موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
جسارت است اما دارید دعای ابوحمزه را میخوانید که بروید به سرزمین کفر؟؟؟
اگه اینقدر اهل دعا هستید خوب اینجا دارالمومنین است نه آنجا
ضمنا kccگوشش به این دعا ها عادت ندارد
هرچه خدا بخواهد همان میشود و ویزای آمریکا دعا لازم ندارد عزیزان من
این دعا ها نیز در این مورد(کلیرنس)بی اثر هستند و احتمالا عوارض جانبی آنها زیاد خواهد بود
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان منتظر ...
من از بچه های 2011 نیستم ، اما یه جورایی میخواستم باهاتون درد و دل کنم ...
امیدوارم هر چه زودتر این زمان تموم بشه و همه تون کلیر بشید ...
امیدوار باشید ... در پناه حق ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-13 ساعت 12:56)bfarhadm نوشته: (2011-08-13 ساعت 09:18)naeiji1974 نوشته: عجب! ممنون از راهکاری که برای تحمل کلیرنس نشون داید
واسه خنده هست بعدا پاکش میکنم.
همین ۲ ،یا ۳ صفحه قبل یکی پیشنهاد داده بود بگیم چه جوری تو لاتاری برنده شدیم.مگه نه ؟
خوب اگر هر روز از ماجراها بخونید تحمل این شرایط
بهتر میشه. اعصاب ها هم کمتر درگیر میشه .حوصله هم کمتر سر میره
برای سر نرفتن حوصله، تالاری داریم به نام گفتگوی آزاد که ماشاالله دوستان خوب اونجا رو رونق دادن و توی اونجا اصلا حوصله آدم سر نمیره.
بهتره هر چیزی در تاپیک خودش نوشته بشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-14 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-14 ساعت 15:44 توسط sare.)
[/quote]
کاش اجازه داشتم HVM عزیز رو به شما معرفی کنم و مرتبه علمی ایشون رو بگم، در این صورت قطعا پاسخ شما به گونه دیگه ای می بود ...
[/quote]
دوست عزيز اول سلام
بنده در خصوص كنكور مثال زدم ، يكبار ديگه مطلب رو بخونين تا متوجه بشين كه منظورم سطح علمي يا ساير سطوح ايشون نيست
رتبه علمي ايشون هر چي كه باشه ، نمي تونه دليل موجهي براي برخي اظهار نظرها باشه كه مثلاً كي سي سي گوشش نمي شنوه يا اينكه آمريكا دعا مي خواد يا نمي خواد يا اينكه عوارض جانبي داره و ... و خيلي چيزاي ديگه كه نظرات شخصي ايشون هست
كما اينكه رتبه علمي خود من هم پائين نيست و ... بگذريم
در وحله اول قبل از رتبه علمي ، من براي ايشون ارزش انساني قائلم و به نظرات ايشون هم احترام مي ذارم ، همونطور كه نظر خودم برام محترمه
راستيتش اين آخرين كامنتي هست كه راجع به اين مساله مي ذارم و اصلاً مايل نيستم اين بحث رو ادامه بدم ، من براي بچه ها دعا گذاشتم كه بخونن و اين ايام باقيمونده رو با آرامش بيشتري طي كنن ، اما گوئي اينطور نشده و برخي ناخواسته اين بحث رو چالشي مي كنن
توصيه مي كنم فقط يكبار معني دعا رو بخونين ، به نظر من بهترين شيوه صحبت با خدا در قالب اين دعا و ساير دعاهاست كه به آرامش بيشتر كمك مي كنه
انشاء الله كه موفق باشين و زودتر كات آف ديت شما هم سپري بشه
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
از اونجایی که بحث داره منحرف میشه و اینکه بحث جوری که شایسته است پیش نمیره و جواب دوستان به صحبت های منطقی مقداری ناراحت کننده است و درست نیست خواهش می کنم از ادامه بحث خودداری فرمایید تا مجبور به قفل کردن تاپیک نشم.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
حالا از این حرفا که بگذریم بیاین این کارها رو انجام بدیم :
1- دوستانی که داستان قبولیشونو ننوشتن بیان بنویسن که روز اول کجا بودن و الان کجان
2- اونایی هم که داستاناشونو نوشتن اگه پیشنهادی دارن بنویسن حالا اگه هم پیشنهاد دعا هست که به نظر منم خوبه بنویسید "دعای فلان" رو بخونید. من کاملا به اثر متافیزیکی دعا معتقدم و قطعا همه معتقدیم.
3- اگه هم بچه های 2010 که این روزارو سپری کردن و دارن این پست رو میخونن پیشنهادی بذارن برا ما ممنون میشیم
همه موفق باشید و کلیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
انتظار را از کوچهی بنبست بیاموز
که دلخوش به تماشای هیچ رهگذری نیست
چشم به راه آن کسیست که اگر بیاید ماندنیست...
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
من که نمی دونم چجوری میشه دوران کلیرنس رو گذروند. خدا رو شکر می کنم که مال ما حداکثر دو ماه میشه و الا مال من هم مثل کامینگ سون کارم به دوا و دکتر میکشید. از وقتی که اون برگ آبی رو گرفتیم مثل دو تا مرده افتادیم تو خونه. هیچ کاری نمی کنیم. من که اصلا نمی تونم از پای کامپیوتر بلند شم. همینجوری تو فیس بوک و اینور و اونور چرخ می زنم و هر یکی دو ساعت یکبار هم سایت آنکارا رو چک می کنم. دوباره بعدش می رم فیس بوک. ناهار و شام هم در حد اینکه از گرسنگی نمیریم درست می کنم. حوصله هیچ کس رو ندارم. حوصله هیچ کاری رو ندارم. نمی دونم چکار کنم. فقط می دونم که منتظرم.
فقط از خدا می خوام که زودتر این کلیرنس بیاد. به هیچ چیز دیگه ای نمی تونم فکر کنم. حتی نتونستیم سفرنامه ترکیه رو بنویسیم. هر روز به همدیگه می گیم که بشین بنویس. با اینکه سفرنامه ما هیچ چیز خاصی نداشت و خیلی عادی برگزار شد اما دوست داشتیم بنویسیم. الان هم با خواب های عجیب و غریب از خواب بیدار شدم و منتظرم که یکی رو پیدا کنم بهش گیر بدم. اعصاب ندارم اصلا.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 09:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 10:02 توسط frozen mind.)
(2011-08-16 ساعت 08:46)یاشار و ماری نوشته: من که نمی دونم چجوری میشه دوران کلیرنس رو گذروند. خدا رو شکر می کنم که مال ما حداکثر دو ماه میشه و الا مال من هم مثل کامینگ سون کارم به دوا و دکتر میکشید...
سلام
دوست عزیز من هم مثل شما هستم و منتظرم تا سایت آنکارا آپدیت بشه ولی خیلی امیدوار هستم زمانی که برای مصاحبه رفتم (بهشون گفتم که ما زمان کمی داریم و امکان داره که ویزا نگیرم بهم گفتن که اصلا نگران نباش ما تمام سعی خودمون رو میکنیم که کارشما هرچه سریع تر انجام بشه) ولی امیدتون به خدا باشه و اگه خیر و صلاحمون توش باشه حتما درست میشه من یه جا خوندم نوشته بود سرنوشت انسان وقتی چیزی رو که براش رقم میزنه اگه بخواد بشه خودت رو بکشی که نشه میشه و اگر نخواد بشه خودت رو بکشی که بشه نمیشه پس از هرثانیه زندگیتون لذت ببرید که دیگه هیچ وقت بر نمی گرده من آرزو میکنم که هرچه سریعتر وضعیت همه دوستان روشن بشه .
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...