موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان گفته بود هرچی که به kcc ایمیل میزنه برای اطلاع از تاریخ دقیق مصاحبش اونا فقط جواب میدن که مدارک شما رسیده و کامل است.
بچه های دیگه این اشتباه رو مرتکب نشن، به kcc نباید ایمیل بزنن،بعد از کارنت شدن دیگه باید به سفارت مربوطه (آنکارا یا ابوظبی برای بچه های ایران) ایمیل بزنند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.برای ارسال فرمها خیر-هنگام معاینات پزشکی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-30 ساعت 15:41)saeed.kuchulu نوشته: (2011-08-30 ساعت 10:40)majid89 نوشته: (2011-08-30 ساعت 10:08)saeed.kuchulu نوشته: (2011-08-29 ساعت 16:27)saeed.kuchulu نوشته: (2011-08-28 ساعت 22:15)saeed.kuchulu نوشته: سلام دوستان.
من تو راهنمای فرم I-134 خوندم که این فرم باید برای تک تک افرادی که قراره اسپانسر شن پر شه. برداشت من اینه که اسپانسر ما بایست برای خانواده ما که یه خانواده 4 نفری است 4 بار این فرم رو بنام تک تک افراد خانواده پر کنه.
If you are sponcering more than one alien, you must submit separate Form I-134 for each alien
اما اسپانسرم میگه که فقط یه فرم برای هر خانواده لازمه و اون قبلا هم این کار رو کرده و دفتر خونه هم بش گفته که یک فرم بایست پر شه. و جمله بالا در رابطه با اسپانسر کردن دو با چند نفر با دو یا چند کیس نامبره که این آدما ربطی بهم ندارند.
کی درست میگه؟
ممنون میشم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن.
آیا کسی میدونه؟
چرا هیچکی نظری نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سوال من هم هست....
ولی چون توی راهنماش نوشته هر نسخه برای یک نفر احتمالا من همین کار رو خواهم کرد.
ممنون. مشکل من اینه که (احتمالا برای شما هم پیش خواهد آمد) اسپانسرم 99.99% مظمئنه که درست میگه و من غیر از یک جمله بالا که خیلی هم کلیه، رفرنس دیگه ای ندارم. تازه همه چیز بستگی به تعبیر لغت alien داره...
علما و دکترین لاتاری! ممنون میشم پاسخ بدن!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان ،من در مورد سوال شما نظری ندارم که بتونم کمکتون کنم ولی چرا به سفارت ایمیل نمیزنین و مطمئن نمیشید؟
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-31 ساعت 19:52)mansour*** نوشته: سلام
این در کجا اومده وخواسته شده عکس نیم رخ در چند قطعه؟ میشه منبع را اعلام کنید؟
ممنون
(2011-08-31 ساعت 19:16)imanmamad نوشته: سلام.برای ارسال فرمها خیر-هنگام معاینات پزشکی
من تو سفرنامه های انکارا خوندم که از بعضی ها خواسته بودن، تو سایت سفارت نوشته بوده گویا اما خیلی دیر نوشته بوده بعضی ها ندیدند! حالا ببرید ضرر که نداره 2-3 تومن هم به کسی آسیبی نمی زنه!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-01 ساعت 04:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-01 ساعت 07:19 توسط Shezem.)
اول بگویم که من با این نوشتهام قصد بیاحترامی به هموطنان عزیزم را ندارم، لطفا بدون پیش قضاوتی و برداشت بد به قضیه نگاه کنید. دلیل نوشتنم هم در این تاپیک اینست که من همه این تاپیک را هر روز می خوانم، هم خودم خیلی اطلاعات بدست آوردهام و هم به دیگران هم در حد توان آگاهی میرسانم. دلیل نوشتنم ، نوع سوال هایی هست که بعضی از دوستان میپرسند.
بین ما ایرانیها اینگونه باب شده که در مورد مسئلهای یا کاری، یا مشکلی، ما سعی میکنیم که راحتترین راه را برگزینیم. راحتترین کار هم اینست که بجای اینکه خودمان در قضیه کند و کاو کنیم، از دیگران میپرسیم که، فلانی، تو در فلان مورد چیکار کردی؟ بگو تا منم همانکار را بکنم! بدون در نظر گرفتن شرایط خاص طرف!
البته این خیلی هم خوب است که ما برای آگاهی بیشتر از دیگران می پرسیم. اما به این نکته هم باید توجه داشت که کیس هر کس مربوط به شرایط خاص خودش بوده و راه حل آن نیز بسته به شرایط خود، با دیگران فرق دارد. من چند سالی هست که در خارج از کشور عزیزم مشغول هستم، یادم هست زمانی که در سفارت آلمان در تهران برای مصاحبه رفته بودم، مصاحبه شونده باجه بقلی همان اول کار، هنوز سلام نکرده، کلی مدرک و اسناد جلوی کارمنده گذاشت! خانم کارمند هم، گفت: آقا اینها چی هستند؟ من که هنوز از شما چیزی نخواستهام که اینهمه مدارک را روی میز گذاشتهاید! یا یکی دیگه از هموطنانمان، رفته بود سفارت آمریکا در آلمان برای ویزا و اینقدر با خودش مدرک و سند برده بود که، کارمند سفارت بهش گفته بود، فقط کم مونده بود که سند کاخ سفید را با خود بیاورید!
حالا همین حکایت را هم اینجا دارم میبینم. درسته که ما همگی برای گرین کارت گرفتن سعی میکنیم که کاری کنیم که پروندهمان چیزی کم و کسر نداشته باشد، اما به این نکته هم توجه کنیم که اصلا این مدارک را از ما خواستهاند یا نه؟
دوستان گویا به شنیده های خود از دیگران بیشتر اعتماد دارند تا آنچه که در راهنمای دریافت ویزا در خود سایت KCC نوشته و توصیه شده. مثلا دوستی که عکاس بهش فرمت دیگری غیر از ۵ * ۵ که خود KCC گفته را پیشنهاد داده بود! یا آن دیگری که شنیده بود جایی عکس نیمرخ خواستهاند!
من خودم تا آنجا که میتوانم منبع اطلاعاتم را سایت خود KCC قرار میدهم، و هرجا هم که نفهمم چی به چی هست، اینجا سوال میکنم، که خداوکیلی هم دوستان قدیمی خیلی سریع راهنمایی میکنند.
نکتهای را که بهش میخواهم تاکید کنم، اینست که اول آنچه که در فرمها از ما خواسته شده را تهیه کنیم و بفرستیم، حالا اگر بعدا چیز اضافهای خواستند، خب خودشان خبر میدهند. چرا الکی برای خودمان استرس درست کنیم که وای، از فلانی، فلان مدرک را خواستهاند و من آنرا ندارم یا چگونه تهیه کنم!؟ ما که نمیدانیم که از فلانی، تحت چه شرایطی چه مدرکی را خواستهاند. همانطور که در بالا اشاره کردم، مورد هر کس مربوط به شرایط خودش هست و با دیگران فرق دارد. الکی موضوع را برای خودتان پیچیده نکنید، ساده بگیرید. اینطوری استرستان هم کمتر میشود.
با درود فراوان.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت
تجربههای من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر میخواهد و مرد کهن !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-01 ساعت 09:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-01 ساعت 09:29 توسط imanmamad.)
درود بر Shezmen عزیز.در مورد ارسال مدارک اولیه همونطور که شما گقتین بهترین منبع KCC هست چون برای همه یکسان هست.
برای مدارک مربوط به مصاحبه هم وقتی وارد سایت KCC بشین در Step 4 مدارک لازم رو نوشته که البته بنظر من کلی گویی شده و باز هم ریز کاری نداره(ابوظبی):بعنوان مثال در مورد مدرک تحصیلی چیزی ننوشته و من فکر میکردم دیپلم کافیه اما با توجه به تجربه دوستان هم دیپلم و هم لیسناس بردم که اتفاقا لیسانس از من خواست.یا مثلا نوشته اصل مدارک به همراه ترجمه اما اصلا از من اصل مدرک نخاستن و یا عکس برای معاینات پزشکی در ابوظبی عکس نیم رخ میخاد حتما و لی آنکارا خیر.یا اشاید مبهم نوشته که هزینه سفارت کجا باید پرداخت بشه و سوال خیلی ها هم هست که البته در هر دو سفارت همونجا هست..کلا میخام بگم(البته به نظر من) بردن مدارک بیشتر اگر بدرد نخوره از نظر فکری خیال شخص راحت تره.
وابته به قول شما تا مدرک نخاستن شما کاری نکنید و جواب های اضافه تر ندید هنگام مصاحبه.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . راستیتش من لیست مشاغلی رو که میتونم برای لاتاری بزنم رو نیاز دارم لطفا کمکم کنید .من ۱۷ سالم هست ولی حدود ۲ ساله که توی یه خدمات کامپیوتری کار میکنم .
اگه میشه کمکم کنید
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic