کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2014-05-20 ساعت 11:38)tina86 نوشته:  با سلام...
دوستان گرامی
من لیسانس حسابداری دارم و الان در ایران مدیر مالی یه شرکت نیمه خصوصی هستم . کاملا به کارم مسلطم
اولین سوالم اینه درامد حسابدرای تو آمریکا چطوره ؟؟
دوم اینکه اگر بخوام کاری داشته باشم که خودم انجام بدم چی؟؟؟
مثلا آرایشگری ..... یا کارهای هنری و..........

برای چی میخوای بیخیال حسابداری بشی؟؟؟ خیلی توش پول هست.
حتی شما میتونید تو شرکت های بیمه کار کنید و پورسانت بگیرید علاوه بر حقوق پایه که خیلی عالیه.

ارایشگری باید مدرک اینجارو داشته باشید حتما.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: tina86 ، eybaba ، Iman13
(2014-05-18 ساعت 14:21)shilan نوشته:  من کارشناسی ارشد کشاورزی دارم از یک دانشگاه آزاد در ایران البته گرایش لیسانس و فوق لیسانسم متفاوت و فوقم گرایش زراعت هست واقعا اونجا کاری برای من پیدا میشه که مرتبط باشه و اگر نه من شدیدا به رشته داروسازی علاقه دارم خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید بگید شرایط تحصیل تو این رشته چیه و چیزی از مدرک ایرانم بدرد ادامه میخوره یا کلا باید از اول شروع کنم؟؟؟؟؟؟

رشته داروسازی خوشبختانه یا متاسفانه مثل ایران نیست! اینجا باید از کاردانی شروع کنید که بیشتر کامیونیتی کالجها دارند و بعد لیسانس اگه خواستید که بعضی کالجها دارند. از اون به بعدش کمی سختتر میشه. مثل دکتر شدن از مسیر کاردانی علوم آزمایشگاهی در ایران.
با همان فوق دیپلم میتونید در داروخانه ها که اکثرا در داخل فروشگاههای بزرگ هستن کار پیدا کنید اما به چند نکته باید توجه کنید.
- اول اینکه اینجا رشته های مرتبط با بهداشت و درمان رو بی نهایت سخت میگیرن و برای همان فوق دیپلمش هم از آدم اندازه یک فوق لیسانس کار میکشن! برای کسی که فوق لیسانس داره از ایران و احتمالا سنی هم ازش گذشته ممکنه این همه فشار تحصیلی دوباره از نو اونم برای یک شغل کاردانی مقرون به صرفه نباشه.
- این رشته کارش تقریبا تمام وقت سر پا هست. یعنی روزی هشت ساعت یا حتی بیشتر سر پا خواهید بود. معمولا سیستم جوری تنظیم شده که همه کار هست و شما نه اجازه و نه امکان نشستن خواهید داشت. بجز زمان صرف نهار و البته گاها دستشویی! خونه که هستید چند روز پشت سر هم تمرین کنید ببینید که آیا با این مسئله عملا مشکلی دارید یا نه؟
- زبان در این رشته خیلی خیلی مهمه. باید بتونید پشت تلفن با افراد پیر و بیمار صحبت کنید و سفارش داروشون رو بگیرید و یا به سوالاتشون پاسخ بدید یا از طریق میکروفن و بلند گو با راننده هایی که از داخل خودروشون دارن سفارش میدن صحبت کنید. یکی از خانمهای ایرانی که اینجا میشناختم به خاطر همین زبان هیچوقت نتونست در این زمینه کار پیدا کنه.
به غیر از این مسائل مخصوصا مسئله سر پا بودنش، رشته تمیز و خوبیه. آینده شغلی اش اما ممکنه زیاد جای پیشرفت نداشته باشه. داروخانه ها هر روز کوچک و کوچک تر میشن و سفارش داروهای نسخه ای از طریق آنلاین خیلی ارزانتر برای بیماران در میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، tartar ، romance33 ، mohsenmb ، Saeedv13 ، amjad ، sce ، mozhgangh ، shilan ، shadi79 ، Hamid_110 ، حاجی واشنگتن ، babak12 ، Abdorrezaa
ممنونم از راهنمایییت
نمیدونم شاید دارم خودمو گول میزنم
آ[ه من به خاطر شرایط زندگیم ... باید در سال یه مدتی ایران باشم به خاطر مادرم ...نمیتونم به صورت تمام وقت به کار فکر کنم

میدونم عاقلانه نیست .... اما به دنبال یه فرصت شغلی که برای خودم باشه هستم ...

دوست دارم نظر دوستان رو بدونم ... که اگر در سال یک یا دو بار بخوام بیام ایران اونجا باید چیکار کنم با این دید که شوهرم اونجا مشغول کار باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
به نظر شما دوستان با تجربه در زمینه تعمیرات طلا و تا حدودی ساخت(با روش های سنتی ایران) موقیعیت کاری هست؟؟؟
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من اگر بخوام مستقل کار کنم و فروشگاهی راه اندازی کنم هزینه اجاره مغازه اونجا چنده ؟ اصلا شرایطشون چه جوریه ؟ به نظر شما که اونجا زندگی میکنین چه فروشگاهی درامد خوبی داره اونجا. من خودم علاقه به راه اندازی فروشگاه مواد غذایی دارم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برای پیدا کردن recruiterها ی یک شرکت خاص ، در ایالت مورد نظر چطور سرچ کنیم که دقیقا همون بیاد ! چون تو سرچ هم کلی متفرقه میاد وباید بگردی دوباره ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
شرکتها معمولا خودشون در سایتهاشون قسمت استخدام دارند. در ضمن اگه موقعیت ها رو به آزانسهای کاریابی ارجاع بدن یا خودشون هم البته میتونند، که در سایتهای کاریابی هم بذارند مثل Indeed و یا Monster.
همین دو تا سایت میتونه حسابی سرگرمت کنه. البته فراموش نکنید که همه مشاغل موجود واقعی نیستند و شرکتها مخصوصا شرکتهای بزرگ قانونا مجبورند که مشاغل با زمان معین رو در پایان قرارداد دوباره لیست کنند، ولی خوب معمولا این مشاغل به همان کسی میرسه که در حال حاضر داره همان شغل رو انجام میده! بنابرین باید خیلی رزومه بفرستید که بتونید جواب بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، behfaza ، romance33 ، mohsenmb ، ParsTrader ، Iman13 ، حاجی واشنگتن
خیلی لطف کردید جواب دادید ممنون عالی بود ولی میخواستم پیام خصوصی بدم که زودتر ببینید دیدم ادرسی نیست .اگه میشه اینم جواب بدید راجع به رشتم گفتم اگه میشه راجع به کارهایی که راحت باشه و آدم رو خسته نکنه و درامد نسبتا خوبی داشته باشه برا خانمها میشه بگیدچی هست؟ چه مرتبط با رشتم وچه غیر مرتبط . اینکه نیاز به گذروندن کالج و دوره باشه برام مهم نیست یعنی میتونم برم دوره ها رو اگه لازم باشه بدون در نظر گرفتن رشته خاص هر چی میدونید بگید لطفا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-30 ساعت 11:37)shilan نوشته:  خیلی لطف کردید جواب دادید ممنون عالی بود ولی میخواستم پیام خصوصی بدم که زودتر ببینید دیدم ادرسی نیست .اگه میشه اینم جواب بدید راجع به رشتم گفتم اگه میشه راجع به کارهایی که راحت باشه و آدم رو خسته نکنه و درامد نسبتا خوبی داشته باشه برا خانمها میشه بگیدچی هست؟ چه مرتبط با رشتم وچه غیر مرتبط . اینکه نیاز به گذروندن کالج و دوره باشه برام مهم نیست یعنی میتونم برم دوره ها رو اگه لازم باشه بدون در نظر گرفتن رشته خاص هر چی میدونید بگید لطفا

در این مملکت چیزی به اسم کار راحت وجود نداره حتی برای درامد کم، چه برسه که نوشتید که درامد نسبتا خوبی هم داشته باشه.
متاسفانه بقول یکی از بچه ها که پریروز نوشت اینجا کار تقدس داره!! و هر چی سختتر تقدسش بیشتر!! پدر در میارن...
یکی از کارهایی که اگه قدرت بدنی خوبی داشته باشید درامد خوبی داره، ماساژتراپی و فیزیوتراپی هست. دوره های یک ساله اش هم فکر کنم در کالجها هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، shadi79 ، behfaza ، amjad ، mohsenmb ، shilan ، ParsTrader ، hasti_banoo ، Iman13 ، حاجی واشنگتن ، kaziar
برای تدریس در مدارس نیاز به مدرک یا سرتیفیکیت خاصی هست یا با ارشد توی ایران میشه؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
پاسخ
تشکر کنندگان: kaziar
(2014-05-30 ساعت 16:32)teacherm نوشته:  برای تدریس در مدارس نیاز به مدرک یا سرتیفیکیت خاصی هست یا با ارشد توی ایران میشه؟

معمولا هر ایالتی سرتیفیکیت خودش رو داره. اگه کسی اینجا لیسانس گرفته باشه ولی رشته اش دبیری نباشه، باید این سرتیفیکیت رو بگیره.
مثلا در کالج من در این لینک نوشته که شرایط این دوره چیه. در ایالت و منطقه خوتون شما هم دنبال یک همچین چیزی بگردید در کالجهای نزدیک.

http://www.palmbeachstate.edu/programs/T...tification
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behfaza ، Iman13
(2014-05-30 ساعت 16:41)yami نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 16:32)teacherm نوشته:  برای تدریس در مدارس نیاز به مدرک یا سرتیفیکیت خاصی هست یا با ارشد توی ایران میشه؟

معمولا هر ایالتی سرتیفیکیت خودش رو داره. اگه کسی اینجا لیسانس گرفته باشه ولی رشته اش دبیری نباشه، باید این سرتیفیکیت رو بگیره.
مثلا در کالج من در این لینک نوشته که شرایط این دوره چیه. در ایالت و منطقه خوتون شما هم دنبال یک همچین چیزی بگردید در کالجهای نزدیک.

http://www.palmbeachstate.edu/programs/T...tification

دوست من لاتاری برنده شده فوق لیسانس مامایی داره و ام پی اچ بهداشت باروری و در حال حاضر دانشجوی پی اچ دی اون هست غیر از سایت Wes راه دیگه ای برای کاریابی تو رشته اون هست؟شایدم آخرش مجبور شه بره مراکز تحقیقاتیSmile
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Iman13
شایا جان
متاسفانه من در مورد شرایط ادامه تحصیل رشته های گروه بهداشت و درمان چیزی نمیدونم و فقط میدونم که سخت گیری خیلی بیشتره و پیچیده گیهای زیادی داره.
ایشون که خودشون دستشتون تو کاره باید پیگیر بشن ببینن که روال کار چیه.

*** در ضمن ایول به شما که اینقدر هوای دوست برنده تون رو دارید!!! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، shaya ، shilan ، ParsTrader ، Iman13 ، babak12
سلام دوستان
آیا کار در 1. کارواش 2.رستوران 3.فست فود نیاز به رزومه و سرتیفیکیت داره؟
دوستان ممنون از رهنماییتون
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: shahin_1359 ، yami
yami اینجا yami اونجا yami همه جا......دمت گرم یامی جون .......عمو سعید کجایییییییییی دلمون واست تنگیدههههههههه
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، yami ، romance33 ، shilan ، babak12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان