موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال از خدممتون داشتم :
دائی من یه سالی میشه از طریق پناهندگی به استرالیا مهاجرت کرده میگن بعد از پنج سال میتونه اقامت دائم بگیره . الانم همه چی اونجا خوبه و کار و خونه هم تازه گرفته میخواستم بدونم بعد از پنج سال میتونه برای من که فامیل درجه دومش حساب میشم دعوتنامه بفرسته برای اقامتم؟ بعد اگه میشه منم که برم همون پنج سال موندن اجباری رو دارم یا اینکه میتونم زودترم اقامت دائم بگیرم؟ ایا شرایط خاصی داره؟
دوستان پس این ویزای خویشاوندی چیه؟
ببخشیدا من توی این زمینه مبتدی هستم
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 06:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 12:20 توسط ParsTrader.)
(2013-08-11 ساعت 08:49)amirplay نوشته: دوستان یه سوال از خدممتون داشتم :
دائی من یه سالی میشه از طریق پناهندگی به استرالیا مهاجرت کرده میگن بعد از پنج سال میتونه اقامت دائم بگیره . الانم همه چی اونجا خوبه و کار و خونه هم تازه گرفته میخواستم بدونم بعد از پنج سال میتونه برای من که فامیل درجه دومش حساب میشم دعوتنامه بفرسته برای اقامتم؟ بعد اگه میشه منم که برم همون پنج سال موندن اجباری رو دارم یا اینکه میتونم زودترم اقامت دائم بگیرم؟ ایا شرایط خاصی داره؟
سلام
اصلا همچین چیزی نداریم که فردی که استرالیاست برای افراد دیگه دعوتنامه بفرستند که انها هم اقامت دائم بگیرند . انها فقط می توانند برای همسر و فرزندان خودشون اقامت بگیرند .
ویزای خویشاوندی برای پدر و مادر فرد مقیم استرالیاست انهم به شرطی که ان پدر و مادر نیمی از فرزندانشان مقیم استرالیا باشند.
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارکم12 روزه به دست EA رسیده .ولی هیچ ایمیلی از اونها به دستم نرسیده .این طبیعیه یا تا الان باید یه خبری میشد؟؟
خیلی نگرانم .ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 09:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 09:28 توسط ParsTrader.)
(2013-08-23 ساعت 07:17)zaza2z نوشته: دوستان خبر جدید :
منبع - رادیو فردا - جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۲ تهران ۰۶:۴۰ - ۲۳ اوت ۲۰۱۳
استرالیا هفت خانواده پناهجوی ایرانی را به جزیره نائورو فرستاد
حالا اینجای خبر رو داشته باشید ! :
کد:
فرستادن خانوادههای ايرانی به اين جزيره در حالی صورت میگيرد که پناهجويان مستقر در اردوگاه پناهندگی جزيره نائورو «که بخش اعظم آنها ايرانی هستند» جمعه شب، ۲۸ تير، دست به شورش زده و ساختمانهای اداری مرکز پناهندگی را به آتش کشيدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، تعداد زيادی از مردم محلی برای خواباندن اين شورش در حالی که «ساطور و لولههای فولادی» در دست داشتند به کمک نيروهای پليس آمدند.
من نمیدونم چی بگم. الان بگی حق با استرالیاست کاربر ها یه چیزی میگند، بگی حق با ایرانی هاست یه چیز دیگه. اما بهتره نظرم رو این جوری بگم خودتون قضاوت کنید :
تو تیتر روزنامه ها یک روز صبح میخونید که " تعدادی از مهاجران افغانی ( ضمن احترام البته به افغان ها ) طی ورود غیر قانونی به کشور ، در یک کمپ جمع آوری شدند. به دلیل قوانین جدید ایران برای مهاجران غیر قانونی، یا باید به کشورشان برگردند و یا باید به جزیره ی " فلان " در خلیج فارس فرستاده شوند، اما آنها با آتش کشیدند سازمان گذرنامه و دیگر ساختمانهای وابسته به آن، حاضر به خروج نیستند.
حالا الان خود شما باشی، ببینی یه خارجی غیر قانونی اومده تو کشورت ، به قوانین کشورت حتی اگه ناعادلانه و یهو ای هست! احترام نمیگذاره، بعد به کشورش هم بر نمی گرده، میزنه چند تا ساختمون رو هم آتیش میزنه، جون اهالی منطقه هم به خطر میندازه، خودت نمیری بگیریش بندازیش جلو کوسه ها ؟؟
نه ، هرچقدر هم شرایط اون پناهجو تو کشورش بد باشه، بدبخت باشه، تحت تعقیب باشه، س/یا/سی باشه نظامی باشه یا هرچی ، با این کارایی که میکنه خودت با همون ساطور نمیری از خانواده ات جلو اینا دفاع کنی ؟؟؟
بسیار شرایط سخت و بدی استرالیا برای ایرانی ها و البته بقیه مهاجرهای غیرقانونی به وجود آورده اما واقعا مردونه اینم راهشه ؟؟!! باید برید ساختمونارو آتیش بزنید ؟ خب اون وقت چی میشه؟ اون کشور پلیس و ارتش نداره ؟؟؟
یا الان که مملکت ما این قدر در دنیا طرفدار داره! سازمان ملل و سازمان حقوق بشر و... میان استرالیای تمام انگلیسی رو ول میکنن به نفع شما قطع نامه میدن ؟؟!!
یا برمیدارن تو اخبار کل کشور و کل دنیا نشون میدن و با تیتر درشت هم مینوسن " یک سری مهاجر غیرقانونی ایرانی ساختمان های کشور استرالیا رو به آتش کشیدند و جان مردم رو به خطر انداختند "
چرا آخه ایرانی فکر می کنه به هر طریق و به هر قیمت به یک موقعیت ای میرسه، باید کل اون موقعیت و منطقه رو صاحاب شه ؟؟ چرا احترام به حقوق دیگران رو در هیچ جا و هیچ مکانی چه از روی عقل چه از روی مصحلت ما بلد نیستیم ؟
از اون طرف نمیگید این باعث میشه حتی مهاجرت قانونی ایرانی ها هم دجار اختلال شه و پس فردا تاقچه بالا بزارن برای کل ایرانی ها و به کل حذفمون کنن ؟؟
خودتون اون خبر رو چند بار بخونید بیشتر از من ناراحت و عصبانی میشید.
نشینیم بگیم دیگران نام ایران رو از بین بردند در دنیا. آره ، دیگران هم از بین بردند. اما خود ما هم کم از اون دیگران نداریم !
یواش یواش فکر کنم باید استرالیا رو به کل فراموش کنیم...
بدتر از رفتار زشت استرالیا، رفتار زشت خود ماست ....
که از ماست که بر ماست ...
(2013-08-17 ساعت 04:30)zaza2z نوشته: از وقتی که موضوع مرگ چندین ایرانی که برای پناهندگی در دریا به دیار باقی شتافتند، شنیدم و مهم تر از اون چند وقت پیش ، از زمانی که استرالیا گفته همه ی پناهنده هارو میفرسته گینه ی نو و دور موندن تو اون کشور رو باید خط بکشن، و باز مهم تر تر از اون ! از وقتی که ایرانی ها با شنیدن این خبر اعتصاب غذا کردند و دولت استرالیا گفته که اگر از گرسنگی بمیرید فایده ای براتون نداره و جنازه هاتون رو برمیگردونیم به ایران * (منبع خبر در سایت رادیو فردا مورخ 25 مرداد 92 ) ، اسم این کشور میاد دو حس آمیخته از نفرت و ترس درونم متبلور میشه.
فکر می کنم برای رفتن به این کشور دیگه باید خیلی اساسی فکر کرد !
سلام
در اینکه این عده رفتار بدی داشتند هیچ شکی نیست اما مردم اینجا می فهمند که همه مثل هم نیستند . من البته نفهمیدم شما از کجا متوجه شدید که دیگه نمیشه به استرالیا مهاجرت کرد؟ اتفاقن با تصویب این قانون که خود من هم از طرفداران اون هستم دیگه جلوی این مهاجرا گرفته میشه و متوسط سطح فرهنگی ایرانیان مهاجر به استرالیا بالا میره . اتفاقن الان دیگه خیلی شرایط برای ایرانی هایی که می خواهند قانونی مهاجرت کنند بهتر میشه .
چند وقت پیش با یکی از دوستانم صحبت میکردم می گفت ریس قبلیش معتقد بوده که مهندس فقط مهندس ایرانی و خیلی برای دانش فنی ایرانی ها ارزش قائل بوده. پس می بینیم اونها مثل ما همه رو با یک چشم نمی بینند. امروز در یک سمیناری در دانشگاهی که مشغول هستم کار میکردم به محض اینکه به یکی از دانشجوهای انجا که امریکایی هستم گفتم که ایرانی هستم سریع برگشت گفت که اتفاقن هم خونه ایی من هم ایرانی هست و خیلی پسر مودب و با هوشی هست و کلی تعریف و تمجید از ایرانی ها کرد . متاسفانه این اخلاق زشت ایرانی هاست که همه رو بر اساس پسوند و پیشوند و وضع ظاهری و کشور محل اقامت و ... می سنجیم و همه را با یک چوب میرونیم خوشبختانه من تا حالا حداقل در دانشگاه همچین موردی را ندیدم .
در این مورد بحث زیاده و زیاد نمی خوام این بحث را کش بدم شما هم بهتره این نگاه احساسی را بگذاری کنار که یک روز از دست استرالیایی ها عصبانی میشی و یک روز هم از دست هموطنان خودت .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.برادر من میخواد از طریق کار اقدام کنه.مدرک تحصیلیش فوق دیپلم ـه.میخواد آیلتس بگیره.جزوء کدوم سابکلاس محسوب میشه؟189؟
میشه لیست مشاغل مرتبطو بدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همونطور که اطلاع دارین دولت استرالیا کسانی که به صورت غیر قانونی و از راه دریا وارد خاک استرالیا میشن به جزیزه خاصی انتقال داده میشن و پرونده انها بررسی نمیشه
حال اگر کسی به صورت هوایی و قانونی وارد خاک استرالیا بشه و درخواست پناهندگی کنه ایا قبول میشه؟
ممنون