موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدارک رو چجوری باید برای سفارت بفرستیم؟
توی سایتش نوشته که حضوری نمیشه تحویل داد و باید با پست برای سفارت فرستاده بشه. از چه پستی استفاده کنم بهتره؟
مرسی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-21 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-21 ساعت 15:36 توسط gbtm.)
سلام
شامل ویزای اقامت دایم نمیشه
در مورد سوال شما که از چه پستی استفاده کنیم خودش میگه:
Visa applications can only be lodged at the Australian Embassy in Tehran by courier or post.
Note: We recommend that you use an international courier company if you intend to lodge an application by post.
در مورد اقامت دایم:
SKILLED MIGRATION
Applications for skilled migration must be lodged with the Adelaide Skilled Processing Centre.
See: Adelaide Skilled Processing Centre
See also: Workers
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-21 ساعت 21:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 08:07 توسط ParsTrader.)
با درود
لطفا دقت کنید استرالیا در کنار کشور های اسکاندیناوی از ابتدای سال 2013
قوانین مهاجرت و خصوصا پناهندگیشون سختگیرانه تر کردند
خصوصا در مورد پناهندگی تقریبا موفقیت شما پس از رسیدن به داخل خاک
در صورت نداشتن حامی و فامیل جزء خارج شدن از جمهوری اسلامی افتادن در چاه دیگری نتیجه بهتری نخواهد داشت البته این موضوع به سطح فلاکت شما به عنوان یک شخص و یا خانواده به عنوان یک اقدام کننده مربوط می باشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای شغلهایی که در (Consolidated Sponsored Occupation List (CSOL امده چه نوع ویزایی (subclass) تعلق میگیرد.
باسپاس
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-04 ساعت 13:37)انوشا نوشته: (2010-06-22 ساعت 03:40)mehdi7 نوشته: سلام
آیا سایقه کار می بایست حتماً با بیمه باشد و صرف تائیدیه از محل کار کفایت می کند ؟ و اداره مهاججرت استرالیا از بیمه ایران استعلام می کند ؟ با تشکر
سلام رشته من روانشناسی صنعتی و سازمانی هست 4 سال سابقه کاربا بیمه در زمینه فروش دارم اما میتونم سابقه از شرکت با یه عنوان شغلی دیگه بگیرم. وکیل میگه اگه اسپانسر بگیرم 60 امتیاز دارم . سوالم اینه که میتونم اقدام کنم ؟ و اگه تا دو سال دیگه که از اداره مهاجرت جواب بگیرم دیگه رشتم مورد نیاز نباشه باید چکار کنم . با توجه به هزینه ای که کردم .
سلام
اکثر اوقات افیسر ها از شما سابقه کاری با بیمه می خواهند که اگر عنوان ان با سابقه کاری یکی نباشد افیسر قبول نمی کند .
البته انتخاب نهایی با خود شماست.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 32 ساله هستم و دارای مدرک کارشناسی در رشته کامپیوتر ( تکنولوژی نرم افزار ) و معدل 16 از دانشگاه آزاد می باشم. همچنین دارای 2 سابقه کار تمام وقت در یک شرکت کامپیوتری هستم. دراری یک مدرک MCITP نیز می باشم. مجرد هستم و می خواهم واسه مهاجرت اقدام کنم . لطفا من را در این امر کمک کنید. از ابتدا که چه باید بکنم و چه باید داشته باشم . مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد میزان پولی که میشه از ایران همراه خودمون خارج کنیم سوال دارم،ممنون.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان حتما اطلاع دارید که ارگانها و مراکز دولتی گواهی سابقه کا را با آن شکل که اداره مهاجرت انتظار دارد کاملا عامدانه و با قصد قبلی صادر نمیکنند.یعنی عامدانه و باقصد قبلی صرفا مینویسن که شما سمتتون چی بوده و چندسال سابقه کار دارید همین. آیا ارایه سابقه بیمه میتونه مفید واقع بشه؟اون شکل از گواهی سابقه کار را عمدا صادر نمیکنند.
ممنون از پاسختون