کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
با توجه به اینکه نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم و احتمالا اصلا لازم هم نباشه، خواستم فقط یک سایت مشابه Craigslist بهتون معرفی کنم که برای خرید لوازم و احیانا جستجوی کار بدردتون بخوره.

backpage.com

تقریبا عین کریگزلیست هست. نحوه استفاده درست ازش هم به عهده کاربر است!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا ، Saeedv13 ، philter ، nasim ، behfaza ، حاجی واشنگتن
بچه ها به نظرتون اگه با ویزای توریستی برم میتونم توی اون 6 ماه کار پیدا کنم و ویزامو تبدیل کنم؟؟
برنامه نویس هستم(php) لیسانس نرم افزار هم دارم.
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به نظر شما من که تعمیر کار لودر و بولدوزر و کلا ماشن های راه سازی هستم در کدام ایالت باید دنبال کار باشم ! ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
@Arashiv
امتحان کن! حداقل یک مسافرت رو افتادی!! ضرر که نمیکنی Smile

@wahid64
در سایتهای کاریابی مثل indeed و بقیه چک کن. هر ایالتی کار بیشتر داشت در این زمینه در اون ایالت بیشتر تحقیق کن. کلا ایالاتی که کار معدن بیشتر دارن مطمئنا کار بیشتر ولی نمیدونم کدام ایالات معدن دارن.

@.naser
برو به یک آرایشگاه و با مسئولش صحبت کن!! بهت میگه چکار کنی برای گرفتن لایسنس و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ParsTrader ، philter ، behfaza
(2013-12-31 ساعت 18:14)naser. نوشته:  ...من آرایشگرم وکارم درحدحرفه ای کسی میدونه چطوری باید اینجاکارپیداکنم. یاچه چیزی نیازبرای پیداکردن کار.
تشکرازراهنمایتون.
به امیدیه روز!
آرایشگری شغل خوبیه. تو رالی اول که استخدام بشی ساعتی 9 دلار می گیری. این 9 دلار زیاد مهم نیست. پولی که مشتری ها به عنوان تیپ یا انعام میدن تا دو برابر این مقدار هم میرسه. تنها اشکال کار اینجاست که برای این کار باید لایسنسشو بگیری که یه مدتی حدود یک سال طول می کشه. یعنی مثل ایران یک شغل عمدتاً تجربی نیست. یکی از مهمترین آموزشگاه ها در این زمینه در رالی Mitchell هست که آدرس وبسایتش اینه:
www.mitchells.edu
کسانی که از این آموزشگاه فارغ التحصیل میشن در مدت کوتاهی جذب بازار کار شده اند. یک سال درس خوندن در این آموزشگاه برای یکی از دوستان ما که سیتیزن بوده 13000 دلار خرج برداشته که این پول رو 6 ماه بعد از استخدامش قراره به صورت قسطی ازش بگیرن. آرایشگرهای آمریکا علاوه بر کوتاه کردن مو باید در زمینه رنگ و مش و اصلاح صورت خانم ها تبحر داشته باشه. یعنی مثل ایران نیست که آرایشگاه مردونه فقط سر اصلاح می کردن. یک کار دیگه هم که میشه کرد اینه که شما یک صندلی از یک سالن رو اجاره کنی و در عوض هر چی از مشتری گرفتی مال خودت میشه.
پاسخ
سلام دوست عزیز.
ازبابت کارآرایشگری مشکلی ندارم. فقط خواستم بدونم وقتی که من بیام چون اقامت وگرین کارت ندارم
اجازه کارکردن به من میدن.
واینکه میتونم گرین کارت بگیرم خودم شخصی بگیرم. راهش چیه. ممنون میشم راهنماهی کنی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-02 ساعت 01:25)naser. نوشته:  سلام دوست عزیز.
ازبابت کارآرایشگری مشکلی ندارم. فقط خواستم بدونم وقتی که من بیام چون اقامت وگرین کارت ندارم
اجازه کارکردن به من میدن.
واینکه میتونم گرین کارت بگیرم خودم شخصی بگیرم. راهش چیه. ممنون میشم راهنماهی کنی..
آقای ناصر خان
دوست عزیز لطف کن این پستت رو در چند تاپیک تکرار نکن برادر من. شما با این کارت بند 6 قوانین مهاجرسرا رو که موقع عضویت ملزم به رعایتش شدی نقض می کنی و منم مجبورم پست های تکراریتو پاک کنم. من دیروز برای شما پیام خصوصی فرستادم ولی گویا پیام های خصوصیتو نمی خونی.
شما پست قبلی من رو کامل نخوندین احتمالاً. من می دونم شما آرایشگر متبحری هستی و حتماً در همه مهارت های مربوط به این شغل به درجه استادی رسیدی ولی اینجا تا دوره شو نری و لایسنش این کار رو نگیری کسی استخدامت نمی کنه برادر من. وگرنه این دوست ما پولشو از تو خیابون پیدا نکرده بود که 13000 دلار شهریه بده و یک سال خودشو اسیر کنه و کلی امتحان بده که بتونه لایسنس بگیره. بعد هم من فکر کردم کاراتو کردی و عنقریبه که تشریف بیارین اینور. اگر هنوز داری سبک سنگین می کنی که بیای برامون تعریف کن که به چه روشی می خوای اقدام کنی تا بقیه داستان رو برات تعریف کنیم.
پاسخ
سلام دوست عزیز.
شمادرست میگید
من میخوام باویزای توریستی بیام اونجا وبرم سرکار باید چیکارکنم اول باید گرین کارت بگیرم برم سرکاریا.....واقعا تشکرازراهنماهیتون.
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-03 ساعت 10:09)naser. نوشته:  سلام دوست عزیز.
شمادرست میگید
من میخوام باویزای توریستی بیام اونجا وبرم سرکار باید چیکارکنم اول باید گرین کارت بگیرم برم سرکاریا.....واقعا تشکرازراهنماهیتون.
موفق باشید.

ویزای توریستی آمریکا رو گرفتن بی نهایت سخت هست و من به شخصه ایرانی ندیدم که بدون داشتن سابقه چندین بار مسافرت به اروپا ( حوزه شنگن)-کانادا-استرالیا-ژاپن تونسته باشه فی البداهه ویزای توریستی آمریکا رو بگیره.
حتی ویزای توریستی مکزیک رو هم بخاطر هم مرز بودنش با آمریکا به راحتی به ایرانی ها نمیدن و حتی بعضی ها که گرفتن گزارش شده که در فرودگاه مکزویکوسیتی برشون گردوندن، حالا چه برسه به آمریکا.
بعدشم اینجا گرین کارتی و دانشجو و سیتیزنش که مجوز دارن کار نمیتونن پیدا کنن چه برسه به اینکه کسی بخواد همینجوری به یک کسی که با ویزای توریستی کار غیر قانونی بده (مسافر با ویزای توریستی اجازه کار نداره). آرایشگری هم شغلی نیست که براش بتونن اسپانسر کسی بشن (معمولا مشاغل بسیار سطح بالا امکان اسپانسری دارن و یا مشاغلی که برای اون در آمریکا کارگر یا استادکار وجود نداره).
بنابرین شما تا راه مهاجرت قانونی به آمریکا (مثلا از راه برنده شدن در لاتاری) رو پیدا نکردید، فکرتان را با این جور مسائل مشغول نکنید.
پاسخ
سلام دوستم.
یکی ازدوستان 1ساله آمده اونحا باویزای توریستی والا ن داره گیرین کارشو میگیره
ودرکل یعنی من بایدبالاتاری بیام اونجا..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-03 ساعت 10:29)naser. نوشته:  سلام دوستم.

ماشالا دوستتون که خبره تره و به این راحتی گیرین کارشو گرفته. مطمئنا از راهنمایی ایشون استفاده کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، romance33 ، frozen mind ، nasim ، usamilad ، behfaza ، Abdorrezaa
(2014-01-03 ساعت 10:29)naser. نوشته:  سلام دوستم.

ناصر جان, من هم مثل یامی توصیه می کنم که به دنبال یک راه قانونی برای مهاجرت باشید ولی به هرحال اگر شما می خواهید مثل دوست خود روش های دیگر را امتحان کنید باید به سایت هایی بروید که در مورد پناهندگی و راه های غیر قانونی مهاجرت بحث می کنند. شاید آنها بتوانند شما را راهنمایی کنند چون اعضای این سایت آشنایی چندانی با این روش ها ندارند و اگر هم داشته باشند سیاست مهاجرسرا به گونه ای است که اجازه صحبت کردن و راهنمایی در مورد آن را ندارند.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، romance33 ، Saeedv13 ، frozen mind ، amin arefi ، amjad ، Abdorrezaa
سلام دوستم.
منظورم اینکه من میتونم باویزای مسافری بیام اونجام. گرین کارت بگیرم. میشه..
یاراهش چیه. لطفا راهنماهی کنید. تشکر
به امید یه روز.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-03 ساعت 21:43)naser. نوشته:  سلام دوستم.
منظورم اینکه من میتونم باویزای مسافری بیام اونجام. گرین کارت بگیرم. میشه..
یاراهش چیه. لطفا راهنماهی کنید. تشکر
به امید یه روز.
ناصر خان
این تاپیک در مورد پیدا کردن شغل هست و نباید این بحث رو اینجا ادامه بدی. شما باید تقاضای ویزای توریستی کنین. اگر بهتون دادند بعد من بهتون تو پیام خصوصی میگم چکار باید بکنین تا گرین کارت بگیرین. همونطور که آرش عزیز گفتند صحبت کردن در مورد روش های انجام این کار در خلاف قوانین مهاجرسرا ست. موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، ParsTrader ، romance33 ، frozen mind ، amin arefi ، behfaza
سلام دوستان خسته نباشین
میخواستم بدونم واسه همسر من که کلن فنی هست و کارای لوله کشی برق کاری و نجاری تا حدودی بلد هست چه راهنمای هایی دارین و اینکه اگه بخواد بره کالج از این دوره های فنی ببینه و مدرک اونجا رو بگیره چقدر طول میکشه و دستمزدش حدودا ساعتی چقدر هست و کدوم کار بهتره از بقیه یعنی لوله کشی برق کاری یا نجاری ممنونم از دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان