2013-10-21 ساعت 19:17
(2013-10-20 ساعت 21:50)mechanicalengineer نوشته:(2013-06-04 ساعت 11:49)ashakibafar نوشته: با سلام
تجربه خودم رو میخواستم براتون بنویسم شاید بهتون کمک کنه.
برنده اصلی خانمم بود و من با معافی و کار خصوصی فکر میکردم 90% یکضرب بگیرم ولی آفیسر ما که همون جوون مودب و ریشو(باجه6) بود فقط یک سوال از خانمم پرسید!!!
و گفت آقا بیاد جلو! اول با توجه به کارم که بازرگانی هست پرسید انگلیسی میتونی صحبت کنی و منم تائید کردم و ادامه صحبتها به زبان انگلیسی بود.
ازم پرسید دقیقا چیکار میکنی ؟ کالاهایی که وارد میکنی آیا تغییر میدی و بعد میفروشی؟!
وحتی همونجا رفت توی سایت شرکت آلمانی که نمایندش هستیم رو چک کرد و بازم سوال....
آخر سرم فکر کنم نفهمید کارم چیه!!
به همین دلیل خودش گفت فرم 9 سوالی رو برات امروز یا فردا میفرستم و انصافا سر قولش بود.
بعد از 4 روز و با کمک سعید جان عزیز جوابشو به همراه رزومه خودم و خانمم با دو فرمت word ,pdfفرستادم و ازش تاییدیه خواستم.
فرداش CEAC فقط برای خانمم آپدیت شده و نه برای من و پسرم!
از تاییدیه هم خبری نیست.راستی همون موقع بعد از مصاحبه گفت نگران Dead lineسپتامبر نباشید و توی آگوست ویزاتون میاد.
دوستان من دارم این فرممو کامل میکنم یه سوال دارم :
- List of references in your country of birth or residence
آیا باید واقعا استادمون باشه مثلا نمیتونیم مدیرمون رو بنویسیم یا همکارمون که در حال حاضر هم به اروپا رفت و امود دارن
دوستان کسی پاسخی نداره ؟ من فرممو پر کردم و منتظر این سوالم چون واقعا به استادم و اردسو .. دسترسی ندارم !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..