کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-18 ساعت 01:59)loveusa نوشته:  
(2012-06-17 ساعت 21:47)odiseh نوشته:  به نظر من شما برید هتل اوزیلهان
دلایل:
1- نزدیکی به سفارت
2- در دسترس بودن اغذیه فروشی های فراوون
3- نزدیکی تقریبی به میدان کیزیلای (مترو)
4- قیمت نسبتا خوب (به نظر من در حد هتل 2 یا حداکثر 3 ستاره هستش)

مرسی به خاطر جوابت
اتاق یه تخته شبی چنده؟
برام مهم نیست چنده ستاره باشه فقط ارزون باشه
اتاق یک تخته اوزیلهان شبی 35 دلار هست

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، mojtaba_k ، loveusa ، sayeh_m ، daria ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-18 ساعت 19:00)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-18 ساعت 16:20)dvlottory نوشته:  سفرنامه
...
میشه بفرمایید برای تمکن مالی چقدر پول ارائه داده بودید؟ آیا سند هم داشتید؟

اونجوری که من سفرنامه شما را خواندم بنظرم چند تا دلیل داشته که ازتون قبول نکردن(تمکن مالی رو میگم) البته بازم میگم نظر منه خودتون اگه فکر میکنید این دلایلی که من میگم نیست حتماً بگید تا من و دوستان مطلع بشیم
اول اینکه گفتید یه برگه ساده که فقط اعداد ارقام و اسامی انگلیسی بود شاید بشه نتیجه گرفت که اگه از بخش بین الملل بانکتون اقدام به اینکار کرده بودید این مشکل پیش نمیامد...
دوم اینکه گفته بودید فقط یک ورود و خروج و گردش یک روزه در برگتون ثبت شده بوده:
حالا اگه منطورتون اینه که یه پول قلمبه ریختین تو حساب همان روز هم برداشتین و مانده حساب نداشتین خوب این طبیعی که ازتون قبول نکنن و اسپانسر بخوان چون شما نو اون برگه تمکن مالیتون را اثبات نکردین!!
اگه منطورتون این بود که مانده حسابتون خوب بود ولی تارخ واریز هم داخل برگه بوده که ماله یه روز قبل بوده, خوب باز یه کم شک بر انگیز شده واسه افیسر که رفته یه پول قرضی گرفته همین دیروز ریخته داخل حسابBig Grin بهتر بود اصلاً حرفی از تارخ واریز به میون نمیومد
و به نظر من:
فقط تارخ افتتاح حساب
و مانده جاری
و تایید امور بین الملل بانک کافی بود.
تا نظر اساتی دیگه چی باشهWink
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، mmmsdeghi ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، پرنیان90 ، sayeh_m ، arman_m ، daria ، SH1A2R3 ، honey62 ، msi ، shkhmo ، asal1907 ، dvlottory ، MPU
بچه ها من می خوام در یکی دوهفته آینده برم آنکارا ولی تنها هستم اگه خانومی هستن که تمایل دارن با من هتل بگیرن لطفا پیغام بدن, زمانش خیلی مهم نیس . (آقآ هم باشرایط خاص پذیرفته میشود !!Big GrinTongue
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، کیانا ، daria ، majid89 ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-18 ساعت 22:12)nazanin_nik نوشته:  بچه ها من می خوام در یکی دوهفته آینده برم آنکارا ولی تنها هستم اگه خانومی هستن که تمایل دارن با من هتل بگیرن لطفا پیغام بدن, زمانش خیلی مهم نیس . (آقآ هم باشرایط خاص پذیرفته میشود !!Big GrinTongue

نازنین من دارم 25 میرم 28 هم مصاحبه دارم، اوزیلهان رزرو کردم، با ایرنن ایر حالا باز سوال داشتی پیام بده Tongue[/b]
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، کیانا ، daria ، shkhmo
هتل بیوک ارشان buyuk ersan هم هتل خوبیه قیمتش هم مناسبه و نزدیک سفارت و دکتر هم هست فقط اتاقاش یکم گرمه که میتونید از رسپشن هتل پنکه بگیرید من که رفتم راضی بودم برخورد مسئولین هتل هم خوب بود
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، arman_m ، mehdiii ، shkhmo ، behzad7
با درود خدمت دوستان
ما الان 2 روزی هست که تو هتل اتاپ بلوار هستیم. لینکش رو در زیر براتون میذارم
http://translate.googleusercontent.com/t...9LVDlZLb0w
هتلش خوبه.سیستم ایرکاندیشنش خوبه.از لحاظ تمیزی مشکلی نداره
من این هتل رو از طریق یکی از تور لیدر ها برای اتاق دابل شبی 60 دلار رزرو کرده بودم
اگه دوستان اطلاعات بیشتری میخواستن ، من در خدمتم
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: daria ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، aziking ، ghorbat ، mehdiii ، sayeh_m ، vroom ، shkhmo ، dvlottory ، ali234
دوستان !
نظرتون راجع به هتل رکسوس چیه ؟ به نظرتون رامادا بهتره یا رکسوس .
به نظرتون پروازمون و ترکیش بگیریم بهتره ؟ چون ما باید چهارشنبه برای مدیکال اونجا باشیم و ایران ایر و ماهان دوشنبه و پنج شنبه پرواز دارند.
چقدر باید بابت کنسلی پرواز پول بدیم؟
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، sayeh_m ، shkhmo
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.من فقط در یک کلمه به همتون اطمینان میدم که اگربا مدارک کامل واعتماد به نفس کافی جلوی افیسر مربوطه که همشون هم مهربون وهم روان شناس هستند (قبلا شما را از روی مدارک ارسالی ارزیابی مختصری کرده اند)حاضر شوید هیچ مشکلی نخواهید داشت .نگران اسپانسر نباشید حساب بانکی را قبول دارند نگران اسامی خاص و سربازی در سپاه وشغل دولتی نباشید هیچ حساسیتی نشان نمی دهندهمه انشاءالله ویزا خواهید گرفت
casenumber:AS 50000
مصاحبه 12 ژوئن 2012
برگه ابی
(2012-06-19 ساعت 00:14)shahyad نوشته:  هتل بیوک ارشان buyuk ersan هم هتل خوبیه قیمتش هم مناسبه و نزدیک سفارت و دکتر هم هست فقط اتاقاش یکم گرمه که میتونید از رسپشن هتل پنکه بگیرید من که رفتم راضی بودم برخورد مسئولین هتل هم خوب بود

سلام...در واقع مسافر خونست و پر ایرانی....من ی شب اونجا بودم وبرگشتم استانبول....در حد پیشنهاد....تو لابی پر از ادمایی جور وا جوره بی خودی به هر کسی اعتماد نکنید..........
سلام به همگی. سفرنامه رو با اجازتون روز به روز با پیشرفت کارم مینویسم. دیروز دوشنبه اومدم آنکارا. با پرواز ساعت 5:30 ماهان. پروازو از خود دفتر ماهان رزرو کردم ولی یکم گرون افتاد واسم. 426000 تومن شنیدم اگه از بعضی آپانسا میگرفتم حتی دقیقه نود حدود 295000 تومن هم گیر میومد. برگشتو اپن گذاشتم البته امیدوارم مشکلی پیش نیاد. ظاهرا ماهان تو آنکارا دفتری نداره هنوز و تنها راه ارتباطی دفترشون تو استانبوله و یه شماره ازشون دارم: 0090212345822 . حدود یه ربع به هفت رسیدیم فرودگاه Esenboga و تا کارامون انجام شد حدود 7:20 اومدم دم در سمت راست سوار اتوبوس 144 EGO شدم. 5.5 لیر دادم و رفتم مستقیم مطب دکتر. مطب از این مسیر که گفتم ده دقیقه نرسیده به میدان کیزیلای سمت راست دقیقا کنار پارک کوگولو هست. البته برای من که بار اول بود کمی گیج شدم و به زحمت با راننده هماهنگ کردم و پیداش کردم. دمش گرم خوب همکاری کرد هر چند فقط از انگلیسی OK بلد بود. تا سوار شدیم و راه افتاد تقریبا 1.5 ساعت طول کشید تا برسیم. ترافیک اول مسیر شلوغ بود. حدودای 10 دیگه مطب بودم. مطب خیلی خیلی شلوغ بود. من که حتی نوبت هم نگرفته بودم با وسایلم رفتم مستقیم طبقه 4 پاس رو دادم و یه برگه گرفتم رفتم طبقه 5 واسه اسکن سینه و آزمایش خون. پاس و نامه مصاحبه رو با نامه منشی دادم به پذیرش و تو نوبت رفتم. حدود ساعت 11:30 نوبتم شد. 47 دلار دادم واسه این مرحله. بعد از پایان کار برگشتم طبقه 4 واسه واکسن. پاس و کارت واکس زرد پاستورو دادم باز رفتم تو نوبت. حدود 12:30 نوبتم شد و رفتم پیش خانم دکتر. سریع واکسنامو یادداشت کرد. هیچ بحثی باهاش نکردم mmr نوبت 2 و واریسلا زد. (mmr تهران نزدم چون فرصت 30 روزه رو نداشتم) آبله مرغون هم گرفتم بهش هم گفتم ولی وقت تست آنتی بادی نداشتم ترسیدم به چهارشنبه که مصاحبه س نرسم. درضمن قیمت تزریق و تست چندان فرقی نمیکنه. اینجا هم 200 دلار پیاده شدم که جمعا 250 دلار کارای مدیکالم خرج برداشت. گفت فردا ساعت 3 بیا واسه جواب. پیاده اومدم هتل اتپ بلوار (از مطب به سمت میدان کیزیلای حدود 20 دقیقه البته با سرعت لاکپشتی من. سمت راست تو خیابون آکای. یه بازارچه کتاب روبروی هتله. هتل خوبیه. امکاناتش هم کافیه. گفتم سینگل میخوام چند لیره؟ خواس به دلار بگه گفتم نه لیر؟ گفت 120 لیره گفتم تخفیف روکاغذ نوشت 80 تا مشتریای تو لابی نشنون. یه اتاق دبل دادن واسه خودم تنها. گفتم من پول اضافی و اینا ندارم بدم ها گفت اوکی مال خودت تنها پول یه نفر هم بده. دو تخت تو اتاق هست یه دبل با یه تخت یه نفره معمولی. سرویس تمیز و کابین دوش و تلویزیون کابلی lcd و تلفن و اینترنت و یخچال و همه چی دیگه) حالا یه چیزی بگم بخندیم. انقدر خسته بودم گرفتم خوابیدم. یه دفه بیدار شدم پرده رو کنار زدم دیدم گرگ و میشه گفتم غروبه نگاه به ساعتم کردم دیدم 5:30 گفتم دیدی چی شد خواب مرگ رفتم نرسیدم برم جوابمو بگیرم. بدو با تاکسی رفتم مطب دیدم چهارقفله س. همه جا هم تعطیله. پرنده پر نمیزد تو خیابون. تازه فهمیدم 5:30 صبحه. واقعا گیج بودم حدود 2 ساعت فرق صبح و عصرو نفهمیدم. اینم از آثار خواب بعد از 3 روز بی خوابیه دیگه.....
امروز ساعت 3 میرم واسه جواب مدیکال. ببینیم خدا چی میخواد از این به بعد.
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.

شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان
سلام به همه دوستان.
ما 5june مصاحبه داشتیم.ما هتل الیت با پرواز ترکیش یرای 7 روز گرفتیم.که نفری 780000 تومان شد.همان روز که رسیدیم ساعت 11 وقت دکتر داشتیم.که بعد از یک ساعت از من و همسرم عکس ریه و ازمایش خون گرفتن. بعد گفتن یرای معاینه و واکسن ساعت 4:30 بیاید.وقتی ما عصری رفتیم.به همسرم ودخترم که زیر یک سال سنش هست یک واکسن و به من 2 واکسن زدن.البته بگم همسر م ابله مرغان نگرفته بود.و من هم mmr زدم.رویهمرفته هزینه پزشکی سه نفرمان 440 دلار شد.تمام این کارها روز جمعه صورت گرفت.گفتن دوشنبه ساعت 2:30 همسرم می تونه بیاد جوابها را بگیرد. ما سه شنبه ساعت 9 وقت سفارت داشتیم.ما ساعت 8:30 انجا بودیم و کارمان تا ساعت 11 ادامه داشت.
ما چون بجه کوجیک داشتیم تو صف وایناستادیم.و خودشون کارمان را زود راه انداختن.همه ایرانی ها با لباس رسمی امده بودن.البته ترکها و من الجمله من لباس اسپرت پوشیده بودیم.باید بگم به این موضوع توجه نمی کنن.چون شما باید جلوی باجه بایستی که تا زیر سینه هست.ما مصاحبه فارسی انتخاب کردیم.از قبل پوشه ما که کاغذ ابی داشت روی میز بود. از همسرم در مورد کارش و سربازیش سوال کرد.از من هم در مورد کار قبلیم.سوالهاش:شما دقیقا در چه زمینه کار کردین؟چرا سربازی معاف شدین؟قبل از بچه دار شدن شما چی کار می کردین؟
بعد توضیح داد که ترجمه شناسنامه من و همسرم تاریخ تولد دخترم را اشتباه زده.گفت که وقتی امدین ویزا بگرین درست کنید و دوباره بیارید.
گفت باید پرسه fbi check بگذرونیم.
باز اگه سوالی هست خوشحال می شوم کمک کنم.
(2012-06-19 ساعت 11:23)bahramkhan نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.من فقط در یک کلمه به همتون اطمینان میدم که اگربا مدارک کامل واعتماد به نفس کافی جلوی افیسر مربوطه که همشون هم مهربون وهم روان شناس هستند (قبلا شما را از روی مدارک ارسالی ارزیابی مختصری کرده اند)حاضر شوید هیچ مشکلی نخواهید داشت .نگران اسپانسر نباشید حساب بانکی را قبول دارند نگران اسامی خاص و سربازی در سپاه وشغل دولتی نباشید هیچ حساسیتی نشان نمی دهندهمه انشاءالله ویزا خواهید گرفت
مصاحبه 12 ژوئن 2012
برگه ابی
سلام دوست عزیز ، انشااله که جواب کلیرنس شما زود بیاد Big Grin فقط میخواستم بگم عزیز برادر شما که اینقدر مهربون هستین و به فکر راهنمایی بچه ها هستین ، یه سفر نامه هم بنویس که دل انگیز تر بشی Big Grin
ستاد مبارزه با مصرف کنندگان مهاجر سرا Tongue

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: 3rip ، honey62 ، امیر مهاجر ، msi ، mehdiii ، کیانا ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، Omidooo ، shkhmo
سلام بچه ها
امروز بلیط ایران ایر خریدم برای آنکارا 468000 تومان. پس فردا پرواز دارم
هنوز هتل رزرو نکردم. آیا کسی آدرس سایت و شماره تلفن هتل بیوک ارشان یا اوزیلهان رو داره؟
خیلی ممنون
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، daria ، ASALI ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، shkhmo ، dvlottory
(2012-06-19 ساعت 11:23)bahramkhan نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.من فقط در یک کلمه به همتون اطمینان میدم که اگربا مدارک کامل واعتماد به نفس کافی جلوی افیسر مربوطه که همشون هم مهربون وهم روان شناس هستند (قبلا شما را از روی مدارک ارسالی ارزیابی مختصری کرده اند)حاضر شوید هیچ مشکلی نخواهید داشت .نگران اسپانسر نباشید حساب بانکی را قبول دارند نگران اسامی خاص و سربازی در سپاه وشغل دولتی نباشید هیچ حساسیتی نشان نمی دهندهمه انشاءالله ویزا خواهید گرفت
مصاحبه 12 ژوئن 2012
برگه ابی
انشاءالله که همینطور باشه
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، msi ، mojtaba_k ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-19 ساعت 18:57)dvlottory نوشته:  
(2012-06-18 ساعت 19:00)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-18 ساعت 16:20)dvlottory نوشته:  سفرنامه
...
میشه بفرمایید برای تمکن مالی چقدر پول ارائه داده بودید؟ آیا سند هم داشتید؟

40 تومن بود که فقط به مدت چند دقیقه تو حساب بود. هیچ سندی هم نداشتیم

عزیزم. چند دقیقه که نمیتونه باشه. باید حداقل یک شب باشه. چون هر روز مانده حساب روز قبل رو حساب میکنن. اگه امروز بخوای مال روز قبل رو میدن. تمام بانک ها که اینجوریه. این یکی رو نمیدونم والا. شما امروز ظهر پول میریزید و در بهترین حالت فردا صبح برمی دارید
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: sayeh_m ، mehdiii ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان