موضوعها: 0
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
خب سیاتل تنورش داغ شده
من هم دیگه یه هفته ای میشه اینجام و هم امیر خان رو دیدم هم چند جایی از این کانتی و البته بیشتر توی خود مرکز سیاتل چرخیدم و چند روز اول رو توی جنوب سیاتل بودم الان هم واسه یه ماه از ایر بی ان بی اتاق گرفتم توی رنتون باید بگم هر دو تا جایی که بود عالی بوده و یک اپسیلون از اومدنم به سیاتل پشیمون نیستم ، سیستم حمل و نقل شهریش معرکست
مردمش واقعا مهربونن و هوا باید بگم من کل نیمه غربی ایران رو گشتم و آب هوای دماوند بهترین بود و اینجا هنوز از دماوند هواش بهتره ، انقدر دار و دزخت زیاده گه ادم که صبح از خواب پا میشه میاد سر حال
در مورد بی خانمان ها ، بله من اگه یه روز بزنم یه سیم آخر و یخوام تاریک دنیا بشم باز هم سیاتل رو انتخاب میکنم
خودتون رو بزارید جای یه بیخانمان ، خدایی مثلا بره تو گرما ؟؟ خب وه دیگه میره یه جایی که زمستون از سرما نمیره و تابستون از گرما و چه جایی بهتر از سیاتل ، یارو یه شیشه مشروب میگیره دستش یه قلپ میخوره و نگاه به یه سازه زیبا میکنه و میاد سر حال انگار تمام ساختمونایی این شهر مال خودشه ، بعد میره لب دیا و یاز هم همینطور و توی این همه طبیعت سبز نفس میکشه
تازه باور کنید آزارشون به مورچه هم نمیرسه و وقتی میرسن به چراغ قرمز از خیلی عابرای پیاده تهران و خیلی از سوارهاش بافرهنگترن پس انقدر نگید اووووووو هوملس
تو مرکز شهر سیاتل نمیشه زندگی کرد چرا چون نمیشه بیخ چهار راه ولی عصر هم زندگی کرد شلوغ پلوغه شر و صدا زیاده ادم زیاده وقتی برید بلویو و کرکلند رو ببینید دلتون نمیخواد سیاتل رو ببینید
پس فعلا واسه ورود به فکر یه جا باشید حداقل برای ده روز هرچی هم به فرودگاه نزدیک باشه بهتره چون باید از اونجا تاکسی بگیرید
بازم میگم شاید اینجا دقیقا خود بهشت نیست اما اگه تمام درهاش رو با شیر و عسل پر کنن یقینا خود بهشته
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
عاقا هر کسی اومد لطفا یه دستگاه فلافل زنی برام بیار یادم رفت نال خودم رو بیار
الته گردی قالبش بزرگ نباشه حدود دو تا سه سانتی متر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-07 ساعت 08:57)farshad varaste نوشته: ظاهرا دوستانیکه اومدن سیاتل علاقه ای به حضور تو این تاپیک ندارن و ترجیح میدن تجربیاتشون رو برای خودشون نگه دارن. بچه های ۲۰۱۳ واقعا انسانهای شریف و با محبتی بودن و من خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم. دقیقا برعکس ما ۲۰۱۴ ایها .من و امثال من با مهاجرسرا به خیلی از مشکلات دچار نشدیم و بهتره تجربیاتمون رو منتقل کنیم نه بخاطر رتبه و تشکر که متاسفانه بین بچه های ۲۰۱۴ خیلی باب شده بود بلکه برای قطع نشدن چرخه محبت.
چند تا تجربه در مورد مدرسه بچه ها دارم اینجا میگم مطمئنم بدرد میخوره.
من دخترم هفت سالشه و تو ایران بخاطر مسايل مهاجرتمون، اصلا نتونست مدرسه بره و از این بابت خیلی ناراحتم، برای مدرسه باید دنبال مدرسه ای باشید که در محدوده شما باشه و برای اینکار میتونید از توی گوگل مپ مدارس محدودتون رو پیدا کنید. برای ثبت نام اولیه از ما کارت واکسن، پاسپورت دخترم و سوشال خانمم رو گرفت و گفت هروقت گرین کارتش اومد بیارید که ازش کپی داشته باشیم باید مدرکی داشته باشید که آدرستون رو توش نوشته باشه مثل قبض برق یا اجاره نامه ، از بانک هم میتونید نامه بگیرید. ثبت نامش با پر کردن چندتا فرم چند دقیقه بیشتر طول نکشید و گفت بعد از مشورت با مدیر بهتون ایمیل میزنم و فرداش ایمیل زد که میتونه بیاد. اینم بگم که بیشتر کارها اینجا از طریق ایمیل انجام میشه. چون واکسن آبله مرغان نزده بود گفت باید بزنه، من از فروشگاه safeway سوال کردم گفت 140 دلار هزینش میشه اگه کسی ارزونتر سراغ داره بگه چون تقریبا چهل روز وقت داد تا بزنیم وگرنه اجازه ادامه تحصیل نمیدن. مدرسه معلمها پرسنل و دانش آموزا واقعا عالین و خدا رو شکر مشکلی نداشتیم تا حالا. یه فرم هم دادن که اگه بخوایم پر میکنیم و غذای مجانی ( ناهار) تو مدرسه بهش میدن اگر هم بخوایم هر وعده ۲/۵ دلار تقریبا میدیم و ناهار میگیریم اگر هم نخوایم خودمون ناهار میدیم میبره.
مرسی فرشاد جان
امیدوارم ما 2016 یی ها هم بتونیم مثل شما با مرام باشیم و چرخۀ محبت رو ادامه بدیم تا هیچوقت قطع نشه.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوست عزیز reza.aaمن ازبرندگان امسالم.ازاعلام نتایج تاحالا کلی ازمطالب شماروخوندم وخیلی هم استفاده کردم.الان که رسیدی سیاتل واونجایی من هم خیلی هیجانزده ام.چون من هم طی این دوماه بعدازکلی مشورت ومطالعه از دالاس و هیوستون ومریلند بالاخره رسیدم به سیاتل والان که شما گزارش میدین به بچه ها وهمسرم میگم که خداکنه برای ماهم همینطوری خوب پیش بره وسال دیگه این موقع بتونیم دوستانمونو راهنمایی کنیم.براتون آرزوی موفقیت دارم.برای همه ی دوستای ندیده ام که کلی چیز ازشون یادگرفتم. امیدوارم شما وبقیه دوستای سیاتلی تا اونموقع منو درمورد کالج بچه هام راهنمایی کنین.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (