کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
"50 درصد از مديران و صاحبان رستورانهاي مك دونالد كار خودشونو به عنوان خدمه در مك دونالد شروع كردن."

فقط دوستان عزیز به نظر من این شعارها حتی اگه واقعی هم باشن در حکم سم هستن برای یک تازه مهاجر!!
بعد از اینکه داخل این سیستمها وارد شدید متوجه خواهید شد که قضیه آنطوری که میگن هم نیست و در واقع آمار رو از ته قضیه میدن که خوب جلوه کنه!!
اگه راست میگن بگن که "چند درصد کسانی که در مک دونالد کار میکنن، در آخر سر مدیر رستوران میشن!!"
اصلا مگه مک دونالد سر و تهش چند تا رستوران داره. تعداد این رستورانها و تعداد مدیرهاش در مقایسه با تعداد پرسنل مک دونالد یک لطیفه ای بیش نیست!!

البته بگذریم که حتی مدیر رستورانی این جاها هم مالی نیست چون اصل کاری صاحب فرانچایز هست و مدیر هم یکی هست مثل بقیه کارگرها با این تفاوت که کمی پول بیشتر میگیره و ضمن کار کردن به کار بقیه هم نظارت میکنه.

به نظر من بهتره به این مشاغل همان بهتر که به چشم موقتی نگاه کنید و این باعث نشه که عمر و انرژی تون رو سر اینا بذارید و با این انگیزه بتونید که اسرع وقت از این مشاغل خارج شده و کار درست حسابی پیدا کنید.
پاسخ
دوستان من نجارم.آیا برای نجاری و کابینت سازی کا هست؟کسی پیشنهادی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 04:09)mehdi.topol نوشته:  دوستان من نجارم.آیا برای نجاری و کابینت سازی کا هست؟کسی پیشنهادی داره؟

فامیل یکی از دوستان ایرانی من اینجا سن و سالی هم ازش گذشته و زبانش هم در حد صفره!! ولی کابینت سازه و میگفت راضیه. البته ناگفته نماند که برای فامیلشون داره کار میکنه وگرنه با این شرایط محال محض بود که بتونه کار پیدا کنه.
شما ممکنه هم تو بیزنسهای کوچک کار پیدا کنید و یا در شرکتهای بزرگ نصب کابینت مثل Home Depot. بهرحال اگه واقعا کارت درست باشه و کار بلد باشی و زبانت هم خوب باشه، فکر کنم نهایت سه چهار ماهه کار پیدا کنی.
ببین دوست من، در مشاغل فنی اگه کار بلد باشی نه تنها در آمریکا بلکه در هیچ کجای دنیا بیکار نمیمونی. مخصوصا مشاغلی که سالها طول میکشه که فرد وارد بشه، مثل مکانیکی. من با یک مکانیک ایرانی که البته مدرک لیسانس یک رشته فنی رو هم داشت ولی سالهای سال بود در کار مکانیکی بود و نهایتا به آنجا رسیده بود که مکانیک اصلی کانتی یک شهر کوچک بود صحبت میکردم.
میگفت من وقتی مکانیک استخدام میکنم به زبان و قیافه و مدرک تحصیلی و هیچ چیز فرد کار ندارم. همینقدر که مجوز کار داشته باشه برام کافیه. اصل کاری اینه که آیا این فرد یک مکانیک حرفه ای و کار کشته هست و میتونه کار کنه یا من باید دنبالش بدوم و اشکالاتش رو حل کنم. اینه که برای من تعیین میکنه که این فرد رو استخدام کنم یا نه. میگفت که گاها آدمهایی رو استخدام کردم که در زندگی شخصی حتی یک ثانیه هم ممکنه حاضر نباشم تحملشون بکنم ولی در مشاغل فنی این تجربه و مهارته که صحبت میکنه نه احساس من کارفرما، برخلاف مشاغل فروشگاهی و اداری و ....
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza ، ParsTrader ، mohsenmb ، محبت ، mozhgangh ، Saeedv13 ، eybaba ، Hamid_110 ، apoornaki ، babak12
(2014-05-05 ساعت 08:47)ali 1346 نوشته:  یکی از آشنا ها میگفت من فقط از دوزندگی کمی بلد بودم که مثلا پاچه شلواری را کوتا کنم یا جایی از لباس که پاره شده بود را وصله کنم .فقط با همین یک ذره مهارت برای خودم کار ساختم و برای خودم کاری ردیف کردم .
وصله كردن ، كوتاه كردن پاچه شلوار و يا دوختن دكمه اصلاً " يك ذره مهارت نيست " ! يه شغل پر درامده ! و مهمتر اينكه همه جاي امريكا و اروپا هم براي ادمي كه اين كار رو بلد باشه شغل هست .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، محبت ، mozhgangh ، khder ، babak12
سلام دوستان
من در حال گذروندن دوره ی MCSE مهندسی شبکه در ایران هستم و این لیسانس در ایران قابلیت بین المللی شدن رو هم داره
خب برای یک مهندس شبکه تو لس انجلس کار هست یا در امدی داره بطور کی میشه اطلا عاتی در مورد بازار کار این رشته تو امریکا داشته باشم
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2014-05-13 ساعت 13:04)milad32 نوشته:  سلام دوستان
من در حال گذروندن دوره ی MCSE مهندسی شبکه در ایران هستم و این لیسانس در ایران قابلیت بین المللی شدن رو هم داره
خب برای یک مهندس شبکه تو لس انجلس کار هست یا در امدی داره بطور کی میشه اطلا عاتی در مورد بازار کار این رشته تو آمریکا داشته باشم
سپاسگزارم

میلاد جان
من هم آی تی میخونم و الان سه سالی هست که سعی میکنم همیشه اطلاعاتم از بازار کارش آپ تو دیت باشه.
برای این رشته کار هست خوبش هم هست اما دو تا شرط داره یکی اینکه زبانت عالی باشه و دیگر اینکه واقعا در کارت استاد باشی و نه صرفا یک کارهایی بلد باشی. ساده تر بگم در این رشته اگه کسی کار پیدا نکنه اینجا بخاطر کار بلد نبودنه و نه اشباع بودن بازار یا رقابتی بودن و ... چون واقعا نیاز بالاست.
مدرک زیاد مهم نیست حداقل در اول کار چون برای اون کاری که تو رو بر میدارن همیشه اول به مهارت نگاه خواهند کرد و معمولا در آگهی هم مینویسند که ترجیحا با مدرک mcse یا cisco
بنابرین زیاد خودت رو درگیر امتحان نکن و سعی کن بجاش حسابی کار یاد بگیری. اگه واقعا متخصص بشی اینجا امتحان دادن ایکی ثانیه کاره برات. اما حتی مدرک هم داشته باشی از ایران کار رو به این سرعت که نمیتونی یاد بگیری.
در ضمن سعی کن یک سیستم کلاود رو هم کامل یاد بگیری حالا AWS آمازون بهتره ولی اگه مایکروسافت Azure رو شروع کردی از هیچی بهتره.
الان همه بیزنسها حداقل یکی دو سرویس کلاود استفاده میکنن و انتظار دارند که پرسنلشون به مدیریت اونها مسلط باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، milad32 ، amjad ، ParsTrader ، el333 ، eybaba ، Hamid_110 ، apoornaki ، hasti_banoo ، Iman13 ، babak12
خیلی ممنونم yami جان که کمک میکنید و مارو راهنمایی می کنید. راهنماییت بهم روحیه داد
من مدرک کاردانی مکانیک دارم و مربی کشتی هم هستم و عکاسی هم میکنم الان در واقع در ابتدای mcse هستم و network+ دارم پاس میکنم
به گفته یکی از دوستانم که در انگلیس زندگی میکرد و در حال اومدن به امریکاست میخاوم کباب زنی رو هم یاد بگیرم (اماده کردن مایع و به سیخ زدن کوبیده) که برای ابتدای کارم که زبانم خوب نیست بتونم یه کاری پیدا کنم که زندگیم بگذره
نظرتون در باره اینا چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 08:31)sayeh_m نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 08:47)ali 1346 نوشته:  یکی از آشنا ها میگفت من فقط از دوزندگی کمی بلد بودم که مثلا پاچه شلواری را کوتا کنم یا جایی از لباس که پاره شده بود را وصله کنم .فقط با همین یک ذره مهارت برای خودم کار ساختم و برای خودم کاری ردیف کردم .
وصله كردن ، كوتاه كردن پاچه شلوار و يا دوختن دكمه اصلاً " يك ذره مهارت نيست " ! يه شغل پر درامده ! و مهمتر اينكه همه جاي امريكا و اروپا هم براي ادمي كه اين كار رو بلد باشه شغل هست .

سلام میشه توضیح بدید برای افرادی که کمی خیاطی بلدند چه کارهایی هست ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
تجربه شخصی من :
شما میتونین دنبال کارهای خیاطی seamstress و با تعمیر بگردین seamstress alteration،در اینجا من هر هفته آگهی کار توی تولیدی رو میبینم اما بیشتر مکزیکیها اون کار ها رو انجام میدن.
و یکسری هم اشخاصی هستن که مثل ایران کارای تعمیر و یا لباسهای دستدوز انجام میدن.

(2014-05-14 ساعت 11:30)آنوشا نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 08:31)sayeh_m نوشته:  

سلام میشه توضیح بدید برای افرادی که کمی خیاطی بلدند چه کارهایی هست ممنون میشم
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: mozhgangh ، romance33 ، Iman13
کسایی که توی ایران مدرک حسابداری دارند (حالا در هر مقطعی)بیان امریکا چطوری میتونند کار کنند؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2014-05-15 ساعت 09:20)hedyhoney نوشته:  کسایی که توی ایران مدرک حسابداری دارند (حالا در هر مقطعی)بیان آمریکا چطوری میتونند کار کنند؟
اگه لیسانس یا حتی کاردانی (از دانشگاه معتبر و قابل ارزشیابی در آمریکا) دارید و حسابی هم به کارتان واردید، به نظر من از اول درس خواندن شما کمی وقت تلف کنی هست.
بجای آن در کالجها در دوره های سرتیفیکیت حسابداری که معمولا یک ساله هستند ثبت نام کنید تا هم به حسابداری آمریکا وارد شوید و هم یک مدرک محلی از اینجا داشته باشید که چاشنی مدرک ایرانی و البته ارزشیابی شده شما بشود.
اما اگر اصلا وارد نیستید و لیسانس گرفته اید یا کمی وارد هستید ولی کاردانی دارید و آنهم از جای معتبر و قابل ارشیابی نیست، ممکن هست که برایتان صرف کند که از اول به کالج بروید و مدرک اینجا را بگیرید.
در انتخاب تحصیل از اول در آمریکا زیاد عجله نکنید چون متاسفانه حجم عظیمی از درسهایتان دروس عمومی و بدرد نخوری خواهد بود که علاوه بر هزینه و وقت، حسابی با اعصاب شماهم بازی خواهد کرد بنابرین حدالامکان سعی کنید با اضافه کردن سرتیفیکیت یکساله آمریکایی به مدرک ارزشیابی شده ایرانی تان و تبحر در یکی دو نرم افزار اصلی حسابداری مرسوم در آمریکا و همچنین قبولی در آزمونهای مربوطه سازمانها و انجمنهای حسابداری قال قضیه را بکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، mohsenmb ، amjad ، eybaba ، ParsTrader ، Saeedv13 ، Hamid_110 ، hedyhoney ، hasti_banoo ، el333 ، shahab2000 ، poem ، Iman13 ، babak12
با سلام
دوستان کسی می دونه شغل های بسیار معمولی مثل کارگر ساده، کار در رستوران و ... درآمدش چقدر هست در ایالت اوهایو؟
دوم اینکه به محض ورود می شه به این شغل ها دست پیدا کرد؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 11:31)farzadsmile نوشته:  با سلام
دوستان کسی می دونه شغل های بسیار معمولی مثل کارگر ساده، کار در رستوران و ... درآمدش چقدر هست در ایالت اوهایو؟
دوم اینکه به محض ورود می شه به این شغل ها دست پیدا کرد؟
شما اینجا سرچ کن. http://www.indeed.com/
برای همین مشاغل هم باید حداقل زبان برای ارتباط صحیح با مشتری را بدانی و بتوانی به کار ببری .
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Iman13
من کارشناسی ارشد کشاورزی دارم از یک دانشگاه آزاد در ایران البته گرایش لیسانس و فوق لیسانسم متفاوت و فوقم گرایش زراعت هست واقعا اونجا کاری برای من پیدا میشه که مرتبط باشه و اگر نه من شدیدا به رشته داروسازی علاقه دارم خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید بگید شرایط تحصیل تو این رشته چیه و چیزی از مدرک ایرانم بدرد ادامه میخوره یا کلا باید از اول شروع کنم؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام...
دوستان گرامی
من لیسانس حسابداری دارم و الان در ایران مدیر مالی یه شرکت نیمه خصوصی هستم . کاملا به کارم مسلطم
اولین سوالم اینه درامد حسابدرای تو امریکا چطوره ؟؟
دوم اینکه اگر بخوام کاری داشته باشم که خودم انجام بدم چی؟؟؟
مثلا آرایشگری ..... یا کارهای هنری و..........
پاسخ
تشکر کنندگان: hedyhoney

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان