موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به قول معروف آبـــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
منم آبی گرفتم.
یه چیزی به ذهنم اومده شاید به درد باقی دوستان بخوره.
اصلاحیه هایی که اول کار انجام میدیم تو آبی گرفتن تاثیر داره.
من فقط یه نکته بی اهمیتو اصلاح کردم که ای کاش نمی کردم.
گفتم 4 سال دانشگاهمو بعنوان شهرهای محل زندگی اضافه کنم.
به قول یکی از دوستان این طبیعیه که در حالی که روال عادی پرونده طی شده شما یهو یه نکته ی جدید اضافه می کنین و این باعث بهم ریختن پروسه میشه البته بستگی به نکتتون هم داره.
البته یه ایرادی تو ترجمه تملک مالیم هم بود که همونجا میشد حلش کرد. من دقیقه نود فرستادم واسه ترجمه و مترجم سوژه یه صفر (بله به همین راحتی) کم گذاشته بود و منم چون خیلی عجله داشتم حتی یه روخونی هم نکرده بودم. البته بازم میگم خود آفیسر خانم هم گفت اگه دوس داری همینجا میگم همکارم بترجمش باز ولی باز تاکید کرد شما بررسی اداری لازم داری....
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.
شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرایی.همونطور که تو پست قبلی گفتم ما امروز 20 جون مصاحبه داشتیم البته پرواز ما 18 جون ساعت 5 صبح با ایران ایر بودکه تاخیر نداشت ودقیقا" سر ساعت پرواز کردا ساعت 2 رفتیم فرودگاه که توی فرودگاه یکی از دوستان خوبم خیلی به ما کمک کرد و کلی انرژی مثبت داد ساعت 7 صبح به وقت آنکارا رسیدیم و 10:30 رفتیم پیش دکتر اونگان البته در ایران ما تمام واکسن هارو زده بودیم ولی هم من وهم خانمم هرکدوم 2 تا واکسن نوش جان کردیم که شد 440 $ و با عکس ریه و آزمایش خون شد 535 $ فرداش ساعت 15 رفتم و نتایج رو از منشی دکتر گرفتم لازم بگم منشی دکتر انگلیسی زیاد بلد نیست که البته این موضوع تو ترکیه یه امر عادیه ولی و درحدی که کار خودش رو راه بندازه حالا چه با اشاره و یا چند تا لغت با مراجعین ارتباط برقرار می کنه.روز چهارشنبه ساعت 8.30 ما مصاحبه داشتیم.واز ساعت 7.15 ما دم در سفارت بودیم نفر 8 یا 9 که بعد از تحویل پاسپورت به نگهبان ، خواندن اسامی و بازدید بدنی وارد حیاط معروف شدیم.یه خانمی اونجا نشسته و مدارکتون رو ازتون میگیره و یک شماره بهتون میده بهتره اونجا مدارک زیادی بهش ندید چون وقتی وارد میشین اولین مرحله تکمیل مدارک و اونجا راحت تر و بادقت بیشتری این کار انجام میشه.بعد از گرفتن شماره باید از در معروف تق تقی عبور کنید و از اینجا انتظار شروع میشه شاید اول کمی تو سالن استرس داشته باشید ولی برخورد کارکنان و آشنایی با جو اونجا باعث میشه به کل استرس از یاد بره. یه نکته دیگه اگر می توانید مدارک اصلی تون رو طبقه بندی کنید مثل شناسنامه، کارت ملی ،آخرین مدرک تحصیلی،دیپلم و مدارک مالی که تمام اینها مربوط به فرد برنده می باشد البته مدرک تحصیلی منم خواست و فقط یه نگاه به اون کرد و مدارک خانمم که برنده اصلی بود رو ازمون گرفت. و دوباره انتظار تا شمارمون رو تابلو دیجیتالی وسط سالن افتاد برای باجه 7 که انگشت نگاری بود.سپس اسممون رو صدازد (البته با لهجه ترکی) برای پرداخت پول که برای 2 نفر شد 660$ و بالاخره رسید به خان آخر و مصاحبه که ما فارسی انتخاب کرده بودیم .یه پسر 38 39 ساله آمریکائی و بسیار خوش اخلاق که موهاش کوتاه کوتاه بود با لبخند به ما خوش آمد گفت.
خوش اومدید
به خانمم :کجا کار میکردید –خانه دار بودم
تو آمریکا کجا میخواهید برید؟- جواب ما
مرسی
و ازمن :شغلت رو برام توضیح بده ؟ - توضیحات من (شغل کاملا" خصوصی با 9 سال سابقه)
عنوان تحصیلی شما رو چجوری مینویسن؟ - من رو یه کاغذی که اون بهم داده بود به انگلیسی براش نوشتم و وقتی کاغذ بهش دادم یه نگاهی کرد و زد زیر خنده و گفت انگلیسیش رو میدونم فارسی بنویس که من به فارسی نوشتم دکتر دامپزشک هستم
و در باره اسپانسرمون پرسید که چه نسبتی باهات داره- جواب من
ودر نهایت با یه لبخند گفت مدارک شما کامله و از نظر من هیچ مشکلی ندارید یه قبض سفید رنگ داد و گفت برید یو پی اس آدرس بدید تا ویزاهاتون رو بفرستیم.
چند تا نکته دوستان :
1-مدارک اضافی براشون نفرستید چون ما این کار رو کردیم و حدود 40 تا 50 صفحه مدرک اضافی به ما برگردوند که این باعث سر درگمی مسئول تنظیم اسناد (بادجه 12) بود 2-تمکین مالی خیلی براشون مهمه من چند تا سند خانه (2تا)و یه سند ماشین براشون ترجمه کرده بودم که هیچ کدومو نگاه نکرد فقط مدارک اسپانسرمون رو دید و ازمون پرسید که میرید پیش او و من گفتم نه.اسپانسر ما هم آخرین مالیات پرداختی خودش رو با نامه اشتغال به کار و موجودی بانکی فرم های ای 134 هم برای من هم برای همسرم و کپی پاسپورت یرامون فرستاده بود .امید وارم شاهد ویزای یک ضرب تمامی دوستان باشم
شماره کیس: 2012AS00057xxx
کنسولگری: آنكارا
کارنت شدن: march
تاریخ مصاحبه : 20 ژوئن 2012
تاریخ دریافت ویزا : 20 ژوئن 2012
تعداد افراد کیس نامبر : 2 نفر
تاریخ ورود به آمریکا : ؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بالاخره نوبت ما هم شد امروز اومدیم آنکار ا کارهای مدیکال انجام شد نمی دونم خانم دکتر امروز یکم عصبانی بود اولش که گفت من این کارت واکسن های پاستور رو قبول ندارم اگر نسخه اروجینال کارت واکسن رو داری بده که من کفتم ندارم فقط همین را دارم بعد گفت دلیل اینکه من این کارت را قبول ندارم اینکه برای همه که این کارت را دارن یک روز خاص را زده برای MMR اول و این نمی تونه درست باشه یعنی همه توی این روز این واکسن را زدن! این حرف را به یکی دیگه از بچه ها که با هم بودیم زده بود و اون دوستمون توضیح داده بود که اینگار بطور همزمان در یک محوده زمانی انجام شده در یک روز نبوده و برای همین یک تاریخ را برای همه ذکر میکنن بهر حال نظر دکتر اینه و بحث کردن باهاش فایده نداره.هم به من و هم خانمم واکسن زده بعد نوبت کو چولو شد که هفت ماهش هست ازش آزمایش خون و عکس نگرفتن ولی دکتر معاینه کرد و یک واکسن تزریقی و یک واکسن خوراکی شاملش شده خلاصه اینکه برای دکتر ۴۸۰ دلار و عکس و آزمایش خون ۹۵ دلار دادیم در مجموع ۵۷۵ دلار هزینه مدیکال شد.فردا یعنی جمعه ساعت ۳ باید برای گرفتن جواب بریم مطب.یک موضوع که خوبه همه بهش توجه داشته باشن اینه که وقتی دکتر در مورد سوابق بیماری ها و عمل سوال میکنه سعی کنید همه چیز را بهش بگین من شاهد بودم یک خانمی وقتی ازش سوال شده بود گفته بود عملی نداشتم بعد دکتر عصبانی شد و گفت دماغت رو عمل کردی چرا نمی گی فکر کنم دلیل اینکه وقتی اومد منو معاینه کنه عصبانی بود همین بود به تاکید می گفت هر گونه شابقه عمل را باید بگید من خودم یکبار در کودکی به دلیل مشکل ریه چند روز بستری بودم که بهش گفت م عمل لیزیک چشم هم که قبلا انجام داده بودم هم کفتم و در پرونده یاداشت کرد.
مصاحبه ما روز دوشنبه هست به امید موفقیت برای همه دوستان برامون دعا کنید اگر هم سولی بود در خدمتیم
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانم
پرده اول:
دکتر جون برای خودش دفتر و دستکی دارد.
من الان از دیپ هاستل با شما در تماسم.هواگرمه پس لباس خنک بیارید.کارهای پزشکی رو انجام دادیم.جالبه که دکتر جون سوزن به دست آماده اس که بزنه به دستتون.انگلیسی که باهاش حرف میزنید کلی اشتباه گرامری داره پس فکر نکنید که شما ازش کمتر بلدین.تا اومد سوزن بزنه گفتم :
ببخشید؟این چیه؟
گفت :آبله مرغون!
گفتم: من به شما گفتم که بچه بودم گرفتم؟اینم جاش روی صورتم.با نارحتی برگشت و نگاهم کردو گفت: پس چرا پرسیدم گفتی نه؟
گفتم شما وفتی اون سوالارو میپرسی خودت جوابشو میدی و اصلا فرصت نمیدی که من فکر کنم در موردش. (بشدت تند تند پشت هم میخونه و برای خودش تیک میزنه"نه")
یکم بدش اومد و گفت : you need to recognize it.
تو دلم گفتم خیلی زرنگی.(با تشکر از برو بجه های مهاجرسرا)
دوستان من تمام واکسن ها رو در هلند زدم و وفتی دفترجه واکسن ها رو دید همچین خوشایند نبود براش چون اصلا نمیتونه بگه دکترت الکی بوده من واقعا از اینکه با بچه های ایران این کارو میکنن ناراحت میشم.
پرده دوم:
پیرمرد آمپول خورد
یه آقای مسن نازنینی که برای دیدن بچه هاش اومده بود پیش دکتر ناخواسته بهش واکسن زده بودن وقتی از در مطب اومد بیرون که بیاد تو اتاق انتظار خانومش ازش پرسید: چی شد حاجی جون؟
حاجی هم خیلی آرام گفت: نمیدونم یه چیزای پرسید که نمیدونم جی بود؟
ناگهان خانوم منشی فوکل طلایی کپلی با صدای بلند گفت: مستر مستر نو اسپیک نو اسپیک با دست اشاره کردبه دوربین ها و گقت همه دارن شما رو میبینن برو بچه های سفارت شما رو زیر نظر دارن
.بنده خدا هم آروم نگاهی به خانومش کرد و گفت:میگه حرف نزنم.
منظورم از این ماجرا این بود که انسان یه چیزی به نام عقل داره که با دیدن این دوربین ها نباید بترسید یا فکر کنید که الان آفیسر ها بصورت آنلاین دارن شما رو نگاه میکنن تا بهتون ویزا ندن.راحت باشید. ما که به دوربین ها خندیدیم.
برامون دعا گنید که دوشنبه روز سرنوشت سازی خواهد بود.
در قسمت بعدی در مورد بازدید از هتل ها و اتاق هاشون براتون میگم.
شب و روزتون خوش و شانستون یک ضربی باد
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبت
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان استانبولم، دیروز یک ضرب گرفتم. مصاحبه ام 1 دقیقه هم طول نکشید.
واسه دوستانی که ویزا گرفتن خیلی خوشحالم به همتون تبریک می گم. شقایق حسین آزی نیما شادین
امیدوارم بقیه هم سریعا کلیر بشن.
از اونجا که من استانبول بودم و ممکنه داستان سفرم با دوستانی که آنکارا بودن کمی فرق کنه سعی دارم که بزودی یه سفرنامه مفصل بنویسم که به دوستانی که قصد دارن بیان استانبول کمک کنه.
خلاصه شرایط من:
سربازی: معافیت کفالت
کار: شرکت خودم رو دارم
تحصیلات: فوق لیسانس مهندسی صنایع
تشابه اسمی هم مطمئنم که ندارم. اسم و فامیلم ماشالله پر از "پ" هست D:
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم.جالب است 18 JUN مصاحبه داشتم...همان روز تو سفارت با این سایت آشنا شدم.
من 13JUNبا ترکیش به آنکارا رفتم..14ـJUN وقت دکتر داشتم.دوستان زیاد به وقت دکتر که در ایمیل تعیین شده توجه نکنید..هرچه زودتر بروید کارتان زودتر راه می افتد.
من از دکتر و کارکنان مطب رفتار بدی ندیدم...15JUN جواب مدیکال من آماده شد.
روز مصاحبه با اینکه ساعت 9 وقت داشتم ولی از ساعت 8:30 آنجا بودم...2 صف مجزا تشکیل میشود که صف سمت راست مربوط به گرین کارت است.هر 5 دقیقه نگهبان سفارت سرکشی میکنه و پاسپورت ها را جمع آوری میکند..پس از گذشتن از نگهبانی وارد گیت بازرسی میشوید که پیشنهاد میکنم به غیر ازمدارک از آوردن وسیله اضافی نظیر موبایل یا لب تاپ خودراری کنید(پیشنهاد).
مرحله بعدی انتظار جهت دریافت اصل مدارک ارسالی میباشد که مسئول این قسمت خانمی مسلط به زبان فارسی است که پس از دریافت اصل مدارک شماره به شما می دهد که تا پایان مصاحبه این شماره را نزد خود نگه داشته و مراقب گم نکردن آن باشید.
شما وارد سالنی میشوید که بسیار بسیار بسیار سرد میباشد (سرد بودن سالن را جدی بگیرید).
شماره شما طی 4 مرحله به روی مونیتور نمایش داده میشود
1.تصحیح فرم ها در صرت داشتن اشتباه
2.انگشت نگاری
3.دریافت 330 دلار به ازائ هر نفر
4.مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نمایش شماره ها دارای هیچ ترتیب خاصی نیست...در مرحله اول باجه مورد نظر از شما میخواهد که اگر موردی هست که نیاز به تصحیح میباشد انجام دهید....در مرحله دوم شماره شما جهت انگشت نگاری اعلام میشود که ابتدا 4 انگشت دست چپ و سپس 4 انگشت دست راست و در انتها دو شصت به طور همزمان.
مرحله 3 ساده ترین مرحله (دریافت پول)
مرحله 4 مصاحبه میباشد....دوستان من به شخصه تا قبل از ورود به سفارت استرس شدیدی داشتم ولی به محض ورود به آن جو کلیه استرس ها بر طرف میشود پس به خود استرس بی مورد وارد نکنید (هرچند نمیشه)!!
18 JUN سفارت شلوغ بود به همین دلیل پس ازگذراندن 3 مرحله مصاحبه من و یک سری از دوستان به 2 بعدازظهر واگذار شد.. به دلیل معافی مصاحبه من بیشتر روی موضوع شغل متمرکز بود و سر انجام پس از 3 دقیقه مصاحبه برگه آّبی را دریافت کردم و به انتظار آینده میمانم.
خوشحال هستم که تجربه این سفر را در اختیار دوستان قرار میدهم.