کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2012-04-29 ساعت 12:47)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-29 ساعت 11:41)Hediyeh نوشته:  
(2012-04-29 ساعت 11:02)كاميلا نوشته:  من مداركم رو دادم دارالترجمه براي هر كدام از مدارك 10 هزار تومان خواست البته بدون نائيد دادگستري و .... فقط براي سند ازدواج 20 هزار تومان خواست. دوستاني كه جديدا ترجمه كردن ايا هزينه پرداختي به اين صورت بوده؟ و اينكه دارالترجمه ترجمه ها رو داخل پاكت در بسته ميده يا مهم نيست و ميتونيم بازش كنيم؟ ضمنا تا حالا كسي بوده كه بين ترجمه ها و فرمهايي كه قبلا فرستاديم اختلاف وجود داشته باشه. هر چي باشه ممكنه ترجمه من با دارالترجمه در بعضي كلمات يا اصطلاحات يكي نباشه.
ممنون.

با سلام
کامیلای عزیز فکر میکنم قیمت بالایی بهتون پیشنهاد شده من خودم هفته گذشته مدارکم رو ترجمه کرد البته بدون مهر دادگستر و وزارت خارجه فقط ترجمه رسمی. برای مدارک شناسایی هر کدوم 5 تومن, سند ازدواج 10 تومن فقط گرونترین چیز کارت واکسن دخترم بود که 20 تومن شد! که اونهم ظاهرا شما این هزینه رو ندارین! در ضمن نیازی نیست ترجمه ها داخل پاکت در بسته باشه! شما باید اونها رو چک کنید تا از لحاظ تاریخ و اسپل اسم مشکلی نداشته باشن! اگر مغایرتی باشه باید حتما اصلاح بشه دوست من! هر وقت مطمئن شدین باهاشون تسویه حساب کنید!

هدیه خانم شما تهرانید؟ می شه یه لطف کنید آدرس و تلفن این دارالترجمه رو برام تو پیام خصوصی بزارید؟ خیلی ممنون می شم ازتون
سلام به شما دوست عزیز
من مدارکمو به یه دارالترجمه تو خیابون انقلاب دادم که هم قیمتش خوب بود و هم کارش مرتب بود. خیلی راضی بودم. اگه دوست داشتی بگین براتون پیغام خصوصی بذارم. یه نسخه از کل مدارک 4نفر بدون تاییدیه :137000
با تاییدیه: 280000

شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: ghorbat ، كاميلا ، arman_m ، shkhmo
دوستانی که تجربه مصاحبه دارن...
ترجمه مدرک موقت فقط با مهر دارالترجمه و روی کاغذ معمولی برای سفارت قابل قبوله؟
ممنون می شم اگر تجربه مشابهی دارید، در اختیار من هم بزارید.
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، arman_m ، shkhmo
(2012-04-13 ساعت 01:47)poone59 نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 00:13)Orchin نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 00:00)Orchin نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 10:18)poone59 نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 01:36)Orchin نوشته:  حتماپونه عزیز ولی خواهشااول امضاخودراتکمیل کنید تااول به خودوسپس به دوستان عزیزمهاجرسرااحترام گذاشته باشیم Shyممنون

orchin جان راستش می خواستم این کار رو بکنم اما متاسفانه هر چقدر در کنترل پنل گشتم پیدا نکردم گزینه اش رو. اگر ازم قبول کنین اطلاعاتم اینه و راهنمایی هم اگه بکنید امضا رو تکمیل می کنم.مرسی که جواب دادی.
شماره کیس من: ***67
تاریخ رویت قبولی: 15 جولای
تاریخ فرستادم فرمها: اواخر اگوست
کارنت شدن کیس: اپریل 2012
تاریخ مصاحبه: نمی دونم هنوز
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراه: ندارم
هزینه ها: 79 تومان دی اچ ال+ 10 یا 11 تومان عکس
دوستان عزیز برای تکمیل امضا
۱-به قسمت کنترل پنل دربالای صفحه کلیک کنید
۲-درسمت راست صفحه درقسمت پروفایل شما درآیتم تغییرامضاکلیک کنید
۳-دروسط صفحه مادری بازشده مطالب بالاراازجمله شماره کیس و....راواردکرده سپس درپایین آن دکمه تغییرامضارابزنید

این هم جواب شماپونه عزیز
اصل ترجمه های شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، اشتغال به کار ویک کپی از پاسپورت و اصل برگه ی بانک به اضافه پرشده برگ اطلاعاتی که باید ازسایت سفارت آمریکادرترکیه دانلود کنید و دو قطعه عکس
برای مصاحبه اصل پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، نامه ی اشتغال به کار و کارت واکسیناسیون رو باید ببریم

ممنون از جوابت orchin جون. در مورد امضا هم من کنترل پنلم رو کامل گشته بودم. الانم باز نگاه کردم. زیر قسمت پروفایل شما تغییر رمز عبور هست، تغییر آواتار هست و یکی دو تا چیز دیگه اما تغییر امضا نیست و در یکی از تاپیک ها که الان ذهنم یاری نمی کنه بگم کدوم دیدم که بعضی از بچه های دیگه هم همین مشکل رو دارن و گزینه تغییر امضا رو ندارن که یکی از دوستان هم تئوری داده بودن که احتمالا تعداد ارسالها باید از یه حدی بگذره مثلا 10 تا و ما چون ارسالهامون کمه نمی تونیم امضا بذاریم و حرفهایی از این دست. خلاصه من ندارم اون گزینه رو و دیدم که یه عده دیگه هم ندارن و نمی دونم جریان چیه والا. من کلا بیخبرم و واقعا مرسی که جوابم رو دادی. خیر ببینی Wink
من هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه من امضا دارم ولی وقتی پست میدم امضا پایین پست نمی اید البته اولش که امضا رو درست کردم وقتی پست می دادم امضا هم می اومد ولی الان امضا نمی اید و گزینه برای تغییر یا به روز کردن اون هم ندارم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: JOHANNA ، ghorbat ، SH1A2R3 ، كاميلا ، arman_m
(2012-05-01 ساعت 10:57)mojtaba_k نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 01:47)poone59 نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 00:13)Orchin نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 00:00)Orchin نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 10:18)poone59 نوشته:  orchin جان راستش می خواستم این کار رو بکنم اما متاسفانه هر چقدر در کنترل پنل گشتم پیدا نکردم گزینه اش رو. اگر ازم قبول کنین اطلاعاتم اینه و راهنمایی هم اگه بکنید امضا رو تکمیل می کنم.مرسی که جواب دادی.
شماره کیس من: ***67
تاریخ رویت قبولی: 15 جولای
تاریخ فرستادم فرمها: اواخر اگوست
کارنت شدن کیس: اپریل 2012
تاریخ مصاحبه: نمی دونم هنوز
تعداد همراه: ندارم
هزینه ها: 79 تومان دی اچ ال+ 10 یا 11 تومان عکس
دوستان عزیز برای تکمیل امضا
۱-به قسمت کنترل پنل دربالای صفحه کلیک کنید
۲-درسمت راست صفحه درقسمت پروفایل شما درآیتم تغییرامضاکلیک کنید
۳-دروسط صفحه مادری بازشده مطالب بالاراازجمله شماره کیس و....راواردکرده سپس درپایین آن دکمه تغییرامضارابزنید

این هم جواب شماپونه عزیز
اصل ترجمه های شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، اشتغال به کار ویک کپی از پاسپورت و اصل برگه ی بانک به اضافه پرشده برگ اطلاعاتی که باید ازسایت سفارت آمریکادرترکیه دانلود کنید و دو قطعه عکس
برای مصاحبه اصل پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، نامه ی اشتغال به کار و کارت واکسیناسیون رو باید ببریم

ممنون از جوابت orchin جون. در مورد امضا هم من کنترل پنلم رو کامل گشته بودم. الانم باز نگاه کردم. زیر قسمت پروفایل شما تغییر رمز عبور هست، تغییر آواتار هست و یکی دو تا چیز دیگه اما تغییر امضا نیست و در یکی از تاپیک ها که الان ذهنم یاری نمی کنه بگم کدوم دیدم که بعضی از بچه های دیگه هم همین مشکل رو دارن و گزینه تغییر امضا رو ندارن که یکی از دوستان هم تئوری داده بودن که احتمالا تعداد ارسالها باید از یه حدی بگذره مثلا 10 تا و ما چون ارسالهامون کمه نمی تونیم امضا بذاریم و حرفهایی از این دست. خلاصه من ندارم اون گزینه رو و دیدم که یه عده دیگه هم ندارن و نمی دونم جریان چیه والا. من کلا بیخبرم و واقعا مرسی که جوابم رو دادی. خیر ببینی Wink
من هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه من امضا دارم ولی وقتی پست میدم امضا پایین پست نمی اید البته اولش که امضا رو درست کردم وقتی پست می دادم امضا هم می اومد ولی الان امضا نمی اید و گزینه برای تغییر یا به روز کردن اون هم ندارم

منم مشکل مشابه شما را داشتم ولی بعد از چند بار فرستادن پیام گزینه تغییر امضا در کنترل پنل ظاهر شد
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-04-30 ساعت 14:36)3rip نوشته:  
(2012-04-30 ساعت 08:45)alonak نوشته:  سلام کسی در اصفهان دارالترجمۀ خوب سراغ نداره که هم قیمت هاش مناسب باشه و هم غلط املایی نداشته باشه؟

چهارراه نظر . اسمش یادم نیست. دقیقا سر چهاراه نظر بالای عروسک فروشی

دار الترجمه بصیرت، چهار راه نظر شرقی ،ساختمان ماکان ۲ , فقط همیشه خودتون قبل از اینکه تحویل بگیرید، اطللاعات اصلی رو چک کنید
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: arman_m
دوستان سلام : سابقه کار باید سابقه بیمه هم داشته باشه یا اینکه اصلا نیاز به سابقه بیمه نداره
یعنی اگر من یک گواهی مبنی بر دو سال همکاری با یک شرکت خصوصی ببرم و سابقه بیمه
همراهش نباشه کارم انجام میشه؟
خواهش میکنم هر کس اطلاع داره یا انجام داده جواب بده ........
باید تا 3روز دگه مدارکم را پست کنم .
لطفا فوری
دیر بشه به ترجمه نمیرسم
تشکر کنندگان:
دوستان فرمی که باید از سایت آمریکا در ترکیه دانلود کنیم کدوم هست؟ مرسی از کمکتون
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان:

دوستان سلام : سابقه کار باید سابقه بیمه هم داشته باشه یا اینکه اصلا نیاز به سابقه بیمه نداره
لطفا فوری
دیر بشه به ترجمه نمیرسم
خواهش ميكنم
تشکر کنندگان:
سلام به همهٔ دوستای گلم،، می‌خواستم ببینم تو مرحله اولی‌ چه مدارکی رو باید پست کنم ؟ من مدرک تحصیلیم فوق دیپلم هست از هنرستان رفتم دانشگاه آیا من فقط فوق دیپلمو ترجمه کنم کافی‌ هست ؟ تو یه سایت نوشته بود باید دیپلم هم ترجمه کنی‌ ؟ آخه من مدرک دیپلمم دستم نیست که رفتم دانشگاه تموم کردم به من فوق دیپلم دادن ! :-( می‌خواستم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید و بگید این موضوع تا چقدر درسته ؟ همین فوق دیپلمو بدم ترجمه کنم کافی‌ هست یا نه؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-05-03 ساعت 15:38)JOHANNA نوشته:  دوستان سلام : سابقه کار باید سابقه بیمه هم داشته باشه یا اینکه اصلا نیاز به سابقه بیمه نداره
لطفا فوری
دیر بشه به ترجمه نمیرسم
خواهش ميكنم
دوست عزیز در رابطه با بیمه فکر نمیکنم نیازی باشه ولی این نکته را مد نظر قرار بده که منظور از گواهی شغلی ، مدرکی است که نشان دهد شما اگر دیپلم 12 ساله ندارید ولی در عوض 2 سال یا حالا بیشتر در حرفه خاصی فعالیت کردی و به آن حرفه و رشته کاملاً اشراف دارید !!!؟؟؟ به نظر من اگر گواهی دال بر کارهای فنی باشد خیلی بهتر است ولی این گفته من فقط توصیه بشماست و قانون نیست. شما فرض کن از نظر شما یک نفر که 2سال در یک شرکت بعنوان مثلاً پیک یا آبدارچی کارکرده با کسی که 2 سال در حرفه مثلاً نجاری یا برق کاری و ... کار کرده را میتوان از نظر یادگیری حرفه در یک جایگاه قرارداد !!!؟؟؟ پس بنظر من مهمتر از قضیه بیمه ، نوع گواهی شماست که قبل از ارسال بهتره روش بررسی کنی و اطلاعات کاملی داشته باشی ! حالا مثلاً شما گواهی ارائه دادی و گفتی من 2 سال در برق کاری مسکونی کار کردم و روز مصاحبه یدفعه شانست بزنه بابای آفیسر برق کار از آب در بیاد Tongue و ازت یه سئوال فنی کنه در حد خیلی ساده و اگر خدایی نکرده اون موقع نتونی جواب بدی بعد متوجه میشی که اصلاً بیمه مهم نبوده . . . !
هدفم اصلاً خدایی نکرده کوچک شمردن شغل های شریف و زحمت کش ابدارچی و پیک نیست و فقط جنبه مثال از لحاظ یادگیری عرض کردم .
امیدوارم موفق و پایدار باشین . Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m ، JOHANNA ، behzad7 ، shkhmo
(2012-05-03 ساعت 15:53)armin1 نوشته:  سلام به همهٔ دوستای گلم،، می‌خواستم ببینم تو مرحله اولی‌ چه مدارکی رو باید پست کنم ؟ من مدرک تحصیلیم فوق دیپلم هست از هنرستان رفتم دانشگاه آیا من فقط فوق دیپلمو ترجمه کنم کافی‌ هست ؟ تو یه سایت نوشته بود باید دیپلم هم ترجمه کنی‌ ؟ آخه من مدرک دیپلمم دستم نیست که رفتم دانشگاه تموم کردم به من فوق دیپلم دادن ! :-( می‌خواستم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید و بگید این موضوع تا چقدر درسته ؟ همین فوق دیپلمو بدم ترجمه کنم کافی‌ هست یا نه؟
دوست عزیز شرط حداقل داشتن دیپلم 12 ساله است . حالا من به قوانین کاردانی های پیوسته که میرن دانشگاه آشنایی ندارم ولی اگر هیچ مدرکی دال بر اتمام دوره هنرستان شما به شما نمیدن که خب این یه چیز کلیه که فقط شامل شما نمیشه و فقط مدرک فوق دیپلام را ارائه بده ولی اگر مدرکی هست که باید داشته باشی و شما در حال حاضر نداریش بهتره بری دنبالش و فعلاً همین فوق دیپلم را ارائه بده و در روز مصاحبه مدرک هنرستانتم همرات باشه . . .! در تجربه دوستان من یجا خوندم که دوستمون مدرک فوق دیپلم داشت و دیپلم ارائه نداده بود ( حالا یادم نیست دیپلمش مشکل داشت یا چیزه دیگه ) ولی افیسر در کنار مدرک فوق دیپلم ریز نمرات را ازش خواسته بوده !! به نظر من شما این قانون کلی نیست و یه جورایی میشه گفت نظر افیسر هست ! اکثر دوستان که رفتن مصاحبه میگن آفیسر ندیده و دوستانی هم بودن که ازشون خواسته . پس بهتره شما بری دنبالش و خیالت راحت باشه .
امیدوارم پیروز و پایدار باشی. Wink
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-03 ساعت 16:15)ghorbat نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 15:53)armin1 نوشته:  سلام به همهٔ دوستای گلم،، می‌خواستم ببینم تو مرحله اولی‌ چه مدارکی رو باید پست کنم ؟ من مدرک تحصیلیم فوق دیپلم هست از هنرستان رفتم دانشگاه آیا من فقط فوق دیپلمو ترجمه کنم کافی‌ هست ؟ تو یه سایت نوشته بود باید دیپلم هم ترجمه کنی‌ ؟ آخه من مدرک دیپلمم دستم نیست که رفتم دانشگاه تموم کردم به من فوق دیپلم دادن ! :-( می‌خواستم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید و بگید این موضوع تا چقدر درسته ؟ همین فوق دیپلمو بدم ترجمه کنم کافی‌ هست یا نه؟
دوست عزیز شرط حداقل داشتن دیپلم 12 ساله است . حالا من به قوانین کاردانی های پیوسته که میرن دانشگاه آشنایی ندارم ولی اگر هیچ مدرکی دال بر اتمام دوره هنرستان شما به شما نمیدن که خب این یه چیز کلیه که فقط شامل شما نمیشه و فقط مدرک فوق دیپلام را ارائه بده ولی اگر مدرکی هست که باید داشته باشی و شما در حال حاضر نداریش بهتره بری دنبالش و فعلاً همین فوق دیپلم را ارائه بده و در روز مصاحبه مدرک هنرستانتم همرات باشه . . .! در تجربه دوستان من یجا خوندم که دوستمون مدرک فوق دیپلم داشت و دیپلم ارائه نداده بود ( حالا یادم نیست دیپلمش مشکل داشت یا چیزه دیگه ) ولی افیسر در کنار مدرک فوق دیپلم ریز نمرات را ازش خواسته بوده !! به نظر من شما این قانون کلی نیست و یه جورایی میشه گفت نظر افیسر هست ! اکثر دوستان که رفتن مصاحبه میگن آفیسر ندیده و دوستانی هم بودن که ازشون خواسته . پس بهتره شما بری دنبالش و خیالت راحت باشه .
تا اونجایی که من میدونم برای کاردانی پیوسته شما باید مدرک دیپلم هنرستان رو داشته باشید .پس یه زحمت بکشید و دنبال مدرک دیپلمتون باشید.یا در دانشگاست و یا در هنرستانی که تحصیل کردید
دیپلم رو ترجمه کنید چون از بعضی از دوستان آفیسر خواسته
اگه میتونی هم ریز نمرات فوق دیپلم رو به همرا مدرک فوق دیپلمت بده واسه ترجمه(برای محکم کاری)
شاد و پیروز باشید

(2012-05-03 ساعت 15:38)JOHANNA نوشته:  دوستان سلام : سابقه کار باید سابقه بیمه هم داشته باشه یا اینکه اصلا نیاز به سابقه بیمه نداره
لطفا فوری
دیر بشه به ترجمه نمیرسم
خواهش ميكنم

تا اونجایی که من میدونم اگر شما فقط سابقه کار رو ببرید دارالترجمه و مهر مترجم و اگه بخواین دادگستری رو بزنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه مهر وزارتخونه رو بخواین باید حتما گواهی سابقه بیمه و یا اگهی روزنامه اون شرکت رو همراه سابقه کار بدین به دارالترجمه
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
(2012-05-04 ساعت 20:06)arman_m نوشته:  
(2012-05-03 ساعت 16:15)ghorbat نوشته:  
تا اونجایی که من میدونم برای کاردانی پیوسته شما باید مدرک دیپلم هنرستان رو داشته باشید .پس یه زحمت بکشید و دنبال مدرک دیپلمتون باشید.یا در دانشگاست و یا در هنرستانی که تحصیل کردید
دیپلم رو ترجمه کنید چون از بعضی از دوستان آفیسر خواسته
اگه میتونی هم ریز نمرات فوق دیپلم رو به همرا مدرک فوق دیپلمت بده واسه ترجمه(برای محکم کاری)
شاد و پیروز باشید

لطفا فوری
دیر بشه به ترجمه نمیرسم
خواهش ميكنم

تا اونجایی که من میدونم اگر شما فقط سابقه کار رو ببرید دارالترجمه و مهر مترجم و اگه بخواین دادگستری رو بزنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه مهر وزارتخونه رو بخواین باید حتما گواهی سابقه بیمه و یا اگهی روزنامه اون شرکت رو همراه سابقه کار بدین به دارالترجمه
شاد و پیروز باشید

دوستان مرسی‌ از راهنما ای شما ،، من الان فوق دیپلمو ترجمه کردم ریزنمرا تشو هم ترجمه می‌کنم ،، دیلمو هم ترجمه می‌کنم آیا ریز نمرات دیپلم هم لازم هست که ترجمه کنم ؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo
سلام ،
دوستان کسی هست که ریز نمرات اصلا ترجمه نکرده باشه ومصاحبه رفته باشه؟
می خوام بدونم ریز نمرات حتما باید باشه؟
since 2012
تشکر کنندگان: armin1 ، ghorbat ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-04 ساعت 22:32)maka2 نوشته:  سلام ،
دوستان کسی هست که ریز نمرات اصلا ترجمه نکرده باشه ومصاحبه رفته باشه؟
می خوام بدونم ریز نمرات حتما باید باشه؟

سوال منم همينه... ميخواهم بدونم ريز نمرات رو هم بايد ترجمه كنيم يا فقط خود مدرك رو؟؟؟
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23