کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-02-26 ساعت 21:11)lgsony نوشته:  فکر کنم این شخص محترم رفته بهشت ما الان چند ماه لوس آنجلس هستیم بیشتر ین تعداد سیگار کره زمین را توی کف پیاده رو ها می بینی ساحل هم راست میگن پر از صحنه های اینجوری است ولی وقتی کرایه خونه شما ماهی حداقل 1200 دلاره وخرج خرد وخوراک حداقل 500 دلار می شه ودرآمدی نداری وذخیره باید بخری این صحنه ها وآبجو مشروب لذتی ندارد تورو خدا سنجیده عمل کنیذ اگر پول دارید ومی دونید صددر صد کار پیدا می کنید بیاید سرابی بیش نیست این مهاجرت
این دوستمون بهشت نرفته بوده، واسه حداکثر 10 روز اینجا میمونه و برمیگرده، پس خیلی نکات توش مهم نیستن.
ولی اون سرابی هم که شما میگین نیست!

در مورد سنجیده عمل کردم موافقم اما در مورد سراب خیر.
شما ازین سراب برگشتین بهشتی که هممون تشریف داشتیم؟
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
(2013-02-26 ساعت 21:11)lgsony نوشته:  فکر کنم این شخص محترم رفته بهشت ما الان چند ماه لوس آنجلس هستیم بیشتر ین تعداد سیگار کره زمین را توی کف پیاده رو ها می بینی ساحل هم راست میگن پر از صحنه های اینجوری است ولی وقتی کرایه خونه شما ماهی حداقل 1200 دلاره وخرج خرد وخوراک حداقل 500 دلار می شه ودرآمدی نداری وذخیره باید بخری این صحنه ها وآبجو مشروب لذتی ندارد تورو خدا سنجیده عمل کنیذ اگر پول دارید ومی دونید صددر صد کار پیدا می کنید بیاید سرابی بیش نیست این مهاجرت

اوهوم
بهشته به نظر من. میشن ویاهو اگه بیاید یه جا مثه کلاردشته همه خونه ها ویلایی هستند و از مغازه ها دور هستن و تو پیاده رو ها تردد زیاد نمیشه حتما واسه همینه ته سیگار پیدا نمیشه رو زمین. ولی تو این هفت هشت روزه من که سیگاری ندیدم طرفای فروشگاه ها بیشتر چرخیدم.
دلم می خواست لس آنجلس رو هم ببینم ولی حسش نیست. خبری نیست دیگه. لپتاپم رو که از آمازون خریدم نوشته فرستادن فردا میرسه. همه جا امن و امانه. یه کار تو والمارتی جایی پیدا کنید اموراتتون میگذره نگران نباشید. رفتیم با پسرخاله کی اف سی یه 14 تیکه با مخلفاتش شد 30 دلار حدودا.
شب میریم سینما فردا هم میریم راس لباس بخرم پس فردا هالیوود پسوم فردا راه میفتم میام ایران. ذت زیاد
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
دوستان سلام

13 روزه رسیدم هنوز گرین کارت و ولکام لتر نیامده.

چطور میشه کارتو پیگیری کرد؟
تشکر کنندگان: ali234 ، shkhmo
(2013-02-27 ساعت 05:12)gbtm نوشته:  دوستان سلام

اگه قرار نیس برگردی، یه پیگیری کن ssn و آی‌دی‌کارتت رو بگیر. اونام میرسن. چیزی که زیاد بدردت میخوره آی‌دی یا گواهینامس.

راستی، این ولکام لتر چیه همه پیگیرشن؟
پ.ن.: ازون سوالای پرت بودا
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: bayat_r ، gbtm ، ali234 ، Saeedv13 ، payan ، shkhmo
(2013-02-27 ساعت 05:03)roozbeh33 نوشته:  ...شب میریم سینما فردا هم میریم راس لباس بخرم پس فردا هالیوود پسوم فردا راه میفتم میام ایران. ذت زیاد
همینجوری اومدی و دید زدی و فرتی برمیگردی هیچ.
یه چیز دیگه ذهنمو مشغول کرد!
همش فک میکردم تا 20 سپتامبر کلا میشد رفت و ویزا رو گرفت. داستان این 27 سپتامبر چیه که تازه کلیر شدی؟
اگه من ماه رو اشتباه نمیکنم، یه توضیح بده ببینیم داستان چی بوده.

تشکر کنندگان: bayat_r ، loveusa ، shkhmo
(2013-02-27 ساعت 06:45)j1970 نوشته:  

اگه قرار نیس برگردی، یه پیگیری کن ssn و آی‌دی‌کارتت رو بگیر. اونام میرسن. چیزی که زیاد بدردت میخوره آی‌دی یا گواهینامس.

منم نمیدونم ولکام لتر چیه؟تو همین فروم خوندم که مهاجرین دریافت میکنند
تشکر کنندگان: shkhmo
(2013-02-27 ساعت 07:15)j1970 نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 05:03)roozbeh33 نوشته:  ...شب میریم سینما فردا هم میریم راس لباس بخرم پس فردا هالیوود پسوم فردا راه میفتم میام ایران. ذت زیاد
همینجوری اومدی و دید زدی و فرتی برمیگردی هیچ.
یه چیز دیگه ذهنمو مشغول کرد!
همش فک میکردم تا 20 سپتامبر کلا میشد رفت و ویزا رو گرفت. داستان این 27 سپتامبر چیه که تازه کلیر شدی؟
اگه من ماه رو اشتباه نمیکنم، یه توضیح بده ببینیم داستان چی بوده.

نه تا 30 سپتامبر میشه نه 20 سپتامبر
تشکر کنندگان: ali234 ، sir vahid ، j1970 ، shkhmo ، mhz_ir
(2013-02-26 ساعت 08:20)roozbeh33 نوشته:  سفرنامه روزبه
26 فوریه به بعد
روز 1 الی 5
گشت و گذار در آمریکا

روزها به سرعت داره میگذره
برای خرید رفتیم والمارت و تارگت . کلی آت و آشغال خریدم که نصفش رو پس دادم. از لباس گرفته تا دارو و اسباب بازی
روهم 400 دلار شد. 200 تاش رو پس دادم. یه لپتاپ با کارت شوهر خالم امروز از امازون سفارش دادم قراره دو روزه برسه امیدوارم تا قبل از جمعه که برگشتمه بیاد. امروز 2 شنبه است. اینجا هرچیزی رو بخوای تا 2 هفته میتونی پس بدی. خیلی ها لباس می خرن میرن مهمونی میپوشن بعد چند روز میان پس میدن!
جالبه.
فکر کنم یه 5 6 کیلویی چاق شدم تو همین 4 روزه. همه غذاها خوشمزه و چربه. رفتیم یه فروشگاه مواد غذایی ایرانی. ... یه بسته حاجی بادومی که 300 گرمم نمیشه هم 7 دلاره! نقل پاکتی 6 دلار. یه بسته نبات زعفرونی کوچیک 5 دلار. نبات بیارید. خلاصه همه سوغاتی های ایرانی گرونه. ...تاکو بل یه غذای فست فود مکزیکیه بد نیست . دو تا همبرگر این & آوت میشه 16 دلار. نوشابه مجانیه میتونی خودتو با نوشابه خفه کنی. گوشت ارزونه .
رفتیم لب بیچ، جاتون خالی دختر و پسر مشغول والیبالن.... خلاصه باحاله. هیشکی سیگار نمیکشه سیگاری تو خیابونا نمی بینی. خیلی ها مشغول دویدن هستند با یه هدفون تو گوششون. رفتیم فروشگاه اپل یه آیپد مینی گرفتم. خیلی شلوغ بود. ملت مثه بنز اپل می خرن. داره خوش میگذره. جای همتون خالیه.

اینجا کار و خونت ردیف باشه خیلی خوبه. دل آدم برا ایران تنگ نمیشه. البته من که جمعه بر میگردم شاید یکی دو ماه بمونم تنگ شه. فعلا که نشده. هروخ شد خبر میدم. با اسکایپ با خونه در تماسم. تو خیابون به کسی نگاه کنی بهت سلام می کنه نگاه نکنی کاریت ندارن. خیلی مردم خوبین آمریکایی ها خیلی هم حرف میزنن. راحت میشه باهاشون گرم گرفت مثه ایرانی ها نیستن که خیلی هاشون انگار از دماغ فیل افتادن. دوست دارم اینجارو. دمش گرم کریستف کلمب. حالی داده به جامعه بشری

آقا بنویس، همیشه بنویس.یا جزئیات. من همش هی میام چک کنم ببینم چیز جدیدی نوشتی یا نه؟ Smile
فقط یه چیزی، شما برای 10 روز بلیط گرفته بودی اگه اشتباه نکنم، درسته؟ خب بعد میرسی توی این 10 روز گرین کارتت رو بگیری؟

بچه ها میخواستم ببینم بعد از اولین پرواز و ورود به امریکا، آیا ممکنه روند رو طوری پیش برد که گرین کارت رو حتماً توی کمتر از یک ماه گرفت؟ یعنی میخوام ببینم به خودمون هم بستگی داره و اقدامی برای تسریع بخشیدن به این قضیه هست یا کاملا شانسیه و باید بشینی ببینی کی گرین کارتت میرسه؟
آخه من امضای پروفایلهای بچه ها رو که نگاه میکردم خیلیا تا یک ماه بعد از ورودشون گرین کارت گرفته بودن حتی، و من چون اگه بیام با مجوز علمی خروج از کشور (همون مساله نظام وظیفه) مگه بتونم یک ماه بمونم، دیگه اگه یک ماهم بشه 31 روز باید کلا بیخیال برگشت به ایران بشم، چون بعدش اضافه خدمت و یک سال ممنوع الخروجی و دردسرای خودش رو داره که اگه بعد از 31 روز اومدم ایران دیگه برگشتی توش نخواهد بود احتمالا، میگیرنم میگن فعلا بیا دو سال برو سربازی اول.
کسی میدونه که میشه این فرایند گرفتن گرین کارت بعد از ورود به خاک امریکا رو سریعتر کرد یا نه؟
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: masih sh ، ali234 ، roeentan ، shkhmo
(2013-02-27 ساعت 20:43)miladtorfi نوشته:  آقا بنویس، همیشه بنویس.یا جزئیات. من همش هی میام چک کنم ببینم چیز جدیدی نوشتی یا نه؟ Smile
فقط یه چیزی، شما برای 10 روز بلیط گرفته بودی اگه اشتباه نکنم، درسته؟ خب بعد میرسی توی این 10 روز گرین کارتت رو بگیری؟

بچه ها میخواستم ببینم بعد از اولین پرواز و ورود به آمریکا، آیا ممکنه روند رو طوری پیش برد که گرین کارت رو حتماً توی کمتر از یک ماه گرفت؟ یعنی میخوام ببینم به خودمون هم بستگی داره و اقدامی برای تسریع بخشیدن به این قضیه هست یا کاملا شانسیه و باید بشینی ببینی کی گرین کارتت میرسه؟
آخه من امضای پروفایلهای بچه ها رو که نگاه میکردم خیلیا تا یک ماه بعد از ورودشون گرین کارت گرفته بودن حتی، و من چون اگه بیام با مجوز علمی خروج از کشور (همون مساله نظام وظیفه) مگه بتونم یک ماه بمونم، دیگه اگه یک ماهم بشه 31 روز باید کلا بیخیال برگشت به ایران بشم، چون بعدش اضافه خدمت و یک سال ممنوع الخروجی و دردسرای خودش رو داره که اگه بعد از 31 روز اومدم ایران دیگه برگشتی توش نخواهد بود احتمالا، میگیرنم میگن فعلا بیا دو سال برو سربازی اول.
کسی میدونه که میشه این فرایند گرفتن گرین کارت بعد از ورود به خاک آمریکا رو سریعتر کرد یا نه؟

مخلصیم. نه نمیرسم گلم. لازم نیست بگیرمش تو این ده روز مهری که تو پاس می خوره به مدت یک سال حکم گرینکارت رو داره
سوشیال سکیوریتی رو هم همینطور . میاد دم خونه سری بعد که اومدم میام تحویل میگیرم از خالم.

سوال آخر رو متوجه نشدم چه لزومی داره بگیری گرین کارتت رو ظرف یک ماه؟
تشکر کنندگان: masih sh ، ali234 ، miladtorfi ، shkhmo ، Tomas
سلام به همه ي دوستان مهاجرسرا
لطفا" منو راهنمایی كنيد
1-من توی سفارت آدرس یکی از دوستانم رو در مریلند دادم برای ارسال گرین کارت به اونجا.
حالا میخواستم ببینم اگه من از یک ایالت دیگه وارد آمریکا بشم امکان داره دریافت گرین کارتم به تأخیر بیفته؟
آخه من توی همین سایت مهاجرسرا خوندم که اگه از همون ایالتی که آدرس دادم وارد نشم ممکنه گرین کارتم دیرتر به دستم برسه.
2-آیا این درسته که کسانی که از ایالتهای شرق آمریکا مثل واشینگتن و نیویورک و... وارد این کشور میشن بدلیل تراکم کمتر واردشوندگان ٬ از کسانی که از ایالتهای غرب آمریکا مثل کالیفرنیا و...وارد میشن زودتر گرین کارتشون به دستشون میرسه؟
با توجه به اینکه من آدرسی در مریلند دادم شما چه توصیه ای برای من دارید؟
متشکرم
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas
(2013-02-27 ساعت 20:43)miladtorfi نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 08:20)roozbeh33 نوشته:  
کسی میدونه که میشه این فرایند گرفتن گرین کارت بعد از ورود به خاک آمریکا رو سریعتر کرد یا نه؟
شما نیاز نیست بمونید تا گرین کارت بیاد کافیه وارد آمریکا بشید و فرداش برگردید گرین کارت به آدرسی که دادید می ره و اونا می تونن بهتون برسونن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ali234 ، payan ، j1970 ، miladtorfi ، sasbk ، shkhmo ، Tomas ، mhz_ir
(2013-02-27 ساعت 06:45)j1970 نوشته:  

ولکام لتر همان نامه ی خوشامد گویی به خاک امریکا هست که برای تمام مهاجرین گرین کارتی می یاد و چیز خیلی خاصی نیست.اما در مورد اینکه چی کار میشه کرد که گرین کارتتون زود تر برسه باید بگم همین که شما ادرستون رو دقیق و درست بدید کافیه ونیاز به هیچ کار دیگه ای نیست ضمنا اگه تصمیم دارید برگردید نیازی نیست که صبر کنید تا گرین کارتتون به دستتون برسه چون اقوام ویا دوستانتون که شما ادرسشون رو برای دریافت گرین کارت دادید می تونند وقتی گرین کارتتون رو دریافت کردن از یه طریق مطمئن به دستتون برسوننSmile
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: gbtm ، kasrafo ، j1970 ، Saeedv13 ، ali234 ، AsemanAbee ، mrhj50 ، shkhmo ، Tomas ، mhz_ir
(2013-02-27 ساعت 20:43)miladtorfi نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 08:20)roozbeh33 نوشته:  سفرنامه روزبه
...رفتیم لب بیچ، جاتون خالی دختر و پسر مشغول والیبالن....
آقا بنویس، همیشه بنویس.یا جزئیات....
مخصوصاً این قسمت والیبال ساحلیشو اگه میشه بیشترش کنین (البته با همون توصیه دوستمون راجع به جزئیات بیشتر Big Grin)

تشکر کنندگان: kasrafo ، roozbeh33 ، shkhmo ، Tomas
(2013-02-28 ساعت 04:46)payan نوشته:  ولکام لتر همان نامه ی خوشامد گویی به خاک آمریکا هست که برای تمام مهاجرین گرین کارتی می یاد و چیز خیلی خاصی نیست...
حالا متوجه شدم، اینو که تو فرودگام میدن یه دونشو! چند تام بعدا پست میکنن به آدرس!!
اینقد صحبت ولکام‌لتر بود که کم کم داشتم شک میکردم نکنه یه چیز مهم رو از دست دادم.

تشکر کنندگان: kasrafo ، ali234 ، shkhmo ، Tomas ، payan
سلام به همه دوستان گلم
من با دوستانی که میگن اینجا مدینه فاضله نیست موافقم.سر فرصت براتون مفصلا عرض میکنم چرا...
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali234 ، payan ، loveusa ، 2013selectee ، mrhj50 ، bayat_r ، montazer59 ، shkhmo ، ronmony ، Tomas ، sima s ، parsush ، 3rip ، a.r.a.s.h1 ، کیانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان