کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2013-12-07 ساعت 02:04)borounka نوشته:  
(2013-12-06 ساعت 10:15)amir0_0amir نوشته:  دوست عزیز
شما با توجه به وضعیت زبانتون بهترین جا براتون همانا جاییست که ایرانی زیاد باشه بلکه بتونید با کارهایی از قبیل فروشگاه - رستوران و از این قبیل شروع کنید. در مرحله بعد مثل تمام همون کسایی که زور میزنن تا بیان اینجا برنامه ریزی کنید برای ادامه تحصیل تا هم زبانتون تقویت بشه به مرور و هم آینده ای بهتر برای خودتون رقم بزنید. به اعتقاد من این تنها راه رسیدن به سعادت در این کشور برای ماست ولا غیر. ضمنا در این مدت تا میاین اینجا حتما در خودتون 2 چیز رو تقویت کنید : صبر - قدرت بدنی - موفق باشید.

ممنون از راهنمایی خوبت امیر جان
فقط یه سوال دیگه ای که دارم می خواستم بدونم اونجا برای اینکه مدرک تحصیلیمو قبول کنن باید چیکار کنم؟
مثلا میشه رفت دانشگاه و باگذروندن 1 الی 2 ترم تایید مدرکمو بگیرم
یا نظام مهندسی اونجا برای افراد خارجی امتحان برگذار میکنه تا مدرکشونو تایید کنه

بازم ممنون که وقت میذاریو جواب میدی

دوست عزیز ، واقعیت اینه که سازمانهایی هستند که مدرک ما رو تایید میکنند و در واقع مشکل اصلی کار و تواناییهای ماست و نه صرفا مدرک. حقیقتش من فقط در مورد رشته عمران اینو میدونم که کار در اینجا تفاوتهای کلی با آنچه در ایران هست دارد. و اینکه در اینجا سازه ها تماما با چوب ساخته میشود . پیشنهادم اینه سوالتون رو در تاپیک انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا مطرح کنید بلکه به نتیجه ی بهتری برسید. موفق باشید.
2013AS4xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: borounka ، romance33 ، khder ، mahbube ، مانترا
(2013-12-07 ساعت 03:40)amir0_0amir نوشته:  دوست عزیز ، واقعیت اینه که سازمانهایی هستند که مدرک ما رو تایید میکنند و در واقع مشکل اصلی کار و تواناییهای ماست و نه صرفا مدرک. حقیقتش من فقط در مورد رشته عمران اینو میدونم که کار در اینجا تفاوتهای کلی با آنچه در ایران هست دارد. و اینکه در اینجا سازه ها تماما با چوب ساخته میشود . پیشنهادم اینه سوالتون رو در تاپیک انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا مطرح کنید بلکه به نتیجه ی بهتری برسید. موفق باشید.

باز هم ممنون بابت راهنماییت

به امید روزی که مهندسین ما هم حرفی برای گفتن داشته باشن و از نظر علمی چیزی از مهندسای آمریکایی کم نیارن
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان مشکل زبان برای اکثر ماها وجود داره ولی طوری نیست که حل نشه.من تجربه کار در منطقه روسی زبان داشته ام که برای من خیلی سخت تراز زبان انگلیسی بود ولی به مرور زمان توانستم مشکلاتم را حل کنم.به نظر من در شروع حتی اگر شده مجانی کار کنید اینطوری زبانتون بهتر میشه و سریعتر جذب بازار کار میشوید. ترس و دلهره نداشته باشید،در رابطه با کاروزندگی خوب تحقیق کنید ورزش کنید واز زندگیتون لذت ببرید.من خودم چند روز دیگه انشا الله میرم و احساس می کنم انگار که از شیراز دارم میرم تهران و به تنها چیزی که زیاد فکر می کنم برنامه ماهی گیری آخر هفته ها هست.ShyCoolRolleyes
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، maryam_fo ، romance33 ، storagemeter ، behfaza ، ghasoo ، khder ، alitab ، mahbube ، مانترا ، shatsi ، ROYAAA ، ey1366
سلام به همگی
من مکانیک بلدم کلاسای ازاد رفتم حرفه ایم یه جورایی توی کالیفرنیا وضعیت این کار چطوره ؟
کسی اطلاع داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-10 ساعت 03:43)bigjust نوشته:  سلام به همگی
من مکانیک بلدم کلاسای ازاد رفتم حرفه ایم یه جورایی توی کالیفرنیا وضعیت این کار چطوره ؟
کسی اطلاع داره ؟

دوست عزیز خوبه به شرط اینکه زبانتون کامل باشه و بتونین لایسنس اونجا رو بگیرین تا بتونین برای خودتون کار کنید وگر نه به رحتی کار گیر نمیاد مخصوصاً با ایرانیها.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: bigjust
دوستان..ممکنه راهنمایی کنید..اگه کسی بخواد بعنوان راننده تاکسی تو اورنج کانتی کار کنه چه مسیرهایی ممکنه مسافر بیشتری واسش داشته باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان صمیمی ترین دوست من با مدرک مهندسی عمران و حدود 8 سال تجربه کاری در زمینه راهسازی در اورنج کانتی زندگی میکنه...راهی هست که بتونه کاری تو زمینه رشته اش پیدا کنه؟ حداقل اقداماتی که شانس پیدا کردن کار رو واسش بیشتر کنه..
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846
(2013-12-10 ساعت 12:33)حسین پور نوشته:  دوستان صمیمی ترین دوست من با مدرک مهندسی عمران و حدود 8 سال تجربه کاری در زمینه راهسازی در اورنج کانتی زندگی میکنه...راهی هست که بتونه کاری تو زمینه رشته اش پیدا کنه؟ حداقل اقداماتی که شانس پیدا کردن کار رو واسش بیشتر کنه..

بگو در اولین اقدام مدرک تحصیلی شو evaluation بکنه از یک جای معتبر، بعدش هم عضو انجمن مهندسین عمران آمریکا بشه. از اون طریق میتونه کشف کنه که آیا لایسنسی لازم داره برای کار در رشته خودش یا کلا کی به کیه.
بهترین روش پیدا کردن موسسه معتبر برای ارزشیابی مدرک تحصیلی هم اینه که به یک دانشگاه معتبر در اون حوالی بره و بپرسه که شما ارزشیابی کدام موسسه رو قبول دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا
(2013-11-15 ساعت 01:14)marjani نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 16:01)leon1 نوشته:  با سلام به همه ببخشید یه سوال دارم آیا میشه تو آمریکا پلیس شد ؟ایرانی ها هم میتونن پلیس آمریکا بشن؟لطفا جواب بدید.
ممنون.
تا اونجایی که من میدونم نیازی به سیتیزن شدن ندارید و لی مشکلاتی در خارج شدن از کشور خواهید داشت

اینجا پرسنل نظامی هم مشکلی در ورود و خروج به آمریکا ندارن، شما حالا چطور میگین که پلیس که نیروی غیر دولتی و بیشتر نگهبان مسلح در استخدام شهرداریها هست در ورود و خروج مشکل داره؟؟؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
من هرچی میگردم هم رشته ی خودمو اینجا پیدا نمیکنم !!! ینی تو این مهاجرسرا یه حقوقی نیست ؟ کسی خبر داره؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-11 ساعت 13:24)2014winner نوشته:  سلام به همه
من هرچی میگردم هم رشته ی خودمو اینجا پیدا نمیکنم !!! ینی تو این مهاجرسرا یه حقوقی نیست ؟ کسی خبر داره؟

من سررشته ای از حقوق ندارم، ولی از اقوام که در آمریکا وکیل هستن شنیدم که سیستم حقوقی ایران با آمریکا بسیار متفاوت هستش و بیشتر به فرانسه شباهت داره.
ولی درآمد وکالت در آمریکا بسیار بالا هستش و 150هزارتا در سال دور از دسترس نیست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mhb161 ، مانترا
باسلام من cnc کارم و18 سال سابقه کار دارم برای من چه شغلی هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-19 ساعت 00:04)reza cnc نوشته:  باسلام من cnc کارم و18 سال سابقه کار دارم برای من چه شغلی هست

1- زبان مکالمه و زبان تخصصی رشته خودت رو به حد عالی برسون.
2- با تکنولوژی روز CNC حتی در حد تئوری کمی آشنا شو.
3- از کارفرمات سابقه کار و رضایتنامه رسمی و ترجمه شده بگیر (مخصوصا اگه جای معتبری هست).
4- شهر و ایالت درستی برای رشته خودت پیدا کن.
5- به یک کالج معمولی و ارزان برو که مدرک اینجا رو بگیری در رشته CNC.
6- از طریق همانجا و با معرفی مدرس و استادکار به احتمال قوی یک کار خوب پیدا خواهی کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، khder ، romance33 ، مانترا
سلام دوستان عزیز
کسی می دونه که برای دریافت یک لایسنس حسابداری بایدبه کجا درایالت کالیفرنیاوارواین مراجعه کرد
ممنون می شم اگر راهنمائی کنند
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-12-19 ساعت 06:31)mori5050 نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسی می دونه که برای دریافت یک لایسنس حسابداری بایدبه کجا درایالت کالیفرنیاوارواین مراجعه کرد
ممنون می شم اگر راهنمائی کنند

به اینجا:
http://www.dca.ca.gov/cba/faqs/faqnewlic.shtml#newlic

اینم شرایط گرفتن لایسنس از اول ژانویه 2014 هست:
http://www.dca.ca.gov/cba/applicants/tip_sheet.pdf

اگه کسی بخواد با شرایط فعلی اقدام کنه باید تا 31 دسامبر اقدام کنه. شرایط فعلی اش رو هم نمیدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ParsTrader ، romance33 ، kopol ، storagemeter ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان