کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ درباره مهاجرت به استرالیا
(2013-10-10 ساعت 10:10)shayan-usa1993 نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 09:16)ParsTrader نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 00:54)shayan-usa1993 نوشته:  
سلام
این رشته تقریبا بهترین رشته کار در استرالیاست به شرطی که به صورت حرفه ایی و عملی کار را بلد باشید و به داشتن مدرک اکتفا نکنید .
ایلتس هم باید از همین الان شروع کنید .
موفق باشید
بس با کارشناسی هم میشه بدون هیچ مشکلی اقدام کردم؟

و یه سوال فنی در مورد مدرک : الان مدرک کاردانیم دولتی هستش ، برای کارشناسی برم علمی کاربردی ، مشکلی ایجاد نمیشه؟
سلام
قطعا دولتی بهتره . معمولا مدرک علمی کاربردی اگر معدل زیر 18 باشه معادل فوق دیپلم حساب میشه و 10 امتیاز می گیرید در حالی که امتیاز لیسانس 15 است و برای بدست اوردن 60 امتیاز دچار مشکل میشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: shayan-usa1993 ، Saeedv13 ، gbtm
سلام. دوستان میشه لطفا درباره دعوت نامه های استرالیا یه توضیحی بدید. آیا با اقامت از طریق تخصص میشه بعدا برای اعضای خانواده دعوت نامه فرستاد. (مثلا بعد از یک سال)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.مادر همسر من در ولونگنگ زندگی میکنه.ودر حال حاضر در گیر مسائل گرفتن ویزا برای ما هستن.با وکیلشون که صحبت کردن روش centrelink social worker carer visa رو پیشنهاد دادن و گفتن میتونن اعضای نزدیک خونوادشونو بیارن.کسی اطلاعاتی راجع به این روش داره؟و آیا اصلا ممکن هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و ادب. من مسعود 31 ساله ،متاهل ،مهندس عمران فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد انزلی با معدل 13.70، دارای 30 ماه سابقه کاری در یک کارگاه تیرچه بلوک به عنوان مدیر تولید بودم و می خوام خودمو بیمه کنم از حالا که سابقم بیشتر شه! مدرک جوشکاری فنی حرفه ای دارم و اگه لازم باشه برای گرفتن مدارک بیشتر اقدام خواهم کرد.همسرم هم فوق لیسانس آموزش زبان انگلیسی هستند 7 سال سابقه کارمندی غیر مرتبط با رشتشون در دانشگاه آزاد انزلی رو دارند .ما داریم کلاس آیلتس رو می گذرونیم که 7 بیاریم.ایشون 2سالی هم در مهد کودک و آمادگیها به عنوان مربی آموزش زبان مشغول بودند که سابقه بیمه از این بابت ندارند. ما در حال حاضر چطور استارت کارهای اقامت به استرالیا رو بزنیم؟ شرایط کدوممون برای متقاضی اصلی شدن بهتره؟ آیا اصلآ شرایطشو داریم؟ اول باید آیلتس رو بگیریم بعد واسه بقیه مراحل اقدام کنیم؟ نمی دونم از کجا و چطور باید شروع کنیم. سپاسگذار میشم اگه راهکارها رو واسم مشخص کنید و راهنماییم کنید. پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
همسر من مهندس کامپیوتر نرم افزار هست ولی تا حالا جایی کار نکرده
میخواستم بدونم چه چیزی تو این رشته بلد باشی بهتر مثلا برنامه نویسی (چه زبانی بهتر است) یا شبکه یا چه چیز دیگه
و اینکه حتما باید سابقه کار داشته باشه ؟ چند سال باید باشه ؟
سوال اخر اینکه همسرم بتونه اقامت بگیره به هر دومون اقامت میدن یا یکی ؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: saeide-72
سلام
ما 4 دختر هستیم 3 تامون با پدر و مادر استرالیا هستیم .می خوام بدونم ایا راهی پیدا می شه ک خواهرم همراه با شوهر و بچه اش بیاریم اینجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: saeide-72
سلام . خسته نباشید .
برای کار در استرالیا مدرک پیام نور قبوله ؟ معدل حدود چند خوبه و امتیازش ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Exclamation 
سلام
دریک سایت مطالب زیر را خواندم وعینا آنرا آورده ام
لطفا راهنمایی کنید هرکدام از ویزا هایی که ذکر شده چه هستند؟وچه میزان سرمایه لازم است؟ آیا حتما باید برای ویزاهای ذکر شده وکیل گرفت؟

اگر امکان دارد راجع به ویزا 132و 457هم توضیح بدهید ، بازهم ممنونم
(( ویژگی به خصوص این نوع از ویزا که مورد توجه عزیزان ایرانی قرار گرفته به شرح زیر است :
• نیازی به انتقال سرمایه جهت دریافت ویزا نیست.
• نیازی به ثبت شرکت و ایجاد تعهدات قانونی زود هنگام جهت دریافت ویزا نیست.
• نیازی به دانستن زبان انگلیسی جهت دریافت ویزا نیست یا به عبارتی شرط زبان ندارد.
• تحصیل فرزندان در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه برای خانواده مقیم رایگان است.
• این نوع از ویزای اقامت شامل افراد خانواده متقاضی نیز میگردد.
• خانواده مقیم در تمام طول اقامت تحت پوشش بیمه می باشند.
• امکان افتتاح حساب بانکی و استفاده از تسهیلات بانکی برای خرید ملک فراهم می گردد.
• تمام مراحل اداری وحتی انجام معاینات پزشکی در کشور محل اقامت متقاضی و از طریق سفارت انجام میشود.
☆ و از همه مهمتر اینکه قابلیت تبدیل به تابعیت و دریافت پاسپورت استرالیا را نیز دارد.

عنوان این نوع از ویزا در جدول اداره مهاجرت استرالیا تحقیق به منظور ایجاد فرصت های خود اشتغالی میباشد
• (Business Innovation and Investment (Provisional) (subclass 188
• (Business Innovation and Investment (Permanent) (subclass 888
• (Business Talent (Permanent) (subclass 132
• (Business Visa Long Time (Residence) (Subclass 457
که با توجه به شرایط و امتیاز متقاضی یکی از انواع فوق توسط وکیل درخواست میگردد ))
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-11-06 ساعت 02:26)دخت گیلان نوشته:  
سلام
دریک سایت مطالب زیر را خواندم وعینا آنرا آورده ام
لطفا راهنمایی کنید هرکدام از ویزا هایی که ذکر شده چه هستند؟وچه میزان سرمایه لازم است؟ آیا حتما باید برای ویزاهای ذکر شده وکیل گرفت؟
(( ویژگی به خصوص این نوع از ویزا که مورد توجه عزیزان ایرانی قرار گرفته به شرح زیر است :
• نیازی به انتقال سرمایه جهت دریافت ویزا نیست.
• نیازی به ثبت شرکت و ایجاد تعهدات قانونی زود هنگام جهت دریافت ویزا نیست.
• نیازی به دانستن زبان انگلیسی جهت دریافت ویزا نیست یا به عبارتی شرط زبان ندارد.
• تحصیل فرزندان در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه برای خانواده مقیم رایگان است.
• این نوع از ویزای اقامت شامل افراد خانواده متقاضی نیز میگردد.
• خانواده مقیم در تمام طول اقامت تحت پوشش بیمه می باشند.
• امکان افتتاح حساب بانکی و استفاده از تسهیلات بانکی برای خرید ملک فراهم می گردد.
• تمام مراحل اداری وحتی انجام معاینات پزشکی در کشور محل اقامت متقاضی و از طریق سفارت انجام میشود.
☆ و از همه مهمتر اینکه قابلیت تبدیل به تابعیت و دریافت پاسپورت استرالیا را نیز دارد.

عنوان این نوع از ویزا در جدول اداره مهاجرت استرالیا تحقیق به منظور ایجاد فرصت های خود اشتغالی میباشد
• (Business Innovation and Investment (Provisional) (subclass 188
• (Business Innovation and Investment (Permanent) (subclass 888
• (Business Talent (Permanent) (subclass 132
• (Business Visa Long Time (Residence) (Subclass 457
که با توجه به شرایط و امتیاز متقاضی یکی از انواع فوق توسط وکیل درخواست میگردد ))
متاسفانه بعضی از دفاتر مهاجرت بعضی از اطلاعات را یا ناقص ارائه می دهند.
برای ویزای 188 حتما باید سرمایه شما بالای 800.000 دلار استرالیا به بالا باشد. که این مبلغ از طرف بازرسان سفارت استرالیا در تهران باید تایید شود و شما باید سابقه مدیریت شرکت و بیزینس در کشور خودتون را به مدت 3 سال باید داشته باشید .
برای اقدام برای این ویزا داشتن وکیل خبره و حرفه ایی لازم هست که البته سایتی که شما پیدا کردید بیشتر حالت دلال را دارند .
ویزای 457 برای افرادی است که 1-از استرالیا جاب افر دارند ویا 2-شرکتی خودشون ثبت می کنند و برای سرمایه گذاری و مدیریت شرکت این ویزا را دریاقت می کنند که برای حالت دوم باز باید حداقل 800.000 دلار سرمایه گذاری کرد.
برای ویزای 132 هم تراز مالی حداقل 400 هزار دلاری برای دو سال از چهار سال اخیر در مورد یک بیزنس ثبت شده و قانونی
ارزش داراییهای خود ویا همسرتان بالغ بر 1.5 میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
کلا این نوع ویزاها برای افرادی است که سرمایه بسیار بالایی دارند
پاسخ
تشکر کنندگان: دخت گیلان ، gbtm ، Saeedv13
سلام
رشته تحصیلی من مددکاری اجتماعی است واز یک دانشگاه دولتی بامعدل17/16 فارغ التحصیل شده ام . ده سال سابقه کار در تخصص خودم دارم .سنم هم 36 ساله ، می خواستم بدونم بازار کار برای من در استرالیا یا نیوزلند چطور است؟ و آیا می تونم سریع کار پیدا کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-07 ساعت 15:35)دخت گیلان نوشته:  سلام
رشته تحصیلی من مددکاری اجتماعی است واز یک دانشگاه دولتی بامعدل17/16 فارغ التحصیل شده ام . ده سال سابقه کار در تخصص خودم دارم .سنم هم 36 ساله ، می خواستم بدونم بازار کار برای من در استرالیا یا نیوزلند چطور است؟ و آیا می تونم سریع کار پیدا کنم؟
سلام
در مورد استرالیا یکبار توضیح دادم که باید ایلتس 7 در هر 4 باند داشته باشید .
برای نیوزلند هم اگر ازدواج کردید در صورتی که همسرتون هم لیسانس دارند وهردوی شما ایلتس 6.5 دارید می تونید اقدام کنید .
شانس پیدا کردن در این رشته ارتباط تنگاتنگی با وضعیت زبان شما دارد و باید زبان در سطح بسیار بالا داشته باشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، gbtm ، دخت گیلان ، 327
سلام...
رشته من فیزیک هستش و لیسانس دارم،یک سال سابقه تدریس با بیمه دارم در اموزش و پرورش و یک سال هم سابقه کار اموزشی با بیمه در موسسه اموزشی،همسرم شغل ازاد دارند،در حال اماده شدن برای گرفتن ایلتس هستم،می خواستم راهنمایی بفرمایید چطور می تونم برای استرالیا اقدام کنیم،باید چطور و از کجا شروع کنم ...
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
پاسخ
وضعیت کاری مهندسین صنایع در استرالیا چه جوری است ؟

کدام گرایش از این رشته بهتر است ؟

شهر خاصی رو پیشنهاد می کنید ؟
پاسخ
(2013-11-09 ساعت 00:11)omid82427606 نوشته:  وضعیت کاری مهندسین صنایع در استرالیا چه جوری است ؟

کدام گرایش از این رشته بهتر است ؟

شهر خاصی رو پیشنهاد می کنید ؟

سلام
Project Planner از همه بهتره
بریزبین و پرث
پاسخ
سلام

دوستان گرامي
آيا مي دونيد وضعيت كاري كساني كه در زمينه تعميرات آسانسور فعاليت مي كنند چه جورييه ؟ من داراي مدرك مهندسي صنايع گرايش توليد صنعتي هستم كه در زمينه نصب و تعميرات آسانسور هم تجربه و مهارت دارم بنظرتون كدومو براي استراليا پيشنهاد كنم ؟
با تشكر
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان