موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها: خواستم يه قيمت بهم بديد. من فكر كنم اين دارالترجمه خيلي به من گرون گفته. ميشه يه دارالترجمه خوب به من معرفي كنيد.
هر مدرك دانشگاهي 15هزار
هر مدرك مالكييت 20 هزار
شناسنامه، كارت ملي و كارت خدمت هر كدوم 5000
مهر داگستري براي هر كدام 5000
مهر طزارت خارجه 3500
نميدونم درسته يا نه كه اسمشو بيارم ولي تو ميرداماده.
كلا انيجو كه من حساب كردم هزينه مدارك من حدود 180 تومن در مياد
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز!
در مورد مدارک مورد نیاز آیا واقعا کارت پایان خدمت یا معافیت الزامی است ؟یعنی کسی که یه جورائی بدون اینا پاسپورت قانونی داره به دردسر می افته؟
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-04 ساعت 12:19)alisarshar نوشته: (2011-05-04 ساعت 10:09)roja نوشته: سلام. مي شه يه نفر بگه دقيقا چه مداركي رو براي لاتاري 2012 بايد ترجمه كنيم؟
اينجور كه من فهميدم مدارك شامل اين موارد مي شه: شناسنامه - مدارك تحصيلي - گواهي اشتغال به كار - سند ازدواج - پايان خدمت .
درسته؟ گواهي عدم سوئ پيشينه هم مي خواد؟ آخه اين گواهي رو فقط بنا به درخواست يه ارگاني مي دن فكر كنم همينجوري به شخص نمي دن.
مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت
1-همراه داشتن اصل پاسپورت + یک نسخه کپی از تمام صفحات
2-همرا داشتن اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه شده آن
3-همراه داشتن اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آنها + دو نسخه کپی از تمام صفحات آنها + دو نسخه کپی از ترجمه آنها
4-همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + دیپلم که برابر 12 سال تحصیل (برای ایران دیپلم + پیش دانشگاهی) + ترجمه های این مدارک یا در صورت نداشتن دیپلم گواهی 2 سال سابقه کار معتبر و مورد قبول
5-همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن
6- همراه داشتن نامه دوم و در صورت عدم دریافت نامه دوم پیرینت جواب ایمیل KCC که در آن روز مصاحبه مشخص شده
7-ترجیهاً 6 قطعه عکس 5*5
8-گواهی عدم سوء سابقه که البته برای ایرانیان نیازی نیست
9-گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور
-------------------------------------
10-همراه داشتن مدارک ساپورت که شامل :
1- فرم تکمیل شده I-134 یا Affidavit of Support
2-فرم های مالیاتی دو یا سه سال گذشته ( 1040 یا W2 یا U.S. Federal Tax Returns) یا گواهی کار اسپانسر
------------------------------------
11- پرداخت مبلغ 3,157 درهم عمارات معادل $819 دلار آمریکا که این کار در زمان مصاحبه و در داخل سفارت صورت می گیرد
که لازم به ذکر است در سفارت ابوظبی فقط درهم عمارات مورد قبول و در ترکه دلار
سلام
ببخشید این مدارک برای هر یک از اعضای خانواده هست مگه نه؟
شما میگید کپی شناسنامه و کپی ترجمه ! این دوتا کپی باید کپی برابر اصل بشه؟ اگه بخوایم برای هر مدرک دوبار ... خدا تومان پولش میشه؟
و اینکه مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ، حتما هر دوش نیازه؟ ما شهرستانی ها چکار کنیم؟ تهران وزارت امور خارجه کجاست؟
و اینکه ملی کارت نیازه؟ منظورتون گواهی دیپلم هست یا ریز نمرات؟
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012