این تاپیک را هر روز می خوانم، هم خودم خیلی اطلاعات بدست آورده‌ام و هم به دیگران هم در حد توان آگاهی می‌رسانم. دلیل نوشتنم ، نوع سوال هایی هست که بعضی از دوستان می‌پرسند.
بین ما ایرانی‌ها اینگونه باب شده که در مورد مسئله‌ای یا کاری، یا مشکلی، ما سعی می‌کنیم که راحت‌ترین راه را برگزینیم. راحت‌ترین کار هم اینست که بجای اینکه خودمان در قضیه کند و کاو کنیم، از دیگران می‌پرسیم که، فلانی، تو در فلان مورد چیکار کردی؟ بگو تا منم همان‌کار را بکنم! بدون در نظر گرفتن شرایط خاص طرف!
البته این خیلی هم خوب است که ما برای آگاهی بیشتر از دیگران می پرسیم. اما به این نکته هم باید توجه داشت که کیس هر کس مربوط به شرایط خاص خودش بوده و راه حل آن نیز بسته به شرایط خود، با دیگران فرق دارد. من چند سالی هست که در خارج از کشور عزیزم مشغول هستم، یادم هست زمانی که در سفارت آلمان در تهران برای مصاحبه رفته بودم، مصاحبه شونده باجه بقلی همان اول کار، هنوز سلام نکرده، کلی مدرک و اسناد جلوی کارمنده گذاشت! خانم کارمند هم، گفت: آقا اینها چی هستند؟ من که هنوز از شما چیزی نخواسته‌ام که اینهمه مدارک را روی میز گذاشته‌اید! یا یکی دیگه از هموطنانمان، رفته بود سفارت آمریکا در آلمان برای ویزا و اینقدر با خودش مدرک و سند برده بود که، کارمند سفارت بهش گفته بود، فقط کم مونده بود که سند کاخ سفید را با خود بیاورید!
حالا همین حکایت را هم اینجا دارم می‌بینم. درسته که ما همگی برای گرین کارت گرفتن سعی می‌کنیم که کاری کنیم که پرونده‌مان چیزی کم و کسر نداشته باشد، اما به این نکته هم توجه کنیم که اصلا این مدارک را از ما خواسته‌اند یا نه؟
دوستان گویا به شنیده های خود از دیگران بیشتر اعتماد دارند تا آنچه که در راهنمای دریافت ویزا در خود سایت KCC نوشته و توصیه شده. مثلا دوستی که عکاس بهش فرمت دیگری غیر از ۵ * ۵ که خود KCC گفته را پیشنهاد داده بود! یا آن دیگری که شنیده بود جایی عکس نیمرخ خواسته‌اند!
من خودم تا آنجا که می‌توانم منبع اطلاعاتم را سایت خود KCC قرار می‌دهم، و هر‌جا هم که نفهمم چی به چی هست، اینجا سوال می‌کنم، که خداوکیلی هم دوستان قدیمی خیلی سریع راهنمایی می‌کنند.
نکته‌ای را که بهش می‌خواهم تاکید کنم، اینست که اول آنچه که در فرم‌ها از ما خواسته شده را تهیه کنیم و بفرستیم، حالا اگر بعدا چیز اضافه‌ای خواستند، خب خودشان خبر می‌دهند. چرا الکی برای خودمان استرس درست کنیم که وای، از فلانی، فلان مدرک را خواسته‌اند و من آنرا ندارم یا چگونه تهیه کنم!؟ ما که نمی‌دانیم که از فلانی، تحت چه شرایطی چه مدرکی را خواسته‌اند. همانطور که در بالا اشاره کردم، مورد هر کس مربوط به شرایط خودش هست و با دیگران فرق دارد. الکی موضوع را برای خودتان پیچیده نکنید، ساده بگیرید. اینطوری استرس‌تان هم کمتر میشود.
با درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: 3rip ، outlaw ، saeed.kuchulu ، oe163 ، SH1A2R3 ، majid89 ، samereh zahra ، vahidvm60 ، behzad7 ، t.azimaie
درود بر Shezmen عزیز.در مورد ارسال مدارک اولیه همونطور که شما گقتین بهترین منبع KCC هست چون برای همه یکسان هست.
برای مدارک مربوط به مصاحبه هم وقتی وارد سایت KCC بشین در Step 4 مدارک لازم رو نوشته که البته بنظر من کلی گویی شده و باز هم ریز کاری نداره(ابوظبی):بعنوان مثال در مورد مدرک تحصیلی چیزی ننوشته و من فکر میکردم دیپلم کافیه اما با توجه به تجربه دوستان هم دیپلم و هم لیسناس بردم که اتفاقا لیسانس از من خواست.یا مثلا نوشته اصل مدارک به همراه ترجمه اما اصلا از من اصل مدرک نخاستن و یا عکس برای معاینات پزشکی در ابوظبی عکس نیم رخ میخاد حتما و لی آنکارا خیر.یا اشاید مبهم نوشته که هزینه سفارت کجا باید پرداخت بشه و سوال خیلی ها هم هست که البته در هر دو سفارت همونجا هست..کلا میخام بگم(البته به نظر من) بردن مدارک بیشتر اگر بدرد نخوره از نظر فکری خیال شخص راحت تره.
وابته به قول شما تا مدرک نخاستن شما کاری نکنید و جواب های اضافه تر ندید هنگام مصاحبه.
تشکر کنندگان: 3rip ، Shezem ، samereh zahra
سلام

من فوق دیپلم دارم و امسال در مقطع کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور امتحان دادم و چند روز پیش مطلع شدم که قبول شدم، با این اوصاف و با توجه به اینکه احتمالا دانشگاه قبلی مدرک من رو برای دانشگاه جدید میفرسته ، من اصل مدرکم دستم نخواهد بود و احتمالا گرو دانشگاه پیام نور میمونه، برای رفتن به سفارت باید چی با خودم ببرم ؟ Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2011-09-01 ساعت 09:46)3rip نوشته:  سلام

من فوق دیپلم دارم و امسال در مقطع کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور امتحان دادم و چند روز پیش مطلع شدم که قبول شدم، با این اوصاف و با توجه به اینکه احتمالا دانشگاه قبلی مدرک من رو برای دانشگاه جدید میفرسته ، من اصل مدرکم دستم نخواهد بود و احتمالا گرو دانشگاه پیام نور میمونه، برای رفتن به سفارت باید چی با خودم ببرم ؟ Rolleyes

دردود-فکر میکنم نزدیکای مصاحبه شما میتونید با دادن تعهد مدرکتو بگیری.
تشکر کنندگان: 3rip
سلام . راستیتش من لیست مشاغلی رو که میتونم برای لاتاری بزنم رو نیاز دارم لطفا کمکم کنید .من ۱۷ سالم هست ولی حدود ۲ ساله که توی یه خدمات کامپیوتری کار میکنم .
اگه میشه کمکم کنید
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
(2011-09-01 ساعت 10:13)imanmamad نوشته:  
(2011-09-01 ساعت 09:46)3rip نوشته:  سلام

دردود-فکر میکنم نزدیکای مصاحبه شما میتونید با دادن تعهد مدرکتو بگیری.

در مورد دانشگاه آزاد که با شناسنامه دادن به من.همش دست آموزش دانشگاهه و از همه مهمتر مسئول بایگانی Wink
2 نفر
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-09-01 ساعت 11:40)edge نوشته:  سلام . راستیتش من لیست مشاغلی رو که میتونم برای لاتاری بزنم رو نیاز دارم لطفا کمکم کنید .من ۱۷ سالم هست ولی حدود ۲ ساله که توی یه خدمات کامپیوتری کار میکنم .
اگه میشه کمکم کنید

من لیست خاصی را نمی‌شناسم، اما خود KCC در سایتش اینجا را اشاره کرده که بروید و بینید که کار شما به چه قسمتی می‌خورد. در پایین هم توضیحات خود KCC را گذاشته‌ام که بعد از اینکه به آن سایت رفتید چه کار کنید.

How To Find the Qualifying Occupations on the Department of Labor Website: Qualifying DV Occupations are shown on the Department of Labor O*Net Online Database. Follow these steps, when you are in O*Net Online to find out if your occupation qualifies:

Under "Find Occupations" select "Job Family" from the pull down;
Then Browse by “Job Family”. (For example, select Architecture and Engineering) and click "GO";
Then click on the link for your specific occupation. (As an example, select Aerospace Engineers. At the bottom of this Summary Report for Aerospace Engineers, under the Job Zone section, you will find the designated Job Zone 4, SVP Range, 7.0 to < 8.0. This means using this example, Aerospace Engineering is a qualifying occupation.)
If you do not have either the required education or qualifying work experience, you are not eligible to be issued a diversity visa. Only you, as the principal applicant, must meet this requirement. Your spouse and children do not have to meet this requirement. Do not continue with this application if you do not meet the qualifying education or work experience requirements explained above.

ترجمه‌اش هم با خودتان!Smile من دیگه وقت برای ترجمه نداشتم!Rolleyes
در ضمن، اطلاعات بالا را من از اینجا پیدا کرده‌ام، آنجا پله به پله، مراحل انجام کار بعد از برنده شدن را نوشته است.
با درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان