موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-19 ساعت 21:00)reza.aa نوشته: خب سیاتل تنورش داغ شده
من هم دیگه یه هفته ای میشه اینجام و هم امیر خان رو دیدم هم چند جایی از این کانتی و البته بیشتر توی خود مرکز سیاتل چرخیدم و چند روز اول رو توی جنوب سیاتل بودم الان هم واسه یه ماه از ایر بی ان بی اتاق گرفتم توی رنتون باید بگم هر دو تا جایی که بود عالی بوده و یک اپسیلون از اومدنم به سیاتل پشیمون نیستم ، سیستم حمل و نقل شهریش معرکست
مردمش واقعا مهربونن و هوا باید بگم من کل نیمه غربی ایران رو گشتم و آب هوای دماوند بهترین بود و اینجا هنوز از دماوند هواش بهتره ، انقدر دار و دزخت زیاده گه ادم که صبح از خواب پا میشه میاد سر حال
در مورد بی خانمان ها ، بله من اگه یه روز بزنم یه سیم آخر و یخوام تاریک دنیا بشم باز هم سیاتل رو انتخاب میکنم
خودتون رو بزارید جای یه بیخانمان ، خدایی مثلا بره تو گرما ؟؟ خب وه دیگه میره یه جایی که زمستون از سرما نمیره و تابستون از گرما و چه جایی بهتر از سیاتل ، یارو یه شیشه مشروب میگیره دستش یه قلپ میخوره و نگاه به یه سازه زیبا میکنه و میاد سر حال انگار تمام ساختمونایی این شهر مال خودشه ، بعد میره لب دیا و یاز هم همینطور و توی این همه طبیعت سبز نفس میکشه
تازه باور کنید آزارشون به مورچه هم نمیرسه و وقتی میرسن به چراغ قرمز از خیلی عابرای پیاده تهران و خیلی از سوارهاش بافرهنگترن پس انقدر نگید اووووووو هوملس
تو مرکز شهر سیاتل نمیشه زندگی کرد چرا چون نمیشه بیخ چهار راه ولی عصر هم زندگی کرد شلوغ پلوغه شر و صدا زیاده ادم زیاده وقتی برید بلویو و کرکلند رو ببینید دلتون نمیخواد سیاتل رو ببینید
پس فعلا واسه ورود به فکر یه جا باشید حداقل برای ده روز هرچی هم به فرودگاه نزدیک باشه بهتره چون باید از اونجا تاکسی بگیرید
بازم میگم شاید اینجا دقیقا خود بهشت نیست اما اگه تمام درهاش رو با شیر و عسل پر کنن یقینا خود بهشته
جالب بود، هیچ وقت به این موضوع فکر نکرده بودم که شاید چون هواش خوبه هوم لس زیاد داره. ممکنه اینم یه دلیلش باشه واقعا.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ی سوال داشتم ازتون
امیدوارم پاک نشه آخه یکی شبیه این متن در تاپیک لس آنجلس هم الان گذاشتم.
من مجردم.لیسانس عمران.بساز بفروش.کاری.یکمی خوش گذرون.
میخواستم ازتون ی سوالی بپرسم و اگر لطف کنید نظرتونو بگید واقعا ممنون میشم.
من میخوام روشه E5 و خرید ی بیزنسه خوب مهاجرت کنم ب ایالات متحده.
وکیلم میگه خودت ی تحقیقی بکن بعد بیا نظرتو بگو تا من کاملا راهنماییت کنم.منم اومدم اینجا نظره شمارو بدونم اول بعد...
بینه کدوم شهرش موندم(چون باید با خرید ی بیزنس در ایالات متحده کارایه مهاجرتم شروع بشه.اول تقریبا ده درصد پول پیش میدم ب فروشنده بیزنس (رستوران ایتالیاییه تو وگاس) و بقیه پول رو ب حساب امانی میریزم بعد کارایه ویزا و مهاجرت شروع میشه)
البته سنه بالایی هم ندارم.جوونم بابا هاهاها
آرلینگتون-ویرجینیا . بوستون-ماساچوست . بلوو-واشنگتن . اورنج کانتی یا فریمونت یا هرجا بهتر تو کالیفرنیا . لاس وگاس-نوادا
واقعا موندم لطفا کمکم کنید ایشالله منم بعد اومدن ب ایرانیایه عزیز جبران یا برا تازه واردها کمک بکنم.
نظرتونو البته اگه با ی توضیح مختصرم بدیدم ک محشره و ی دنیا ممنونم ازتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قربونتون این cash flow رو هم بگین چیه؟آخرش سر در نیآوردم.
مثلا 200,000 تا باشه در ماه چقدرش ب عنوان سود خالص ب دسته من میرسه.؟تقریبی دق.
چوخ یاشایین.
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2015-07-26 ساعت 00:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-26 ساعت 04:00 توسط امیر مهاجر.)
یکی از دوستان پیغام خصوصی به من دادند برای مقایسه بین هیوستن تگزاس و سیاتل.
به گفته ایشان تخصصشون در هیوستن بسیار پرکاربرد و توی سیاتل هم کار براش خوب پیدا میشه.
و اما پاسخ بنده به ایشان:
به نظرم اصلا نباید بین این دو شهر تردیدی داشته باشید برای اینکه شرایطشون زمین تا آسمون باهم فرق میکنه.
از نظر آب و هوایی هیوستن خیلی گرمه. تحمل گرما از تهران هم سخت تره چون رطوبت هم داره و خیلی شرجی میشه. کار برای تخصصهای مرتبط با حوزه نفت و پتروشیمی عالیه تا جایی که میدونم. کرایه خونه نسبتا ارزونتر از سیاتله.
سیاتل در مقایسه از نظر آب و هوایی بهشته. کار در حوزه نفتی تصور نمیکنم اصلا خوب باشه اینجا. کرایه خونه نسبتا بالاتره.
نتیجه اینکه اگر کارت اینجا خوب پیدا میشه مسلما باید اینجا رو انتخاب کنی. دلیلشو خلاصه میگم. ولی اگر کارت اینجا پیدا کردنش مشکله برو همون هیوستن چرا که کار در اولویته.
دلایل بهتر بودن سیاتل در مورد شما با فرض اینکه کار مرتبط برات پیدا بشه:
۱- آب و هوای هیوستن طاقت فرساست. اما سیاتل خیلی بهتره. زمستونهاش طولانیه اما سرماش از تهران هم ملایم تره.
۲- طبیعت اینجا بسیار زیباست و هیوستن در برابر بیشتر بیابونی و گرمه.
۳- همونطور که خودت اشاره کردی مسیرها خیلی دوره توی هیوستن اما اینجا مسیرها خیلی نزدیکترند. اما تصور نکن حتما میتونی با پابلیک ترنسپورت کارت رو راه بندازی. خیلی وقتها شرایط ساعت کاریت و محل منزل و فاصله محل کار با منزل طوری رقم میخوره که ناگزیر به داشتن خودرو شخصی میشی!
۴- اینجا امنیت بالاتری داره: افریکن آمریکن و هیسپانیک کم داره. اگر هم باشند مثل خودمون هستند، نه بیکاره و خطرناک.
۵- اینجا کارهای غیر تخصصی در یک چشم بر هم زدن پیدا میشه در مقایسه با هیوستن.
پ.ن: چون میدونم بعضی از دوستان ممکنه با خوندن مقایسه بالا شاکی بشن که طبیعت هیوستن هم زیباست و آب و هواش هم چندان بد نیست و وضع کاریابی هم خوبه و ... باید عرض کنم قبول دارم و مطمئنم در قیاس با تهران بهشته قطعا! هر چی باشه از شهرهای بسیار بزرگ و صنعتی آمریکاست! ولی موارد بالا قیاس با سیاتل است و پای قیاس که به میون میاد باید تفاوت ها هایلایت بشن.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی .من ازبرندگان 2016 هستم که بعداز کلی پرس وجو والبته خوندن مطالب خوب دوستان سیاتلی به امیدخدا اگرویزا بگیرم (که فکرکنم با کیس 4800 بتونم بگیرم )میام سیاتل.درگوگل سرچ کردم که فقط هواپیمایی امارات برای فرودگاه سیاتل پروازمستقیم داره وبقیه خطوط باید یه پروازداخلی هم در امریکابگیریم 1.لطفا دوستان باتجربه بفرماییدکه سرچم درسته یا خیر2لطفا بفرمایید حدودقیمت بلیت تقریبا چقدره 3.این سوال مهمتره.اصلا بفرماییدموضوع پروازمستقیم ازدبی بدون پروازداخلی امریکا برای انتخاب سیاتل اصلا مهم هست یانه؟(البته همسرم فعلا تا چندسال قراره تردد کنه ومن وبچه ها ساکن میشیم).پیشاپیش ممنونم.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (