کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بانك سامان در لحظه اي به پول شما گواهي ميده ......Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: ASALI ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، daria ، ali234
فکر میکنم اکثر بانکها همینطور باشن. بانک من کشاورزی بود. آنی گواهی داد
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.

شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان
تشکر کنندگان: sayeh_m ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، daria
(2012-06-19 ساعت 10:58)nilufar نوشته:  دوستان !
نظرتون راجع به هتل رکسوس چیه ؟ به نظرتون رامادا بهتره یا رکسوس .
به نظرتون پروازمون و ترکیش بگیریم بهتره ؟ چون ما باید چهارشنبه برای مدیکال اونجا باشیم و ایران ایر و ماهان دوشنبه و پنج شنبه پرواز دارند.
چقدر باید بابت کنسلی پرواز پول بدیم؟
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
دوست عزیز تو هتل های 5 ستاره که میشناسم ددمان هست که 5 ستاره معمولیه و هیلتون هم هست که خیلی ازون بهتره فقط اینترنت رایگان نداره من از نظر کیفیت به شما اونو پیشنهاد میکنم.
ترکیش کنسلی نداره فقط جابجایی 50 یورو + مابه تفاوت قیمت روز!!
non refundable
since 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo ، aziking
سلام دوستان من امروز از سفارت ایمیل دریافت کردم که جزو مدارکی که توصیه به بردنش کرده اصل تمکن مالی رو خواسته که من اصلشو براشون با ترجمه ها فرستادم.حالا چیکار کنم////؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، 3rip ، mehdiii ، majid89 ، shkhmo ، sayeh_m ، daria ، ali234
(2012-06-20 ساعت 00:15)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان من امروز از سفارت ایمیل دریافت کردم که جزو مدارکی که توصیه به بردنش کرده اصل تمکن مالی رو خواسته که من اصلشو براشون با ترجمه ها فرستادم.حالا چیکار کنم////؟

از ما هم تو خود سفارت همراه با مدارک خواست که خوشبختانه ما 2 سری تمکن گرفته بودیم که یک سری رو فرستادیم و یک سری رو شانسی بردیم و لازم هم شد. شما اگه می تونی و هنوز حسابو خالی نکردی برو یک گواهی دیگه از بانک بگیر.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shkhmo ، mehdiii ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، ghorbat ، oe163 ، ali234
سلام بر مهاجران
ما دو روزه رسیدیم آنکارا با پرواز ماهان رفت و برگشت دو نفر 590 تومان
تجربیات من:
1. وقت گرفتن اینترنتی از دکتر مهم نیست. اصلا به این چیزا کاری نداره و هر کی زودتر بره کارش زودتر راه میفته!
2. ما واکسیناسیونمون کامل بود. همه چی رو زده بودیم و تست آنتی بادی هم برای آبله مرغان آورده بودیم. دکتر به هیچکدام نگاه نکرد و گفت من پاستور و پزشکی ایران رو قبول ندارم. گفتم این حرفه ای نیست و دلایل سیاسی داره جناب. اونم عصبانی شد و دو تا آزمایش خون برای ما نوشت و البته پوزش کش اومد و نتونست هیچ واکسنی بزنه.
3. هزینه برای هر نفر: ویزیت 70 دلار. هزینه اکس ری 65 دلار. هزینه آزمایش تیتر آنتی بادی آبله مرغان و سرخچه 62.7 دلار. هزینه آزمایش خون 47.5 دلار
4. نگران هزینه غذا نباشید. غذا کمی از ایران گرانتر است ولی همه جا پیدا میشه با تنوع قیمت و کیفیت.
5. نگران هزینه هتل نباشید. هتل زیاده و از سفارت هم دور باشه مهم نیست چون فقط یک بار اونجا میرید. من هتل ارزون و امن با اینترنت فری اتاق دابل شبی 60 لیر گرفتم. روزا اینقدر از این فروشگاه به اون فروشگاه میرید که خسته و کوفته فقط میخاید بخابید همینو از هتل میخاید.
6. مراکز خرید کیزیلای و آنکامال تنوع سلیقه و قیمتهای مناسب و خوره مارک بودن رو ارضا میکنه. پس وقتتون رو جاهای دیگه تلف نکنبد.
7. با راننده تاکسی میتونید تی کنید و یا بخاید تاکسی متر استفاده کند در هر دو صورت با توجه به اینکه تاکسی در اختیار شماست و مثل دربست خودمونه تو تهران. به نظر من قیمتها خیلی زیاد نیست. من از 6 لیر تا 15 لیر تاکسی گرفتم.
8. اینجا به این باور میرسید که انگلیسی شما سلیسه مثل یک native
9. ترکها نژادپرستند!!
ما فردا رو هم گزاشتیم برای چرخیدن تو مراکز خرید. دو روز بعد از مصاحبه هم برای مراکز باستانی و دیدنی
شاد باشید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: maka2 ، ronmony ، Orchin ، shkhmo ، mehdiii ، majid89 ، امیر مهاجر ، كاميلا ، SH1A2R3 ، vroom ، sayeh_m ، ghorbat ، daria ، ali234 ، usa lover
دوست عزيز از اسم و مشخصات هتل بيشتر بگو . ممنون
since 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، ghorbat ، daria
(2012-06-19 ساعت 13:48)ghorbat نوشته:  
(2012-06-19 ساعت 11:23)bahramkhan نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.من فقط در یک کلمه به همتون اطمینان میدم که اگربا مدارک کامل واعتماد به نفس کافی جلوی افیسر مربوطه که همشون هم مهربون وهم روان شناس هستند (قبلا شما را از روی مدارک ارسالی ارزیابی مختصری کرده اند)حاضر شوید هیچ مشکلی نخواهید داشت .نگران اسپانسر نباشید حساب بانکی را قبول دارند نگران اسامی خاص و سربازی در سپاه وشغل دولتی نباشید هیچ حساسیتی نشان نمی دهندهمه انشاءالله ویزا خواهید گرفت
casenumber:AS 50000
مصاحبه 12 ژوئن 2012
برگه ابی
سلام دوست عزیز ، انشااله که جواب کلیرنس شما زود بیاد Big Grin فقط میخواستم بگم عزیز برادر شما که اینقدر مهربون هستین و به فکر راهنمایی بچه ها هستین ، یه سفر نامه هم بنویس که دل انگیز تر بشی Big Grin
ستاد مبارزه با مصرف کنندگان مهاجر سرا Tongue

ghorbat جان
عزیز دل برادر ما که کتک خورمون ملسه .
ولی خداوکیلی این ستاد از اون ستادها نباشه بگیرن بزننمون دل انگیز؟
بعدش اینکه میشه فاکتورهای بیشتری از دل انگیز بودن رو بگی؟

یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: Orchin ، shkhmo ، mehdiii ، ASALI ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، ghorbat
(2012-06-20 ساعت 01:18)SallyD نوشته:  
(2012-06-20 ساعت 00:15)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان من امروز از سفارت ایمیل دریافت کردم که جزو مدارکی که توصیه به بردنش کرده اصل تمکن مالی رو خواسته که من اصلشو براشون با ترجمه ها فرستادم.حالا چیکار کنم////؟

از ما هم تو خود سفارت همراه با مدارک خواست که خوشبختانه ما 2 سری تمکن گرفته بودیم که یک سری رو فرستادیم و یک سری رو شانسی بردیم و لازم هم شد. شما اگه می تونی و هنوز حسابو خالی نکردی برو یک گواهی دیگه از بانک بگیر.

مشکلی پیش نمیاد بگید قبلا براتون پست کردیم
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mehdiii ، majid89 ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، ghorbat
(2012-06-20 ساعت 02:47)jahan_roone نوشته:  ...
9. ترکها نژادپرستند!!
...
نیست که ما ایرانیها نژادپرست نیستیم! Smile

اگر شما هم مثل ما چند تا کلمه از تاپیک «ترکی استانبولی در سفر» دوست خوبمون ساشا یاد می گرفتین و اونجا به کار می بردین، عزت و احترامتون تصاعدی می رفت بالا Wink

[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: golbahara ، mehdiii ، Omidooo ، ASALI ، shkhmo ، امیر مهاجر ، 3rip ، SH1A2R3 ، oxin133 ، sayeh_m ، ghorbat ، daria ، ali234 ، usa lover
قبل از مصاحبه هم جزو مدارک از ما خواستند که گفتیم فرستادیم.

کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: majid89 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، ghorbat ، daria
(2012-06-20 ساعت 02:47)jahan_roone نوشته:  سلام بر مهاجران
تجربیات من:
1. وقت گرفتن اینترنتی از دکتر مهم نیست. اصلا به این چیزا کاری نداره و هر کی زودتر بره کارش زودتر راه میفته!
2. ما واکسیناسیونمون کامل بود. همه چی رو زده بودیم و تست آنتی بادی هم برای آبله مرغان آورده بودیم. دکتر به هیچکدام نگاه نکرد و گفت من پاستور و پزشکی ایران رو قبول ندارم. گفتم این حرفه ای نیست و دلایل سیاسی داره جناب. اونم عصبانی شد و دو تا آزمایش خون برای ما نوشت و البته پوزش کش اومد و نتونست هیچ واکسنی بزنه.
3. هزینه برای هر نفر: ویزیت 70 دلار. هزینه اکس ری 65 دلار. هزینه آزمایش تیتر آنتی بادی آبله مرغان و سرخچه 62.7 دلار. هزینه آزمایش خون 47.5 دلار
4. نگران هزینه غذا نباشید. غذا کمی از ایران گرانتر است ولی همه جا پیدا میشه با تنوع قیمت و کیفیت.
5. نگران هزینه هتل نباشید. هتل زیاده و از سفارت هم دور باشه مهم نیست چون فقط یک بار اونجا میرید. من هتل ارزون و امن با اینترنت فری اتاق دابل شبی 60 لیر گرفتم. روزا اینقدر از این فروشگاه به اون فروشگاه میرید که خسته و کوفته فقط میخاید بخابید همینو از هتل میخاید.
6. مراکز خرید کیزیلای و آنکامال تنوع سلیقه و قیمتهای مناسب و خوره مارک بودن رو ارضا میکنه. پس وقتتون رو جاهای دیگه تلف نکنبد.
7. با راننده تاکسی میتونید تی کنید و یا بخاید تاکسی متر استفاده کند در هر دو صورت با توجه به اینکه تاکسی در اختیار شماست و مثل دربست خودمونه تو تهران. به نظر من قیمتها خیلی زیاد نیست. من از 6 لیر تا 15 لیر تاکسی گرفتم.
9. ترکها نژادپرستند!!
ما فردا رو هم گزاشتیم برای چرخیدن تو مراکز خرید. دو روز بعد از مصاحبه هم برای مراکز باستانی و دیدنی
شاد باشید

دوست محترم

در صورت امكان لطف كنيد نام هتل محل اقامت رابفرمائيد تا ما هم بتوانيم از ان استفاده كنيم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، 3rip ، mehdiii ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria
(2012-06-20 ساعت 02:47)jahan_roone نوشته:  سلام بر مهاجران
تجربیات من:
9. ترکها نژادپرستند!!
شاد باشید
همونطور که گفتم این دکتره دیگه زیادی پررو شده... من فکر می کنم حداقل نصف درامدش رو از ایرانیها داره و اینقدر بی شرمه.
اگر هر کدوم از ماها بعد از مصاحبه یه ایمیل اعتراضی برای سفارت بفرستیم شاید موثر باشه.
حداقلش اینه که سفارت خیال همه رو راحت می کنه و رسما اعلام می کنه که کارت واکسن ایران رو قبول نداره... که تقریبا محاله!

این دکتره بدجوری اعصاب منو بهم ریخته... می ترسم برم اونجا باهاش دعوام بشهSmile
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: aziking ، امیر مهاجر ، 3rip ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، sayeh_m ، Ali DV-2013 ، ghorbat ، daria
(2012-06-19 ساعت 21:23)sayeh_m نوشته:  
(2012-06-19 ساعت 10:58)nilufar نوشته:  دوستان !
نظرتون راجع به هتل رکسوس چیه ؟ به نظرتون رامادا بهتره یا رکسوس .
به نظرتون پروازمون و ترکیش بگیریم بهتره ؟ چون ما باید چهارشنبه برای مدیکال اونجا باشیم و ایران ایر و ماهان دوشنبه و پنج شنبه پرواز دارند.
چقدر باید بابت کنسلی پرواز پول بدیم؟
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
هتل ریکسوس خیلی خوبه و کلا" زنجیره هتلهای ریکسوس عالیه ولی اینطوری که من توی سایت بوکینگ دیدم این هتل در آنکارا خیلی گرون در میاد چون هیچ چیز رایگان نداره .بابت صبحانه نفری 18.86دلار و بابت اینترنت ساعتی 5 یورو باید جداگانه بپردازین .فکر میکنم هتلهای 5 ستاره مناسب تری بتونین پیدا کنین Smile

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، golbahara ، ghorbat
ما نیز هتل رکسوس رو برای 6 شب 7 روز گرفتیم از اژانس تهران بزرگ گرفتم که شد 1580000 تومان هتل خوبی بود اینترنت توی لابی رایگان است ولی توی اتاق ها پولی است . صبحانه شاهانه است تمیزی اتاقها 20 است هر روز صبح برای تمیز کردن می یان در ضمن ما یک چای ساز ازش گرفتیم رایگان و هر موقع که دوست داشتیم چای می خوردیم چون چای در انکارا گرون است فقط چای کیسه ای + قند + لیوان بیارید.در ضمن استخر + جکوزی +سالن ورزش مجهز و رایگان است استفاده کنید در ضمن کلاه شنا ببرید و گرنه 10 لیر برای کلاه باید بدهید برای هر نفر ما دو نفر بودیم و اتاق دولوکس بود علاوه بر حمام وان بزرگ نیز داشت مزایا ی هتل نزدیکی به سفارت ان طرف خیابان کمی بالاتر نرده های مشکی رو می بینی و دکتر اونگان 13 دقیقه پیاده روی مستقیم مستقیم به سمت هتل بست همین تور برو

[
تشکر کنندگان: hoseyn ، aziking ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، frz61 ، sayeh_m ، ghorbat ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان