کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2014-01-05 ساعت 10:40)Ava Danesh نوشته:  سلام دوستان خسته نباشین
میخواستم بدونم واسه همسر من که کلن فنی هست و کارای لوله کشی برق کاری و نجاری تا حدودی بلد هست چه راهنمای هایی دارین و اینکه اگه بخواد بره کالج از این دوره های فنی ببینه و مدرک اونجا رو بگیره چقدر طول میکشه و دستمزدش حدودا ساعتی چقدر هست و کدوم کار بهتره از بقیه یعنی لوله کشی برق کاری یا نجاری ممنونم از دوستان
با سلام
مواردی رو که خدمتتون عرض میکنم مربوط به کالیفرنیاست. برای کار کردن دو حالت وجود داره:
1- در صورتیکه تصمیم داشته باشن کار کارمندی انجام بدن نیاز به هیچ مدرکی ندارن و فقط باید توی کارشون استاد باشن و با تا حدودی کار بلد بودن کار راه نمی افته ضمنآ با یستی با سیستم های جدید ساختمان آشنا باشن و اگه نیستن توی مدت باقی مانده توی ایران یاد بگیرن.
2- در صورتیکه تصمیم داشته باشن برای خودشون کار کنن باید لایسنس های اینجا رو بگیرن که نیازی به کالج ندارن و یه سری کلاسهای خصوصی هست و همچنین آنلاین هم میتونن دوره های آمادگی برای امتحان رو بگذرونن هزینه گرفتن لایسنس هم 480 دلاره و برای کلاسها از 100 تا 500 دلار متغیره.

پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، amin arefi ، romance33 ، khder ، سلام مهاجر ، Ava Danesh ، maria2000
(2014-01-05 ساعت 11:51)arisa-mohammad نوشته:  
میخواستم بدونم واسه همسر من که کلن فنی هست و کارای لوله کشی برق کاری و نجاری تا حدودی بلد هست چه راهنمای هایی دارین و اینکه اگه بخواد بره کالج از این دوره های فنی ببینه و مدرک اونجا رو بگیره چقدر طول میکشه و دستمزدش حدودا ساعتی چقدر هست و کدوم کار بهتره از بقیه یعنی لوله کشی برق کاری یا نجاری ممنونم از دوستان
با سلام
مواردی رو که خدمتتون عرض میکنم مربوط به کالیفرنیاست. برای کار کردن دو حالت وجود داره:
1- در صورتیکه تصمیم داشته باشن کار کارمندی انجام بدن نیاز به هیچ مدرکی ندارن و فقط باید توی کارشون استاد باشن و با تا حدودی کار بلد بودن کار راه نمی افته ضمنآ با یستی با سیستم های جدید ساختمان آشنا باشن و اگه نیستن توی مدت باقی مانده توی ایران یاد بگیرن.
2- در صورتیکه تصمیم داشته باشن برای خودشون کار کنن باید لایسنس های اینجا رو بگیرن که نیازی به کالج ندارن و یه سری کلاسهای خصوصی هست و همچنین آنلاین هم میتونن دوره های آمادگی برای امتحان رو بگذرونن هزینه گرفتن لایسنس هم 480 دلاره و برای کلاسها از 100 تا 500 دلار متغیره.
ممنونم حالا اگر بخوان تو یکی از این رشته ها کار کنن از شاگردی با سیستم اونجا بخان شروع کنن میتونید راهنمائی کنین در آمد ماهیانه چقدر است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-03 ساعت 21:43)naser. نوشته:  سلام دوستم.
منظورم اینکه من میتونم باویزای مسافری بیام اونجام. گرین کارت بگیرم. میشه..
یاراهش چیه. لطفا راهنماهی کنید. تشکر
به امید یه روز.

جناب ناصر
بنده قبل از متوجه شدن برنده شدنمون توی لاتاری در این باره بسیار تحقیق کردم و بارها با شرکت های امریکایی کانادایی و حتی اماراتی حرف زدم تجربه من اینه که روی شرکت ها و کارفرما ها برای استخدام تا زمانی که اجازه کار نداری حساب نکن . دوست عزیز اجازه کار داشتن در هر کشوری مهمه .پرمیت ورکینگ برای امریکا تا زمانی که گرین کارت نداشته باشی یا سیتیزن نباشی یک رویاست فکر نکن.اگه از برندگان لاتاری نیستی بهتره کانادا و هم یه بررسی کنی توی سایتش مشاغل مورد نیازشو زذه و اسکیل ورکینگ اقدام کنی . موفق باشی
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
پاسخ
تشکر کنندگان: hedyhoney ، ParsTrader ، hamed1286 ، romance33 ، gbtm
سلام
از دوستان با تجربه درخواست راهنمایی دارم
من 18سالمه و تازه امسال پیش دانشگاهی هستم ریاضی فیزیک میخونم
علاقه ی من به خودرو هستش
میکانیکی خودرو هم تا حد متوسط بلدم
زبانم هم خوبه
1اصلا امکانش هست تو مصاحبه با این اوصاف قبول بشم؟
2بعد از ورود به آمریکا برای ادامه تحصیل در رشته ای مرتبط با خودرو باید چه کار کنم؟
3با توجه به این که اونجا هیچ کس رو ندارم با فرض قبول شدن در مصاحبه میتونم هم کار کنم و هم تحصیل؟
و با توجه به این که حداکثر سی هزار تا میتونم با خودم بیارم در کدوم ایالت راحت تر میتونم زندگی کنم
4برای مصاحبه هم بدون اسپانسر شانسی دارم یا نه
ببخشید اگه چند تا سوال پرسیدم بعضی هاشون هم کمی بی ربط بودن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 12:13)Ava Danesh نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 11:51)arisa-mohammad نوشته:  
با سلام
ممنونم حالا اگر بخوان تو یکی از این رشته ها کار کنن از شاگردی با سیستم اونجا بخان شروع کنن میتونید راهنمائی کنین در آمد ماهیانه چقدر است ؟
با سلام
اینجا چیزی به اسم شاگردی نداریم و در صورتیکه کسی کاری بلد نباشه باید دوره های مربوط به اون رو بگذرونه و این دوره ها در occupational center ها برگذار میشه. در مورد درآمد، مبلغ خیلی متفاوته (از ساعتی 10 دلار تا 50 دلار) و بستگی به میزان مهارت و محل استخدام داره.

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سلام مهاجر ، Ava Danesh ، سیمین راد
دوستان من مهندسی مکانیک خوندم و در زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات و موتورخانه البته تو طراحیشون و کار با نرم افزارهای مربوطه واردم و لی خیلی حرفه ای نیستم
پیشنهادتون چیه برای ال ای و شرایط کارش چطجوریه باید خیلی حرفه ای باشی تا تو این فیلد بتونی کار پیدا کنی ؟ انجمن حرفه ایش ASHRAE هست و شنیدم بازار کارش خوبه
برای استارت پیدا کردنش میگن موسسات رزومه درست میکنن شروع کنم و....
خواستم بیشتر راهنمایی کنید لطفا
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-07 ساعت 23:11)mechanicalengineer نوشته:  دوستان من مهندسی مکانیک خوندم و در زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات و موتورخانه البته تو طراحیشون و کار با نرم افزارهای مربوطه واردم و لی خیلی حرفه ای نیستم
پیشنهادتون چیه برای ال ای و شرایط کارش چطجوریه باید خیلی حرفه ای باشی تا تو این فیلد بتونی کار پیدا کنی ؟ انجمن حرفه ایش ASHRAE هست و شنیدم بازار کارش خوبه

با سلام
کلأ در شهر های بزرگ کار برای این رشته زیاده ولی چند چیز رو باید در نظر داشته باشی
1- آشنای با کدهای ساختمانی ایالتی که توش زندگی میکنی .(برای این کار میتونی کتاباشونو از اینترنت دانلود کنی و مطالعه کنی)
2- نو شتن یه رزومه خوب ( اگه به تالارش توی همین سایت مراجعه کنی خودت به راحتی میتونی بنویسیش )
3- زبان انگلیسی
4- گرفتن PE در دراز مدت
و اگه همونطوریکه خودتون نوشتید توی این کار حرفه ای نیستید و سن کمی دارید بهترین راه تقویت مهارت نقشه کشی تونه که در ابتدا با عنوان drafter رزومه تهیه کنیدو مشغول بکار بشید و در کنارش برای امتحات FE , PE خودتون رو آماده کنید و در صورت قبولی در امتحان FE خیلی راحتتر استخدام میشید

پاسخ
تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، mechanicalengineer
(2014-01-10 ساعت 21:57)arisa-mohammad نوشته:  
(2014-01-07 ساعت 23:11)mechanicalengineer نوشته:  دوستان من مهندسی مکانیک خوندم و در زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات و موتورخانه البته تو طراحیشون و کار با نرم افزارهای مربوطه واردم و لی خیلی حرفه ای نیستم

با سلام
کلأ در شهر های بزرگ کار برای این رشته زیاده ولی چند چیز رو باید در نظر داشته باشی
1- آشنای با کدهای ساختمانی ایالتی که توش زندگی میکنی .(برای این کار میتونی کتاباشونو از اینترنت دانلود کنی و مطالعه کنی)
2- نو شتن یه رزومه خوب ( اگه به تالارش توی همین سایت مراجعه کنی خودت به راحتی میتونی بنویسیش )
3- زبان انگلیسی
4- گرفتن PE در دراز مدت
و اگه همونطوریکه خودتون نوشتید توی این کار حرفه ای نیستید و سن کمی دارید بهترین راه تقویت مهارت نقشه کشی تونه که در ابتدا با عنوان drafter رزومه تهیه کنیدو مشغول بکار بشید و در کنارش برای امتحات FE , PE خودتون رو آماده کنید و در صورت قبولی در امتحان FE خیلی راحتتر استخدام میشید
با تشکر

1) تالار رزومه رو میشه لطف کنید بذارید ، پیدا نکردم ؟
2) نقشه کشیم در حد قابل قبولیه ،میخواستم بدونم این مدارکی که ما از اینجا میبریم مثه دوره های کد و سالید و... از مجتمع ف نی یا جاهای دیگه ارمون قبول میکنن که ترجمه کنم ببرم ؟ در مورد خود مدرک تحصیلی چطور؟ چون شنیدم بعضی شرکتا خودشون با سطح متوسط هم میگیرنت و حین کار ، طراحیتم قوی میشه entry level که یکم حقوقش نسبت به مهندس طراح و .. کمتره
حقوق drafter چقدره و بازار کارش خوبه؟
3) من در مورد PE شنیدم ولی اون دوتای دیگه که گفتید چی هستن و شرایطشون برای آزمون دادن چیه و چه مدت طول میکشه ؟ برای PEاز بعضیا شنیدم امتحانای سختیه و منابعی که باید بخونیم زیاده و بعضیام میگن مثه نظام مهندسی خودمونه که خیلیم مشکل نیست گرفتنش! ولی ا ونای دیگرو چیزی نشنیدم دربارش

بازم ممنون از اطلاعاتتون که شر میکنید چون راستش کسی باین شکل آشنای نداشت قبلا که سوال کرده بودم و براهمین یکم سوالام زیاد شد !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846
با سلام
1- تالار های مرتبط با رزومه رو میتونید اینجا و اینجا و اینجا پیدا کنید.
2- وقتی به عنوان کارمند میخوای کار کنی خیلی با مدرکت کاری ندارن و فقط سطح تخصص تون براشون مهمه ولی برای PE , FE مدرک تحصیلیت و ریز نمراتت لازمه در هر صورت بهتره مدارکت و ترجمه هاشون همراهت باشه . در مورد entry level و با توجه به رشته و گرایش تحصیلیتون شما بعد از امتحان FE بایستی در یک شرکت مهندسی دوره ET رو که 3 سال هست بگذرونیدبه عبارت دیگه اون entry level در صورتی کار میکنه که FE رو داشته باشید.حقوق CAD drafter از ساعتی 12دلار به بالاست ولی Revit Drafter از 20 به بالاست Invertor drafter هم در همین سطحه و اگه حرفه ای باشید تا ساعتی 40 ... 45 دلار هم حقوق میدن.
3- FE یا Fundamentals of Engineering پیشنیاز PE هست و در صورتیکه 17 سال سابقه کار تایید شده داشته باشید نیازی به FE ندارید . ET یا Engineer In Training هم مثل کار آموزی خودمونمیمونه که البته حقوق هم داره .
در مورد سختی و آسونی این امتحان حرف و حدیث زیاده و به آدمش بستگی داره ولی تحت هیج شرایطی به سادگی نظام مهندسی نیست.

پاسخ
تشکر کنندگان: سیمین راد ، مانترا ، mechanicalengineer
با سلام به همه دوستان عزیز
من شغلم جوشکاری هست و 8تا مدرک از فنی و حرفه ای هم دارم مجرد هستم و تحصیلاتم دیپلم جوشکاری هست میخواستم بدونم ایا در آمریکا شغل جوشکاری پیدا میشه کدام ایالت کدام شهر بهتر جواب میشه و حقوقش ماهیانه تقریبا چقدر است و یه تخصص دیگه که دارم نصب تجهیرات ماه واره و رس ویر هست که استادم در ایران که متسفانه اینجا قدغن هست لطفا اگر کسی اطلاعاتی مفیدی در مورد این دو شغل داره از اونجا مفصل برامون توضیح بده ممنون و تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-13 ساعت 02:28)h@di47 نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
من شغلم جوشکاری هست و 8تا مدرک از فنی و حرفه ای هم دارم مجرد هستم و تحصیلاتم دیپلم جوشکاری هست میخواستم بدونم ایا در آمریکا شغل جوشکاری پیدا میشه کدام ایالت کدام شهر بهتر جواب میشه و حقوقش ماهیانه تقریبا چقدر است و یه تخصص دیگه که دارم نصب تجهیرات ماه واره و رس ویر هست که استادم در ایران که متسفانه اینجا قدغن هست لطفا اگر کسی اطلاعاتی مفیدی در مورد این دو شغل داره از اونجا مفصل برامون توضیح بده ممنون و تشکر

قبول شدی لاتاری رو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: h@di47
(2014-01-12 ساعت 03:11)arisa-mohammad نوشته:  با سلام
2- وقتی به عنوان کارمند میخوای کار کنی خیلی با مدرکت کاری ندارن و فقط سطح تخصص تون براشون مهمه ولی برای PE , FE مدرک تحصیلیت و ریز نمراتت لازمه در هر صورت بهتره مدارکت و ترجمه هاشون همراهت باشه . در مورد entry level و با توجه به رشته و گرایش تحصیلیتون شما بعد از امتحان FE بایستی در یک شرکت مهندسی دوره ET رو که 3 سال هست بگذرونیدبه عبارت دیگه اون entry level در صورتی کار میکنه که FE رو داشته باشید.حقوق CAD drafter از ساعتی 12دلار به بالاست ولی Revit Drafter از 20 به بالاست Invertor drafter هم در همین سطحه و اگه حرفه ای باشید تا ساعتی 40 ... 45 دلار هم حقوق میدن.
3- FE یا Fundamentals of Engineering پیشنیاز PE هست و در صورتیکه 17 سال سابقه کار تایید شده داشته باشید نیازی به FE ندارید . ET یا Engineer In Training هم مثل کار آموزی خودمونمیمونه که البته حقوق هم داره .
در مورد سختی و آسونی این امتحان حرف و حدیث زیاده و به آدمش بستگی داره ولی تحت هیج شرایطی به سادگی نظام مهندسی نیست.
باتشکر ار شما

راستش من MEP رو هم مدرکشو دارم ولی Revit برای مکانیک متاسفانه تو ایران کسی مسلط نیست و واقعا نمیدونم چرا اینقد تو امریکا دوره هاش گرونه ! یه دوره 3 روزش 850 دلاره در صورتیکه تو ایران mep حدود 500هزارتومانه و اختلافش خیلی زیاده ! اوضاع MEP اونجا چطوره و اصلا باهاش کار میکنند یا همه چی Revit وآیا برای این دوره هایی که اینجا رفتیم اونجا مرکزی هست که هزینه دوره نگیره وفقط بریم آزمون بدیم که مدرکمون به مدرک اونا تبدیل شه و برای شرکتا قابل قبول باشه ؟

2) در مورد کارمندی که اشاره کردید یکم بیشتر توضیح میدید که چه فرقی با کسانی که FE یا PE دارند میکنه که گفتید فقط به تخصصت توجه میکنند ؟ یعنی مثلا وقتی شما بعنوان یه مهندس تو شرکتی هستید حالا مهندس فروش یا در بخشهای مهندسی مثلا بعنوان Drafter کارمند حساب میشید ومدرکتون براشون مهم نیست و فقط بعنوان طراح ریز نمرات و .. رو میخواند

3) برای FE یا PE باید از کجا شروع کرد ؟ دوره باید رفت یا خودت کتابا رو بخونی و اصولا کسی که از ایران با دانش نسبی خوبی بیاد مفاهیمش با طراحی های ما خیلی متفاوته و چند درصد کارش جلوتره که بتونه این مدارکو راحتتر بگیره ،چون شنیدم برای HVAC تفاوت زیادی بین دانسته های ما و اونا نیست چون خیلی از رفرنس های ما ترجمه ashrae یا NPC و.. هست
بنظرتون حدودا چقدر زمان باید صرف گرفتن FE& PE کرد ؟

بازم ممنون که دید ماروز قبل از اومدن برای کار باز میکنید تا بتونیم از زمان باقیمانده استفاده بهتری کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-13 ساعت 03:23)yami نوشته:  

قبول شدی لاتاری رو؟

خدا خیرت بده من لاتاری 2015 ثبت نام کردم نمیدونم برنده بشم یا نه توکل کردم به خدا لطفا در مورد این تا حرفه راهنمایی کنید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-14 ساعت 00:20)h@di47 نوشته:  
(2014-01-13 ساعت 03:23)yami نوشته:  

قبول شدی لاتاری رو؟

خدا خیرت بده من لاتاری 2015 ثبت نام کردم نمیدونم برنده بشم یا نه توکل کردم به خدا لطفا در مورد این تا حرفه راهنمایی کنید ممنون

عزیز دل برادر، تا قبول نشدی بیخودی اعصاب و ذهنت رو مشغول این چیزها نکن. تازه بعد از قبولی راه زیادی تا گرفتن ویزا داری و وقت مناسب فکر کردن به این مسائل اون موقع هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: h@di47 ، romance33
(2014-01-13 ساعت 14:20)mechanicalengineer نوشته:  
(2014-01-12 ساعت 03:11)arisa-mohammad نوشته:  با سلام
باتشکر ار شما

راستش من MEP رو هم مدرکشو دارم ولی Revit برای مکانیک متاسفانه تو ایران کسی مسلط نیست و واقعا نمیدونم چرا اینقد تو آمریکا دوره هاش گرونه ! یه دوره 3 روزش 850 دلاره در صورتیکه تو ایران mep حدود 500هزارتومانه و اختلافش خیلی زیاده ! اوضاع MEP اونجا چطوره و اصلا باهاش کار میکنند یا همه چی Revit وآیا برای این دوره هایی که اینجا رفتیم اونجا مرکزی هست که هزینه دوره نگیره وفقط بریم آزمون بدیم که مدرکمون به مدرک اونا تبدیل شه و برای شرکتا قابل قبول باشه ؟

2) در مورد کارمندی که اشاره کردید یکم بیشتر توضیح میدید که چه فرقی با کسانی که FE یا PE دارند میکنه که گفتید فقط به تخصصت توجه میکنند ؟ یعنی مثلا وقتی شما بعنوان یه مهندس تو شرکتی هستید حالا مهندس فروش یا در بخشهای مهندسی مثلا بعنوان Drafter کارمند حساب میشید ومدرکتون براشون مهم نیست و فقط بعنوان طراح ریز نمرات و .. رو میخواند

3) برای FE یا PE باید از کجا شروع کرد ؟ دوره باید رفت یا خودت کتابا رو بخونی و اصولا کسی که از ایران با دانش نسبی خوبی بیاد مفاهیمش با طراحی های ما خیلی متفاوته و چند درصد کارش جلوتره که بتونه این مدارکو راحتتر بگیره ،چون شنیدم برای HVAC تفاوت زیادی بین دانسته های ما و اونا نیست چون خیلی از رفرنس های ما ترجمه ashrae یا NPC و.. هست
بنظرتون حدودا چقدر زمان باید صرف گرفتن FE& PE کرد ؟

بازم ممنون که دید ماروز قبل از اومدن برای کار باز میکنید تا بتونیم از زمان باقیمانده استفاده بهتری کنیم
با سلام
این مواردی که داریم در موردش صحبت میکنیم خیلی گسترده است ولی باز سعی میکنم در حد امکان توضیح بدم
منظور من از نقشه کشی تنها بلد بودن کار با نرم افزار های نقشه کشی مثل Autocad ,Revit, نیست بلکه توانایی تولید نقشه با این نرم افزار هاست به عبارت دیگه آشنایی با استانداردهای نقشه کشی ،تهیه Scaling ، Layout و از این قبیل کارهاست که اگه با این مفاهیم آشنا باشید حتی نیازی به معلم هم ندارید و می تونبد از روی راهنمای نرم افزار ها خیلی سریع کار با اونو یاد بگیرید.
اگه منظورتون از MEP همون Autocad MEP هست ... جوابتون مثبته ..بله اینجا با Autocad زیاد کار میکنن .
در مورد مدرک هم که بهتون گفتم ولی اگه خیلی دوست دارید که یه جایی از شما یه پولی بگیره و فقط امتحانشو بدید و یه گواهی بهتون بدن من خودم این کارو میکنم ...امتحان هم نمی خواد بدید فقط پولو بریز به حساب بیا مدرکتو بگیر Big Grin مدرک لازم نداری از ما گفتن!!!!!
کارمندی یعنی اینکه بری برای کس دیگه ای (حقیقی یا حقوقی) کار کنی .
همون اولش بهتون میگن که PE میخوان یا نه .... اگه نخواستن و شما به عنوان طراح استخدام شدی به معنی انو که یه مهندس دیگه کار شما رو کنترل میکنه و نقشه ها با اسم اون از شرکت خارج میشه .... در هر صورت احتمال کمی داره که از شما مدرک تحصیلی تون رو بخوان
اون موردی رو که در خصوص مدرک تحصیلی و ریز نمرات خدمتتون گفتم برای ثبت نام امتحان PE و FE نیاز دارید.
گرفتن FE و PE خیلی کار سختی نیست و کلاسها و کتاب های خوبی هم اینجا هست و این بستگی به خودتون داره .... یک نفر با کتاب راحتتره و یکی با کلاس رفتن. توی این دو امتحان تمام دروس اصلی دانشگاه رو باید یه بار دیگه امتحان بدید با این تفاوت که سوالها خیلی راحت و آسونن و open book هم هست.
چقدر طول کشیدنش به سابقه کارتون بر میگرده با سابقه کار 17 سال در بهترین حالت 2 سال و با سابقه کمتر در بهترین حالت 5 سال.البته با داشتن لیسانس برای فوق لیسانس و دکترا سابقه کار 15 سال و 13 ساله اگه اشتباه نکنم
برای شروع و اطلاعات بیشتر اینجا رو مطالعه کنید

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان