کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2012-05-08 ساعت 08:18)sal نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 23:09)فوآد نوشته:  دوستان
دیروز من با یک کارشناس دادگستری رفتم واسه ارزشگذاری دو ملک یکی مسکونی ...یکی اداری...
بهم گفت علاوه بر حق الزحمه کانون هم تایید باید کنه و مالیات نقل و انتقال میگیره
بابت دو ملک و مالیات 1.5 پول میخواد !
کسی نرخ یا تعرفه کارشناسان دادگستری رو میدونه؟
فوریه
ممنون
من رفتم اصل تعرفه ها رو گرفتم.تعرفه ضریبی از ارزش ملک هست.من برای خودم حساب کردم،برای ملک 300 میلیونی حدود300 هزار تومن میشه.

ممنون سال
ملک های ماهم همینطور بود
یعنی 10 درصد اش رو میگه

دوستان میدونم واجب نیست این کار ولی ما برای محکم کاری و به سفارش خود پدر م کردیم

تجربه نشون داده هر چی مدارک مالی ات محکم تر باشه به نفعته

شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat
این مدارک برای برنده هست یا همراه هم باید این مدارک رو اماده بکنه.
تشکر کنندگان: shkhmo
دوستان باتجربه سلام من سوالی داشتم برنده اصلی منم سند خونه به نام همسرم هست ما ترجمه کردیم بفرستیم اما چون بزرگ بود وسخت فروش میرفت یه مشتری خوب اومد وفروختیم .حالا سوال .مقداری به مبلغ ۲۰۰ میلیون برای ۴نفر در حساب اینجانب .و بقیه ۲ دستگاه پیش خرید اپارتما ن به نام من شد .اگر من سند اولیه رو بفرستم وبعد زمان مصاحبه مانده حساب و ترجمه پیش خرید رو ببرم وهمین توضیح رو به افیسر بدم خوبه یا بد ؟.چه کار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-05-10 ساعت 07:50)کیانا نوشته:  دوستان باتجربه سلام من سوالی داشتم برنده اصلی...
سلام دوست من
چرا انقدر کارو برای خودتون سخت میکنید؟ عزیزم به نظر من با توجه به تجربیاتی که از دوستان مصاحبه رفته بدست آوردم همون مبلغ 200 میلیون برای چهار نفرتون نه تنها کافیه بلکه زیاد هم هست. دیگه سند اولی و سند دومی وتوضیحات و استرس و ...؟؟؟!!!
موفق باشید

کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: ghorbat ، funnybluesolea ، arman_m ، behzad7 ، kopol
دوستان عزیز

ای این مدارک برای همراه نیز لازم است یا خیر؟مثل زاکسیناسیون و ترجمه مدارک لطفا یکی از دوستان جواب سوال من و بده؟
تشکر کنندگان:
(2012-05-10 ساعت 16:11)hadiseh.t نوشته:  دوستان عزیز

ای این مدارک برای همراه نیز لازم است یا خیر؟مثل زاکسیناسیون و ترجمه مدارک لطفا یکی از دوستان جواب سوال من و بده؟

دوست عزيز اگه منظور از همراه همسر و يا فرزندانتون هست كه قراره همراهتون به يو اس A بيان ، بلي لازمه كه براي اونا هم واكسيناسيون و ترجمه مدارك انجام بشه اگه سايت رو بيشتر بگردي به جواب همه سوالات مي رسي
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hadiseh.t ، arman_m
(2012-05-10 ساعت 16:17)gulu نوشته:  

دوست عزيز اگه منظور از همراه همسر و يا فرزندانتون هست كه قراره همراهتون به يو اس A بيان ، بلي لازمه كه براي اونا هم واكسيناسيون و ترجمه مدارك انجام بشه اگه سايت رو بيشتر بگردي به جواب همه سوالات مي رسي

خیلی ممنون از جوابتون یعنی کلیه مدارک همسرم هم باید اماده و ترجمه بشه.
(2012-05-10 ساعت 16:23)hadiseh.t نوشته:  
(2012-05-10 ساعت 16:17)gulu نوشته:  

خیلی ممنون از جوابتون یعنی کلیه مدارک همسرم هم باید اماده و ترجمه بشه.
در مورد اسپانسر چی؟اونم باید 2 بار فرم و تایید کنه یا همین که مدارکشو بفرسته و تایید کنه برای جفتمون کافیه؟

تشکر کنندگان: arman_m
(2012-05-09 ساعت 16:03)فوآد نوشته:  
(2012-05-08 ساعت 08:18)sal نوشته:  
(2012-05-07 ساعت 23:09)فوآد نوشته:  دوستان
دیروز من با یک کارشناس دادگستری رفتم واسه ارزشگذاری دو ملک یکی مسکونی ...یکی اداری...
بهم گفت علاوه بر حق الزحمه کانون هم تایید باید کنه و مالیات نقل و انتقال میگیره
بابت دو ملک و مالیات 1.5 پول میخواد !
کسی نرخ یا تعرفه کارشناسان دادگستری رو میدونه؟
فوریه
ممنون
من رفتم اصل تعرفه ها رو گرفتم.تعرفه ضریبی از ارزش ملک هست.من برای خودم حساب کردم،برای ملک 300 میلیونی حدود300 هزار تومن میشه.

ممنون سال
ملک های ماهم همینطور بود
یعنی 10 درصد اش رو میگه

دوستان میدونم واجب نیست این کار ولی ما برای محکم کاری و به سفارش خود پدر م کردیم

تجربه نشون داده هر چی مدارک مالی ات محکم تر باشه به نفعته

دوستان گرامی ، ارزش گذاری زمانی نیاز هست که پشتوانه مالی مناسبی در بانک نداشته باشین . اگر دارین فقط سند را ترجمه نمایید
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، nellyala ، shadin_n ، shkhmo ، mojtaba_k ، poone59
من مدرك فوق ليسانسم موقت هستش.توي شيراز هيچ جا ترجمه نكردن فقط يك جا روي برگه ي A4 و فقط مهره دارالترجمه زده نه مهره مترجمه رسمي
واسم مشكلساز مي شه؟ راهي رو مي شه جلوم بذاريد خيلي نگرانم
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 07:15)maryam_sh نوشته:  من مدرك فوق ليسانسم موقت هستش.توي شيراز هيچ جا ترجمه نكردن فقط يك جا روي برگه ي A4 و فقط مهره دارالترجمه زده نه مهره مترجمه رسمي

سلام

نهایتا یک هفته زمان میبره و اگه خیلی فشرده روش زمان بزارید یک تا دوروزه میتونید مدرکتون رو قابل ترجمه کنید.

اول از دانشگاهتون باید بخواید نامه برای ترجمه مدرکتون به دانشگاه مرکزی بزنه و شما مدرک موقت و ریزنمرات و اون نامه رو میبرید دانشگاه مرکزیتون توی تهران . بعد هم طبقه چهارم وزارت علوم واقع در شهرک غرب مدرکتون رو مهر میزنه قابل ترجمه میکنه و دارلترجمه هام دیگه میتونند گواهی موقتتون رو ترجمه کنند.

اگه تهران هستید صبح که ساعت 8 برید دنبال کاراش ساعت 1 ظهر خونه اید Big Grin به همین راحتی
تشکر کنندگان: arman_m ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 07:15)maryam_sh نوشته:  من مدرك فوق ليسانسم موقت هستش.توي شيراز هيچ جا ترجمه نكردن فقط يك جا روي برگه ي A4 و فقط مهره دارالترجمه زده نه مهره مترجمه رسمي

دوست عزیز اگه شما شخص برنده باشید قطعا براتون نقص مدرک می زنند و باید براشون بعد از مصاحبه پست کنی
تشکر کنندگان: arman_m ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo

دوست عزیز به کدام دارالترجمه دادین؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
(2012-05-11 ساعت 08:55)3rip نوشته:  

سلام

نهایتا یک هفته زمان میبره و اگه خیلی فشرده روش زمان بزارید یک تا دوروزه میتونید مدرکتون رو قابل ترجمه کنید.

اول از دانشگاهتون باید بخواید نامه برای ترجمه مدرکتون به دانشگاه مرکزی بزنه و شما مدرک موقت و ریزنمرات و اون نامه رو میبرید دانشگاه مرکزیتون توی تهران . بعد هم طبقه چهارم وزارت علوم واقع در شهرک غرب مدرکتون رو مهر میزنه قابل ترجمه میکنه و دارلترجمه هام دیگه میتونند گواهی موقتتون رو ترجمه کنند.

اگه تهران هستید صبح که ساعت 8 برید دنبال کاراش ساعت 1 ظهر خونه اید Big Grin به همین راحتی
دوست عزيز من هفته پيش مدرك موقتم رو با ريز نمراتم بردم وزارت علوم طبقه چهارم پيش همون خانم و آقايي كه نشستن اونجا گفتم مي خوام كه اينو برام تأييد كنيد مي خوام بدم دارالترجمه ولي اون خانم گفت شما بايد اصل مدرك رو بياريد ما مدرك موقت رو تأييد نمي كنيم هر چي از من التماس كه زمان زيادي ندارم و نمي تونم مدركم رو آزاد كنم فقط گفتن شرمنده !! حالا من نمي دونم كه واسه دوستاي ديگه چطوري اين كار انجام شده شايدم جديداً‌ اينطوري شده Sad
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، arman_m ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 11:33)gulu نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 08:55)3rip نوشته:  

سلام

دوست عزيز من هفته پيش مدرك موقتم رو با ريز نمراتم بردم وزارت علوم طبقه چهارم پيش همون خانم و آقايي كه نشستن اونجا گفتم مي خوام كه اينو برام تأييد كنيد مي خوام بدم دارالترجمه ولي اون خانم گفت شما بايد اصل مدرك رو بياريد ما مدرك موقت رو تأييد نمي كنيم هر چي از من التماس كه زمان زيادي ندارم و نمي تونم مدركم رو آزاد كنم فقط گفتن شرمنده !! حالا من نمي دونم كه واسه دوستاي ديگه چطوري اين كار انجام شده شايدم جديداً‌ اينطوري شده Sad

والا چی بگم. هیچ بعید نیست که این قانون رو گذاشته باشن

اگه گواهی موقتتون مهر خورده و نامه از دانشگاه گرفتید و دانشگاه مرکزیتون هم در تهران تایید کرده ولی وزارت علوم میگه تایید نمیکنیم خب اینم یکی دیگه از قانونای من درآوردیشونه دیگه

اما اون خانوم و آقا اصن واسه همین نشستن اونجا، اکثر کسایی که من دیدم اونجا میان برای گواهی موقت میومدن. حالا بازم بپرسید
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، arman_m ، shadin_n
بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررر مهممممممممممممممممممممممممم

قابل توجه دوستانی که می خوان برن وزارت علوم جهت تایید مدرک تحصیلی شون.

آدرس وزارت علوم از شهرک غرب تغییر کرده و از اونجا منتقل شده به یه جای دیگه ::

خ انقلاب - میدان فردوسی - خ شهید موسوی (فرصت جنوبی سابق) - جنب هتل اسکان - سازمان امور دانشجویان - تلفن : 88828051
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: ghorbat ، Hediyeh ، shkhmo ، arman_m ، 3rip ، shadin_n ، poone59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان