کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
سلام دوستان، یه سوال داشتم، من اینجا کارم خرید و فروش ماشینه... میخاسم ببینم اونطرف برای اینکار بازار کار چطوریه؟؟؟ (البته فقط محض کنجکاوی چون ما که هنو قرار نیس بیایم اونور)
آیا دیلر ها کارمند یا پادو یا فروشنده میگیرن یا نه؟؟؟
چجوری میشه این کار رو شروع کرد؟؟؟ درآمدش خوبه یا ارزش نداره؟
2014: نخاست که بشه، راضیم به رضاش
2015: امریکا از دیدنم محروم شد
2016: بازم سعادت نصیبشون نشد
2017: کم انرژی + دادم
2018: خدایا شکرت که سال پنجم بالاخره برنده شدم
شما هم ناامید نباشید، انرژی مثبت بدید مثل من قطعا برنده میشید
برنده شدنمو مدیون انرژی مثبتم هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: niloo-kh
(2013-11-18 ساعت 00:20)kasragtr نوشته:  سلام دوستان، یه سوال داشتم، من اینجا کارم خرید و فروش ماشینه... میخاسم ببینم اونطرف برای اینکار بازار کار چطوریه؟؟؟ (البته فقط محض کنجکاوی چون ما که هنو قرار نیس بیایم اونور)
آیا دیلر ها کارمند یا پادو یا فروشنده میگیرن یا نه؟؟؟
چجوری میشه این کار رو شروع کرد؟؟؟ درآمدش خوبه یا ارزش نداره؟

کارخوبیه اگربه ماشینها آشنایی داری میتونی ماشین بخری یک دستی به سروروش بکشی واینترنتی بفروشی
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، niloo-kh
سلام
ایا تو امریکا کار های ساختمانی مثل سنگ کردن ساختمون برق و چیزای دیگه بازار کار خوبی داره یا مثلا نجاری و کار های فنی؟
ایا میشه شغل هایی مثلا کار در یک کارگاه یا چیزای دیگه بجز کار های اداری راحت پیدا کرد درآمدش چطوره؟
اخرین سوال اگه من پلیس آمریکا بشم چه مشکلاتی در خروج از امریکا و ورد به ایران دارم؟ و ایا میشه اونا رو حل کرد؟
پاسخ
با سلام
به دوستان و اساتید
برای ورود به شهرداریها در کالیفرنیا راه دشوار هست یا نه
اداره شهرداریها به چه صورتی هست دولتی یا بخش خصوصی
بنده تخصص طراحی فضای سبز دارم و 15 سال سابقه تخصصی دارم و مسلط به انواع نرم افزارهای اتوکد و .... هستم
امکان داره با این شرایط وارد حیطه کاری شهرداری شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yousef.najafi ، niloo-kh
با سلام خدمت همه عزیزان
من فوق لیسانس سازه دارم از دانشگاه آزاد تبریز
الانم عضو نظام مهندسیم و پروانه اشتغال نظارت دارم
زبانمم اصلا خوب نیست
می خواستم بدونم اگه جور بشه و برم آمریکا اونجا چه کارایی میتونم انجام بدم
اتوکد تا حدودی بلدم و میتونم مدرک فنی و حرفه ای بگیرم. اونجا برای کسی که کد بلده کار هست(البت به شرط تقویت زبان)
اگه بتونم مدرک فنی و حرفه ای نرمافزارهای تخصصی رشتم(مثله sap2000 و etabs) رو بگیرم اونجا براش کار گیر میاد؟(البت بازم بشرط تقویت زبان و تسلط به آیین نامه های آمریکا)
ینی منظورم اینه که اونجا که مدرک دانشگاه و پروانه اشتغال من اعتبار چندانی نداره میتونم با تسلط به برنامه های تحلیل و طراحیه سازه شغل خوبی گیر بیارم یا کلا باید بیخیال بشم؟ و اگر میشه کدوم ایالت مناسب تره؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، niloo-kh
دوستان کسی اطلاعی داره که تسلط به زبان آلمانی برای پیدا کردن کار می تونه کمکی بکنه؟؟ چه نوع کاری ممکنه بشه پیدا کرد؟؟
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: khder ، niloo-kh
(2013-11-29 ساعت 23:11)anahita1361 نوشته:  دوستان کسی اطلاعی داره که تسلط به زبان آلمانی برای پیدا کردن کار می تونه کمکی بکنه؟؟ چه نوع کاری ممکنه بشه پیدا کرد؟؟
کار به عنوان مترجم زبان تلفنی. خانم یکی از دوستان من به 4 زبان تسلط داره. شرکت هایی که مشتری های غیر انگلیسی زبان دارند مرتب به ایشون زنگ می زنند تا ایشون بین مشتری و کارمند شرکت واسطه بشه و از حرفهای طرف سر در بیارن. خانمه تو خونه نشسته و به نظرم ساعتی 20 تا 30 دلار درآمد داره. این دوست بنده خدای ما هم یک کار سنگین بدنی انجام میده و هر روز برای رفتن به سرکار کلی پول بنزین میده ولی نصف خانمه هم درآمد نداره!
پاسخ
(2013-11-30 ساعت 06:06)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 23:11)anahita1361 نوشته:  دوستان کسی اطلاعی داره که تسلط به زبان آلمانی برای پیدا کردن کار می تونه کمکی بکنه؟؟ چه نوع کاری ممکنه بشه پیدا کرد؟؟
خانم یکی از دوستان من به 4 زبان تسلط داره.
میشه بگین ایشون غیر از انگلیسی به کدام زبانها تسلط دارن؟؟؟
پاسخ
درود به همه دوستاي مهاجر
ميخواستم بدونم كه من هم ليسانس حسابداري دارم هم تقريبا ١٥ساله آرايشگرم، به نظر شما تو كدوم رشته زود تر ميتونم كار پيدا كنم و آيا آرايشگاه واسه شروع بهتره يا نه؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، mahbube ، niloo-kh
(2013-11-28 ساعت 16:56)borounka نوشته:  با سلام خدمت همه عزیزان
زبانمم اصلا خوب نیست
اتوکد تا حدودی بلدم و میتونم مدرک فنی و حرفه ای بگیرم. اونجا برای کسی که کد بلده کار هست(البت به شرط تقویت زبان)
اگه بتونم مدرک فنی و حرفه ای نرمافزارهای تخصصی رشتم(مثله sap2000 و etabs) رو بگیرم اونجا براش کار گیر میاد؟(البت بازم بشرط تقویت زبان و تسلط به آیین نامه های آمریکا)
ینی منظورم اینه که اونجا که مدرک دانشگاه و پروانه اشتغال من اعتبار چندانی نداره میتونم با تسلط به برنامه های تحلیل و طراحیه سازه شغل خوبی گیر بیارم یا کلا باید بیخیال بشم؟ و اگر میشه کدوم ایالت مناسب تره؟؟؟
اینها رو از کلت بکن بیرون که بتونی با این توانایی کار گیر بیاری
پاسخ
تشکر کنندگان: A.d
دوست عزیز
میتوانیم با توضیح دقیق تر راه صحیحی را برای موفقیت به دوستانمان توصیه کنیم.

(2013-12-03 ساعت 04:43)salam100 نوشته:  
زبانمم اصلا خوب نیست
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، eybaba ، khder ، مهتاب - 2251 ، nnhh
سلام به همه دوستان
من و همسرم هر دو 27 28 سال سنمونه و هردو به کارهای هنری مشغولیم...شوهرم خوشنویسه و من جواهرساز هستم...در واقع مدرک فنی و حرفه ای جواهرسازی دارم و لیسانس گرافیک...دوست دارم برای مهاجرت اقدام کنم اما نمیدونم آیا برای رشته من در آمریکا کار مناسبی هست یا نه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846
زبانمم اصلا خوب نیست

خب ینی چی ؟؟؟

اگه قرار باشه برم اونجا توالت بشورم که مریض نیستم پاشم برم
پس اینکه همه دارن سرو دست میشکنن برن آمریکا برای چیه؟
به هرحال یه راهی برای بهتر زندگی کردن هست وگرنه اینهمه متقاضی از سرتاسر دنیا له له آمریکارو نمیزدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-06 ساعت 05:03)borounka نوشته:  
زبانمم اصلا خوب نیست

خب ینی چی ؟؟؟

اگه قرار باشه برم اونجا توالت بشورم که مریض نیستم پاشم برم
پس اینکه همه دارن سرو دست میشکنن برن آمریکا برای چیه؟
به هرحال یه راهی برای بهتر زندگی کردن هست وگرنه اینهمه متقاضی از سرتاسر دنیا له له آمریکارو نمیزدن

دوست عزیز
شما با توجه به وضعیت زبانتون بهترین جا براتون همانا جاییست که ایرانی زیاد باشه بلکه بتونید با کارهایی از قبیل فروشگاه - رستوران و از این قبیل شروع کنید. در مرحله بعد مثل تمام همون کسایی که زور میزنن تا بیان اینجا برنامه ریزی کنید برای ادامه تحصیل تا هم زبانتون تقویت بشه به مرور و هم آینده ای بهتر برای خودتون رقم بزنید. به اعتقاد من این تنها راه رسیدن به سعادت در این کشور برای ماست ولا غیر. ضمنا در این مدت تا میاین اینجا حتما در خودتون 2 چیز رو تقویت کنید : صبر - قدرت بدنی - موفق باشید.
2013AS4xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، borounka ، mohammadg846 ، behfaza
(2013-12-06 ساعت 10:15)amir0_0amir نوشته:  دوست عزیز
شما با توجه به وضعیت زبانتون بهترین جا براتون همانا جاییست که ایرانی زیاد باشه بلکه بتونید با کارهایی از قبیل فروشگاه - رستوران و از این قبیل شروع کنید. در مرحله بعد مثل تمام همون کسایی که زور میزنن تا بیان اینجا برنامه ریزی کنید برای ادامه تحصیل تا هم زبانتون تقویت بشه به مرور و هم آینده ای بهتر برای خودتون رقم بزنید. به اعتقاد من این تنها راه رسیدن به سعادت در این کشور برای ماست ولا غیر. ضمنا در این مدت تا میاین اینجا حتما در خودتون 2 چیز رو تقویت کنید : صبر - قدرت بدنی - موفق باشید.

ممنون از راهنمایی خوبت امیر جان
فقط یه سوال دیگه ای که دارم می خواستم بدونم اونجا برای اینکه مدرک تحصیلیمو قبول کنن باید چیکار کنم؟
مثلا میشه رفت دانشگاه و باگذروندن 1 الی 2 ترم تایید مدرکمو بگیرم
یا نظام مهندسی اونجا برای افراد خارجی امتحان برگذار میکنه تا مدرکشونو تایید کنه

بازم ممنون که وقت میذاریو جواب میدی
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان