موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
حتما. من امروز كلاس داشتم ولي برگزار نشد، چون بايستي از اداره ي كل پرمينت مياورديم كه آيين نامه رو امتحان داديم.كه اگه پليس جلومونو گرفت بگيم داريم مراحل رو طي مي كنيم.خلاصه قرار پنج شنبه رو گذاشت و گفت يا پرمينت يا گواهينامه ي ايران رو بياريد.هر چه همسرم گفت هفته ي پيش من كلاس داشتم و مربي چيزي از من نخواست، گفت قانونه.چون انگليسي من هم خوب نيست قرار شد همسرم به عنوان مترجم با من باشه، ولي براي امتحان اجازه نميدن.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ترجمه كردم كه تا يك سال اعتبار داره. سعي مي كنم بفهمم، چاره اي ندارم. كلاس كمكم مي كنه كه با واژه ها آشنا بشم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آقا ذهن ما مشغول شده حسابي.پسر نازنين شما احتمالاً child حساب ميشده كه شما هم زير پوشش اين بيمه قرار گرفته ايد، مگر نه شما كه شاغل هستيد، نميشه هيچ پولي بابت بيمه نديد. در ضمن اين بيمه ي شما هم زير مجموعه ي اوباماكر هستش.
ما كه شاغل نيستيم ، با اين حال بيشتر پلن هاي معرفي شده پولي بود، به غير از همين پريمرا برنز، كه تازه از دسامبر فعال ميشه! و فقط تا پايان سال اعتبار داره ! دخترم كه اپل كر داره هم دكتري بهش معرفي نشد، به ما هم همينطور.
شما هم مثل ما با لاتاري اومديد ديگه؟
دو روزه داريم سايت ها رو زير و رو مي كنيم، فقط بعضي ها مي تونن بيمه ي كامل بشن؟؟؟؟؟!!!!!
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
از این سه محله شما کدوم رو واسه زندگی پیشنهاد میدید؟
میل کریک
اسنومیش
اورت
دلیل انتخابتون رو هم میگید؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک تعطیل شده ؟؟؟
از وقتی بزرگان این تاپیک رفتن کسی دیگه متاسفانه کسی حال جوابگویی هم نداره
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-11-21 ساعت 23:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-21 ساعت 23:09 توسط yami.)
فرهاد جان، لب کلام رو گفتی. متاسفانه خیلی از ما ایرانیها (دور از حضور عزیزان خوب مهاجرسرا) تنها چیزی که باخودمون اینجا نمی آریم «صداقت و راستگویی» هست. به یک ایرانی این رو گفتم اینجا میدونی چی جواب داد؟؟
گفت: «لارم نیست که!! ما به هوای صداقت و راستگویی اینا آمدیم اینجا چون خودمان ایران نداشتیم. اینا هم اینجا زیاد دارندش!! به مال ما نیازی ندارند!! ریلکس باش هموطن!!»
جداٌ که ایرانیها ترشی نخورند خیلی کارها میتوانند بکنند!!