موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیا برای 27 جون مصاحبه دارن؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امروز بعد از مرحله اول مصاحبه رفتم آمار هواپیمایی ماهانو بگیرم. درست جلوی سفارت هواپیمایی ایران ایر هستش گفت مستقیم برو فرودگاه قبل از پرواز اوکی کن. واسه اطمینانم اومدم آژانس بیژن سمت خلاف ایران ایر باز جلوی سفارت میشه. مریم خانم اونجاس و خیلی خانم خوبیه واسم چندجا تماس گرفت فهمیدم روبروی هتل segmen که اینجا سیمن میخونن یه نمایندگی تازه باز شده. پیاده رفتم اونجا فارسی زبون هنوز نیست پیششون ولی منشی شون یه دختره خوب ترکه به اسم ایمنه (آمنه) واسم تماس گرفت با دفتر استانبول و یه خانم فارسی زبان. خلاصه گفت دفترشون تا ساعت 6 بازه و واسه کانفرم بلیط اقدام می کنن. حالا باید ببینم چی میشه. اگه لازم شد واسه فردا یا واسه دوشنبه آینده باید اوکی کنم.
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.
شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
توجه توجه:
دوستانی که تا 8 جولای در انکارا هستن توجه کنن
هتلهای زیر به مناسبت فستیوال انکارا به ازای 3 شب اقامت در هتل یک شب رایگان اجازی اقامت میدن
1- ددمان
2-هیلتون
3-سورملی
4-میداس
5-سگمن
6-تونالی
برگرفته از سایت فستیوال
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان:
کیس ما 4 نفر بود که دوتا بچه زیر 14 سال داشتیم و مجبور شدیم سه چها روز زودتر بریم انکارا بخاطر تست سل بچه ها.8ژوئن انکارا بودیم مطب دکتر اونگان نوبتی نیست هر که زودتر برسه نوبتشه. در مورد واکسنها هر چه بصورت شفاهی بگید قبول میکنه ولی جواب ازمایشات ایران اونو عصبانی میکند وهزینه تست را گردنتون میندازه.
سه روز بعد جواب توبرکولین تست ما اماده بود که همه را دریک پاکت دربسته بهمراه دو عدد سی دی و چهار برگه مربوط به واکسیناسیون به ما دادند دو مورد اخیر مربوط به گمرگ ورودی امریکا وپاکت در بسته مربوط به سفارت می باشد
هتل ما سگمن نام داشت که پیاده با سفارت ومیدان کیزیلای و مطب دکتر یک ربع پیاده راه بود. اینترنت در لابی و اتاقها رایگان بود دو عدد pcبا دوعدد پرینتر رایگان هم داشت (یک نفره 50 دونفره 70 سه نفره و چهار نفره 100 دلار) صبحانه رایگان .ودر خیابانهای اطراف تا دلت بخواد غذا خوری . حتی رستوران شبهای تهران با چلو کباب وجوجه کباب نزدیک اون بود
روز 12 جون مصاحبه مابود که اول ترکها وویزاهای توریستی داخل شدند بعد ماها(لاتاری ها)
ابتدا مدارک شناسایی(شناسنامه ومدرک تحصیلی )توسط یک خانم ایرانی دریافت شد ویک شماره به ماداداز ما پرسید مصاحبه انگلیسی یا فارسی که ما فارسی را خواستیم بعد داخل سالنی شدیم که شماره ها اعلام می شد.اینجا یک کم معطل شدیم و 4 بار شماره ما خوانده شد بار اول اصل مدارک مالی را ارایه و اشتباهات تایپی را اصلاح نمودیم بار دوم انگشت نگاری بار سوم 1320 دلار پول گرفتند ومرحله اخر اون اقای ریشوی خوش اخلاق فقط افراد کیس را مشاهده وکمی خوش وبش با بچه ها ونهایتا سوگند با دست راست ازما گرفته اصل تمامی مدارک واضافی مدارک ارسالی وحتی عکسهای اضافی راهمراه با برگه ابی به ما داده وگفت یکی دو ماه دیگه به سایت سر بزنید. والسلام
داداش گلم امید وارم راضی شده باشی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر عزیزان با سفرنامه های مفید و دلگرم کننده
یه سوال ذهن من رو مشغول کرده و اون اینکه با توجه به همراه داشتن اصل تمام مدارکمون و حدود 2 تا 3 هزار دلار پیشمون ،
آیا هتلهای اونجا گاوصندوق کوچیک داخل اتاقی دارن؟
نگرانی دزدیده شدن مدارک و یا پولها نیست؟
شبها اونجا امنه؟
وقتی پست ترکیه ویزا یا مدارک رو میاره هتل به شخص خودمون تحویل میده یا به رسپشن؟ مشکلی در این زمینه نیست؟
سوالها زیاد شد!
ممنون از عزیزان
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
همانطور که دوست عزیزمون shahyad فرمودند آنکارا فوق العاده از استانبول امنتره ، استانبول در نوع خودش شهر عجیبیه ، و ساعت 7و 8 شب که می شه انگار همه از یک چیزی ترس ئاسترسدارند واینگار قراره یک اتفاقی بیفته و مغازه دارها کرکره مغازه هاشون رو پایین می کشند ، مردم سعی می کنند به خونه هاشون بر گردند ، من تجربه تلخ دزدی در استانبول رو داشتم و به مه دوستان عزیزی که به استانیول می رم تاکید می کنم جیب برها همه جا در کمین هستند و فوق العاده هم حرفه ای عمل می کنند
و اما رستوران شبهای تهران من در یک هفته ای که آنکارا بودم دوبار رفتم وهر دو دفعه هم خالی خالی بود و با کمال تعجب از پسر جوانی که در اونجا مشغول بکار بود پرسیدم چرا اینقدر خلوتید که ایشون اظهار داشتند ما معمولاً روزی 30 تا40 مشتری داریم و برامون کافیه ، و انتظار داشتم ایرانیها عزیز حداقل در طول مسافرتشون و برای حمایت از یک هموطن ایرانی حداقل یکبار به این رستوران مراجعه کنند ، قیمت یک پرس جوجه کباب 15 لیره و با مخلفات (نوشابه و ماست ) تقریباً 20 لیر می شه که خالی از لطف نیست
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه بلاخره تاریخ رفتن من هم مشخص شد و شش روز قبل از مصاحبه با یکی از دوستان خوب مهاجرسرایی وارد انکارا شدیم پرواز دو ساعت و ربع با هواپیمایی ترکیش پرواز ما 5 صبح بود و چون از ساعت 1 صبح فرودگاه بودیم وقتی رسیدم خیلی خسته بودم چک این اتاق ساعت 2 بود اول اومدیم هتل چمدونها رو گذاشتیم تو لابی و پیاده به سمت دکتر راه افتادیم هتل ما سورملی بود و تا دکتر یه 45 دقیقه ای پیاده رفتیم ساعت 9 همه چی شروع شد و دو بار پول پرداخت کردیم یکبار برای ازمایش خون ر و یکبار هم برای واکسن در کل 190 دلار سهم من بود. تقریبا تا بعد از ظهر اونجا بودیم و بازهم پیاده به سمت هتل رفتیم. روز بعد ساعت 3 جواب گرفتیم که شامل یک سی دی یه برگه واکسن و یه پاکت دربسته بود حتما اسم رو پاکت رو چک کنید چون مال یکی از دوستان اشتباه شده بود و واقعا تو دردسر افتادن .. . روز مصاحبه ما ساعت 7 اونجا بودیم اولین نفرات... ساعت یک ربع به نه وارد شدیم و پس از گذشتن از ورودی یه خانم که مشخص بود ایرانی بودن تمام مدارک رو گرفت نوع زبان رو انتخاب کردیم و یک شمار به ما داد و وارد سالن انتظار شدیم. سه بار منو صدا کردن یکبار تصحیح مدارک. یکبار انگشت نگاری و یکبار پول 330 دلار. از اینجا به بعد صدا کردن برای مصاحبه واقعا رندوم بود مثلا دوست من قبل از 12 بود ،ولی وقتی من پول رو دادم یک کارت سفید به من دادن که روش نوشته بود ساعت 1ونیم بیام. من اول کمی موندم بعد بیخیال شدم و برگشتم هتل یه نوشیدنی خوردم دراز کشیدم و دوبار برگشتم ساعت 1 جلو سفارت بودم که گفتن کسایی که کارت دارن بیان تو من هم به همراه چند نفر وارد شدیم... بعد حالا بشین بشین بشین و سندرم زنگ به اوج خودش رسیده بود این سندرم زنگ و گردن رو کسایی که تجربه کردن میدونن عجب کوفتیه......
رو کارت بعضیا نوشته بود 1 با این حال من منتظر بودم اول اونا رو صدا کنن ولی ساعت سه و ربع بود که اولین نفر منو صدا کردن و رفتم برا مصاحبه دوستان از پشت سر بلند بلند میگفتن لبخند بزن لبخند بزن ...
افیسر یه خانم بود که معلوم بود امریکایی هستن از هر دری سخن گفتیم ولی محور روی خدمت و کار دولتی و موضوع پایان نامه بود خلاصه در اخر یه برگه آبی به من داد و گفت مشکل مدرک نداری و فقط باید برای طی مراحل اداری صبر کنی و از یک ماه دیگه سایت رو باید چک کنی.
خلاصه برگشتم هتل برگه رو گذاشتم تو صندوق و .... روز بعد برگشتیم البته اینبار اکثر مسافرها رو میشناختیم و کلی با هم گپ زدیم...
شماره کیس : 6XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 / 22 / 7
" کارنت شدن کیس: JUNE 2012
" دریافت نامه دوم:19 APRIL
" مصاحبه :18 JUNE
" دریافت کلیرنس 31july
نفرات همراه: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه بار این سوال رو در جای دیگه مطرح کردم ولی جواب مناسبی نگرفتم. لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید.
دوست من 2012 قبول شد و الان امریکاست. اون میگفت حتی اگر زبانت خوبه باز هم فارسی رو انتخاب کن که به یارو مسلط باشی. نظر دوستانی که این قضیه رو از نزدیک دیدند چیه؟
ممنون
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس