کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-26 ساعت 08:20)roozbeh33 نوشته:  ...داره خوش میگذره. جای همتون خالیه...اینجا کار و خونت ردیف باشه خیلی خوبه. دل آدم برا ایران تنگ نمیشه. ...خیلی مردم خوبین آمریکایی ها...مثه ایرانی ها نیستن که خیلی هاشون انگار از دماغ فیل افتادن...
خوشحالم که بهت خوش میگذره و حسابی حال میکنی.
درسته اینجا تنها مشکل شغله که اگه ردیف شه بعید میدونم مشکلی داشته باشه آدم.
بیشترم بمونی دلت تنگ نخواهد شد، من به پسرم میگم تابستون اگه شد بریم ایران، میگه: شما برید من هستم، واسه زندگیم برنامه چیدم نمیتونم بیام!
واقعا محاله چش تو چش بشی لبخند نزنن و با یه های از کنارت رد میشن و اگه مثلا واستاده باشی و مسیر رو واسشون باز کنی که نیششون تا بناگوش وا میشه و تشکر میکنن (تو ایران عین این اتفاق میفتاد، مثلا مسیر تنگ بود و از مقابلت یه خانوم و آقا میومدن با هم با اینکه زودتر رسیده بودی اگه صبر میکردی تا اونا بیان و رد شن، آقاهه عین بززز رد میشد یه کلم تکون نمیداد! منظورم این نیس که واسه تشکر اینکارو کردی، منظورم درک طرفه)
با قسمت آخر علیرغم اینکه دوس ندارم ولی ظاهرا این نتیجه مشابهه ظاهرا، حالا کی ماها از دماغ فیل بیفتیم دیگه نمیدونم! امیدوارم بچه‌های اینجا و کسایی که جدید میرن دیگه از دماغ فیل بالا نرن که بعدش بیفتن پایین!

(2013-02-25 ساعت 11:16)sh_aytak نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 09:25)j1970 نوشته:  
(2013-02-23 ساعت 11:42)sh_aytak نوشته:  دوستان سلام
سوالی راجع به مدرسه بچه ها دارم از دوستانی که اونجا بچه هاشون رو در دبیرستان ثبت نام کردن کسی با مشکل خاصی مواجه نشده و چه شرایطی میخواد و یه شمای کلی از مدرسه بچه ها میخوام بدونم ممنونم
ثبت‌نام در مدارس بسیار سادس. من بعد از گذشت بیش از یکماه از شروع مدارس برای ثبت نام رفتم و بعد از یک ساعت ثبت نام تموم شد. که یه مدرک هم کم داشتم که گفتن بعد از گرفتن واسشون بفرستم.
فقط مدارک رو همراه داشته باش، بقیش مشکلی نیست و هزینه‌‎ای هم نداره.
اگه درست یادم مونده باشه مدارک لازم اینا بودن:
1. مدارک ترجمه شده مدرسه ایران
2. کارت واکسیناسیون بین‌المللی که من کارت واکسیناسیون ترکیه رو بردم
3. اجاره نامه
4. نامه از ادیسون یا شرکت گاز (که من بعدا واسشون فرستادم)

نه قرطی بازی ایران رو داره، نه میگه ثبت‌نام نمیکنیم، نه میگه عکس بیار، نه کمک‌های مردمی میخواد.

به لحاظ اندازه‌ای بخوام بگم این دبیرستان 107 معلم و 2 هزارو 201 دانش‌آموز داره!
پ.ن.: 107 معلم، تعداد معلم تمام وقته (ساب‌تیچر حساب نشده)

با سلام
ممنونم دوست عزیز اون ایتم 4 رو من متوجه نشدم نامه از شرکت گاز میشه توضیح بدین و یه سوال دیگه به معدل کاری ندارن منظورم اینه که با معدل بالا مدرسه بهتری ثبت نام میکنن؟
مورد چهار رو چون توضیح دادن دوستان نمیگم، اما در مورد معدل باید خدمتتون عارض شم که این سوسول‌بازیا مال ایرانه (اینجا یه مکانیزم کردیتی و این چیزا دارن که فعلا سر در نیاوردم) خیلی نمره ایران رو تحویل نمیگیرن و چند تا امتحان از دانش‌آموز میگیرن و مشخص میشه چیا رو باید بگذرونه (کلاس رو بالا پایین نمیکنن) خلاصه یه جوریه اما مطمئن باش بد نیست و خیلی عالیه. اینجایی که ما هستیم خیلی از مدرسش تعریف میکنن ولی من فک میکنم در کل مدارس خوبه (بشرطی که آدم خیلی جای پرت نره) مثل مثلا تهران نیس که میگن مثلا مدرسه سلام خیلی عالیه یا انرژی اتمی و اینا.
هر کی تو محله خودش ثبت‌نام میشه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: sima s ، roozbeh33 ، usa lover ، ali234 ، pr.kia ، Tomas ، sh_aytak ، roeentan ، payan ، sir vahid ، Saeedv13 ، shkhmo
(2013-02-22 ساعت 22:02)سورنا کیانی نوشته:  ...فردا صبح یعنی دوشنبه به لطف علی آقا SSN را گرفته...
تجربه خوبی داشتین.
فقط واسه من یه سوال پیش اومد، میخواستم تاثیر لطف علی‌آقا رو تو گرفتن ssn بدونم! آخه وقتی واسه ssn میری حتی واسه پسرتم نمیتونی کاری کنی، میگه بگو بیادش و بعد از اون مراحل قانونی خودش رو میگذرونه.
منکه عجله‌ای نداشتم اما چون دیدم خیلیا چون میخواستن برگردن ایران عجله داشتن واسه گرفتن ssn، آیا علی‌آقا تونسته مسیر قانونی رو تسریع کنه؟ (این جواب و چگونگی اون میتونه به خیلیا کمک کنه)
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: pr.kia ، Tomas ، behzadb57 ، payan ، shkhmo ، Rhino
(2013-02-25 ساعت 12:09)usa lover نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته:  با سلام
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
شاید اگه لیمو عمانی رو به شکلی ببرین که نه پوست داشته باشه نه هسته
بتونین ببرین البته مطمئن نیستم گویا در هر فرودگاهی سلیقه ای عمل میشه یکی از دوستان اینجا گفته بود برای فرودگاه lax پسته و گردو رو در بسته بندی باید ببرین
ولی یکی از دوستان ما که حدود 1 ماه پیش داشت می رفت و زیاذ هم در رفت وآمد هستن در همین فرودگاه گردو می خواست ببره که توی کیسه فریزر بدون بسته بندی برد و من که سئوال کردم گفت اگر با بسته بندی ببرم و نتونن باز کنن و ببینن ایراد می گیرن بدون بسته بندی مشکلی ندارن
ديروز رفتم كشك پودر شده خريدم . ليمو عماني هم يه بسته پاك شده در حد 100 گرم 9000 تومان بود نمي دونم مي ارزه يا نه.!!!!! يكي از دوستام ميگفت اونجا كتري هم پيدا نميشه. راستي كارد و چنگال ميوه خوري هم بسيار نايابه ..هر چند اينا دغدغه هيچ كدوم از ما نيست فقط شايد مثه خونه تكوني دم عيد باشه كه حس عيد رو برا آدم زنده كنه..باورتون نميشه تو اين روزاي پر استرس فكر كردن به اين چيزاي خيلي خيلي كوچيك ، بهم يه حس خوبي ميده ..يه چيز شبيه اينكه دختر قوي باش ! تو اينقدر خوشي كه تنها معضل زندگيت تهيه مواد لازم جهت پخت آش رشته و قورمه سبزي است.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: usa lover ، ali234 ، Tomas ، roeentan ، shkhmo
فقط در مورد نبات حواستون باشه که بسته بندی شده در بسته های شفاف باشه.من باخودم سوغاتی میبردم دبی که با یه حالت پلیسی مامور گمرک چمدون من رو کشید بیرون و با رئیس گمرک اومدن و گفتن درش رو باز کن و خودت بخور ببینیم این چیه که شبیه شیشه است و جالب اینه که من حول شده بودم و یادم رفته بود اسمش به انگلیسی چیه؟ و همینطور آب زرشک رو هم گفت بخور.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: usa lover ، ali234 ، pr.kia ، sima s ، Tomas ، sh_aytak ، roeentan ، payan ، Saeedv13 ، shkhmo ، enchantress_boy ، mhz_ir
(2013-02-26 ساعت 10:42)sima s نوشته:  
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
بتونین ببرین البته مطمئن نیستم گویا در هر فرودگاهی سلیقه ای عمل میشه یکی از دوستان اینجا گفته بود برای فرودگاه lax پسته و گردو رو در بسته بندی باید ببرین
ولی یکی از دوستان ما که حدود 1 ماه پیش داشت می رفت و زیاذ هم در رفت وآمد هستن در همین فرودگاه گردو می خواست ببره که توی کیسه فریزر بدون بسته بندی برد و من که سئوال کردم گفت اگر با بسته بندی ببرم و نتونن باز کنن و ببینن ایراد می گیرن بدون بسته بندی مشکلی ندارن
ديروز رفتم كشك پودر شده خريدم . ليمو عماني هم يه بسته پاك شده در حد 100 گرم 9000 تومان بود نمي دونم مي ارزه يا نه.!!!!!
وقتی اونجا 5 تا دونه رو 3$ می خوای بخری دیگه 9000تومن می ارزه!!!
آب کش هم گویا سخت پیدا میشه مثل مدلهایی که در ایران استفاده می کنیم
کیسه فریز و کیسه زباله هم گویا گرونه و با توجه به وزنش منطقی اگر 1-2 بسته ببرید
فقط لطفا بعد از اینکه رسیدید به سلامتی اینجا سر بزنید و تجربیاتتون رو با ما شر کنید .

(2013-02-26 ساعت 11:08)bayat_r نوشته:  فقط در مورد نبات حواستون باشه که بسته بندی شده در بسته های شفاف باشه.من باخودم سوغاتی میبردم دبی که با یه حالت پلیسی مامور گمرک چمدون من رو کشید بیرون و با رئیس گمرک اومدن و گفتن درش رو باز کن و خودت بخور ببینیم این چیه که شبیه شیشه است و جالب اینه که من حول شده بودم و یادم رفته بود اسمش به انگلیسی چیه؟ و همینطور آب زرشک رو هم گفت بخور.....
حالا نبات چی میشه ؟والا ما هول نشده فقط candyبه ذهنمون میرسه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bayat_r ، ali234 ، Tomas ، pr.kia ، roeentan ، payan ، Saeedv13 ، shkhmo
سلام دوستان عزیز
ما هفته دیگه بعد 11.5 ماه که بدون پاس سفید خارج از آمریکا بودیم داریم برمیگردیم چند بار تلفنی از سفارت آمریکا پرسیدیم بهمون گفتن بار اول تا یکسال مشکلی نیست ولی نباید تکرار بشه ولی خوب دوستان میگن همه چی بستگی به نظر آفیسر مرزی داره فکر میکنید ما بیاییم با دوتا بچه کوچیک بهمون گیر بدن و گرین کارتمون رو باطل کنند ؟ خیلییییی استرس دارم اصلا شبها نمیتونم از ترس اینکه گرین کارتمون رو باطل کنند بخوابم به نظرتون چیکار کنیم ؟ بعدش این آفیسر از کجا میفهمه ما چقدر بیرون بودیم مهر خروج که نزدن تو پاسمون اگه از خودمون پرسید چی بگیم ؟ ممنون میشم اگه از دوستان کسی تجربه یا اطلاعاتی داره مارو راهنمایی کنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: ali234 ، Tomas ، roeentan ، payan ، SH1A2R3 ، shkhmo ، nahid.t ، mori
(2013-02-26 ساعت 12:13)golesang نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما هفته دیگه بعد 11.5 ماه که بدون پاس سفید خارج از آمریکا بودیم داریم برمیگردیم چند بار تلفنی از سفارت آمریکا پرسیدیم بهمون گفتن بار اول تا یکسال مشکلی نیست ولی نباید تکرار بشه ولی خوب دوستان میگن همه چی بستگی به نظر آفیسر مرزی داره فکر میکنید ما بیاییم با دوتا بچه کوچیک بهمون گیر بدن و گرین کارتمون رو باطل کنند ؟ خیلییییی استرس دارم اصلا شبها نمیتونم از ترس اینکه گرین کارتمون رو باطل کنند بخوابم به نظرتون چیکار کنیم ؟ بعدش این آفیسر از کجا میفهمه ما چقدر بیرون بودیم مهر خروج که نزدن تو پاسمون اگه از خودمون پرسید چی بگیم ؟ ممنون میشم اگه از دوستان کسی تجربه یا اطلاعاتی داره مارو راهنمایی کنه
انشا... هيچ مشكلي نيست
كاملا دقيق مي دونند كه كي خارج شديد. بانك اطلاعاتي ايرلاينها را دارند و اگه بريد تو فاز خالي بندي شايد بدتر بشه. شما كه بچه داريد مي تونيد اگرگير دادند روي مريضي و گرفتاريهاي ديگه مرتبط با بچه مانور بدهيد.
حله!!!!!Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: ali234 ، usa lover ، Tomas ، roeentan ، golesang ، payan ، ronmony ، shkhmo ، mori ، mhb161
با سلام
اصلأ نگران نباشید بار اول در بدترین حالت (که احتمالش خیلی کمه)بهتون تذکر میدن و اون بدین معناست که اسمتون توی سیستم مارک میشه وبعدش دیگه باید مراقب باشید ولی برای بار اول نگرانی نداره و همونطوریکه دوستان گفتن حتمأ راستشو بگید (اگه سوال کردن) ما خودمون بیشتر از 10 ماه بیرون بودیم ولی حتی سوال هم نکردن

تشکر کنندگان: pr.kia ، usa lover ، Tomas ، golesang ، ronmony ، shkhmo ، mhb161
ممنون از راهنمایی و دلداری دوستان گرامی من اصلاااااا نمیتونم دروغ بگم یعنی اگه دروغ بگم همونجا میزنم زیر گریه فقط برام سوال بود که اینها از کجا میفهمند ما فقط همین یکبار رو به مشکل برنخوریم دیگه چنین کاری نمیکنیم البته یه مقدار مدارک در مورد روند کار اداری که داشتیم و اینهمه طول کشید و مدارک پزشکی عمل جراحی شوهرم که تابستون انجام داد رو ترجمه کردیم و همراه داریم اما بیشترین ترس من از اینه که کل این مدت رو من و بچه هام در ایران بودیم و شوهرم در کشور رومانی بود میترسم این موضوع باعث بشه که حتی با مدارک ما قانع نشن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، pr.kia ، roeentan ، behzadb57 ، shkhmo ، nahid.t ، mhb161
فکر کنم این شخص محترم رفته بهشت ما الان چند ماه لوس آنجلس هستیم بیشتر ین تعداد سیگار کره زمین را توی کف پیاده رو ها می بینی ساحل هم راست میگن پر از صحنه های اینجوری است ولی وقتی کرایه خونه شما ماهی حداقل 1200 دلاره وخرج خرد وخوراک حداقل 500 دلار می شه ودرآمدی نداری وذخیره باید بخری این صحنه ها ... لذتی ندارد تورو خدا سنجیده عمل کنیذ اگر پول دارید ومی دونید صددر صد کار پیدا می کنید بیاید سرابی بیش نیست این مهاجرت
تشکر کنندگان: abbas41 ، mercedeh2011 ، bayat_r ، ali234 ، shkhmo ، sima s ، a.r.a.s.h1
(2013-02-25 ساعت 10:34)M.Haghighi نوشته:  
با سلام باید خدمتتان عرض کنم که اینجا کشک به سختی پیدا میشه و قیمت بالایی داره اگه میتونید بیارید مشکلی نباید داشته باشه......ولی لیمو عمانی اینجا به راحتی پیدا میشه و احتمالا در فروگاه مشکل داشته باشه و توصیه نمیشه....موفق باشید
اینجا یه ارسال درباره کشک از مدیر سابق آقای omidooo هست که ممکنه بدرد بخوره.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: bayat_r ، usa lover ، ali234 ، shkhmo
(2013-02-26 ساعت 21:11)lgsony نوشته:  فکر کنم این شخص محترم رفته بهشت ما الان چند ماه لوس آنجلس هستیم بیشتر ین تعداد سیگار کره زمین را توی کف پیاده رو ها می بینی ساحل هم راست میگن پر از صحنه های اینجوری است ولی وقتی کرایه خونه شما ماهی حداقل 1200 دلاره وخرج خرد وخوراک حداقل 500 دلار می شه ودرآمدی نداری وذخیره باید بخری این صحنه ها وآبجو مشروب لذتی ندارد تورو خدا سنجیده عمل کنیذ اگر پول دارید ومی دونید صددر صد کار پیدا می کنید بیاید سرابی بیش نیست این مهاجرت

سلام . روی صحبت من باتمام سروران ودوستان مهاجرسرای. اصولا برای مهاجرت که امر مهمی است باید برنامه ریزی خوبی داشت صرف اینکه فقط برای زندگی به خارج از کشور بریم وانتظار داشته باشیم که اونجا بهشته وزندگی خوبی درانتظار ما هست اشتباه . یکی از اقوام من افردی ثروتمند بود بعد گذشت دو سال نیم گرفتن وکیل کلی خرج وارد کانادا شد بعد گذشت حدود یکسال دست از پا درازتر برگشت نه مشگل مالی داشت نه کاری. برای کاری که کرد برنامه ریزی نداشت ببینید دوستان شاید شما از شهری خوش تون بیاد شاید کاری مرتبط با مدرکی که داری پیدا نکنید .ازکارهای کوچکتر شروع کنید تا بعد از مدتی اشنایی بامحیط و پیرامون اطراف. کار دل بخواه خودتون رو پیدا کنید... میدونم مشکل سختی داره.. یا درشهرهای که میتونید موفقتر باشید ابتدا زندگی کنید بعد اشنایی باقوانین کلی و شهرها ونحوه کار و اداب مردم میتونید تصمیم بهتری بگیرد . شهرهای نیویورک.لس انجلس.شیکاگو شهرهای با هزینهای بالای هستن. خوب برای یک مهاجر تازه واردی مثل ما مشگل است .ازتجربه افرادی که درامریکا زندگی کردن میشه تاحدودی شهرهای خوب و بد رو شناخت با نحوی کارو زندگی اونها اطلاعاتی کسب کرد میتونید از دوستان مهاجر سرا که تجارب باارزشی رو برای ما به ارمغان گذشتن استفاده کرد . با اغاز مهاجرت زندگی تازه ای شروع میکنید وبرای موفقیت باید تلاش کنید باید ... پس خوب فکر کنید.. خوب تصمیم بگیرید .. خوب زندگی کنید ...وبه دیگران بیاموزید ... اراتمند سروران خودم abbas41
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
(2013-02-26 ساعت 13:06)golesang نوشته:  ممنون از راهنمایی و دلداری دوستان گرامی من اصلاااااا نمیتونم دروغ بگم یعنی اگه دروغ بگم همونجا میزنم زیر گریه فقط برام سوال بود که اینها از کجا میفهمند ما فقط همین یکبار رو به مشکل برنخوریم دیگه چنین کاری نمیکنیم البته یه مقدار مدارک در مورد روند کار اداری که داشتیم و اینهمه طول کشید و مدارک پزشکی عمل جراحی شوهرم که تابستون انجام داد رو ترجمه کردیم و همراه داریم اما بیشترین ترس من از اینه که کل این مدت رو من و بچه هام در ایران بودیم و شوهرم در کشور رومانی بود میترسم این موضوع باعث بشه که حتی با مدارک ما قانع نشن

بزرگترین مرگ ناامیدی است... محکم وایستین بامشگلات بجنگید پیروزی تورویاها نیست شما بخشی از پیروزی هستید...
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: golesang ، ali234 ، shkhmo ، achi686

دوست عزیز توی پیام خصوصی هم گفتم اصلا نگرام نباشین. بعدا حسرت می خورین که چرا اینقدر حرص خوردین. من بعد 9 ماه برگشتم و فرقی بین 9 و 11 نیست حتی ازمون نپرسید که کی رفتی و برگشتی فقط سلام و بای
حتی یه افسر یک عده رو که بچه کوچیک داشتن از صف خارج می کرد و می برد توی یه باجه خلوت و ما هم رفتیم و . . . و به راحتی بعد 16 روز دوباره خارج شدیم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: golesang ، payan ، bayat_r ، ali234 ، ronmony ، shkhmo ، mehdi47
(2013-02-26 ساعت 10:42)sima s نوشته:  
ديروز رفتم كشك پودر شده خريدم . ليمو عماني هم يه بسته پاك شده در حد 100 گرم 9000 تومان بود نمي دونم مي ارزه يا نه.!!!!! يكي از دوستام ميگفت اونجا كتري هم پيدا نميشه. راستي كارد و چنگال ميوه خوري هم بسيار نايابه ..هر چند اينا دغدغه هيچ كدوم از ما نيست فقط شايد مثه خونه تكوني دم عيد باشه كه حس عيد رو برا آدم زنده كنه..باورتون نميشه تو اين روزاي پر استرس فكر كردن به اين چيزاي خيلي خيلي كوچيك ، بهم يه حس خوبي ميده ..يه چيز شبيه اينكه دختر قوي باش ! تو اينقدر خوشي كه تنها معضل زندگيت تهيه مواد لازم جهت پخت آش رشته و قورمه سبزي است.

لیمو عمانی با خودتون نیارید توی فرودگاه به مشکل میخورید. به دردسرش نمی ارزه. کارد و چنگال و آبکش و .... هم که دوستمون نوی یک پست دیگه گفته بودند توی فروشگاه dollar tree هست. دونه ای یک دلار. اصلا این خرت و پرت ها را با خودتون نیارید. مگر اینکه از روز اول برای خودتون و تنها قرار هست زندگی کنید و منزل اقوام و آشنایان نمیرید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: pr.kia ، payan ، bayat_r ، usa lover ، ستاره سلمانزاده ، ali234 ، roeentan ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان