کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
سلام
مدارک رو چجوری باید برای سفارت بفرستیم؟
توی سایتش نوشته که حضوری نمیشه تحویل داد و باید با پست برای سفارت فرستاده بشه. از چه پستی استفاده کنم بهتره؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 18:46)Dani91 نوشته:  سلام
توی سایتش نوشته که حضوری نمیشه تحویل داد و باید با پست برای سفارت فرستاده بشه. از چه پستی استفاده کنم بهتره؟
مرسی

جناب کجا نوشته مدارک مهاجرت رو به سفارت بفرستیم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Dani91 ، ParsTrader
(2013-07-21 ساعت 14:35)gbtm نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 18:46)Dani91 نوشته:  سلام
مرسی

جناب کجا نوشته مدارک مهاجرت رو به سفارت بفرستیم؟؟؟؟

سلام
توی سایت سفارت اینجا
قسمت HOW TO LODGE AN APPLICATION
ایمیل هم زدم همینو گفتن(برای اقامت دائم پرسیده بودم)
تقریبا 3 هفته پیش پرسیدم، نمی دونم توی این مدت تغییری کرده یا نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
سلام
شامل ویزای اقامت دایم نمیشه

در مورد سوال شما که از چه پستی استفاده کنیم خودش میگه:
Visa applications can only be lodged at the Australian Embassy in Tehran by courier or post.
Note: We recommend that you use an international courier company if you intend to lodge an application by post.

در مورد اقامت دایم:

SKILLED MIGRATION

Applications for skilled migration must be lodged with the Adelaide Skilled Processing Centre.

See: Adelaide Skilled Processing Centre

See also: Workers
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
با درود
لطفا دقت کنید استرالیا در کنار کشور های اسکاندیناوی از ابتدای سال 2013
قوانین مهاجرت و خصوصا پناهندگیشون سختگیرانه تر کردند
خصوصا در مورد پناهندگی تقریبا موفقیت شما پس از رسیدن به داخل خاک
در صورت نداشتن حامی و فامیل جزء خارج شدن از جمهوری اسلامی افتادن در چاه دیگری نتیجه بهتری نخواهد داشت البته این موضوع به سطح فلاکت شما به عنوان یک شخص و یا خانواده به عنوان یک اقدام کننده مربوط می باشد
پاسخ
سلام
برای شغلهایی که در (Consolidated Sponsored Occupation List (CSOL امده چه نوع ویزایی (subclass) تعلق میگیرد.
باسپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-22 ساعت 03:40)mehdi7 نوشته:  سلام
آیا سایقه کار می بایست حتماً با بیمه باشد و صرف تائیدیه از محل کار کفایت می کند ؟ و اداره مهاججرت استرالیا از بیمه ایران استعلام می کند ؟ با تشکر
سلام رشته من روانشناسی صنعتی و سازمانی هست 4 سال سابقه کاربا بیمه در زمینه فروش دارم اما میتونم سابقه از شرکت با یه عنوان شغلی دیگه بگیرم. وکیل میگه اگه اسپانسر بگیرم 60 امتیاز دارم . سوالم اینه که میتونم اقدام کنم ؟ و اگه تا دو سال دیگه که از اداره مهاجرت جواب بگیرم دیگه رشتم مورد نیاز نباشه باید چکار کنم . با توجه به هزینه ای که کردم .
پاسخ
(2013-08-04 ساعت 13:37)انوشا نوشته:  
(2010-06-22 ساعت 03:40)mehdi7 نوشته:  سلام
آیا سایقه کار می بایست حتماً با بیمه باشد و صرف تائیدیه از محل کار کفایت می کند ؟ و اداره مهاججرت استرالیا از بیمه ایران استعلام می کند ؟ با تشکر
سلام رشته من روانشناسی صنعتی و سازمانی هست 4 سال سابقه کاربا بیمه در زمینه فروش دارم اما میتونم سابقه از شرکت با یه عنوان شغلی دیگه بگیرم. وکیل میگه اگه اسپانسر بگیرم 60 امتیاز دارم . سوالم اینه که میتونم اقدام کنم ؟ و اگه تا دو سال دیگه که از اداره مهاجرت جواب بگیرم دیگه رشتم مورد نیاز نباشه باید چکار کنم . با توجه به هزینه ای که کردم .
سلام
اکثر اوقات افیسر ها از شما سابقه کاری با بیمه می خواهند که اگر عنوان ان با سابقه کاری یکی نباشد افیسر قبول نمی کند .
البته انتخاب نهایی با خود شماست.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
Big Grinقصد داشتم درنقل قول سوالی بپرسم اما خیلی زود به جواب رسیدم
ولی یه سوال دیگه دارم کسی میدونه فوق دیپلم مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستم) توسط EA ارزیابی میشه یا توسط سازمان دیگه ؟
و اینکه میشه با فوق دیپلم صنایع(معدل 11.70) برای 189 لاج کرد؟منظورم اینه که این مقطع برای دیاک قابل قبوله یا نه؟ امتیاز 60 یا 65 هست
دوستان لطفا راهنماییم کنین
Like the sun we will live to rise
Like the sun we will live and die
And then ignite again
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من 32 ساله هستم و دارای مدرک کارشناسی در رشته کامپیوتر ( تکنولوژی نرم افزار ) و معدل 16 از دانشگاه آزاد می باشم. همچنین دارای 2 سابقه کار تمام وقت در یک شرکت کامپیوتری هستم. دراری یک مدرک MCITP نیز می باشم. مجرد هستم و می خواهم واسه مهاجرت اقدام کنم . لطفا من را در این امر کمک کنید. از ابتدا که چه باید بکنم و چه باید داشته باشم . مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
در مورد میزان پولی که میشه از ایران همراه خودمون خارج کنیم سوال دارم،ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان حتما اطلاع دارید که ارگانها و مراکز دولتی گواهی سابقه کا را با آن شکل که اداره مهاجرت انتظار دارد کاملا عامدانه و با قصد قبلی صادر نمیکنند.یعنی عامدانه و باقصد قبلی صرفا مینویسن که شما سمتتون چی بوده و چندسال سابقه کار دارید همین. آیا ارایه سابقه بیمه میتونه مفید واقع بشه؟اون شکل از گواهی سابقه کار را عمدا صادر نمیکنند.
ممنون از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-08 ساعت 20:19)foorooz نوشته:  سلام
در مورد میزان پولی که میشه از ایران همراه خودمون خارج کنیم سوال دارم،ممنون.

از ایران قانونی 5000 ذلار امریکا

(2013-08-08 ساعت 20:37)Hejrat نوشته:  دوستان حتما اطلاع دارید که ارگانها و مراکز دولتی گواهی سابقه کا را با آن شکل که اداره مهاجرت انتظار دارد کاملا عامدانه و با قصد قبلی صادر نمیکنند.یعنی عامدانه و باقصد قبلی صرفا مینویسن که شما سمتتون چی بوده و چندسال سابقه کار دارید همین. آیا ارایه سابقه بیمه میتونه مفید واقع بشه؟اون شکل از گواهی سابقه کار را عمدا صادر نمیکنند.
ممنون از پاسختون

بلی بعضی از ارگانها عمدا به اون فرمتی که مد نظر اداره مهاجرت هست صادر نمیکنند.با ارایه مدارک بیمه محکم کاری میشه اگر هم براشون جای سوال بود خوب استعلام میگیرند
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mhsenpc
(2013-08-07 ساعت 12:14)love_rap نوشته:  سلام من 32 ساله هستم و دارای مدرک کارشناسی در رشته کامپیوتر ( تکنولوژی نرم افزار ) و معدل 16 از دانشگاه آزاد می باشم. همچنین دارای 2 سابقه کار تمام وقت در یک شرکت کامپیوتری هستم. دراری یک مدرک MCITP نیز می باشم. مجرد هستم و می خواهم واسه مهاجرت اقدام کنم . لطفا من را در این امر کمک کنید. از ابتدا که چه باید بکنم و چه باید داشته باشم . مرسی

سلام

من در این پست اطلاعات اولیه رو نوشته ام (پست 232)

http://mohajersara.com/thread-4186-page-16.html

مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، nora
(2013-08-08 ساعت 20:37)Hejrat نوشته:  دوستان حتما اطلاع دارید که ارگانها و مراکز دولتی گواهی سابقه کا را با آن شکل که اداره مهاجرت انتظار دارد کاملا عامدانه و با قصد قبلی صادر نمیکنند.یعنی عامدانه و باقصد قبلی صرفا مینویسن که شما سمتتون چی بوده و چندسال سابقه کار دارید همین. آیا ارایه سابقه بیمه میتونه مفید واقع بشه؟اون شکل از گواهی سابقه کار را عمدا صادر نمیکنند.
ممنون از پاسختون
اداره مهاجرت امریکا بسیار حساس به ارتباط کاری شما با مراکزدولتی هستند. حتی خدمت سربازی نیز زیر ذره بین آنهاست. سعی شود از سوابق دولتی دوری کنید.مخصوصا" مراکز حساس .
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان