موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-25 ساعت 12:09)usa lover نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته: با سلام
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
شاید اگه لیمو عمانی رو به شکلی ببرین که نه پوست داشته باشه نه هسته
بتونین ببرین البته مطمئن نیستم گویا در هر فرودگاهی سلیقه ای عمل میشه یکی از دوستان اینجا گفته بود برای فرودگاه lax پسته و گردو رو در بسته بندی باید ببرین
ولی یکی از دوستان ما که حدود 1 ماه پیش داشت می رفت و زیاذ هم در رفت وآمد هستن در همین فرودگاه گردو می خواست ببره که توی کیسه فریزر بدون بسته بندی برد و من که سئوال کردم گفت اگر با بسته بندی ببرم و نتونن باز کنن و ببینن ایراد می گیرن بدون بسته بندی مشکلی ندارن
ديروز رفتم كشك پودر شده خريدم . ليمو عماني هم يه بسته پاك شده در حد 100 گرم 9000 تومان بود نمي دونم مي ارزه يا نه.!!!!! يكي از دوستام ميگفت اونجا كتري هم پيدا نميشه. راستي كارد و چنگال ميوه خوري هم بسيار نايابه ..هر چند اينا دغدغه هيچ كدوم از ما نيست فقط شايد مثه خونه تكوني دم عيد باشه كه حس عيد رو برا آدم زنده كنه..باورتون نميشه تو اين روزاي پر استرس فكر كردن به اين چيزاي خيلي خيلي كوچيك ، بهم يه حس خوبي ميده ..يه چيز شبيه اينكه دختر قوي باش ! تو اينقدر خوشي كه تنها معضل زندگيت تهيه مواد لازم جهت پخت آش رشته و قورمه سبزي است.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
فقط در مورد نبات حواستون باشه که بسته بندی شده در بسته های شفاف باشه.من باخودم سوغاتی میبردم دبی که با یه حالت پلیسی مامور گمرک چمدون من رو کشید بیرون و با رئیس گمرک اومدن و گفتن درش رو باز کن و خودت بخور ببینیم این چیه که شبیه شیشه است و جالب اینه که من حول شده بودم و یادم رفته بود اسمش به انگلیسی چیه؟ و همینطور آب زرشک رو هم گفت بخور.....
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-26 ساعت 11:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-26 ساعت 11:31 توسط usa lover.)
(2013-02-26 ساعت 10:42)sima s نوشته: (2013-02-25 ساعت 12:09)usa lover نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته: با سلام
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
بتونین ببرین البته مطمئن نیستم گویا در هر فرودگاهی سلیقه ای عمل میشه یکی از دوستان اینجا گفته بود برای فرودگاه lax پسته و گردو رو در بسته بندی باید ببرین
ولی یکی از دوستان ما که حدود 1 ماه پیش داشت می رفت و زیاذ هم در رفت وآمد هستن در همین فرودگاه گردو می خواست ببره که توی کیسه فریزر بدون بسته بندی برد و من که سئوال کردم گفت اگر با بسته بندی ببرم و نتونن باز کنن و ببینن ایراد می گیرن بدون بسته بندی مشکلی ندارن
ديروز رفتم كشك پودر شده خريدم . ليمو عماني هم يه بسته پاك شده در حد 100 گرم 9000 تومان بود نمي دونم مي ارزه يا نه.!!!!!
وقتی اونجا 5 تا دونه رو 3$ می خوای بخری دیگه 9000تومن می ارزه!!!
آب کش هم گویا سخت پیدا میشه مثل مدلهایی که در ایران استفاده می کنیم
کیسه فریز و کیسه زباله هم گویا گرونه و با توجه به وزنش منطقی اگر 1-2 بسته ببرید
فقط لطفا بعد از اینکه رسیدید به سلامتی اینجا سر بزنید و تجربیاتتون رو با ما شر کنید .
(2013-02-26 ساعت 11:08)bayat_r نوشته: فقط در مورد نبات حواستون باشه که بسته بندی شده در بسته های شفاف باشه.من باخودم سوغاتی میبردم دبی که با یه حالت پلیسی مامور گمرک چمدون من رو کشید بیرون و با رئیس گمرک اومدن و گفتن درش رو باز کن و خودت بخور ببینیم این چیه که شبیه شیشه است و جالب اینه که من حول شده بودم و یادم رفته بود اسمش به انگلیسی چیه؟ و همینطور آب زرشک رو هم گفت بخور.....
حالا نبات چی میشه ؟والا ما هول نشده فقط candyبه ذهنمون میرسه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما هفته دیگه بعد 11.5 ماه که بدون پاس سفید خارج از آمریکا بودیم داریم برمیگردیم چند بار تلفنی از سفارت آمریکا پرسیدیم بهمون گفتن بار اول تا یکسال مشکلی نیست ولی نباید تکرار بشه ولی خوب دوستان میگن همه چی بستگی به نظر آفیسر مرزی داره فکر میکنید ما بیاییم با دوتا بچه کوچیک بهمون گیر بدن و گرین کارتمون رو باطل کنند ؟ خیلییییی استرس دارم اصلا شبها نمیتونم از ترس اینکه گرین کارتمون رو باطل کنند بخوابم به نظرتون چیکار کنیم ؟ بعدش این آفیسر از کجا میفهمه ما چقدر بیرون بودیم مهر خروج که نزدن تو پاسمون اگه از خودمون پرسید چی بگیم ؟ ممنون میشم اگه از دوستان کسی تجربه یا اطلاعاتی داره مارو راهنمایی کنه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی و دلداری دوستان گرامی من اصلاااااا نمیتونم دروغ بگم یعنی اگه دروغ بگم همونجا میزنم زیر گریه فقط برام سوال بود که اینها از کجا میفهمند ما فقط همین یکبار رو به مشکل برنخوریم دیگه چنین کاری نمیکنیم البته یه مقدار مدارک در مورد روند کار اداری که داشتیم و اینهمه طول کشید و مدارک پزشکی عمل جراحی شوهرم که تابستون انجام داد رو ترجمه کردیم و همراه داریم اما بیشترین ترس من از اینه که کل این مدت رو من و بچه هام در ایران بودیم و شوهرم در کشور رومانی بود میترسم این موضوع باعث بشه که حتی با مدارک ما قانع نشن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-26 ساعت 21:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-27 ساعت 11:33 توسط Saeedv13.)
فکر کنم این شخص محترم رفته بهشت ما الان چند ماه لوس آنجلس هستیم بیشتر ین تعداد سیگار کره زمین را توی کف پیاده رو ها می بینی ساحل هم راست میگن پر از صحنه های اینجوری است ولی وقتی کرایه خونه شما ماهی حداقل 1200 دلاره وخرج خرد وخوراک حداقل 500 دلار می شه ودرآمدی نداری وذخیره باید بخری این صحنه ها ... لذتی ندارد تورو خدا سنجیده عمل کنیذ اگر پول دارید ومی دونید صددر صد کار پیدا می کنید بیاید سرابی بیش نیست این مهاجرت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-25 ساعت 10:34)M.Haghighi نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته: با سلام
با سلام باید خدمتتان عرض کنم که اینجا کشک به سختی پیدا میشه و قیمت بالایی داره اگه میتونید بیارید مشکلی نباید داشته باشه......ولی لیمو عمانی اینجا به راحتی پیدا میشه و احتمالا در فروگاه مشکل داشته باشه و توصیه نمیشه....موفق باشید
اینجا یه ارسال درباره کشک از مدیر سابق آقای omidooo هست که ممکنه بدرد بخوره.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-26 ساعت 10:42)sima s نوشته: (2013-02-25 ساعت 12:09)usa lover نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته: با سلام
ديروز رفتم كشك پودر شده خريدم . ليمو عماني هم يه بسته پاك شده در حد 100 گرم 9000 تومان بود نمي دونم مي ارزه يا نه.!!!!! يكي از دوستام ميگفت اونجا كتري هم پيدا نميشه. راستي كارد و چنگال ميوه خوري هم بسيار نايابه ..هر چند اينا دغدغه هيچ كدوم از ما نيست فقط شايد مثه خونه تكوني دم عيد باشه كه حس عيد رو برا آدم زنده كنه..باورتون نميشه تو اين روزاي پر استرس فكر كردن به اين چيزاي خيلي خيلي كوچيك ، بهم يه حس خوبي ميده ..يه چيز شبيه اينكه دختر قوي باش ! تو اينقدر خوشي كه تنها معضل زندگيت تهيه مواد لازم جهت پخت آش رشته و قورمه سبزي است.
لیمو عمانی با خودتون نیارید توی فرودگاه به مشکل میخورید. به دردسرش نمی ارزه. کارد و چنگال و آبکش و .... هم که دوستمون نوی یک پست دیگه گفته بودند توی فروشگاه dollar tree هست. دونه ای یک دلار. اصلا این خرت و پرت ها را با خودتون نیارید. مگر اینکه از روز اول برای خودتون و تنها قرار هست زندگی کنید و منزل اقوام و آشنایان نمیرید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !