کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2013-07-13 ساعت 16:07)Vulturee نوشته:  اگه سابقه کار داشته باشم ولی بیمه نشده باشم چه طور میتونم اداره مهاجرت رو قانع کنم؟
سابقه کار بدون بیمه رو اصلا قبول نمیکنند

(2013-07-11 ساعت 20:41)سحرر نوشته:  سلام من می خواهم به استرالیا بروم یکی از دوستانم(پسر ) که است 1 ساله که انجاست از طریق ویزای تحصیلی، حال می خواهد برای تمدید ویزا به ایران بیاد ولی به من پیشنهاد ازدواج داده اگر من ازدواج کنم بعد از چند سال بهمون اقامت دایم می دهند؟ و اگر بخواهم جدا شوم بعد از اینکه اقامت دایم دادند می توانم این کار را بکنم؟
(زبان انگلیسی کاملا مسسلط است و 30 ساله هم است).

سلام

ایشون ویزای تحصیلی دارن؟
اگه اینطوره ویزای شما تابعی از ویزای ایشونه

یعنی بعد از ازدواج و پس از طی مراحل مربوطه زمان ویزای شما تا زمان اعتبار ویزای ایشون خواهد بود
یعنی اگر ویزای ایشون تا فرضا شش ماه دیگه اعتبار داشته باشه به شما هم همون مدت ویزا میدن که با اقامت دایم فرق داره
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
سلام به دوستان گرامی
من تازه عضو فروم شدم و ممنون می شم به سوالم پاسخ بدین. من می خواستم برای ویزای خانوادگی Subclass 101 از سفارت استرالیا در تهران اقدام کنم. می خواستم بپرسم که از زمانی که درخواست رو لاج کنیم تا زمانی که ویزا رو بهمون می دن چقدر طول می کشه؟ زمان میانگین که در سایت مهاجرت استرالیا زده 14 ماه هست. ولی سفارت تهران زودتر یا دیرتر جواب می ده؟!
مرسی از جواباتون! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-14 ساعت 02:12)Dani91 نوشته:  سلام به دوستان گرامی
من تازه عضو فروم شدم و ممنون می شم به سوالم پاسخ بدین. من می خواستم برای ویزای خانوادگی Subclass 101 از سفارت استرالیا در تهران اقدام کنم. می خواستم بپرسم که از زمانی که درخواست رو لاج کنیم تا زمانی که ویزا رو بهمون می دن چقدر طول می کشه؟ زمان میانگین که در سایت مهاجرت استرالیا زده 14 ماه هست. ولی سفارت تهران زودتر یا دیرتر جواب می ده؟!
مرسی از جواباتون! Smile
سلام
میانگین زمان برای ایرانیها هیچ وقت کمتر از زمان تعیین شده نیست
متاسفانه ایران رو جزو کشورهای High risk تعیین کردند و security check ایرانیها بیشتر طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Dani91 ، satin
(2013-07-14 ساعت 03:39)gbtm نوشته:  
مرسی از جواباتون! Smile
سلام
متاسفانه ایران رو جزو کشورهای High risk تعیین کردند و security check ایرانیها بیشتر طول میکشه
ممنون
راهی برای کم کردن مدت انتظار نیست؟!
میشه اپلیکیشن رو در کشور دیگه ای لاج کرد که کمتر طول بکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
1- حداقل امتیازی که باید داشته باشیم برای ویزای 189و 190 )60 هست؟یه جا نوشته 60 یه جا نوشته 65.
2 -اگر هنوزآیلتس نگرفتیم اقدامی نکنیم تا آیلتس را بگیریم یا قبلش هم میشه اقدام کرد؟
3-با شرط کسب امتیاز ویزای تخصص واسه کدوم ویزا میتونم اقدام کنم؟189 یا 190 یا هردو؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-14 ساعت 15:17)Dani91 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 03:39)gbtm نوشته:  
مرسی از جواباتون! Smile
سلام
ممنون
راهی برای کم کردن مدت انتظار نیست؟!
میشه اپلیکیشن رو در کشور دیگه ای لاج کرد که کمتر طول بکشه؟

متاسفانه خیر زمان رو آنها مشخص میکنند
فرقی نمیکنه جون در این حالت ملیت عوض نمیشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Dani91
خیلی ممنون از جوابتون
من مدارک کلی واسه ویزای subclass 101 رو می دونم و در حال آماده کردن اون ها هستم. آیا مدرکی وجود داره که خاص ایران باشه و لازم باشه که من به سفارت تحویل بدم؟!

خیلی ازتون ممنونم که به سوال های من جواب می دین
موردی می شناسین که مثل من برای ویزای 101 اقدام کرده باشه؟ و جواب گرفته باشه؟! چقدر منتظر بوده و ...؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-15 ساعت 14:32)Dani91 نوشته:  خیلی ممنون از جوابتون
من مدارک کلی واسه ویزای subclass 101 رو می دونم و در حال آماده کردن اون ها هستم. آیا مدرکی وجود داره که خاص ایران باشه و لازم باشه که من به سفارت تحویل بدم؟!

خواهش میکنم
اگر مدرکی در سایت درخواست شده باشه خاص تمام کشورهاست پس بخاطر این بین ایرانیها با اتباع افراد دیگه در زمینه آماده کردن مدارک فرقی نمیکنه

اگر گفتم برای ما یک ذره طولانی تره به خاطر تقسیم بندی خودشونه
نگران نباشید مدارک رو تهیه کنید انشا ا... کارتون درست میشه

(2013-07-14 ساعت 15:40)satin نوشته:  سلام
1- حداقل امتیازی که باید داشته باشیم برای ویزای 189و 190 )60 هست؟یه جا نوشته 60 یه جا نوشته 65.
2 -اگر هنوزآیلتس نگرفتیم اقدامی نکنیم تا آیلتس را بگیریم یا قبلش هم میشه اقدام کرد؟
3-با شرط کسب امتیاز ویزای تخصص واسه کدوم ویزا میتونم اقدام کنم؟189 یا 190 یا هردو؟
ممنون

سلام
من وبسایت اداره مهاجرت رو چک کردم .کجاش نوشته بود 65؟
You must score at least 60 points (the pass mark) to be eligible to apply for a Skilled Migration visa (subclasses 189, 190 and 489).

http://www.immi.gov.au/skills/skillselec...class-190/

بدون آیلتس امکانش نیست
اگر امتیازتون به حدنصاب میرسه برای 189 اقدام کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Dani91
ممنون.بله تو بعضی سایت های مهاجرتی نوشته بود65.
بله تمام سایتو مطالعه کردم برای ایلتس هم دارم اقدام میکنم منظورم این بود که میشه مراحل رو اقدام کرد تا آیلتس بگیرم که فرمودین نه
در واقع چون 189 اسپانسر ایالتی نمیخواد و نیاز نیس 2 سال در اون ایالت کار کنیم بهتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhsenpc
(2013-07-15 ساعت 20:22)satin نوشته:  ممنون.بله تو بعضی سایت های مهاجرتی نوشته بود65.
بله تمام سایتو مطالعه کردم برای ایلتس هم دارم اقدام میکنم منظورم این بود که میشه مراحل رو اقدام کرد تا آیلتس بگیرم که فرمودین نه
در واقع چون 189 اسپانسر ایالتی نمیخواد و نیاز نیس 2 سال در اون ایالت کار کنیم بهتره.

منبع اصلی سایت اداره مهاجرت است ضمنا دقت کنید که این مراحل نوع ویزا و امتیاز ها ممکنه هر زمان مورد بازنگری قرار یگیره پس ممکنه امروز یک عدد باشه شش ماه دیگه تغییر کنه

بله 189 اقامت دایم هست و امکان انتخاب شهر /نوع کار رو دارید و از اسپانسر ایالتی بهتره

همزمان با آماده شدن برای آیلتس مدارک رو تهیه کنید
موفق باشید

(2013-07-16 ساعت 02:00)Dani91 نوشته:  خیلی ازتون ممنونم که به سوال های من جواب می دین
موردی می شناسین که مثل من برای ویزای 101 اقدام کرده باشه؟ و جواب گرفته باشه؟! چقدر منتظر بوده و ...؟

خواهش میکنم
یکی از دوستان در مورد این نوع ویزا در این فروم پرسیده بود نمیدونم کارش انجام شد یا نه؟نام کاربریشو هم نتونستم پیدا کنم صفحات قبل رو مرور کنید(یا تاپیکهای مشابه) امیدوارم بتونید پیداش کنید.

این مورد هم نشد چون ویزاتون خاص هست از طریق ای میل سوالاتتون رو از سفارت هم میتونید بپرسید
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، satin ، Dani91
سیاست جدید دولت استرالیا

اگر غیر قانونی به استرالیا سفر کنید به کشورهای اطراف(از جمله PNG ) فرستاده خواهید شد

http://www.immi.gov.au/visas/humanitarian/novisa

http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013/...ok_persian

دوستان پناهنده خسته نباشید که از راه دور با قایق اومدین و این یک ذره اعتبار باقی مونده را هم از بین بردین!!
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mhsenpc
سلام
من معلم زبان انگلیسی هستم و می خواستم از طریق اسپانسر ایالتی برای ادلاید اقدام کنم، اسس ام آنقدر طول کشید که این عنوان شغلی از available به on condition تغییر کرد حالا هرچی می گردم شرایط اش رو پیدا نمی کنم. کسی هست که بتونه کمکی کنه یا بدونه می شه با این شغل برای ایالت دیگه ای اقدام کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، satin
سلام و خسته نباشید.
من لیسانس حقوق دارم و گویا جزو موارد شغلی زیر هست:
1.Barristers
2.Solicitors
3.Judicial and other legal professionals
اما خوب من سابقه کاری ندارم و اگر ایلتس 7 بگیرم با مجموع امتیازات تحصیل و سن و زبان میشم 55 امتیاز.
ایا اصلا با 55 تا امیدی به اپلای شدن و موفق شدن در اقامت هست؟میشه بدون سابقه کار بریم اونجا و یه طور دیگه این 5 امتیاز رو بگیریم؟مثلا یه نفر حامی بشه یا چند مدت اونجا کار کنیم؟

ایا این رشته حقوق رو قبول دارن؟مثلا نگن شما چون ایران درسهایی مرتبط با اسلام و ...خوندین ما اینجا قبول ندارم و اونوقت وضع برام وخیم تر میشه.
رشته حقوق ثبتی از علمی کاربردی هستم..
ممنون از همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-07-20 ساعت 11:58)arashi نوشته:  سلام و خسته نباشید.
من لیسانس حقوق دارم و گویا جزو موارد شغلی زیر هست:
1.Barristers
2.Solicitors
3.Judicial and other legal professionals
اما خوب من سابقه کاری ندارم و اگر ایلتس 7 بگیرم با مجموع امتیازات تحصیل و سن و زبان میشم 55 امتیاز.
ایا اصلا با 55 تا امیدی به اپلای شدن و موفق شدن در اقامت هست؟میشه بدون سابقه کار بریم اونجا و یه طور دیگه این 5 امتیاز رو بگیریم؟مثلا یه نفر حامی بشه یا چند مدت اونجا کار کنیم؟

ایا این رشته حقوق رو قبول دارن؟مثلا نگن شما چون ایران درسهایی مرتبط با اسلام و ...خوندین ما اینجا قبول ندارم و اونوقت وضع برام وخیم تر میشه.
رشته حقوق ثبتی از علمی کاربردی هستم..
ممنون از همه دوستان
سلام

اما برای اسسمنت رشته حقوق حتما باید ایلتس 8 در 4 باند داشته باشید که تقریبا گرفتنش غیر ممکنه .بنابراین بهتره اصلا به فکرش نباشید .
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، storagemeter
ممنون که جواب دادید ..
لطفا اگه میتونید لینک منبع این قسمتی که مهارت هشت ایلتس میخواد رو بزارید تا مروری داشته باشم..
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان