موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از روز مصاحبه ميگم:
ساعت 8:15 پشت در سفارت بودم تقريبا 8:20 نگهبان پاسپورتارو جمع كرد رفتيم داخل از گيت اول رد شدم و ساعت 9:30 بود كه شمارمو گرفتم و وارد سالن و منتظر اعلام شدم كه اول انگشت نگاري بعد پرداخت پول و بعد مصاحبه...آفيسري كه از من سوال ميپرسيد خانم بود..خيليم خوب سلام و احوال پرسي ميكنه..بعد گفت دست راستتو بالا بيار و هرچي من ميگم بعدش تكرار كن منم همين كارو كردم بعدش در مورد سنم تحصيلات و كي فارغ التحصيل شدم پرسيد و بعدش پرسيد آيا فاميل در امريكا دارم خب من نداشتم و گفتم نه گفت براي چي گرين كارت ميخواي گفتم براي ادامه تحصيل دوباره پرسيد مگه تو كشور خودت نميتوني ادامه تحصيل بدي گفتم گرايشي كه ميخوام بخونمو ايران نداره و همين و گفت شما ويزاتونو ميگيرين و تقريبا 2 روز بعدش فرستادن هتل و 17 لير هم هزينه پست ميشه...بايد بگم اكثر سوالاتي كه ميپرسن مربوط به اطلاعاتي هست كه توي فرم هاي اوليه براشون فرستاديم...و اينكه من مجرد بودم...سربازي نرفتم چون خانم بودم...رشته تحصيلي مهندسي صنايع مقطع كارشناسي.....هم اسپانسر داشم هم حساب بانكي 28 ميليوني... شاغل هم نبودم...اصل ترجمه تمام مداركو براشون فرستادم و روز مصاحبه از مدارك تحصيلي اصل آخرين مدركو خواستن و اصل شناسنامه و كارت ملي و مدارك مالي و اسپانسر
در مورد دكتر هم بايد بگم كه واكسن آبله مرغانو به همه ميزنه از من كه هيچ سوالي نپرسيد حتي وقتي ازش پرسيدم واكسن چيه جواب نداد و كار خودشو كرد كه ميشه 70 دلار و 70 دلار هم ويزيت هست و 47.5 دلار هم براي عكس قفسه سينه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یک تحلیل کوچولو در مورد روند لاتاری
همه میدونید که هر سال تقریبا دوبرابر تعداد ویزا برنده داریم. میدونید چرا؟ چون یه تعدادی اصلا یادشون نیست که ثبتنام کردن چه برسه که پیگیر بشن. یه تعدادی موقع چک کردن قبولیشون اشتباه میکنن و فکر میکنن برنده نشدن.یه تعدادی هم خیلی دیر اقدام میکنن و ویزا بهشون نمیرسه. یه تعدادی فرمهاشون رو اشتباه پر میکنن و از دور خارج میشن.یه تعدادی تو مراحل پزشکی براشون مشکل ایجاد میشه و رد میشن. یه تعدادی هم که کلا قبل از هر اقدامی منصرف میشن و پی قضیه رو نمیگیرن. منطق مصاحبه بر اساس اینه که شما در قرعه کشی برنده شدید و حق مسلم شماست که بهتون ویزا بدن مگر اینکه برای آمریکا خطرناک محسوب بشین. مثلا یا بیماری خاصی داشته باشین و یا اینکه سوابق مشکوکی داشته باشین. دوستان توجه داشته باشین که اونا نیازی به چند دلار ما ندارند و اسپانسر و یا حساب بانکی رو فقط به این دلیل میخوان که مطمئن بشن در بدو وردتون به مشکل بر نمیخورید و خودشون هم خوب میدونن که کسی که مراحل قبلی رو با موفقیت گذرونده باشه انقدر توانایی داره که بتونه تو آمریکا روی پای خودش بایسته. اونا خوب میدونن که خیلی ها همچین پولی رو ندارن و مانده حسابی رو که نشون میدن فقط مال یک روز هستش و فرداش تخلیه شده چون از این و اون قرض گرفته شده بوده ولی منطقشون اینه که کسی که انقدر اعتبار و عرضه داره که بتونه اینقدر پول رو قرض بگیره و کسایی هستن که کمکش کنن حتما در بقیه مراحل هم میتونن گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن. در ضمن اکثرا آقایون هستن که کلیر میخورن میدونین چرا؟ چون آقایون بیشتر قاطی جامعه هستن و سر در آوردن از کارشون و اینکه توی جامعه چیکارا کردن مشکلتره ولی خانوما مخصوصا اونایی که سابقه کار ندارند خیلی راحت یکضرب میگیرن. چون اگه تو سابقشون یک حرکت مشکوک باشه از چشم دور نمیمونه و فوری دستش رو میشه. مثلا میتونین یک رودخانه رو در نظر بگیرین. وقتی خیلی صاف و بی حرکته و راحت میشه تهشو دید مثل خانومای مجرد هستش که تنها هستن و سابقه کاری ندارند اگر کوچکترین سنگی توی رودخانه پرت بشه فوری هم صداشو میشه شنید و هم جایی که سنگ افتاده. ولی آقایون مثل یک رودخونه پر خروش هستن که انقدر در جامعه (سربازی ،سوابق کاری و ....) غوطه ور هستن که تشخیص اینکه چی به چیه و کجاها سنگ افتاده و تهش چه خبره یکم زمان میبره. پس خیال همتون جمع جمع. اگر برای آمریکا خطرناک محسوب نشین مطمئن باشین که ویزاتونو گرفتین.دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. فراموش نکنید که شما برنده شدید و این حق شماست و حتما حقتون رو بهتون میدن. مگر اینکه خودتون مشکل داشته باشین و یا برای خودتون مشکل بتراشین.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من امروز صبح مصاحبه داشتم. برگه آبی گرفتم. گفت یه پروسه اداری مونده حدود دو ماه. بعدش بیا ویزاتو بگیر.
به جای سفرنامه مفصل لازم می دونم به جاش یک سری نکات لازم که شاید به کار دوستان بیاد رو اشاره کنم:
1- تفاوت قیمت هتل بیوک ارشان با مثلاً ددمان برای شش شب دویست تومنه. به نظر من تفاوت کیفیت دو هتل در حدی هست که بی خیال پس انداز شین و ددمان رو بگیرین.
2- من مدارکمو که فرستاده بودم سفارت، ایمیل زده بودم و پرسیده بودم که چیزی کم هست یا نه. و اونها هم موارد رو اشاره کردند. نکته مهم اینه که توی خط آخر ایمیلشون نوشته بودند : "مدارک مالی بیشتر و یا اسپانسر". این موضوع منو قبل از مصاحبه خیلی نگران کرده بود. من یک نفر هستم و 27000 دلار موجوی حساب (بدون گردش) برده بودم. تنها کاری که تونستم بکنم سند ماشینمو (که وقت ترجمه هم نشد براش) با خودم بردم و همون اول که مدارکو می گرفت تحویل دادم. همش احتمال می دادن نقص مدرک مالی بخورم. موقع مصاحبه هیچ چیزی از مدارک مالی و کاستیهاش نگفت. به خیر گذشت برای من. ولی در کل اگر می تونین اسپانسر جور کنیین به نظر من ارزششو داره که ریسک نشه و نگرانی هم نداشته باشین. هر چیز مالی دارین ترجمه کنین ببرین تا بعداً پشیمون نشین.
3- من یه جایی تو فرمهام رو که اون سری اول فرستاده بودم خالی((N/A گذاشته بودم. شب قبل از مصاحبه به خاطر اون دوستمون که اسم پسرشونو ننوشته بود و منجر به رد شدنشون شد خیلی دلشوره داشتم. نکته مهم اینه که اگه کلاً نسبت به اطلاعاتی که پر کردین شکی دارین و یا اشتباهی انجام دادین وقتی که میگه دستتو ببر بالا و قسم بخور بگین: "قبلش می خوام یه چیزی روتوضیح بدم" و توضیحتونو قبل از قسم خوردن بدین تا یهو باعث نشه که کیستون مردود شه. من که توضیحمو دادم گفت نه مشکلی نیست. حواستون باشه که هول نشین و زود قسم بخورین!
4- وقتی رفتم پشت باجه مصاحبه یهو استرسم حذف شد. نمی دونم چرا. شما هم این حسو داشته باشین حتماً.
5- سوالاتی که کرد ازم: اول) در مورد کارم پرسید. (توی یه شرکت نیمه دولتی کار می کنم.) من هم گفتم مهندس فلان هستم و کارای مهندسی می کنمو و یه شرکت سدسازیه و اینا. پرسید : "شرکته یا سازمان" فکر کنم می خواست ببینه دولتیه یا نه. من هم درستشو گفتم که شرکت مهندسی مشاوره. برای اطمینان هم جاهایی که احتمال می دادم ندونه اصطلاح انگلیسیشو هم می گفتم. گفت باشه و یه چیزایی تایپ کرد. در کل هم فارسیش خوب بود.
6- سوال دوم) گفت چرا تولدت ایران نیست؟ من هم گفتم پدرم برای دکترا رفته بود. بعدش هم گفتم پدر و مادرم ایرانی هستند و ایران زندگی می کنیم. بعدش ازم مدرک تولد فرانسه رو خواست که من هم بهش دادم و گفت باشه.
7- سوال سوم) گفت سربازی رفتی. گفتم آره. گفت باشه. گفتم: دم در کارت خدمتمو نگرفتن ازم .می خواین نشونتون بدم؟ گفت : نه نیازی نیست (با مهربونی و ادب)
8- بعدش برگه آبی رو برداشت و گفت : پرونده شما مشکلی نداره.فقط یه پروسه اداری داره. دو ماه دیگه سایتو چک کنین. اسمتون که اومد بیایین برای ویزا.
9- توضیح اضافه هم ندین. روده درازی نکین. یه جورایی جواب خلاصه می خواد. البته بستگی به موضوعتون هم داره. خودتون بسنجین جو رو.
10- خوش برخورد و خندان باشین. تشکر آخر هم یادتون نره ! اولش هم صبح به خیر. کلاً نشون بدین که مودب هستین.
11- موفق باشین و ممنون از کمک های هم دوستان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-29 ساعت 03:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-29 ساعت 03:53 توسط AMI4SAL.)
خوب بالاخره منم اومدم واسه سفرنامه نوشتن, اول از همه باید بگم که کیسه من یه خورده استثنایی فقط قبل از اون خواستم به همه دوستان بگم که بدونید که هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست و از اول و تا آخر به او توکل کنید که خودش همه چی رو با حکمت درست میکنه
من چند روز پیش مصاحبه داشتم در آنکارا و بله هوووراااا یک ضرب گرفتم
البته من مشکلی واسه یک ضرب گرفتن نداشتم, نه سربازی رفته بودم, مجرد هم بودم و کار دولتی هم نداشتم اسپانسر و حساب بانکی 50 تایی هم داشتم
ولی من چندین ماه پیش پذیرش داشتم از دانشگاه در آمریکا که متاسفانه در مصاحبه رد شدم و بعدها فهمیدم که ثبت نام در لاتاری باعث رد شدن کیس من شد چون آفیسر هیچ مدرکی از من نخواست و فقط گفت ببخشید
من اون موقع خیلی داغون بودم تا اینکه روز 15 جولی دیدم قبول شدم اون موقع بود که حکمت خدا رو دریافتم
بالاخره واسه مصاحبه رفتم و یک ضرب هم گرفتم فقط توجه داشته باشید که توکل کنید به خود خدا
در باره هتل هم من هتل ددمان بودم که اصلا در حد یک هتل 5 ستاره نیست و یک هتل 4 ستاره معمولی یا 3 ستاره خوبه ایرانه
برای منی که خیلی هتل های دیگه رو دیدم صبحانش افتضاح بود ولی کارمنداش خیلی خوب و فهمییده و انگلیسی هم عالی صحبت میکردند و جاش خوب بود و سیستم گرمایشش عالی بود
در آخر هم ممنونم از همه کمک های شما دوستان در مهاجرسرا ,
محتاج دعای خیرتونم
موفق باشید
ببخشید اگر افتضاح نوشتم چون از فارسی نویس استفاده کردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
مصاحبه ما 12 ژانويه بود كه منجر به دريافت برگه آبي شد. خيلي دوست داشتم كه از هتل اين پست رو ارسال كنم كه نشد. وقتي رسيدم ايران همه به قدري سرم شلوغ بود كه امروز فرصت كردم مهاجر سرا رو باز كنم.
كل مراحل خيلي خيلي راحت تر از اوني بود كه فكر مي كردم. مصاحبه ما به زبان انگليسي بود و خيلي راحت.
دوستان قبلي خيلي كامل اطلاعات رو دادن و لذا نيازي به توضيح بيشتر من احساس نميشه.
فقط مي خواستم به چند تا نكته اشاره كنم كه شايد به درد دوستان بخوره:
1. تو خيابان كيزلاي وقتي به سمت جنوب حركت مي كنيد، به سمت بالا مي ريد نه پايين (بر عكس تهران). اين موضوع باعث شد اولين روز من يه كم گيج بشم. يعني از ميدان كيزلاي به سمت مطب دكتر بايد خيابان سر بالايي بريد و نه سر پاييني.
2. مصاحبه سرپايي انجام ميشه و مصاحبه كننده پشت شيشه هست و صدا از ميكروفون به شما مي رسه (مثل ملاقات زنداني ها). من فكر مي كردم كه ميشينيم پشت ميز و مستقيم صحبت مي كنيم.
3. از فرودگاه تا ميدان كيزلاي با اتوبوس بياييد خيلي به صرفه هست. نفري 75/5 لير. با تاكسي حدود 60 لير.
4. تو فرودگاه مي شه ماشين اجاره كرد روزي 70 الي 100 لير ولي بايد گواهينامه همراهتون باشه. البته بنزين گرونه حدود ليتري 3 دلار.
5. هر خريدي كه كرديد فاكتوري بگيريد كه توش به تكس فري اشاره شده باشه. ما فاكتورهاي معمولي گرفتيم به خيال اينكه مالياتش رو تو فرودگاه پس مي گيريم. ولي آفيسر فرودگاه گفت كه اين فاكتورهاي شما مورد قبول نيست و لذا حدود 200 دلاري پريد از دستمون . شما حواستون باشه.
اگه سوالي بود در خدمتم
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجرسرا
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
امروز 18 jan مصاحبه من بود ،، ویزای یک ضربووو زدم تو گوشش
با تشکر از همه دوستان
فعلا خلاصه شرایتمو میگم برگشتم ایران سفرنامومو مینویسم
آقا
مجرد
تحصیلات لیسانس گرافیک
کار خصوصی
خدمت معاف
با آرزوی موفقیت برای همه دوستانم
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی دوستان من هم بالاخره به مصاحبه رفتم البته روز مصاحبه من به طور غیرمنتظره چند روز به جلو افتاد و این خودش باعث شد هزینه هام افزایشّ یابد و مقداری استرس از بابت تغییر زمان برواز و غیره .من ایمیل از طرف سفارت از بابت تغییر زمان مصاحبه رو درست روز بعدازظهر دوشنبه ای که جمعه اش برای مصاحبه تعیین شده بود دریافت کردم که حالا خودتون قضاوت کنید به هر صورت من برگه آبی بدون نقص مدارک گرفتم و باید منتظر کلیرنس باشم کار خانم من که برنده اصلی بود دولتی بود و من هم در س ب ا ه خدمت کرده بودم انتظار برگه آبی رو داشتم ولی از دکتر اونگان بگم که ایشان برای دو نفر ما با تزریق واکسن کلا 3 تابه دو نفر ما 530 دلار از ما گرفت البته ما همه واکسن ها را به خیال خودمون زده بودیم من بزودی سفرنامه ام را خواهم نشود تازه از سفر برگشتم
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-27 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-27 ساعت 19:11 توسط cmbt.)
با سلام به همه دوستان از انکارا برفی و سرد!این سفرنامه نیست،فقط سریع چند نکته را بگم میترسم بدن یادم بره:
۱-مدیکال بسیار راحت است،اصلا نگران نباشید.واکسن مننژیت همانطور که بعضی از دوستان هم اشاره کرده بودن لازم نیست.دکتر انگان بسیار مؤدب،خوش برخورد و جدی است.من و همسرم واکسن آبله مرغان نزده بودیم چون قبلان گرفته بودیم.ما هیچ واکسن اضافه نخوردیم ولی پسرم سه تا واکسن خورد:آبله مرغان که خودم به دکتر گفتم که پسرم نه واکسن زده و نه گرفته،pneumococکه ندیده بودم دوستان در این سایت به آن اشاره کنند وH influ type B (این با آنفلونزا فرق دارد،پسرم آنفولانزا را زده بود و قبول کرد)،من که اصلا از تزریق این واکسنها به پسرم ناراحت نیستم چون همگی به نفع پسرم است.در ضمن این واکسنها برای ورود به مدرسه در آمریکا لازم است.
۲-آنکارا این روزها بسیار سرد و برفی است لطفا مجهز وارد شوید!جای خاصی برای رفتن ندارد.فقط همون دور و بر تونلی هیلی ،و مال شاپ karum بد نیست.در ضمن اگر میخواهید یک اسکندر کباب خوب بخورید بروید خیابان تهران،روبروی سفارت ایران یک کوچه سرازیری است ،یک رستوران به اسم حاجی عارف بیگ که غذاش و پذیرایی خوب است.درست بغل دست آن همwhite house است که غذا دریایی و پستا دارد.
آها تا یادم نرفته!ددمن بد نیست ولی باید یک ستاره از آن کم کرد.سالن ورزش خیلی کوچک،استخر در حد یک حوض اونم با آب سرد که اصلا نمیشه بری توش.لابی کوچک است ولی اطاقش خوب.سیستم گرمایی عالی .جنس شامپو وconditioner آن هم خوب نیست(با خودتون بیاورید).صبحانه بد نیست.در کمال ناباوری بر خلاف هتلهای پنج ستاره همهجای دنیا هیچ خبری از کتری برقی و وسایل چایی و قهوه در اتاق نیست.اگر مثل ما اهل چایی هستید کتری برقی مسافرتی خود را فراموش نکنید وگرنه مثل ما مجبور میشوید بیرون چایی بخورید که اصلا مثل چایی در اتاق نمیشه.کاشکی یکی اینو با من گفته بود
فعلا تا بعد،التماس دعا از همهٔ دوستان.لطفا انرژی مثبتهایتان را بفرستید!
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3