موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مرسی از این تاپیکی که ایجاد کردید راستش من با یک آمریکای ازدواج کردم تقریبا به مدته یک سال هم از طریقه اینترنت و تلفن باهاش در ارتباط بودم و ۲ بر هم همدیگرو دیدیم ماه پیش ویزامو گرفتم و اومدم اینجا مدارک ازدواجم هم به دستم رسید ولی ما قبلان قصد داشتیم بد از ازدواج برنامهٔ بچه داشته باشیم ولی الان با توجهب اینکه هنوز ادجاست نشدم به محیط و یکم رفتارش برام سخت و عجیبه به این دلیل قصد ندارم تا به دوام زندگیم مطمئن نیستم بچهرو وارد زندگیم کنم منتها داره منو تهدید میکنه که در غیر این صورت باید برگردی ایران و به طلاق توافقی رضایت بعدی میخواستم بدونم از نظر قانونی من میتونم برای موندنم کاری بکنم یا نه ، ممنون میشم اگه اطلاع دقیقی در این رابطه دارید جواب بدید.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
دولت امریکا هیچ اختیاری مبنی بر پذیرش و یا عدم پذیرش ازدواج و یا طلاق افراد ندارد. تنها کاری که دولت می کند این است که تغییر وضعیت تاهل فرد را در مسیر قانونی آن ثبت می کند.
اگر تغییر وضعیت تاهل برای اداره مهاجرت شبهه برانگیز باشد این اختیار را دارد که در هر زمانی در مورد آن تحقیق کند و در صورت رسیدن به دلایلی مبنی بر جعلی بودن ازدواج, کلیه اسناد مهاجرتی که بر پایه آن ازدواج جعلی صادر گردیده است را لغو کند.
ولی با وجود چنین اختیارات قانونی, معمولا اداره مهاجرت عطف به ماسبق نمی کند و اگر فردی توسط ازدواج با یک امریکایی و زندگی با او سیتیزن شود و پس از آن طلاق بگیرد مشکلی برای او پیش نخواهد آمد.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من حدود یکسال و نیم قبل با ویزای نامزدی به آمریکا آمدم و ازدواج کردم و بعد ازدواج متوجه مشکلی در رفتار همسرم شدم که ادامه زندگی در این شرایط غیر ممکنه . از اونجائیکه گیرین کارت من کاندیشنال و دوساله هست ، میخواستم ببینم که در صورت طلاق قبل از دوسال آیا من شانس ماندن در آمریکا و دریافت گرین کارت دائم را دارم یا نه ؟
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید کسی نمیخواد پاسخی به سئوال من بده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه من هم شرایط خانم نازی رو دارم و با همسرم اختلاف زیادی دارم و 1/5 سال از اومدن من به امریکا میگذره .
می خواستم بدونم که همسر من قادر هست گرین کارت موقت من رو بگیره به دلیل اینکه من تا چند روز دیکه عازم ایران هستم . تو این فاصله ممکن هست که از ورود مجدد من به امریکا
جلوگیری بشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه خانم یاس ، این امکان نداره و شوهرتون نمیتونه جلو اومدن شما رو بگیره چون تا زمانی که گرین کارت شما اعتبار داره ، شما قانونا مقیم آمریکا به حساب میایدو تکلیف گرین کارت شما باید در آمریکا روشن بشه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی ،
من 4 ساله که آلمان زندگی میکنم و حدود 2 ساله که با یک خانم ایرانی که مدتهای خیلی زیادی هستش سیتیزنی آمریکا رو داره (حدود 20 سال) آشنا شدم .
منتها ایشون یک 25 سالی از من بزرگتر هستند . صحبتهای تلفنی خیلی زیادی نداریم شاید حدود 20-30 ساعت البته با تلفنهای مختلف چون توی این مدت بارها و بارها شماره ها و خطها عوض شدند و عکس هم نداریم ولی فکر نمیکنم جور کردن این موارد مشکلی داشته باشه .
و از همه مهم تر هر دومون در آلمان و در یک شهر زندگی میکنیم و به همین خاطر هستش که صحبت تلفنی زیاد و عکس نداریم چون میتونیم هر وقت که خواستیم همدیگه رو ببینیم .
حالا من میخواستم از دوستان سوال کنم چه مشکلاتی سر راه من هستش برای گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج و آیا اصلا این مساله کار رو دشوار میکنه یا خیر ؟ البته با توجه به اینکه آشنایی ما بر میگرده به 2 سال قبل و هر دومون در یک شهر زندگی میکنیم .
دست آخر هم از کجا میتونم بفهمم برای تقاضای گرین کارت چه مدارکی لازمه ؟!
خیلی ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،
راستش اون روزها که ایران بودم و در تلاطم رسیدن به نامزد سابق و همسر کنونیم،وقتی این صفحه رو میخوندم به خودم قول داده بودم که اگه چیزی واسم پیش آمد و بنویسم ولی اویییییی در آن زمان با ایمان کامل به همه و خودم میگفتم من ۸ساله شناخت دارم واسه من هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی امروز که تولدمه تنهام خیلی تنهام خیلی زیاد اینقدر احساس تنهائیم زیاد بود که داشتم دق میکردم که یهو یاد دوستانم اینجا افتادم که همیشه توی بدترین و سخترین شرایطم بهم آرامش میدادن و تنهام نمیذاشتن،ولی آره خواستم بگم رابطه بدون نقص منم مثل بقیهٔ به مشکل خورد،فقط این و میتونم بگم که هیچکس به اندازه خانوداهمون دوستمون ندارم و ما واسشون به اون اندازه مهم نیستیم که روز تولدمنو فقط و فقط به ما فکر کنن نه این که با دوستنشن میتینگ بزارن،و آخرشم که بگی نمیخوام شب و بر طبق برنامه تو بیام دریا بگه تو زود ناراحت میشی و چیزی نشده و خودش بره،بهر حال خواستم روراست باشم و مثل سیب به ظاهر سالمی نباشه شرایطم که توش منو کشته و بیرونش دیگرانو،امیدوارم که هیچ کدام از دوستان هرگز به مشکل نخورن و در کنار همسرانشون بهترین دقایق و داشته باشن!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
گلبانو جون *** تولدت مبارك ***
هيچوقت بخاطر اينكه شوهرت تولدت رو فراموش كرده يا بهت هديه نداده ، ساده بگم بخاطر اين افكار زنونه (!) كه بيشتر وسواس فكري هستن و آفت رابطه بين زن و مرد ، اونو متهم نكن به اينكه دوستت نداره .
محبت كن و مهربون باش ، صبور باش و بدون كه فرق اساسي بين زن و مرد در همين نشون دادن احساس هست .
حساس نباش و فقط به اين فكر كن كه بايد يه زندگي ساده اما در نهايت عشق بسازي و آرامش رو به خودت و شوهرت هديه بدي .
دوست من غمگين نباش ، شاد باش و شادي ببخش و شاد زندگي كن .
اينطوري فكر نكن . سعي كن در نهايت آرامش اگه از دستش ناراحت شدي باهاش دوستانه صحبت كن و بهش صميمانه و صادقانه بگو كه از اين كارش ناراحت شدي . اما يادت باشه كه هيچوقت براي شوهرت تعيين تكليف نكني، باهاش دوست باش و مطمئن باش كه توي دوستي همه چي هست اما توي گلايه و قهر و آشتي شايد چيز زيادي پيدا نشه .
بازم تولدت مبارك
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام گلبانو خانم.
تولدت مبارک دوست خوبم.تو تنها نیستی این همه دوستای خوب تو مهاجرسرا داری.بازم مثبت به قضیه نگاه کن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....