موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
غزل جان، ضمن تبريك، چندتا سايت كاريابي چند پست قبل تر گذاشتم كه مجانيه.امتحان كنيد. اگر همسرتون ميخوان به تدريس ادامه بدن، يكي از بهترين جاها ، كالجه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همخانه در ایالت واشنگتن
سلام بردوستان
یک واحد آپارتمان یک خوابه در محله خوب و امن ،شهر ردموند مرز بلویو برای هم خونه شدن موجود است . اجاره ماهیانه۶۰۰$. در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی پاسخگوی شما هستیم.
البته همخونه خانم باشه چون کسی که میخواد اجاره بده خانم هست.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم قصهگو سوالم اینه که ایا مدارک فنی حرفه ای و یا مجتمع فنی برای کامپوتر از ایرانمورد قبول هست یا نه
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
من هم دارم ، ولي كسي ازم نخواسته، بگي دوره گذروندم، قبول مي كنند. باور كن اونا فقط و فقط تجربه براشون مهمه.نه مدارك ايراني.اگه اينجا دوره بگذروني، مسلماً وضعيت بسيار مثبت تره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم قصه گو امیدوارم حالتون خوب باشه.لطف میکنین در مورد هوا که الان اونجا بارانی و سرد است توضیح بیشتری بدید.ممنون آیا سردی و باران زیاد اونجا قابل تحمل برای ما ایرانیها هست یا خیر.ممنون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يك كلام ، اينجا آب و هواش و طبيعتش فوق العاده است.الان شش درجه بالاي صفره،تا نزديك نه و ده هم ميره. از اون طرف هم اگه دلش بخواد يه سري به زير صفر ميزنه. اون روزاي برفي به هشت درجه زير صفر هم رسيد.فكر مي كردم همش بارونه، ولي اصلا اينطور نيست، آفتاب هاي زيبا و بچسبي داره. ولي چون شرجي نيست لذت ميبري، هواش باب پياده رويه، حتي زبر بارونش، ميبيني طرف با تاپ و شورت ورزشي و هدفون رو گوش تو برف و بارون داره ميدوه. طبيعتش هم كه حساب كنيد اينجا تا بيست سال پيش جنگل انبوه بوده كه كم كم تبديل شده به مناطق مسكوني و اداري و تجاري، ولي هنوز زيباست، خونه ها با چوب و سنگ اند. از همون خونه هايي كه با لگو درست مي كرديم و درخت داشت و سقف شيروني. ببينيد اينايي كه گفتم به خاطر اينه كه ما توي حومه زندگي مي كنيم، كه خونه ها اكثرا ويلاييه، يا مجتمع هاي آپارتمانيش هنوز پر درخته،ولي وقتي مركز شهر رو ببيني كه فقط پنج تا ده دقيقه با ما فاصله داره، بافتش فرق مي كنه ، حتي قيمت خونه ها هم متفاوته و گرونتر. ولي هر چي هست همه جا تميز و زيباست.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مهتاب جون مي تو! از فردا ميام كالج، هر چند ترجيح ميدادم برم سر كار، واقعا فكر مي كردم تا اپلاي كنم بهم ميگن بفرما!
همسرم هم كه نتونست كاري پيدا كنه برگشت ايران تا مرخصيشو تمديد كنه. كلاً شرايط جالبي نيست و فقط بايد صبر پيشه كنم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سياتل يكي ازايالت هاي خوب براي زندگي هست ماليات هم مناسب ودستمزد هم خوبه فقط يكم اب وهواش ابري هست كه باروحيه هركسي سازگارنيس
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلامخانممهتاب میتونین آدرس سایتی روکه باید از ایران اپلای کنیمرو برامون بذارید . با تشکر