کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-21 ساعت 20:29)Ali DV-2013 نوشته:  دوستان من یه بار این سوال رو در جای دیگه مطرح کردم ولی جواب مناسبی نگرفتم. لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید.
دوست من 2012 قبول شد و الان امریکاست. اون میگفت حتی اگر زبانت خوبه باز هم فارسی رو انتخاب کن که به یارو مسلط باشی. نظر دوستانی که این قضیه رو از نزدیک دیدند چیه؟

ممنون

درست گفتن دوست عزیز
شماره کیس : 6XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Big Grin
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 / 22 / 7
" کارنت شدن کیس: JUNE 2012
" دریافت نامه دوم:19 APRIL
" مصاحبه :18 JUNE
" دریافت کلیرنس 31july
نفرات همراه: 0
تشکر کنندگان: Orchin ، sayeh_m ، mehdiii ، ghorbat ، daria ، 3rip ، SH1A2R3 ، roze ، Ali DV-2013
از دوستان چه کسی 9 july مصاحبه داره؟
منو خانمم ساعت 8:30 مصاحبه داریم
2012as0007XXXX
شماره کیس: 2012AS0007xxxx
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 2
مصاحبه:اوایل july 2012
وضعیت : کلیر شدن بعد از 2 ماه طاقت فرسا
ورود به امریکا: نوامبر 2012 (به امید خدا)
تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، 3rip ، SH1A2R3 ، roze
سلام

من الان تو هتل اوزلهن هستم. اتاق یک تخته استاندارد شبه ۶۰ لیره.

اتاق بد نیست ولی‌ اگه جای ارزنتری سراغ دارید بهم بگید . ترجیحا تو این منطقه باشه

ممنون
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat ، daria ، 3rip ، SH1A2R3 ، roze
(2012-06-21 ساعت 23:31)loveusa نوشته:  سلام

من الان تو هتل اوزلهن هستم. اتاق یک تخته استاندارد شبه ۶۰ لیره.

اتاق بد نیست ولی‌ اگه جای ارزنتری سراغ دارید بهم بگید . ترجیحا تو این منطقه باشه

ممنون
من الان etap هستم، البته ما triple گرفتیم واسه اینکه 3 نفریم. زمان بیشتر رو میشه تخفیف گرفت. امروز رو تستی گرفتم و فردا صب میخوام برم و بگم میخام 13 روز دیگه بمونم و قیمت تهشو بگیرم!
یه 2 ستاره دیگه هم نزدیک اینجاس که triple رو میداد شبی 120 لیر که حدودا میشه 67 دلار، تریپلش بهتر بود چون دو تا اتاق داشت اما بدیش این بود که بجای ایرکاندیشن بهت یه دونه پنکه میدن، 2 ستارس و قدیمیه که بنظر من زیادم مهم نیست. دورو ورشم پر جا واسه غذا خوردنه

فراموش کردم بگم اسم اون هتل 2 ستاره ergen ه

این قیمتها رو دیدم واسه هتل etap
یه نفره: 100 لیر
دابل: 150 لیر
تریپل: 180 لیر (تقریبا 100 دلار میشه، 100 دلاری بدی، بهت 178 لیر میدن)
اینا قیمت رسمی روی بورده و امروز گفتم یا تخفیف بده یا میرم!
صبونش به نظرم خوبه و از غذای سرد و گرم تا میوه و آبمیوه هس، اینترنت مجانی
از رفتن به ergan منصرف شدیم، چون هم تخفیف گرفتم، هم اتاق رو عوض کردم و راضیم
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ASALI ، ghorbat ، daria ، hoseyn ، mehdiii ، SH1A2R3 ، roze ، honey62
سلام دوستان
خوب ما هم بلاخره اومدیم ترکیه برای دکتر و مصاحبه و البته فعلا وقت کارهای دکتر انجام شده که همه دوستان توضیحات کامل رو دادن من می خواهم در مورد چیزهای دیگه حرف بزنم مخصوصا برای کسایی که نی نی دارن خوب من یه فرشته کوچولوی ۷ ماهه دارم
۱- تو فرودگاه لباس راحت تنش کنید به هر جهت درسته که سفر نسبتا کوتاهه ولی وقتی از خونه در می اید تا دوباره رنگ تخت خواب رو ببینید بیشتر از ۳۰ -۴۰ ساعت طول می کشه مخصوصا اگر وقت دکتر هم همون روز که می رسید باشه مثل ما.
۲- حتما یه کم تنقلات داشته باشید و آب و این چیزها که جوجو احتیاج داره
۳- بار دستیتون زیاد نباشه مخصوصا کیف جوجو رو جم و جور ببندید تا کمتر خسته شید
۴- اینجا همه به نی نی تون توجه می کنن مثلا ما از هتل که می خواستیم بریم دکتر خیلی آدم ها وامیستادن و با موچولوی ما حرف می زدن ماهم با این که یه کم عجله داشتیم وامیستادیم و از این همه اظهار لطف و مهربونی شون تشکر می کردیم شاید باور نکنید توی یه مسیر ۱۰ دقیقه ای تا مطب ۳-۴ نفر با نی نی ما خوش و بش کردن و خیلی ها هم فقط لبخند می زدن و دست تکون می دادن واقعا آرم فکر می کنه اینا بچه ندیدن ولی جالب اینه که خودشون هم بچه زیاد دارن یعنی آدم تو خیابون ها زیاد نی نی می بینه
۵- منشی های دکتر خیلی خوش اخلاق و مهربون هستن مثل همه مردم دیگه این دیار جوجو ما رو بغل می کردن و دایم باهاش خوش و بش می کردن و این برای من خیلی جالب بود که با این همه کار رو شلوغی این جوری هستن حتی منشی دکتر مه تو خیابون ما رو دید دست تکون داد و به دختر موچول لبخند زد
۶- خانم دکتر هم خیلی مهربون هست و کلی با هم حرف زدیم در مورد کار و این چیزها و بعد هم برای من فقط ام ام ار رو زد و آبله مرغون رو نزد فقط سوال کرد که گرفتم یا و تو چه سنی
۷- برای دختر خانم ۷ ماهه من هم یه قطره خوراکی داد که پرسیدم ولی یادم رفت چی بود و یه واکسن آنفولانزای نوع بی که تزریقی بود و دختر نازک نارنجی من که خیلی هم کولی هست یه کوچولو گریه کرد و زود ساکت شد و وقتی از دکتر پرسیم عوارض نداره گفت نه
۸- کلا هزینه های دکتر ما سه نفر ۴۸۰ دلار واکسیناسیون و ۹۵ دلار هم آزمایش خون و عکس قفسه سینه
۹- راستی ما هتل رامادا هستیم هتل خوبی هست صبحانه خوبی داره و پرسنل خوش اخلاق و مهربون که اونا هم خیلی با نی نی ما خوبن و تا ما سر میز نیستیم و کوچولو نق می زنه میان و سر گرمش می کنن
خوب طولانی شد امیدوارم به درد کسی بخوره اگر سوالی هست در خدمتم مخصوصا نی نی دارها موفق باشد
تشکر کنندگان: vroom ، behrooz ramezani ، Orchin ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، daria ، sayeh_m ، 3rip ، aziking ، dvlottory ، shkhmo ، mitr.p ، javid737 ، ghorbat ، ronmony ، Omidooo ، ali234 ، usa lover
(2012-06-22 ساعت 12:49)roze نوشته:  سلام دوستان
خوب ما هم بلاخره اومدیم ترکیه برای دکتر و مصاحبه و البته فعلا وقت کارهای دکتر انجام شده که همه دوستان توضیحات کامل رو دادن من می خواهم در مورد چیزهای دیگه حرف بزنم مخصوصا برای کسایی که نی نی دارن خوب من یه فرشته کوچولوی ۷ ماهه دارم
۱- تو فرودگاه لباس راحت تنش کنید به هر جهت درسته که سفر نسبتا کوتاهه ولی وقتی از خونه در می اید تا دوباره رنگ تخت خواب رو ببینید بیشتر از ۳۰ -۴۰ ساعت طول می کشه مخصوصا اگر وقت دکتر هم همون روز که می رسید باشه مثل ما.
................
سلام. ما هم یک دختر کوچولو داریم8.5ماهه. راست میگی عجیب آدم هایی هستند همه با بچه ها رفتار خوبی دارن و با دست یا سر ابراز علاقه میکنن. برای ما هم خیلی جالب بود.
بهش میگن چوچوک بعضی وقت ها هم میگفتن فکر کنم چیکین که نفهمیدم یعنی چه. اگه اجازه میدید من هم چند نکته به نکات شما اضافه کنم.
1: هر بار که میرید بیرون پوشک اضافه با خودتون بردارید. غذای بچه هم همین طور. فکر نکنید نیم ساعت میرید برمیگردید. ممکنه چند ساعت طول بکشه. اینجا مثل ایران تو هر سوپری پوشک ندارن. در ضمن اسم پوشک هم میشه (چوچوک بیس).
2:اگه کالسکه ببرید خیلی راحت میشید. میتونید کالسکه رو تا دم در هواپیما بیارید و تحویل بدید. تا از هواپیما پیاده میشید کالسکه رو به شما میدن پس با ساک ها تحویل شما نمیدن اشتباه نکنید.
3: در تمام مراکز خرید که کنترل میکنن افراد رو. اگه بچه داشته باشید میتونید از کنار اشعه رد بشید. پس بچه رو از درون اشعه رد نکنید. بابا اینها خیلی آدم حسابی هستند و حساب همه کار رو دارند.
فعلا
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: mehdiii ، Orchin ، vroom ، ASALI ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، roze ، daria ، sayeh_m ، 3rip ، frozen mind ، shkhmo ، shahyad ، ghorbat ، usa lover
(2012-06-21 ساعت 09:30)3rip نوشته:  .... در راستای این نکته میخواسدم بگم که حتما از این صدف فروشا که روی گاری صدف میفروشن صدف بگیرید بخورید . خیلی خوشمزست، اصلا به شکلش نگاه نکنید، طعمش خیلی عالیه.
البته از هر کسی نخرید، توی خیابونا که چرخ میزنید ببینید خود ترکها از کدوم میخرن و سر کدوم بیشتر شلوغه از همون بخرید.
محتویاتش نمیدونم به جز صدف چیه ، ولی من فکر میکنم برنج هم توش بود. هر صدف یک لیر میشه.
Tongue
تریپ جان به شما گرون فروختن! صدف کوچک 25 قروش و بزرگ نیم لیر.
من خوردم اما خوشم نیومد. توش برنج بود و کمی سبزی خورد شده (خیلی خیلی کم) + خود صدف. وقتی خوردم ماسه ی موجود در صدف رفت زیر دندونام و حالمو بد کرد. یک دختر جوان هم اونجا بود و صدف فروشه هی صدف باز می کرد و لیمو میزد و میداد بهش ، اون هم هورتی می خورد!

[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، roze ، daria ، sayeh_m ، 3rip ، amiry ، mitr.p ، ghorbat
بچه ها
کسی راجع به هتل (دوبل تری بای هیلتون ) چیزی میدونه ؟ قیمتش مناسبه و پنج ستاره هم هست تقزیبا شبی 115 دلار .
همینطور هتل سویس که اونم از نظر کیفیت امتیاز خوبی داره ؟
به نظرتون بهتر نیست تو هزینه های دیگر صرفه جویی کنیم اما به یه هتل خوب بریم ، حداقلش اینه که بشه از امکانات هتل استفاده کنیم و این مدت حوصلمون سر نره.
منتظر نظراتتون هستم .
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، behrooz ramezani ، mehdiii ، SH1A2R3 ، maka2 ، roze ، sayeh_m ، 3rip ، shkhmo ، ghorbat
(2012-06-22 ساعت 16:05)nilufar نوشته:  بچه ها
کسی راجع به هتل (دوبل تری بای هیلتون ) چیزی میدونه ؟ قیمتش مناسبه و پنج ستاره هم هست تقزیبا شبی 115 دلار .
به نظرتون بهتر نیست تو هزینه های دیگر صرفه جویی کنیم اما به یه هتل خوب بریم ، حداقلش اینه که بشه از امکانات هتل استفاده کنیم و این مدت حوصلمون سر نره.
منتظر نظراتتون هستم .
سلام. با احترام زیاد نسبت به عقاید شما. چون نظر ما رو هم خواستید جسارتن میگم. فکرکنم بهتره از هزینه هتل کم کنیم و در موارد دیگه صرف جویی نکنیم. ما چند بار ماشین گرفتیم و بیشتر شهر رو گشتیم. کمی گرون شد اما ارزش داره. قسمت مرفه نشین شهرش واقعا زیباست. فروشگاه Ikea هم رفتیم که ارزون و مناسب است و دهها جای دیگر. بیشتر بچه ها از صبح تا شب نیستن. فقط صبحانه میخورند و بعد بیرون و در فروشگاهها بازدید دارن. ناهار هم میشه از هزاران غذاخوری در ترکیه تهیه کرد. پس وقت زیادی در هتل نیستیم که پول بیشتر جهت امکانات هتل بدیم. البته اینها نسبی است. برای ما هتل 3 ستاره کاملا کافی بود. برای بعضی ها هم هتل 5 ستاره هم مثل خونشون نیست و بازهم احساس راحتی نمیکنن. جدا از این ها فکر کنم بهتره بیشتر وقت رو بیرون باشین. برای شما که از نظر مالی وضع مناسبی دارین هم مکانهای لوکس و فوق العاده جذاب فراوان هست.
موفق و سربلند باشید
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، mehdiii ، roze ، daria ، Orchin ، sayeh_m ، 3rip ، shkhmo ، ghorbat ، nilufar
منتظر نظراتتون هستم .
به نظر من بستگی به نظر خودت داره و الا اینجا هتل شبی 300 یورو هم هست که من رفتم توش و برگشتم بیرون چون واسه من هتل یه جای خواب و استراحته و امکان خاصی ازش جز حموم، توالت، اینترنت و تخت واسه خواب که تمیز هم باشه مد نظرم نیست.
جایی که ما هستیم شبی 100 دلار (180 لیر) بود واسه یه اتاق تریپل که خب تازه سازه و راحتیم توش و من تونستم با قیمت پایین‌تر بگیرم. صبونشم خیلی خوبه و همه جور چیز توش داره از گرم و سرد تا میوه و آبمیوه و پنیر ساده و ادویه دار و تخم مرغ و گوشت ....
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: mehdiii ، maka2 ، امیر مهاجر ، roze ، Orchin ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، ghorbat ، ronmony ، nilufar
منتظر نظراتتون هستم .

دوست عزيز هتل هيلتون از نظر كيفيت فوقالعادست به نظر منم ارزششو داره، فقط اينترنت رايگان نداره. از نظر استخر و صبحانه خيلي عاليه... .فاصله با دكتر يه كوچه و سفارت خيلي نزديكه. بزودي اطلاعات بيشتري براتون ميذارم.
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، roze ، mehdiii ، Orchin ، behrooz ramezani ، mgolchin13 ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، 3rip ، shkhmo ، ghorbat ، nilufar ، mea694
(2012-06-21 ساعت 08:36)kopol نوشته:  همانطور که دوست عزیزمون shahyad فرمودند آنکارا فوق العاده از استانبول امنتره ، استانبول در نوع خودش شهر عجیبیه ، و ساعت 7و 8 شب که می شه انگار همه از یک چیزی ترس ئاسترسدارند واینگار قراره یک اتفاقی بیفته و مغازه دارها کرکره مغازه هاشون رو پایین می کشند ، مردم سعی می کنند به خونه هاشون بر گردند ، من تجربه تلخ دزدی در استانبول رو داشتم و به مه دوستان عزیزی که به استانیول می رم تاکید می کنم جیب برها همه جا در کمین هستند و فوق العاده هم حرفه ای عمل می کنند
و اما رستوران شبهای تهران من در یک هفته ای که آنکارا بودم دوبار رفتم وهر دو دفعه هم خالی خالی بود و با کمال تعجب از پسر جوانی که در اونجا مشغول بکار بود پرسیدم چرا اینقدر خلوتید که ایشون اظهار داشتند ما معمولاً روزی 30 تا40 مشتری داریم و برامون کافیه ، و انتظار داشتم ایرانیها عزیز حداقل در طول مسافرتشون و برای حمایت از یک هموطن ایرانی حداقل یکبار به این رستوران مراجعه کنند ، قیمت یک پرس جوجه کباب 15 لیره و با مخلفات (نوشابه و ماست ) تقریباً 20 لیر می شه که خالی از لطف نیست

لااقل آدرس این شبهای تهران رو بگو کجاس

تشکر کنندگان: Orchin ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، mehdiii ، shkhmo ، ghorbat ، usa lover
(2012-06-22 ساعت 23:52)j1970 نوشته:  
(2012-06-21 ساعت 08:36)kopol نوشته:  و اما رستوران شبهای تهران من در یک هفته ای که آنکارا بودم دوبار رفتم وهر دو دفعه هم خالی خالی بود و با کمال تعجب از پسر جوانی که در اونجا مشغول بکار بود پرسیدم چرا اینقدر خلوتید که ایشون اظهار داشتند ما معمولاً روزی 30 تا40 مشتری داریم و برامون کافیه ، و انتظار داشتم ایرانیها عزیز حداقل در طول مسافرتشون و برای حمایت از یک هموطن ایرانی حداقل یکبار به این رستوران مراجعه کنند ، قیمت یک پرس جوجه کباب 15 لیره و با مخلفات (نوشابه و ماست ) تقریباً 20 لیر می شه که خالی از لطف نیست
لااقل آدرس این شبهای تهران رو بگو کجاس
آدرس همه جاهايي كه لازمتون ميشه مثلا رستوران توي نقشه گوگل توي لينك زير هست:
ANKARA MAP FOR IMMIGRATION
راستي هتل اتاپ موندگار شديد؟ فكر كنم ما 2 بار همديگر را توي لابي ديديم.Rolleyes
موفق باشيد
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، j1970 ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، shahyad ، ghorbat ، mmmsdeghi ، roze ، sayeh_m
(2012-06-23 ساعت 08:02)hoseyn نوشته:  آدرس همه جاهايي كه لازمتون ميشه مثلا رستوران توي نقشه گوگل توي لينك زير هست:
موفق باشيد
روز دوم یه تخفیف گرفتیم، اتاق رو هم عوض کردیم و رفتیم یه اتاق بهتر و موندگار شدیم.
دمت گرم کاکو، شما همونی هستی که ویزات اومد و دنبال بلیت برگشت بودی؟ روز اول که دیدیم با لپ‌تاپ تو لابی بودی؟
بازم تبریک میگم واسه ویزا، شیرینی ما یادت رفتا Tongue

این نقشه خیلی به درد بخوره، ممنونم.

تشکر کنندگان: 3rip ، hoseyn ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، ghorbat ، roze ، sayeh_m
(2012-06-23 ساعت 09:15)j1970 نوشته:  
(2012-06-23 ساعت 08:02)hoseyn نوشته:  آدرس همه جاهايي كه لازمتون ميشه مثلا رستوران توي نقشه گوگل توي لينك زير هست:
موفق باشيد
روز دوم یه تخفیف گرفتیم، اتاق رو هم عوض کردیم و رفتیم یه اتاق بهتر و موندگار شدیم.
دمت گرم کاکو، شما همونی هستی که ویزات اومد و دنبال بلیت برگشت بودی؟ روز اول که دیدیم با لپ‌تاپ تو لابی بودی؟
بازم تبریک میگم واسه ویزا، شیرینی ما یادت رفتا Tongue
این نقشه خیلی به درد بخوره، ممنونم.
بعله!‌خودشه!Wink
اون روز انقدر خسته بودي و حوابت مي اومد كه گفتم بعيده من را يادت بياد.
براي شيريني هم ما مخلص همه بچه هاي گل مهاجرسرا و ... هم هستيم. اگه قابل بدونيد تهران و الا San Jose در خدمتيم...Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، ghorbat ، mmmsdeghi ، roze ، Omidooo ، sayeh_m ، usa lover

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان