موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-08 ساعت 19:37)fazila نوشته: سلام...
رشته من فیزیک هستش و لیسانس دارم،یک سال سابقه تدریس با بیمه دارم در اموزش و پرورش و یک سال هم سابقه کار اموزشی با بیمه در موسسه اموزشی،همسرم شغل ازاد دارند،در حال اماده شدن برای گرفتن ایلتس هستم،می خواستم راهنمایی بفرمایید چطور می تونم برای استرالیا اقدام کنیم،باید چطور و از کجا شروع کنم ...
شما ابتدا باید ایلتس اکادمیک 7 در هر 4 باند بگیرید که گرفتن ان مشکل است بعدن می توانید مدرک خود را به عنوان دبیر اسسمنت بگیرید و برای استرالیا اپلای کنید . بدون مدرک ایلتس کاری نمی توانید انجام دهید .
(2013-11-10 ساعت 10:11)omid82427606 نوشته: سلام
دوستان گرامي
آيا مي دونيد وضعيت كاري كساني كه در زمينه تعميرات آسانسور فعاليت مي كنند چه جورييه ؟ من داراي مدرك مهندسي صنايع گرايش توليد صنعتي هستم كه در زمينه نصب و تعميرات آسانسور هم تجربه و مهارت دارم بنظرتون كدومو براي استراليا پيشنهاد كنم ؟
با تشكر
در استرالیا اکثر خانه ها ویلایی هستند و اسانسوری ندارند از این نظر تا حدی شهر سیدنی بهتر است و انجا امکان کار پیدا کردن بهتر است.
بستگی به توانایی فنی شما در تعمیرات و نصب امکان پیدا کردن کار نیز بیشتر می شود .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-10 ساعت 18:56
سلام و خسته نباشید دوستان یه سوال داشتم در مورد اقامت از طریق تخصص
برای رفتن به استرالیا از این طریق نیاز به 60 امتیاز هست یکیش اینه که سابقه کار مرتبط وجود داشته باشه حالا یه سوال اداره مهاجرتی استرالیا از چه طریق میتونه متوجه بشه که من سابقه کار مرتبط دارم؟ من میرم میگم اقا دوسال فلان جا کار کردم !!!! طبعا ادره مهاجرتی یا از من مدارکی دخواست میکنه یا خودش میره یه سری کاره رو پی گیر میشه حالا من دقیقا میخوام بدونم که اداره مهاجرتی از کجا متوجه میشه که من سابقه کار داشتم یا نه؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام متشکرم از شما دوستان ولی خدا گواه هست که بحث قانون گریزی نیست و نداشتم فقط میخواستم بدونم اخه حقیقت تو جایی که من هستم کار کم گیر میاد حتی حاضر شدم رایگان هم کار کنم ولی جواب نداد ....... میخواستم بدونم اگر یه وقتی شرکتی راضی شد من رو استخدام کنه بدون حقوق که فقط بیمه واسم رد کنه ایا این مورد قبول هست؟؟؟؟ ایا اونا به فیش حقوقی من کار ندارن؟؟؟؟؟ یا فقط بیمه از من میخوان؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسی از جواب کاملتون در حال حاضر هیچ چیزی دال بر سابقه کار ندارم !!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنظرتون من چند امتیاز می تونم برای اقامت کاری کسب کنم؟
سن 33 سال
متاهل
مدرک لیسانس مهندسی صنایع آزاد قزوین با معدل 15
6 سال سایقه کار
آیا شانسی دارم ؟ آیلس چه نمره ای باید بگیرم ؟
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال مهم
دوستان اهل فن گفتند برای سابقه ی کار باید بیمه ارائه بشه، اما میدونید الان اکثر جاها خیلی لطف کنن فقط استخدامت می کنن و بیمه ای در کار نیست
حال چه باید کرد ؟ سربرگ و مهر و امضای شرکت جور میشه اما بیمه چی که نمی کنن ؟!
یعنی رد می کنن فرد رو چون سابقه بیمه نداره ؟!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیدونم باید کجا سوالمو مطرح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟//
خواهر من 3 ساله پیش که ازدواج کرد برای استرالیا اقدام کردن بعد از دو سال اقامت و ویزاشون اومد وبرای اینکه اقامتشون ثبت بشه یک بار به استرالیا رفتن ولی قصد موندن نداشتن در حال حاضر به علت مشکلاتی که بینشون پیش اومده درخواست طلاق دادن آیا خواهر من میتونه خودش به تنهایی به عنوان مقیم استرالیا در اونجا زندگی کنه؟
باتشکر
سلام
لطفا اگر ممکنه راهنماییم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-30 ساعت 14:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-17 ساعت 17:18 توسط آفرینش.)
[quote='gbtm' pid='445566' dateline='1385555
[/quote]
سلام
اطلاعاتی که دادید کافی نیست.
خواهر شما الان چه نوع ویزایی دارن؟چه مدت در استرالیا زندگی کردند؟
در حال حاضر استرالیا هستند ؟