کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2012-05-05 ساعت 02:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 22:32)maka2 نوشته:  سلام ،
دوستان کسی هست که ریز نمرات اصلا ترجمه نکرده باشه ومصاحبه رفته باشه؟
می خوام بدونم ریز نمرات حتما باید باشه؟

سوال منم همينه... ميخواهم بدونم ريز نمرات رو هم بايد ترجمه كنيم يا فقط خود مدرك رو؟؟؟

من فقط مدرک فوق لیسانس راترجمه کردم وبس
درهیچ کجاقیدنشده که ریزنمرات هم باشد این ازمحکم کاری دوستان است.
یادتان نرود اگردرآنجابخواهیدادامه تحصیل دهید بایدریزنمراتتان ترجمه شده باشد.
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، shkhmo
دوستان درسته که هزینه تاییدات وزارت خارجه اضافه شده ولی اکثر دارالترجمه ها با گران شدن تعرفه ها درصدی هم خودشون اضافه می کنند. اما تعدادی از دارالترجمه ها هستند که انصاف رو رعایت می کنند و تنها تعرفه را رعایت می کنند. طبق تعرفه جدید برای اکثر مدارک مانند ریز نمرات و گواهی ها هر صفحه 3000تومان و برای سند مالکیت هر صفحه (ترجمه) 5000 تومان اضافه شده است. همچنین می توانید تعرفه جدید را از دارالترجمه ها درخواست کنید. با تعدادی از دارالترجمه ها تماس گرفتم ولی متاسفانه اکثرا هزینه های تاییدات را خیلی بالاتر اعلام می کردند. دارالترجمه ای را سراوین از اعضای قدیمی انجمن معرفی کرده بود به این دارالترجمه مراجعه کردم قیمت های ترجمه بسیار پایینتر از جاهای دیگر و حتی در بعضی موارد مانند ریز نمرات نصف قیمت یک دارالترجمه در تجریش است. شماره این دارالترجمه را می دهم تا خودتان جهت اطمینان تماس بگیرید. دارالترجمه مرکزی 77904101
تشکر کنندگان: *NASIM* ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-06 ساعت 10:43)ahmadrezauae نوشته:  دوستان درسته که هزینه تاییدات وزارت خارجه اضافه شده ولی اکثر دارالترجمه ها با گران شدن تعرفه ها درصدی هم خودشون اضافه می کنند. اما تعدادی از دارالترجمه ها هستند که انصاف رو رعایت می کنند و تنها تعرفه را رعایت می کنند. طبق تعرفه جدید برای اکثر مدارک مانند ریز نمرات و گواهی ها هر صفحه 3000تومان و برای سند مالکیت هر صفحه (ترجمه) 5000 تومان اضافه شده است. همچنین می توانید تعرفه جدید را از دارالترجمه ها درخواست کنید. با تعدادی از دارالترجمه ها تماس گرفتم ولی متاسفانه اکثرا هزینه های تاییدات را خیلی بالاتر اعلام می کردند. دارالترجمه ای را سراوین از اعضای قدیمی انجمن معرفی کرده بود به این دارالترجمه مراجعه کردم قیمت های ترجمه بسیار پایینتر از جاهای دیگر و حتی در بعضی موارد مانند ریز نمرات نصف قیمت یک دارالترجمه در تجریش است. شماره این دارالترجمه را می دهم تا خودتان جهت اطمینان تماس بگیرید. دارالترجمه مرکزی 77904101

اگر به این صورت که میفرمایید بسیار عالی است زیرا دارالترجمه ها ریزنمرات به ازای هر ترم 8000 تا 10000 تومان میگیرند یهنی یک لیسانس 8 ترمه 64000 تومان
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: arman_m
دوستان آیا مدارک مالی و لیسانس و کارت پایان خدمت و کارت ملی هم نیاز به تایید وزارت خارجه داره یا خیر؟ ممنون می شم کمک بفرمایید. قبلا سپاسگزارمRolleyes
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-05-06 ساعت 12:58)arbasic نوشته:  دوستان آیا مدارک مالی و لیسانس و کارت پایان خدمت و کارت ملی هم نیاز به تایید وزارت خارجه داره یا خیر؟ ممنون می شم کمک بفرمایید. قبلا سپاسگزارمRolleyes

منم آخرش نفهمیدم نیاز هست یا نه، ولی جهت اطمینان و برای کاهش استرس رفتم همه رو تایید کردم.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo
(2012-05-06 ساعت 13:13)Serendipity نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 12:58)arbasic نوشته:  دوستان آیا مدارک مالی و لیسانس و کارت پایان خدمت و کارت ملی هم نیاز به تایید وزارت خارجه داره یا خیر؟ ممنون می شم کمک بفرمایید. قبلا سپاسگزارمRolleyes

منم آخرش نفهمیدم نیاز هست یا نه، ولی جهت اطمینان و برای کاهش استرس رفتم همه رو تایید کردم.

فقط با مهرمترجم رسمی کافی است
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: كاميلا ، ghorbat ، smith
دوستان من يك سري از مدارك خودم وهمسرم را سال قبل داده بودم ترجمه و همه مهراشم خورده ولي استفاده نشد اما مال سال قبل و فقط تاريخ وزارت امورخارجه بتارخ مثلا Aug. 16, 2011 روش خورده. بنظر شما نيازي هست كه همه مدارك دوباره بدم ترجمه كنند يا همون هارو بفرستم ويا اوونهارا بدم به دارالترجمه خودشون مي تونن تاريخاشون رو بروز كنن. تا اوونجايي كه من مي دونم فقط وزارت امور خارجه هستش كه تاريخ ميزنه ودارالترجمه و سازمانهاي ديگه رو مهراشون تارخ نميزنن اونهم به اين دليل كه مهر وزارت امورخارجه هر سال عوض ميشه.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-06 ساعت 13:13)Serendipity نوشته:  

نیازی نیود... و البته بارها هم این مساله مطرح شده.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-05-07 ساعت 15:37)bakhshandehgy نوشته:  دوستان من يك سري از مدارك خودم وهمسرم را سال قبل داده بودم ترجمه و همه مهراشم خورده ولي استفاده نشد اما مال سال قبل و فقط تاريخ وزارت امورخارجه بتارخ مثلا Aug. 16, 2011 روش خورده. بنظر شما نيازي هست كه همه مدارك دوباره بدم ترجمه كنند يا همون هارو بفرستم ويا اوونهارا بدم به دارالترجمه خودشون مي تونن تاريخاشون رو بروز كنن. تا اوونجايي كه من مي دونم فقط وزارت امور خارجه هستش كه تاريخ ميزنه ودارالترجمه و سازمانهاي ديگه رو مهراشون تارخ نميزنن اونهم به اين دليل كه مهر وزارت امورخارجه هر سال عوض ميشه.

دوست عزیز در صفحه 27 همین تاپیک ارسال 392، frz61 جان نوشته که مکاتبه کرده و همین سوال رو با ایمیل پرسیده و ازشون جواب گرفته که ترجمه های سال گذشته رو قبول دارن.
اگر دوست دارین جزئیات ایمیل ارسالی و جواب دریافتی رو از frz61 عزیز بپرسین که نگرانی از این بابت نداشته باشین و پولی هم دوباره برای ترجمه پرداخت نکنین.

فقط یه مسئله ای هم هست که در مورد مدارک مالی و شناسنامه و اسناد ازدواج چون امکان تغییر درش هست بعضی از دوستان گفتن که نباید ترجمه قدیمی باشه که منطقی هم هست و من از دارالترجمه هم پرسیدم گفتن بیشتر از 6 ماه نگذشته باشه اما در مورد مدارک دیگه مثل دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی، لیسانس و غیره که در طول زمان تغییری نکرده و نمی کنه ترجمه های سال پیش رو ارائه بدین، من که اینکارو می کنم، به نظر من هزینه دوباره بی مورده.

تشکر کنندگان: smith ، frz61 ، bakhshandehgy ، shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، nellyala
(2012-05-06 ساعت 10:58)shkhmo نوشته:  
(2012-05-06 ساعت 10:43)ahmadrezauae نوشته:  دوستان درسته که هزینه تاییدات وزارت خارجه اضافه شده ولی اکثر دارالترجمه ها با گران شدن تعرفه ها درصدی هم خودشون اضافه می کنند. اما تعدادی از دارالترجمه ها هستند که انصاف رو رعایت می کنند و تنها تعرفه را رعایت می کنند. طبق تعرفه جدید برای اکثر مدارک مانند ریز نمرات و گواهی ها هر صفحه 3000تومان و برای سند مالکیت هر صفحه (ترجمه) 5000 تومان اضافه شده است. همچنین می توانید تعرفه جدید را از دارالترجمه ها درخواست کنید. با تعدادی از دارالترجمه ها تماس گرفتم ولی متاسفانه اکثرا هزینه های تاییدات را خیلی بالاتر اعلام می کردند. دارالترجمه ای را سراوین از اعضای قدیمی انجمن معرفی کرده بود به این دارالترجمه مراجعه کردم قیمت های ترجمه بسیار پایینتر از جاهای دیگر و حتی در بعضی موارد مانند ریز نمرات نصف قیمت یک دارالترجمه در تجریش است. شماره این دارالترجمه را می دهم تا خودتان جهت اطمینان تماس بگیرید. دارالترجمه مرکزی 77904101

اگر به این صورت که میفرمایید بسیار عالی است زیرا دارالترجمه ها ریزنمرات به ازای هر ترم 8000 تا 10000 تومان میگیرند یهنی یک لیسانس 8 ترمه 64000 تومان

دوست عزیز این قیمتها خیلی گرونتر از حد متعارفه. دارالترجمه هایی در انقلاب هستن که قیمتاشون از این که فرمودید خیلی ارزونتره. به توصیه یکی از دوستان مهاجرسرا مدارکم رو بردم یکی از همین دارالترجمه ها و راضی هم بودم. دیپلم+پیش دانشگاهی+لیسانس+شناسنامه+کارت ملی+ کارت معافیت+پروانه بهره برداری شرکت از هر کدوم 2 سری با هم 43000 تومان شد. البته بدون تایید دادگستری و وزارت خارجه. ریز نمرات هم هر ترم 2500 تومان می گیرن. که من چون خود دانشگاه کارنامه لاتین بم دادن نیازی نبود که ترجمه کنم. واسه اینکه قانون سایت رو رعایت کرده باشم، از دوستان هرکی می خواد پیغام بده تا آدرس دارالترجمه رو بدم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: Hediyeh ، bakhshandehgy ، parsy631 ، shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m
دوستان
دیروز من با یک کارشناس دادگستری رفتم واسه ارزشگذاری دو ملک یکی مسکونی ...یکی اداری...
بهم گفت علاوه بر حق الزحمه کانون هم تایید باید کنه و مالیات نقل و انتقال میگیره
بابت دو ملک و مالیات 1.5 پول میخواد !
کسی نرخ یا تعرفه کارشناسان دادگستری رو میدونه؟
فوریه
ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo
(2012-05-07 ساعت 23:09)فوآد نوشته:  دوستان
دیروز من با یک کارشناس دادگستری رفتم واسه ارزشگذاری دو ملک یکی مسکونی ...یکی اداری...
فوریه
ممنون

راستش من جز مدارک مالی نمی خوام سند ارائه بدم و در نتیجه از تعرفه کارشناسان دادگستری چیزی نمی دونم متاسفانه. اما پیشنهاد می کنم قبل از پرداخت چنین پولی یا پرس و جو از تعرفه کارشناسان دادگستری، اول اطمینان حاصل کنید که اصلا ارزشگذاری املاک ضرورتی داره یا نه! چون من در پست های بعضی از دوستان خوندم که بدون ارزشگذاری ملک، سند رو ترجمه کردن و مورد قبول هم واقع شده. اگر اشتباه نکنم یکی از این دوستان MITR.P عزیز بودن، هرچند الان پستشون رو پیدا نکردم که شما رو ارجاع بدم به اون پست اما امیدوارم نام کاربری شون رو درست گفته باشم و شما از ایشون راهنمایی بگیرید و دوستان دیگه ای که تجربه مشابه دارن هم حتما کمکتون می کنن.

آهان! Cool اون پستی که گفتم رو پیدا کردم در تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها در ارسال شماره 8 که همون صفحه اوله mitr.p عزیز نوشته که قیمت گذاری ملک الزامی نیست و ایشون هم ملک رو ارزشگذاری نکرده بودن و بعضی از دوستان فقط برای محکم کاری ارزشگذاری می کنن و اگرنه ضرورتی نداره. بازم امیدوارم دوستان دیگه تجربیاتشون رو برای استفاده شما و من و سایرین به اشتراک بذارند.
تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo ، Hediyeh
فوریه
ممنون
من رفتم اصل تعرفه ها رو گرفتم.تعرفه ضریبی از ارزش ملک هست.من برای خودم حساب کردم،برای ملک 300 میلیونی حدود300 هزار تومن میشه.

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-08 ساعت 08:18)sal نوشته:  
فوریه
ممنون
من رفتم اصل تعرفه ها رو گرفتم.تعرفه ضریبی از ارزش ملک هست.من برای خودم حساب کردم،برای ملک 300 میلیونی حدود300 هزار تومن میشه.
دوستان برای ملک ارزش گذاری دادگستری حتما لازمه؟ خود سند و ترجه رسمی کافی نیست؟

تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
دوستان پول زبون بسته رو اتيش نزنين . اينكارا كه لازم نيست ، اين همه ادم ويزا گرفتن !!! مگه از اينا داشتن.
since 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، parsy631 ، ghorbat ، shkhmo ، Hediyeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان