موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 16:23)yami نوشته: (2014-05-30 ساعت 11:37)shilan نوشته: خیلی لطف کردید جواب دادید ممنون عالی بود ولی میخواستم پیام خصوصی بدم که زودتر ببینید دیدم ادرسی نیست .اگه میشه اینم جواب بدید راجع به رشتم گفتم اگه میشه راجع به کارهایی که راحت باشه و آدم رو خسته نکنه و درامد نسبتا خوبی داشته باشه برا خانمها میشه بگیدچی هست؟ چه مرتبط با رشتم وچه غیر مرتبط . اینکه نیاز به گذروندن کالج و دوره باشه برام مهم نیست یعنی میتونم برم دوره ها رو اگه لازم باشه بدون در نظر گرفتن رشته خاص هر چی میدونید بگید لطفا
در این مملکت چیزی به اسم کار راحت وجود نداره حتی برای درامد کم، چه برسه که نوشتید که درامد نسبتا خوبی هم داشته باشه.
متاسفانه بقول یکی از بچه ها که پریروز نوشت اینجا کار تقدس داره!! و هر چی سختتر تقدسش بیشتر!! پدر در میارن...
یکی از کارهایی که اگه قدرت بدنی خوبی داشته باشید درامد خوبی داره، ماساژتراپی و فیزیوتراپی هست. دوره های یک ساله اش هم فکر کنم در کالجها هست.
واقعا از اینکه وقت میذارید و با کلی گرفتاری جواب میدید ممنونم اگه مشاغل دیگه ای که از یه خانم بربیاد بازم به ذهنتون رسید بگید ممنون
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
برای کسی که در زمینه رنگ و پوششهای صنعتی و کنترل کیفیت انها دارای تجربه کاریست ایا در آمریکا هم شغلی پیدا میشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان کسی راجع به کار مانندprinting and advertisingدر ویرجینیا آشنا هست ؟ ممنون از راهنماییتون
سلام به همگی
دوستان کسی راجع به کار مانندprinting and advertisingدر ویرجینیا آشنا هست ؟ ممنون از راهنماییتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.همسر من دوره اموزش خیاطی دیده و مدرکشو داره.تجربه کار زیادی نداره اما کارش خوبه.خلاقه و علاقه به کار خیاطی داره.اونجا میتونه کار خیاطی انجام بده؟یعنی اصلا اونجا مرسوم هست که مثلا کسی پارچهببره بده به خیاط و لباس بدوزه؟چه کاری میتونه انجام بده و از چه طریقی.ممنون از دوستان که پاسخ میدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از دوستانی که راهنمایی م یکنند
ببخشید من چند صفحه اخر تاپیک را که خوندم
متوجه شدم اگر کسی مکانیک قابلی باشه توی امریکا می تونه کار خوبی تو همین زمینه گیر بیاره
فقط دوتا سوال
1.اینهایی که یاران مکانیک هستند با سیستم ماشین های ایران وارد هستند
واسه ماشینهای امریکایی چی؟قبلش باید دوره ببینند؟
2.مگه کمپانی های ماشین تو امریکا نمایندگی و اینها ندارند؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه بچه های مهاجرسرا می خواستم بدونم رشته غواصی توی آمریکا بازار کارش چطوره از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی بکنن ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 5 ساله وکیلم و میخوام هم تحصیلاتمو ادامه بدم وهم بتونم در زمینه شغلی خودم کار پیدا کنم از دوستانی هم که الان آمریکا هستند میخوام راهنمایی کنید .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من کاردان پزشکی هسته ای هستم 5 سال هم سابقه کار دارم می خواستم راهنمایی بگیرم امکان پذیره اونجا هم بتونم همین کار ادامه بدم... آیا نیاز هست سابقه بیمه ایم رو ترجمه کنم
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-23 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 11:12 توسط manamilad.)
سلام دوستان. من یک هفته پیش ویزامو گرفتم و الان اولین نگرانیم بعد از گرفتن ویزا پیدا کردن کار در ا م ری کاست. من فوق لیسانس محیط زیست دارم و زبانم هم خوبه. کار با نرم افزار GIS رو بلدم به کار با کامپیوتر مسلطم، کمی حسابداری بلدم،و چند سال پیش هم به مدت 4سال تو مهدکودک کار کردم! میخواستم بدونم اونجا تو رشته خودم چقدر شانس پیدا کردن کار دارم؟ اگر تو رشته خودم کار پیدا نکردم چه کارهایی می تونم در اونجا انجام بدم؟
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-23 ساعت 11:11)manamilad نوشته: سلام دوستان. من یک هفته پیش ویزامو گرفتم و الان اولین نگرانیم بعد از گرفتن ویزا پیدا کردن کار در ا م ری کاست. من فوق لیسانس محیط زیست دارم و زبانم هم خوبه. کار با نرم افزار GIS رو بلدم به کار با کامپیوتر مسلطم، کمی حسابداری بلدم،و چند سال پیش هم به مدت 4سال تو مهدکودک کار کردم! میخواستم بدونم اونجا تو رشته خودم چقدر شانس پیدا کردن کار دارم؟ اگر تو رشته خودم کار پیدا نکردم چه کارهایی می تونم در اونجا انجام بدم؟
سوالتون خيلي كليه و جوابش به اندازه همين 57 صفحه كه از اين تاپيك گذشته. من فقط يه راه براي شروع ميگم بعد خودتون راه هاي خيلي زياد ديگه رو پيدا خواهيد كرد.
بريد به سايت craigslist.org كه شبيه راهنماي همشهري خودمونه. يه شهر رو انتخاب كنيد و از قسمت مربوط به شغل در انواع زمينه هاي شغلي، اونهايي كه احساس ميكنيد به كارتون مياد رو باز كنيد. از كل آگهي شغلهايي كه ليست شده ميتونيد شرايط مربوط به هر شغل رو ببينيد. مقايسه تعداد آگهي شغل بين شهرهاي مختلف هم ميتونه نشانگر فراواني شغل در اون شهرها باشه. اگه چند شهر و زمينه شغلي رو با هم مقايسه كنيد خيلي چيزا دستتون مياد. ممكنه تو ليست شغلهايي رو ببينيد كه ازتون بر مياد ولي خيلي وقته از يادتون رفته يا در موردش حضور ذهن نداريد. موفق باشيد.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امسال لاتاری رو بردم و احتمالا سال بعد برای مصاحبه میرم.
فوق لیسانس ریاضی محض دارم و میخواستم بدونم اونجا چه کارهایی رو با این مدرک میتونم پیدا کنم. بعضی از این سایت ها رو که معرفی میکنین عنوان شغل ها رو آورده ، از کجا بدونم واجد شرایط اون شغلم.
مخمص!(املاشو نمیدونم) کلام اینکه واسه ریاضی چکارهایی هست؟
ممنون از پاسخ های احتمالیتون .
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از برندگان لاتاری 2015 هستم
فوق لیسانس مکانیک دارم و دو سال سابقه کار تعمیرات نیروگاهی
زبانم خوب نیست
کار با کامپیوترم عالیه
نرم افزارهای تخصصی ام چندتا بلدم
1-کدوم ایالت برا من کار راحتتر گیر میاد؟
2- برا اینکه راحت استخدام بشم تو چ زمینه ای قوی کنم خودمو؟؟؟ مثلا زبان نرم افزار ...
3- بهترین کارایی که میتونم تا زمان گرفتن ویزا بکنم چیه (تقریبا یه سال)
خیلی ممنون