موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
"50 درصد از مديران و صاحبان رستورانهاي مك دونالد كار خودشونو به عنوان خدمه در مك دونالد شروع كردن."
فقط دوستان عزیز به نظر من این شعارها حتی اگه واقعی هم باشن در حکم سم هستن برای یک تازه مهاجر!!
بعد از اینکه داخل این سیستمها وارد شدید متوجه خواهید شد که قضیه آنطوری که میگن هم نیست و در واقع آمار رو از ته قضیه میدن که خوب جلوه کنه!!
اگه راست میگن بگن که "چند درصد کسانی که در مک دونالد کار میکنن، در آخر سر مدیر رستوران میشن!!"
اصلا مگه مک دونالد سر و تهش چند تا رستوران داره. تعداد این رستورانها و تعداد مدیرهاش در مقایسه با تعداد پرسنل مک دونالد یک لطیفه ای بیش نیست!!
البته بگذریم که حتی مدیر رستورانی این جاها هم مالی نیست چون اصل کاری صاحب فرانچایز هست و مدیر هم یکی هست مثل بقیه کارگرها با این تفاوت که کمی پول بیشتر میگیره و ضمن کار کردن به کار بقیه هم نظارت میکنه.
به نظر من بهتره به این مشاغل همان بهتر که به چشم موقتی نگاه کنید و این باعث نشه که عمر و انرژی تون رو سر اینا بذارید و با این انگیزه بتونید که اسرع وقت از این مشاغل خارج شده و کار درست حسابی پیدا کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نجارم.آیا برای نجاری و کابینت سازی کا هست؟کسی پیشنهادی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در حال گذروندن دوره ی MCSE مهندسی شبکه در ایران هستم و این لیسانس در ایران قابلیت بین المللی شدن رو هم داره
خب برای یک مهندس شبکه تو لس انجلس کار هست یا در امدی داره بطور کی میشه اطلا عاتی در مورد بازار کار این رشته تو امریکا داشته باشم
سپاسگزارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم yami جان که کمک میکنید و مارو راهنمایی می کنید. راهنماییت بهم روحیه داد
من مدرک کاردانی مکانیک دارم و مربی کشتی هم هستم و عکاسی هم میکنم الان در واقع در ابتدای mcse هستم و network+ دارم پاس میکنم
به گفته یکی از دوستانم که در انگلیس زندگی میکرد و در حال اومدن به امریکاست میخاوم کباب زنی رو هم یاد بگیرم (اماده کردن مایع و به سیخ زدن کوبیده) که برای ابتدای کارم که زبانم خوب نیست بتونم یه کاری پیدا کنم که زندگیم بگذره
نظرتون در باره اینا چیه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
تجربه شخصی من :
شما میتونین دنبال کارهای خیاطی seamstress و با تعمیر بگردین seamstress alteration،در اینجا من هر هفته آگهی کار توی تولیدی رو میبینم اما بیشتر مکزیکیها اون کار ها رو انجام میدن.
و یکسری هم اشخاصی هستن که مثل ایران کارای تعمیر و یا لباسهای دستدوز انجام میدن.
(2014-05-14 ساعت 11:30)آنوشا نوشته: (2014-05-09 ساعت 08:31)sayeh_m نوشته: (2014-05-05 ساعت 08:47)ali 1346 نوشته: یکی از آشنا ها میگفت من فقط از دوزندگی کمی بلد بودم که مثلا پاچه شلواری را کوتا کنم یا جایی از لباس که پاره شده بود را وصله کنم .فقط با همین یک ذره مهارت برای خودم کار ساختم و برای خودم کاری ردیف کردم .
وصله كردن ، كوتاه كردن پاچه شلوار و يا دوختن دكمه اصلاً " يك ذره مهارت نيست " ! يه شغل پر درامده ! و مهمتر اينكه همه جاي امريكا و اروپا هم براي ادمي كه اين كار رو بلد باشه شغل هست .
سلام میشه توضیح بدید برای افرادی که کمی خیاطی بلدند چه کارهایی هست ممنون میشم
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
کسایی که توی ایران مدرک حسابداری دارند (حالا در هر مقطعی)بیان امریکا چطوری میتونند کار کنند؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان کسی می دونه شغل های بسیار معمولی مثل کارگر ساده، کار در رستوران و ... درآمدش چقدر هست در ایالت اوهایو؟
دوم اینکه به محض ورود می شه به این شغل ها دست پیدا کرد؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
من کارشناسی ارشد کشاورزی دارم از یک دانشگاه آزاد در ایران البته گرایش لیسانس و فوق لیسانسم متفاوت و فوقم گرایش زراعت هست واقعا اونجا کاری برای من پیدا میشه که مرتبط باشه و اگر نه من شدیدا به رشته داروسازی علاقه دارم خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید بگید شرایط تحصیل تو این رشته چیه و چیزی از مدرک ایرانم بدرد ادامه میخوره یا کلا باید از اول شروع کنم؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام...
دوستان گرامی
من لیسانس حسابداری دارم و الان در ایران مدیر مالی یه شرکت نیمه خصوصی هستم . کاملا به کارم مسلطم
اولین سوالم اینه درامد حسابدرای تو امریکا چطوره ؟؟
دوم اینکه اگر بخوام کاری داشته باشم که خودم انجام بدم چی؟؟؟
مثلا آرایشگری ..... یا کارهای هنری و..........