کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
سلام دوستان من آیلتس 6.5 دارم و متاسفانه مدرکم کاردانی هستش
شوهرم آیلتس نداره و مدرکش لیسانس
و اینکه باتوجه به سن من که29 هست امتیاز من بالاتره
حالا به نظر شما با کاردانی می شه اقدام کرد
درضمن من الان دانشجوی کاردانی به کارشناسی هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من تازه عضو شدم و نتونستم تاپيكي كه سوالم رو اونجا بتونم مطرح كنم پيدا كنم، اگر اينجا مناسب نيس لطفا بهم تاپيك مناسب رو نشون بديد،
من دانشجوي دكترا هستم و از طريق آشنايان به يك پزشكي كه در حال حاضر در استراليا به مدت حدود سه ساله مهاجرت كرده، برا ازدواج معرفي شدم،
ايشون هنوز اقامت دايم ندارند، تا سال آينده اقامت دايم بهشون ميدن
با توجه به اينكه امكان ملاقات حضوري با ايشون تا حدود دو ماه ديگه كه به ايران ميان فراهم نيس ، و من خودم هم تا بحال از ايران خارج نشدم، بشدت استرس دارم و نميدونم آيا چنين ازدواجي به اينصورت صحيح هست و آينده خوبي داره يا نه،
از عزيزاني كه ساكن استراليا هستند درخواست دارم راهنماييم كنند كه اساسا چه مشكلاتي ميتونه تو زندگيه مشترك اونجا پيش بياد، و بنظرتون من چطور ميتونم اين فرد رو محك بزنم، در حرف همه خوب حرف ميزنند، در عمل همه چيز معلوم ميشه اخه،
لطفا راهنماييم كنيد، ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
همسر من 37 ساله
لیسانس مترجمی زبان با معدل 15 از دانشگاه ازاد
14 سال سابقه بیمه دارن که 6 سال ان مرتبط با زبان هست ( قسمت بازرگانی خارجی شرکت ) سال 84 لیسانس گرفتن قبل ازاین در قسمت دیگری از شرکت مشغول کار بود
و مدرس زبان انگلیسی هم هستن ودرحال حاضر دارن واسه ایلتس اماده میشن و حداقل ایلتس 7 میتونن بگیرن

با این شرایط واطلاعاتی که از فروم گردی بدست اوردم
امتیاز سن 25
امتیاز زبان 10
امتیاز کار 10
امتیاز تحصیلات 15
لطفا دوستان اگر اطلاعاتی دارید من را راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
Exclamation 
سلام به همهRolleyes
می خواستم بدونم اگر با ویزا به استرالبا سفر کنیم و بعد درخواست پناهندگی کنیم بازم به اون جزیره گینه نو فرستاده میشیم یا این قانون فقط در مورد پناهندگانی که از دریا وارد میشندریا صدق میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-13 ساعت 14:10)joojoo47 نوشته:  سلام به همهRolleyes
می خواستم بدونم اگر با ویزا به استرالبا سفر کنیم و بعد درخواست پناهندگی کنیم بازم به اون جزیره گینه نو فرستاده میشیم یا این قانون فقط در مورد پناهندگانی که از دریا وارد میشندریا صدق میکنه؟
سلام
هیچ فرقی نمیکنه

این مطلب رو در اینترنت راجع به این کشور پیدا کردم( یکی از فقیرترین کشورهاست):

نتایج تحقیق یک مجله علمی در کشورهای حوزه آسیا-اقیانوسیه درباره تجاوز به زنان منتشر شده است. ۶۰ درصد مردان مورد تحقیق گفته‌اند که تنها چون حوصله‌شان سر رفته بوده به همسرشان تجاوز کرده‌اند.

یک چهارم مردان حوزه آسیا-اقیانوسیه حداقل یک بار به یک زن تجاوز کرده‌اند. این نتیجه تحقیقی است که یک مجله پزشکی به نام "The Lancet" انجام داده است.

این تحقیق به سفارش سازمان ملل در کشورهای بنگلادش، کامبوج، چین، اندونزی، گینه نو و سری‌لانکا بین ۱۰ هزار مرد تا ۵۰ ساله انجام شده است.

بیشتر این مردان به زنانی که با آن‌ها زندگی می‌کردند تجاوز کرده‌اند و یک دهم آن‌ها زنانی را که شریک زندگی‌شان نبوده‌اند نیز مورد تجاوز قرار داده‌اند. تقریبا نیمی از جامعه مورد تحقیق، عمل تجاوز را بیش از یک بار انجام داده‌اند.

بدترین موقعیت را در بین کشورهای محل تحقیق "پاپوآ گینه نو" دارد. در این کشور ۲۷ درصد مردان مورد پرسش، زنانی غیر از شرکای زندگی‌شان را مورد تجاوز قرار داده‌اند. این کشور جایی است که از تابستان امسال دولت استرالیا پناهجویانی را که به طور غیرقانونی به استرالیا وارد می‌شوند به آن‌جا می‌فرستد.

منبع:
http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20...m=facebook
پاسخ
تشکر کنندگان: joojoo47 ، ParsTrader ، mhsenpc
سلام من یه سوالی دارم ممنون می شم کمکم کنید.
بنده و همسرم از طریق ویزای نیروی متخصص داریم برای استرالیا اقدام می کنیم و الان در پروسه اش هستیم. متاسفانه به دلیل شرایط بد کشورمون برادر من پناهنده یک کشور دیگه به جز استرالیا شدن و به un خودشون رو معرفی کردن. من و همسرم داریم کاملا کارمون رو قانونی انجام می دیم و امتیاز خوبی هم داریم. حالا با این تفاسیر به خاطر شرایط برادر بنده ممکنه پروسه ما با مشکل مواجه بشه؟
خواهش می کنم بنده رو راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 21:01)saraaaaa نوشته:  سلام من یه سوالی دارم ممنون می شم کمکم کنید.
بنده و همسرم از طریق ویزای نیروی متخصص داریم برای استرالیا اقدام می کنیم و الان در پروسه اش هستیم. متاسفانه به دلیل شرایط بد کشورمون برادر من پناهنده یک کشور دیگه به جز استرالیا شدن و به un خودشون رو معرفی کردن. من و همسرم داریم کاملا کارمون رو قانونی انجام می دیم و امتیاز خوبی هم داریم. حالا با این تفاسیر به خاطر شرایط برادر بنده ممکنه پروسه ما با مشکل مواجه بشه؟
خواهش می کنم بنده رو راهنمایی کنید
سلام
خیر ارتباطی با هم ندارند
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، saraaaaa
با سلام
آيا با مدرك فياتا ( مربوط به حمل و نقل بين الملي ) امكان پذيرش در استراليا وجود دارد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 12:32)omid82427606 نوشته:  با سلام
آيا با مدرك فياتا ( مربوط به حمل و نقل بين الملي ) امكان پذيرش در استراليا وجود دارد؟

سلام

راستش اسم این مدرک رو تا حالا نشنیدم.
رشته کاریتون چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-09-18 ساعت 18:42)gbtm نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 12:32)omid82427606 نوشته:  با سلام

سلام

راستش اسم این مدرک رو تا حالا نشنیدم.
رشته کاریتون چی هست؟

سلام
اين مدرك ، يك مدرك بين الملي از كشور سوئيس مي باشد كه نفر بعد از يك دوره 2 ساله در زمينه حمل و نقل دريايي، هوايي و زميني دريافت مي نمايد.
با تشكر- هاتفي
پاسخ
تشکر کنندگان: mhsenpc
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.
آیا سفارت استرالیا کارت نظام وظیفه رو از شخص میخواد؟
من شرایط معافی رو دارم (نقص عضلانی ) میترسم با گرفتن معافی مشکلی برای مهاجرت از طریق تخصص پیش بیاد و اگه مشکلی پیش میاد به نظرتون قید معافی رو بزنم .ممنون
پاسخ
(2013-09-30 ساعت 22:20)arash94 نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.
آیا سفارت استرالیا کارت نظام وظیفه رو از شخص میخواد؟
من شرایط معافی رو دارم (نقص عضلانی ) میترسم با گرفتن معافی مشکلی برای مهاجرت از طریق تخصص پیش بیاد و اگه مشکلی پیش میاد به نظرتون قید معافی رو بزنم .ممنون
سلام
بله استرالیا کارت نظام وظیفه و یا معافی را از شما می خواد .
اما بعید می دونم به خاطر این موضوع مشکلی پیش بیاد مگر اینکه مشکل خیلی حاد (مثلا بیماری ایدز و یا بیماری های واگیر دار) و یا مشکل عضلانی حادی که باعث بشه شما نتونید از جاتون تکون بخورید
البته این اطلاعات من بود .
انتخاب نهایی با خود شماست.
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: arash94 ، gbtm ، storagemeter ، Saeedv13
درود به ParsTrader عزیز و دیگر دوستان.

امسال برای اولین بار تو لاتاری شرکت کردم. اگه قبول شدیم که خوش بحالمون میریم سمت US.

ولی اگه قسمت نشد ، میخوام برای نیوزلند یا استرالیا اقدام کنم.

در حال حاظر شرایط فعلیم اینجوریه :

سربازی معاف -
مدرک تحصیلی : تا دی ماه 92 کاردانی نرم افزار رو میگیرم. و بعدا هم میخوام کارشناسی ناپیوسته رو ادامه بدم.

با مدرک کارشناسی هم میشه اقدام کرد یا مدرک بالاتر باید داشت؟

IELTS هم پیگیر هستم.

کارشناسی ناپیوسته هم میخوام نرم افزار ادامه بدم ، اینده کاری تو استرالیا داره؟

سپاس.
NO امضاءTongue
پاسخ
(2013-10-10 ساعت 00:54)shayan-usa1993 نوشته:  درود به ParsTrader عزیز و دیگر دوستان.

امسال برای اولین بار تو لاتاری شرکت کردم. اگه قبول شدیم که خوش بحالمون میریم سمت US.

ولی اگه قسمت نشد ، میخوام برای نیوزلند یا استرالیا اقدام کنم.

در حال حاظر شرایط فعلیم اینجوریه :

سربازی معاف -
مدرک تحصیلی : تا دی ماه 92 کاردانی نرم افزار رو میگیرم. و بعدا هم میخوام کارشناسی ناپیوسته رو ادامه بدم.

با مدرک کارشناسی هم میشه اقدام کرد یا مدرک بالاتر باید داشت؟

IELTS هم پیگیر هستم.

کارشناسی ناپیوسته هم میخوام نرم افزار ادامه بدم ، اینده کاری تو استرالیا داره؟

سپاس.
سلام
این رشته تقریبا بهترین رشته کار در استرالیاست به شرطی که به صورت حرفه ایی و عملی کار را بلد باشید و به داشتن مدرک اکتفا نکنید .
ایلتس هم باید از همین الان شروع کنید .
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: shayan-usa1993 ، Saeedv13 ، mhsenpc
(2013-10-10 ساعت 09:16)ParsTrader نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 00:54)shayan-usa1993 نوشته:  
سلام
این رشته تقریبا بهترین رشته کار در استرالیاست به شرطی که به صورت حرفه ایی و عملی کار را بلد باشید و به داشتن مدرک اکتفا نکنید .
ایلتس هم باید از همین الان شروع کنید .
موفق باشید
بس با کارشناسی هم میشه بدون هیچ مشکلی اقدام کردم؟

و یه سوال فنی در مورد مدرک : الان مدرک کاردانیم دولتی هستش ، برای کارشناسی برم علمی کاربردی ، مشکلی ایجاد نمیشه؟
NO امضاءTongue
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان