موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه پسر يا آقايى اتاق تو شهر lynnwood مي خواد پيام بده.
مصاحبه آنکارا. کیس نامبر 2013as0000xxxx
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-07 ساعت 23:25)ﻣﻴﺘﺮا نوشته: (2014-07-07 ساعت 22:57)قصه گو نوشته: سلام به همشهريان آينده ام. من اواخر آگوست به همراه دخترم و همسرم داريم ميايم.دخترم مدرسه اشو انتخاب كرده، نزديك خونه ي برادرم( خوشبختانه فعلاً مشكل جا نداريم!) فقط دعا دعا مي كنم بتونه در عرض دو روز استراحت بعد از يه پرواز طولاني، خودشو با محيط مدرسه وفق بده،دخترم اينجا سوم دبيرستانو تموم كرده و ديپلمه شده ولي با اين حال تصميم گرفتيم سال چهارمشو بره دبيرستان چون هزينه ي كالج گرونه!! خودم كلاس آشپزي و شيريني پزي رفتم اما فكر كنم بايد يه دوره هايي هم اونجا بگذرونم تا بتونم كار پيدا كنم ، ولي اولش به كار در رستوران يا قنادي هم راضي ام كه زبانم تقويت بشه. همسرم مهندس مكانيكه و اميدوارم بتونه در يه شركت معتبر كار پيدا كنه چون هم رزومه ي خوبي داره و هم زبان فني اش خوبه! دو ماه قبل از ورود هم ١٦٥ دلار رو پرداخت كرديم. توي فرمها هم در خواست ssn داده بوديم، مثل اينكه ديگه نيازي نيست به اداره ي مهاجرت بعد از ورودمون مراجعه كنيم و اين طور كه شنيده ام خودشون ssn رو ميفرستن به آدرسمون.كلي سوال تو ذهنمه ولي كم كم مي پرسم كه خسته نشيد!!
ﺳﻼﻡ ﻗﺼﻪ ﮔﻮﻱ ﻋﺰﻳﺰ, ﻣﻦ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ 2014 ﻫﻤﻘﻂﺎﺭﻡ, ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﺪﻡ ﻛﻪﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﻘﺼﺪتوﻥ ﺳﻴﺎﺗﻠﻪ, اﮔﻪ ﺧﺪا ﺑﺨﻮاﺩ ﻭﻳﺰاﻣﻮﻥ ﺑﻴﺎﺩ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻓﻜرﻣﻲﻛﻨﻴمﻫﻤﻴﻦ ﺷﻬﺮﻩ, اﺯ ﺼﻤﻴﻢ ﻗﻠﺐ ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ. ﺧﺪا ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻳﻦ ﺷﺎﻳﺪ ﻳﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮﻭ ﺩﺭ ﺳﻴﺎﺗﻞ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﻛﺮﺩﻳﻢ
سلام
من هم توي تاپيك كليرنس پستهاي شما رو خوانده ام ضمن عرض تبريك اميدوارم سفرتون موفقيت اميز باشه در ضمن منم ميل دارم بهمراه خانواده به سياتل بيايم در صورتي كه اطلاعات بيشتري از اونجا بدست اورديد لطفا شير كنيد
ممنون
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان سياتلي
راستش من تمام اين فروم رو از ابتدا تا اينجا بسيار مشتاقانه مطالعه كردم بنظرم خيلي مفيد و جامع بوده ممنون ميشم اگه مهتاب خانم و امير مهاجر و ساير دوستان پيشكسوت از اطلاعات جديد و تجربياتشون اينجا قرار بدهند تا ما منتظران گرين كارت مطلع بشويم (بخصوص اطلاعاتي راجع به بيمه درماني ) موفق و پيروز باشيد .
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سیاتلی گل
باتشکککککککککککککککرفراوان از مهتاب خانم وهمسر عزیزشان وهمچنین امیر خان وبقیه عزیزان به خاطر وقتی که برای راهنمایی ما صرف میکنید.
همای سعادت روی دوش ماهم نشست ما هم در لاتاری2015برنده شدیم.
دراین مدت گذشته(2/3ماه)تنها کاری که ما کردیم فقط تحقیق در مورد ایالتها و شهرهای مختلف بوده وبهترین مرجع همین مهاجرسرا بود چه از نظر کار(که خیییییییلی مهم)و سایر موارد...........
متاسفانه بعضی از دوستان حتی این زحمت را به خودشان نمیدادند که حداقل نه از اولین صفحه حتی 2-3صفحه قبل تر را مطالعه کنند تا این همه سوالات تکراری و خسته کننده از دوستان با تجربه نشه وباعث نشیم که این عزیزان دیگر میلی به پاسخ دادن سوالات ما نداشته ویا کم فروغ باشند.
باز از همه بزرگانی که وقت و تجربیات خودشان را در اختیار ما تازه وارده قرار میدهند سپاسگذارم.