کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-17 ساعت 16:44)leila20 نوشته:  نمیشه پرواز برگشتو با ماهان اپن بگیری؟ من 4 شنبه مصاحبه دارم برگشتم پنجشنبه است از این ورم پنجشنبه میرم. اگه احیانا مجبور شدم چند روز بیشتر بمونم با پرواز 2 شنبه ماهان میتونم برگردم؟ چقدر ضرر میکنم؟3 نفریم.

من که سوال کردم حتما باید دوسره بگیرید، یعنی شما باید دوشنبه رفت رو بگیرید! به نظر من 2 شنبه هم برگشت رو بگیرید .....و اگه خواستید 5 شنبه فردای مصاحبه برگردید برید دفتر ماهان تو پای پرواز بلیطتون رو جابجا کنید .... به احتمال خیلی خیلی زیاد براتون می کنند....ایشالله بی ضرر.
چون بچه ها گفتن چارتره اپن نداره....
since 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، sayeh_m ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 14:33)honey62 نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 21:55)j1970 نوشته:  [quote='honey62' pid='183334' dateline='1339840382']
بچه ها به نظرم بهتره برين etap boulvar hotel ما اوزيلهان رو ديديم ميگفت شبي 54 دلار،‌ تازه اتاق هم نداشت گفت تا 12 بمونيد توي لابي، يه كوچه پايين تر كنار هتل اليت هتل ايتپ هست كه هم خيلي از اوزيلهان شيك تره، هم ريسپنش انگليسي حرف ميزنه و ما چونه زديم شبي 52 دلار پامون افتاد. خيلي خيلي از اوزيلهان بهتره.

لااقل بگو واسه چند نفر!
من 5 شنبه دارم میرم و هنوز هیچ جایی رو نگرفتم، خیلی هم قیمتا دستم نیومده

ببخشيد فكر كردم با كيس ما آشنايين. ما يه اتاق دبل (براي 2 نفر كه يه تخت دونفره و يه تخت يه نفره داشت) تو طبقه 4 گرفتيم كه با اينكه بالا بود اينترنتش خيلي عالي بود. يكي از دوستامون توي هتل اليت فقط توي لابي اينترنت داشت كه ايشون هم با همسرشون روزهاي آخر رو اومدن هتل ايتپ بلوار
مرسی،
یعنی تو یه اتاق دبل (که 3 تا تخت داره) 3 نفر میتونن باشن؟

(2012-06-17 ساعت 16:58)leila20 نوشته:  هتل سیاو چقدر با سفارت فاصله داره؟
من خودم 3 روز دیگه میرم آنکارا ولی واسه پیدا کردن فاصله هتل با سفارت از "گوگل مپ" استفاده میکنم! به این صورت که اول هتل رو جستجو میکنم بعدش میگم که میخوام مسافت تا نقطه دیگه رو بدست بیارم و توی مقصد سفارت آمریکا تو آنکارا رو میزنم که فاصله و مسیر رو میده (گاهی مسیر پیچ اضافه داره که مسیر پیادش نزدیکتر میشه)
امیدوارم این بتونه واسه پیدا کردن مسیر و فاصله هر هتلی کمک کنه

مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، dvlottory
بچه ها سلام
من سه چهار روز دیگه باید برم ترکیه
دنبال یک جای ارزون می گردم. فرقی نداره هتل باشه یا متل و هاستل
من تنها هستم و اتاق یک تخته می خوام.
از دوستان خواهش می کنم من را راهنمائی کنن
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، mehdiii ، ghorbat ، smmyp ، sayeh_m ، SH1A2R3
به نظر من شما برید هتل اوزیلهان
دلایل:
1- نزدیکی به سفارت
2- در دسترس بودن اغذیه فروشی های فراوون
3- نزدیکی تقریبی به میدان کیزیلای (مترو)
4- قیمت نسبتا خوب (به نظر من در حد هتل 2 یا حداکثر 3 ستاره هستش)

شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mojtaba_k ، mehdiii ، Omidooo ، ghorbat ، loveusa ، daria ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، behzad7
بچه ها تو فرودگاه استانبول كه يكساعت ونيم ترانزيت داريم خبري هست؟ چيكار ميشه كرد ؟!!Rolleyes
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
(2012-06-17 ساعت 21:55)zaherbin نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 21:53)maka2 نوشته:  بچه ها تو فرودگاه استانبول كه يكساعت ونيم ترانزيت داريم خبري هست؟ چيكار ميشه كرد ؟!!Rolleyes
Duty Shop سه ساعت کمشه

تا حالا شده كسي چمدانش تو ترانزيت جابجا شه يا تو انكارا بدستش نرسه؟ كسي شنيده!!Sad
since 2012
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3
با تبریک به دوستان 2012 و آرزوی موفقیت برای تمام اون هایی که گرین کارت گرفتند، به امریکا سفر کردند، ویزایشون رو گرفتند، منتظر اومدن جواب کلیرنس هستند و البته اون هایی که هنوز مصاحبشون انجام نشده

با توجه به اینکه تقریبا پرونده سفر به ترکیه برای این دوستان روبه اتمام هست، خواهشی که دارم اینکه برای کمک به بچه های 2013 و احتمالا برگزیده سال های بعد 3 شماره از هتل هایی که در تصویر زیر درج شده (هتل های تقریبا اطراف سفارت امریکا در آنکارا) رو به عنوان پیشنهاد محل اقامت مناسب معرفی کنند و اگر هم بتونند برای هرکدوم از انتخابشون یک خصوصیت ویژه در حد چند کلمه بنویسند خیلی خیلی خیلی خیلی متشکر می شم.

مطمئن هستم بقیه دوستان هم از کمک شما استفاده می کنند

[عکس: i3xS1U5tK8xuZ.gif]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2012-06-18 ساعت 00:17)afs نوشته:  با تبریک به دوستان 2012 و آرزوی موفقیت برای تمام اون هایی که گرین کارت گرفتند، به امریکا سفر کردند، ویزایشون رو گرفتند، منتظر اومدن جواب کلیرنس هستند و البته اون هایی که هنوز مصاحبشون انجام نشده

با توجه به اینکه تقریبا پرونده سفر به ترکیه برای این دوستان روبه اتمام هست، خواهشی که دارم اینکه برای کمک به بچه های 2013 و احتمالا برگزیده سال های بعد 3 شماره از هتل هایی که در تصویر زیر درج شده (هتل های تقریبا اطراف سفارت امریکا در آنکارا) رو به عنوان پیشنهاد محل اقامت مناسب معرفی کنند و اگر هم بتونند برای هرکدوم از انتخابشون یک خصوصیت ویژه در حد چند کلمه بنویسند خیلی خیلی خیلی خیلی متشکر می شم.

مطمئن هستم بقیه دوستان هم از کمک شما استفاده می کنند

[عکس: i3xS1U5tK8xuZ.gif]
مرسی افشین عزیز
راهنمایی دوستان قطعاً مفید خواهد بود
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، mojtaba_k
(2012-06-17 ساعت 21:07)j1970 نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 14:33)honey62 نوشته:  [quote='j1970' pid='183469' dateline='1339867523']
[quote='honey62' pid='183334' dateline='1339840382']
بچه ها به نظرم بهتره برين etap boulvar hotel ما اوزيلهان رو ديديم ميگفت شبي 54 دلار،‌ تازه اتاق هم نداشت گفت تا 12 بمونيد توي لابي، يه كوچه پايين تر كنار هتل اليت هتل ايتپ هست كه هم خيلي از اوزيلهان شيك تره، هم ريسپنش انگليسي حرف ميزنه و ما چونه زديم شبي 52 دلار پامون افتاد. خيلي خيلي از اوزيلهان بهتره.

لااقل بگو واسه چند نفر!
من 5 شنبه دارم میرم و هنوز هیچ جایی رو نگرفتم، خیلی هم قیمتا دستم نیومده

ببخشيد فكر كردم با كيس ما آشنايين. ما يه اتاق دبل (براي 2 نفر كه يه تخت دونفره و يه تخت يه نفره داشت) تو طبقه 4 گرفتيم كه با اينكه بالا بود اينترنتش خيلي عالي بود. يكي از دوستامون توي هتل اليت فقط توي لابي اينترنت داشت كه ايشون هم با همسرشون روزهاي آخر رو اومدن هتل ايتپ بلوار
مرسی،
یعنی تو یه اتاق دبل (که 3 تا تخت داره) 3 نفر میتونن باشن؟

بله ولی برای نفر سوم یه مقدار کمی پول میگیرند. یعنی نفر سوم اگه بیاد توی اتاق دبل پول کمتری میده نسبت به اینکه بره یه اتاق جدا بگیره.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، j1970 ، mojtaba_k
(2012-06-17 ساعت 21:47)odiseh نوشته:  به نظر من شما برید هتل اوزیلهان
دلایل:
1- نزدیکی به سفارت

مرسی به خاطر جوابت
اتاق یه تخته شبی چنده؟
برام مهم نیست چنده ستاره باشه فقط ارزون باشه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، shkhmo
(2012-06-18 ساعت 01:59)loveusa نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 21:47)odiseh نوشته:  به نظر من شما برید هتل اوزیلهان
دلایل:
1- نزدیکی به سفارت

مرسی به خاطر جوابت
اتاق یه تخته شبی چنده؟
برام مهم نیست چنده ستاره باشه فقط ارزون باشه
سلام ما هم دو نفر بودیم و هتل اوزیلهان. معمولی هست یعنی مشکلی احساس نمیکنی. اما برای شما اگه تک نفره هستی هتل ارزون تر و مناسب تر هم هست. میتونی بری تو اینترنت و سرچ کنی هتل های انکارا. اگه تکی هستی مسافت خیلی مهم نیست چون با اتوبوس یا مترو میتونی بری. اما از اوزیلهان ارزون تر هم پیدا میشه. مطالب قبلی رو بخون متوجه میشی.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، loveusa ، ghorbat ، daria ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، shkhmo
من با یک فروند ایرباس 321 رسیدم استانبول، تقاضای طلب خیر دارم از دوستان خوبم! دوستتون دارم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، hoseyn ، frz61 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، h4di ، mirman ، daria ، امیر مهاجر ، Orchin ، پرنیان90 ، smmyp ، kopol ، mojtaba_k ، sayeh_m ، کیانا ، 3rip ، shkhmo ، rose_2000
سلام دوستان خوبم من امروز مصاحبه داشتم و برگه آبى گرفتم دوستاني كه مصاحبه دارن به هيچ عنوان استرس نداشته باشيد چون همه چيز رو به راهه تو سفارت ! به اميد موقفيت براي همه دوستان
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، h4di ، mirman ، mehdiii ، daria ، ghorbat ، امیر مهاجر ، hoseyn ، Orchin ، funnybluesolea ، پرنیان90 ، smmyp ، msi ، kopol ، arman_m ، mojtaba_k ، sayeh_m ، کیانا ، oxin133 ، frz61 ، shkhmo ، viper ، behzad7 ، ali234
(2012-06-18 ساعت 14:44)bakhtiari659 نوشته:  سلام دوستان خوبم من امروز مصاحبه داشتم و برگه آبى گرفتم دوستاني كه مصاحبه دارن به هيچ عنوان استرس نداشته باشيد چون همه چيز رو به راهه تو سفارت ! به اميد موقفيت براي همه دوستان
به صف انتظار شیرین خوش آمدی با آرزوی گرفتن ویزای آمریکا برای شماSmile

تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، bakhtiari659 ، ASALI ، mojtaba_k ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-18 ساعت 16:20)dvlottory نوشته:  سفرنامه
...
میشه بفرمایید برای تمکن مالی چقدر پول ارائه داده بودید؟ آیا سند هم داشتید؟

تشکر کنندگان: ghorbat ، msi ، mehdiii ، mojtaba_k ، sayeh_m ، arman_m ، SH1A2R3 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان