موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی من زنگ بزنم دارالترجمه و بگم تایید دادگستری و وزارت خارجه را نمیخوام. مشکلی پیش نمیاد؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من 14 تا مدرک دادم برای ترجمه، از هر کدوم هم 2 نسخه درخواست کردم (به جز عقدنامه که 4 نسخه گفتم بزنن) کلا شد 200 تومان.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-18 ساعت 17:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-18 ساعت 17:27 توسط maka2.)
دوستان فقط براي دريافت كاراتون حتما چك پرينت بگيريد براي تصحيح چون حتما اشتباه دارن . اگر هم يادت ن رفت حتما بگيد بهشون كه مياريد و درست ميكنن به نظر من مداركتون رو بذاريد بمونه ترجمه هارو ببريد چك كنيد بعدش بياريد بديد براي تصحيح در اخر هم كلش رو دريافت كنيد و حسابش رو اون موقع بديد....
مثلا سند ملك اگه شريكي باشه مي تونه اسم شما رو بولد كنه كه مشخص بشه
البته مدارك بدون مهر وزارت و دادگستري رو خيلي زود همونجا انگار پرينت ميكنه .... مهر مترجم رو ميزنه ميده ....
since 2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من شوهرم پرستار باید گواهی اشتغال به کار از بیمارستان بگیره؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-19 ساعت 14:01)hadiseh.t نوشته: دوستان سلام من شوهرم پرستار باید گواهی اشتغال به کار از بیمارستان بگیره؟
سلام. اگر شما برنده اصلي هستيد كه از همسرتون نه مدرك تحصيلي ميخوان نه مدرك سابقه كار.
اگر همسرتون برنده اصلي هست بايد يا اصل آخرين مدرك تحصيلي شون رو داشته باشند يا گواهي سابقه كار.
من چون برنده اصلي نبودم در زمان مصاحبه كه مدرك دانشگاهيمو نخواستن و بعد از مصاحبه تمام ترجمه ها و كپي هاي مربوط به مدرك تحصيلي و سابقه كار رو بهم پس دادند ولي مال همسرم رو نگه داشتند.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-19 ساعت 14:27)honey62 نوشته: (2012-06-19 ساعت 14:01)hadiseh.t نوشته: دوستان سلام من شوهرم پرستار باید گواهی اشتغال به کار از بیمارستان بگیره؟
سلام. اگر شما برنده اصلي هستيد كه از همسرتون نه مدرك تحصيلي ميخوان نه مدرك سابقه كار.
اگر همسرتون برنده اصلي هست بايد يا اصل آخرين مدرك تحصيلي شون رو داشته باشند يا گواهي سابقه كار.
من چون برنده اصلي نبودم در زمان مصاحبه كه مدرك دانشگاهيمو نخواستن و بعد از مصاحبه تمام ترجمه ها و كپي هاي مربوط به مدرك تحصيلي و سابقه كار رو بهم پس دادند ولي مال همسرم رو نگه داشتند.
سلام دوست عزیز شوهر من برنده اصلی و شغلشو زده پرستار ولی تاسال پیش مهراد کار می کرد ولی در حال حاضر کار پرستاری رو به صورت ازاد کار می کنه یعنی چند تا مریض داره که چند وقت یه بار می ره خونشون وبهشون سر می زنه یعنی اون مریضا نمی تونن تکون بخورن و تو خونه هستن ولی برای جای خاصی کار نمیکنه.ولی گواهی اشتغال به کار مهراد و تا سال پیش گرفت ولی الان هیچ گواهی از هیچ جا نمی تونیم بگیریم که شغلش الانم پرستارهو اینو اثبات کنیم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-19 ساعت 14:56)hadiseh.t نوشته: (2012-06-19 ساعت 14:27)honey62 نوشته: (2012-06-19 ساعت 14:01)hadiseh.t نوشته: دوستان سلام من شوهرم پرستار باید گواهی اشتغال به کار از بیمارستان بگیره؟
سلام. اگر شما برنده اصلي هستيد....
سلام دوست عزیز شوهر من ....
سلام خدمت دوست عزیز Hadise.t ، دیدم باز استرس گرفتی دلم نیومد چیزی نگم !!! عزیز جان حداقل شرط شرکت در لاتاری داشتن دیپلم 12 ساله و یا گواهی اشتغال در شته ای بمدت 2 سال . این به این معنا هست که برای سفارت محرض باشه که فرد برنده ، اگر ویزا گرفت و رفت اونجا بتونه از پس جرج و مخارج بربیاد !!! حالا اگر همسر عزیز شما دارای حداقل دیپلم 12 ساله هست که اصلاً جای هیچ استرسی نیست ( تازه با این فرض که ایشان دیپلم هستن و شغل شریف پرستاری را بصورت تجربی یاد گرفتن !!! که من فکر میکنم ایشون چون در مهراد کار کردن ، پس حتماً مدکری بالاتر از دیپلم 12 ساله دارن که خیلی هم خوبه و اصلاً استرس نداره ) . در رابطه با گواهی اشتغال بکار ، عزیزم اگر دارای مدرک تحصیلی باشین ، اصلاً ازتون نمیخوان ( مگر آفیسر بعد از مصاحبه از کسی بخواد که اونم فکر میکنم اگر شغل های حساس داشته باشن و یا مدارک علمی بالا داشته باشن لازم میشه ...) . و در پایان عزیز جان بهتون همین الان دارم میگم که بابا جان استرس نگیرین و ویزاتون آماده هست ... حالا چه یکضرب ( انشااله ) و چه دو ضرب . مگه میشه به خانوداه صادق و بی ریایی مثل شما ویزا ندن و یا گیر بدن ... شما اینقدر در گفته هاتون صداقت دارین که من نه ، هر کسی دیگه که باهاتون صحبت کنه ، متوجه این صداقت میشه . حالا چه برسه به آفیسر که کلاً روان شناسان حرفه ای هستن ... براتون آرزوی موفقیت میکنم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-19 ساعت 15:34)ghorbat نوشته: (2012-06-19 ساعت 14:56)hadiseh.t نوشته: (2012-06-19 ساعت 14:27)honey62 نوشته: (2012-06-19 ساعت 14:01)hadiseh.t نوشته: دوستان سلام من شوهرم پرستار باید گواهی اشتغال به کار از بیمارستان بگیره؟
سلام. اگر شما برنده اصلي هستيد....
سلام دوست عزیز شوهر من ....
سلام خدمت دوست عزیز Hadise.t ، دیدم باز استرس گرفتی دلم نیومد چیزی نگم !!! عزیز جان حداقل شرط شرکت در لاتاری داشتن دیپلم 12 ساله و یا گواهی اشتغال در شته ای بمدت 2 سال . این به این معنا هست که برای سفارت محرض باشه که فرد برنده ، اگر ویزا گرفت و رفت اونجا بتونه از پس جرج و مخارج بربیاد !!! حالا اگر همسر عزیز شما دارای حداقل دیپلم 12 ساله هست که اصلاً جای هیچ استرسی نیست ( تازه با این فرض که ایشان دیپلم هستن و شغل شریف پرستاری را بصورت تجربی یاد گرفتن !!! که من فکر میکنم ایشون چون در مهراد کار کردن ، پس حتماً مدکری بالاتر از دیپلم 12 ساله دارن که خیلی هم خوبه و اصلاً استرس نداره ) . در رابطه با گواهی اشتغال بکار ، عزیزم اگر دارای مدرک تحصیلی باشین ، اصلاً ازتون نمیخوان ( مگر آفیسر بعد از مصاحبه از کسی بخواد که اونم فکر میکنم اگر شغل های حساس داشته باشن و یا مدارک علمی بالا داشته باشن لازم میشه ...) . و در پایان عزیز جان بهتون همین الان دارم میگم که بابا جان استرس نگیرین و ویزاتون آماده هست ... حالا چه یکضرب ( انشااله ) و چه دو ضرب . مگه میشه به خانوداه صادق و بی ریایی مثل شما ویزا ندن و یا گیر بدن ... شما اینقدر در گفته هاتون صداقت دارین که من نه ، هر کسی دیگه که باهاتون صحبت کنه ، متوجه این صداقت میشه . حالا چه برسه به آفیسر که کلاً روان شناسان حرفه ای هستن ... براتون آرزوی موفقیت میکنم .
سلام مرسی که دوباره به من کمک کردید والا این استرس دست از سر من بر نمی داره همش دلم شور می زنه که یه چیز کمه البته این طبیعی ولی برای من غیر طبیعی داره می شه
پس من سابقه کار شوهرمو می برم ولی تا نخوان نمی دم ولی خوب گواهی اشتغال به کار که نمی تونم تهیه کنم اگه سوال کردن می گه من به طور ازاد کار پرستاری رو می کنم .شوهرم لیسانس داره و سابقه کاری خوبی داره ولی خسته شده بود از کارش وترجیح داد چند تا مریض داشته باشه و به اونا رسیدگی کنه همین
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-22 ساعت 18:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-22 ساعت 19:03 توسط daria.)
دوستان من ترجمه ها رو دیروز گرفتم، ازشون خواسته بودم که برام چک پرینت رو ایمیل کنن که این کار رو انجام دادن، چند تا اشتباه کوچولو تو اسپل اسم ها و تبدیل تاریخها داشتن که با همون ایمیل درست کردم، یک چک نهایی هم بعد از گرفتن مدارک همونجا کردم که باز هم یک مشکل کوچک داشت که ندیده بودم، همونجا درستش کردن و دوباره پرینت گرفتن. ضمنا من برای احتیاط گفته بودم از هر ترجمه دو نسخه برام بزنن که اینجوری نسخه دوم فقط پول سربرگ رو میگیرن (۳۰۰۰ تومن) و میتونم با خیال راحت اصل مدارک رو برای سفارت با پست بفرستم و یک نسخه هم برای احتیاط روز مصاحبه داشته باشم. (از بانک پارسیان هم خواستم برگه تمکن دو نسخه صادر کنن که کردن) کلا خیلی راضی بودم ازشون، دو تا مدرک موقت هم داشتم که اونها رو هم مثل بقیه روی سربرگ و با مهر مترجم ترجمه کردن و حتی پول بیشتری هم بابت اونها نگرفتن. (همه ترجمه ها رو بدون تایید دادگستری و وزارت خارجه خواسته بودم). فقط یک نکته که باید حواستون باشه اینه که قبل از اینکه مدارک رو بدین ترجمه یک کپی یا اسکن از همه داشته باشین که وقتی چک پرینت رو براتون ایمیل کردن بتونین با اون چک کنین. برای تبدیل تاریخ هم میتونین از سایت www.time.ir استفاده کنین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**