کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
من فکر می کنم همش به کار بستگی داره. اگه کار خوب داشته باشی اونجا همون مدینه فاضله ای هست که همه دنبالش هستیم. نکته مهمتر اینکه ممکنه برای خودمون( حتی با داشتن کار و درامد خوب ) مدینه فاضله نباشه چون حداقل هرکدوم 30-40 سال از عمرمون رو توی وطن خودمون گذروندیم ولی حتمابرای بچه هامون مدینه فاضله هست. البته می گم اگه خدا کمکمون کنه و زودتر کار پیدا کنیم. این خیلی مهمه. وقتی درامد نداشته باشی هرجایی میتونه سراب باشه. روزبه جان هم توی سفرنامه اش خیلی خوب اشاره کرد که اگه کار داشته باشی اینجا خوبه. به هر حال امیدوارم همه زودتر توی رشته تخصصی خودشون بتونن یک جایی کار مناسب خودشون رو بیابند.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: usa lover ، mehdiii ، j1970 ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، masih sh ، pr.kia ، cmbt ، bayat_r ، el333 ، shkhmo ، Tomas ، sima s ، roeentan ، 3rip ، ensan ، enchantress_boy ، mhz_ir ، M.Haghighi
(2013-02-28 ساعت 10:09)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
من با دوستانی که میگن اینجا مدینه فاضله نیست موافقم.سر فرصت براتون مفصلا عرض میکنم چرا...
کاش کوتاه همینجا میفرمودین خب، چایم داغش خوردن داره، سرد که بشه از مزه میفته.
واقعیت اینه که قرار نیس هیچ جایی ازین دنیا بهشت باشه، چون اسمش دنیاس! مثل زندگی.
همونطور که اگه یه مجرد فکر کنه با یافتن شریک زندگیش اونم بصورت عاشقانه دیگه همیشه حس یه عاشق رو خواهد داشت و هیچ مشکلی جلوی پاش سبز نخواهد شد، کاملا اشتباه فکر میکنه و با رفتن زیر یه سقف میفهمه که به خیلی از مسائل زندگی مشترک فکر نکرده و احتمالا با مسائل و مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده و اگه از رو نره، نسبت به اون زندگی دلسرد میشه. مهاجرت هم همینه، مخصوصا از جایی مثل ایران که الحق بخوایم نگاه کنیم به لحاظ کاری که مردم میکنن درآمد خوبی دارن با تمام فرارهای مالیاتی .... و دودره بازی درآوردن و بی‌قانونی کردن، بخواد بیاد یه جایی مثل آمریکا و ازونورم خب چشش به زندگی هالیوودی و آدمای خیلی موفق اینجا باشه قطعا به مذاقش خوش نمیاد.

خیلی ساده بخوام بگم، زندگی آمریکایی رو از شلوار جینش بشناس! اونا اونقدر سخت کار میکردن که دنبال شلواری بودن که تو کار زیاد دووم خوبی داشته باشه و پاره نشه.
ازونور یه ایرانی ترجیح میده تمبون پاش کنه که توش راحت باشه و اگه تا سر شونش کشید بازم جا داشته باشه!

امروز یه مصاحبه داشتم، طرف میگفت با اینهمه سال تجربت واست سخت نیس این کار سطح پایین رو انجام بدی؟!
جوابم این بود که لازم دارم با فرهنگ کار کردن اینجا آشنا شم، هر چند تواناییم بیشتره اما باید زبان و ارتباطاتم رو قوی کنم، پس مشکلی واسم نیست و مطمئنم تا سال بعد وضعیتم رو عوض میکنم.

خیلی پرحرفی کردم اما نتیجه اخلاقی داستان رو هم بگم: زندگی و مهاجرت مثل مبارزه با غول قلعه...و یک عمر زندگی خوش و خرم پس از اون نیست.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، shimoda ، usa lover ، payan ، loveusa ، ali234 ، pr.kia ، mrhj50 ، Tomas ، Saiban ، amir82 ، cmbt ، bayat_r ، el333 ، montazer59 ، shkhmo ، sima s ، fire dragon ، parsush ، 3rip ، achi686 ، roeentan ، ensan ، moeen ، enchantress_boy ، mori ، hoj_s000 ، M.Haghighi
(2013-02-28 ساعت 10:52)ali234 نوشته:  من فکر می کنم همش به کار بستگی داره. اگه کار خوب داشته باشی اونجا همون مدینه فاضله ای هست که همه دنبالش هستیم. نکته مهمتر اینکه ممکنه برای خودمون( حتی با داشتن کار و درامد خوب ) مدینه فاضله نباشه چون حداقل هرکدوم 30-40 سال از عمرمون رو توی وطن خودمون گذروندیم ولی حتمابرای بچه هامون مدینه فاضله هست. البته می گم اگه خدا کمکمون کنه و زودتر کار پیدا کنیم. این خیلی مهمه. وقتی درامد نداشته باشی هرجایی میتونه سراب باشه. روزبه جان هم توی سفرنامه اش خیلی خوب اشاره کرد که اگه کار داشته باشی اینجا خوبه. به هر حال امیدوارم همه زودتر توی رشته تخصصی خودشون بتونن یک جایی کار مناسب خودشون رو بیابند.
قطعا بیکاری میتونه خیلی تاثیر بدی داشته باشه روی مهاجرا، اونم تو یه دنیایی که فرهنگ متفاوت و نظم و ترتیب خودش رو داره. جایی که باید همش چیزی یاد بگیری و در این فرایند یادگیری حتی بچه‌هات سریع‌تر از تو میتونن خودشون رو وفق بدن و چیز یاد بگیرن.
تا حالا اگه قویترین و پولدارترین آدم تو دنیا بودی واسه بچت، حالا راحت میتونه ببینه که نه، این حرفا نبوده، میتونه به لهجت بخنده یا ازت ایراد بگیره! تا حالا اگه خدای مطلق خونوادت بودی حالا زن و بچت یه آی‌دنتیتی مستقلن و حتی بچت ممکنه بهت بگه من ایران نمیام تابستون!
تا حالا اگه اجارت 3 ماه عقب میفتاد یه جوری ماسمالیش میکردی، اما اینجا دیگه نمیشه.
اگه ویراژ میدادی و به راننده دیگه یه فحشم میدادی، اینجا دیگه نمیتونی ازینکارا بکنی و کلی ازین نبایدها و نکردن‌ها که ممکنه خیلی از عادتهای ما رو دگرگون کنه و زندگی! رو سخت.

یه ضرب‌المثل خوبی دارن اینا که آخرشم انگلیسیشو یاد نگرفتم ولی به فارسیش میشه: وقتی رفتی رُم مثل یه رمی زندگی کن.
پس زیاد نباید سخت گرفت و سعی در زنده کردن و ثابت کردن اخلاقیات ایران و 2500 سال تمدنش داشت.
خیلی ساده باید راحت وارد جریان زندگی اینجا شد، زندگی کرد و لذت برد.
شما سِرُم رو هم اگه یهو به بدن یه مریض بزنی، فکر میکنم پزشکان میتونن تایید کنن که مریض رو به جای زنده کردن میکشه.
پس آروم آروم و با حوصله تمام ارتباطات و اعتبار رو باید ساخت حتی اگه سنت از 40 هم گذشته باشه.
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

تشکر کنندگان: AsemanAbee ، shimoda ، payan ، usa lover ، loveusa ، mohajer13 ، ali234 ، pr.kia ، Tomas ، Saiban ، amir82 ، bayat_r ، el333 ، montazer59 ، shkhmo ، parsush ، 3rip ، achi686 ، roeentan ، ensan ، mori ، hoj_s000
(2013-02-27 ساعت 22:01)roozbeh33 نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 20:43)miladtorfi نوشته:  آقا بنویس، همیشه بنویس.یا جزئیات. من همش هی میام چک کنم ببینم چیز جدیدی نوشتی یا نه؟ Smile
فقط یه چیزی، شما برای 10 روز بلیط گرفته بودی اگه اشتباه نکنم، درسته؟ خب بعد میرسی توی این 10 روز گرین کارتت رو بگیری؟

بچه ها میخواستم ببینم بعد از اولین پرواز و ورود به آمریکا، آیا ممکنه روند رو طوری پیش برد که گرین کارت رو حتماً توی کمتر از یک ماه گرفت؟ یعنی میخوام ببینم به خودمون هم بستگی داره و اقدامی برای تسریع بخشیدن به این قضیه هست یا کاملا شانسیه و باید بشینی ببینی کی گرین کارتت میرسه؟
آخه من امضای پروفایلهای بچه ها رو که نگاه میکردم خیلیا تا یک ماه بعد از ورودشون گرین کارت گرفته بودن حتی، و من چون اگه بیام با مجوز علمی خروج از کشور (همون مساله نظام وظیفه) مگه بتونم یک ماه بمونم، دیگه اگه یک ماهم بشه 31 روز باید کلا بیخیال برگشت به ایران بشم، چون بعدش اضافه خدمت و یک سال ممنوع الخروجی و دردسرای خودش رو داره که اگه بعد از 31 روز اومدم ایران دیگه برگشتی توش نخواهد بود احتمالا، میگیرنم میگن فعلا بیا دو سال برو سربازی اول.
کسی میدونه که میشه این فرایند گرفتن گرین کارت بعد از ورود به خاک آمریکا رو سریعتر کرد یا نه؟

مخلصیم. نه نمیرسم گلم. لازم نیست بگیرمش تو این ده روز مهری که تو پاس می خوره به مدت یک سال حکم گرینکارت رو داره
سوشیال سکیوریتی رو هم همینطور . میاد دم خونه سری بعد که اومدم میام تحویل میگیرم از خالم.

سوال آخر رو متوجه نشدم چه لزومی داره بگیری گرین کارتت رو ظرف یک ماه؟

من جوابم رو گرفتم، مرسی ، هم شما جوابمو دادی و هم USA Lover عزیز ، منظورم از سوال سوم این بود که چون اگه نخوام که با مشکل سربازی بربخورم باید سر 30 روز که مجوز خروج دارم برگردم و فکر میکردم چون لازمه حتماً خودمم باشم برای تحویل گرفتن گرین کارت، اونوقت اگه بیشتر از 30 روز طول بکشه مشکل پیش میاد واسم توی برگشتن به ایران. که خب جوابم رو گرفتم که گفتین لازم نیست خودم اونجا باشم و میفرستن به آدرسی که میدم.
ممنون یه عالمه
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
تشکر کنندگان: usa lover ، ali234 ، Tomas ، roozbeh33 ، shkhmo ، roeentan ، mhz_ir
من با دوستانی که میگن اینجا مدینه فاضله نیست موافقم.سر فرصت براتون مفصلا عرض میکنم چرا...

سلام شایرا جان
بعد از مدتها پست شما رو اینجا دیدم و ذهنم رفت سمت انتظارمان برای کلیرنس شدن و گپ و گفتگوهای مهاجرسرایی.
یادش بخیر عجب روزایی بود. دلم تنگ شده برای اون روزا. بعضی وقتا شاد بودیم بعضی وقتام پکر بودیم و می زدیم تو سر و کله همدیگه. تمام زندگیمون شده بود استرس. استرس فرستادن مدارک ، قبول شدن ، کلیر شدن ، ترک وطن و ... . بعضی وقتا شبها از استرس تا صبح خوابم نمی برد و همش میومدم تو مهاجرسرا. بد جوری معتاد این سایت شده بودیم.
بالاخره تلاشهامون جواب داد و لطف خدا شامل حالمون شد و اومدیم اینجا. من بسیار راضیم که الان تو خاک آمریکام و یک لحظه هم دلم برای ایران تنگ نمیشه. آخه به چیه این مملکت گل و بلبل دلم رو خوش کنم ؟ به اقتصادش، به گرونیش ، به آزادیش ، به آلودگیش، به دروغهاش
من که روزی هزار بار خدا رو شکر می کنم که از اون منجلاب اومدم بیرون. تازه از این بدتر هم میشه. حالا اولشه
اومدم اینجا که آیندم رو بسازم. تو همین کشور. با دست خالی. سخته ولی شدنیه.
از نوشته هات خدایی نکرده احساس کردم که نا امیدی. چرا؟
اینجا اگه بخواییم دوام بیاریم و موفق بشیم باید اولا تکلیفمان رو با خودمان روشن کنیم که برای موندن اومدیم یا برای رفتن. اگه همش تو فکر ایران باشیم و برگشتن به اونجا ، همیشه معلق می مونیم و دست و دلمان به کار نمیره اما اگه بخواییم اینجا زندگی کنیم با یک جدیت و تلاش بیشتری کار می کنیم و زندگیمون را می سازیم.
از طرف دیگه باید سطح توقعاتمون رو پایین بیاریم و همیشه با حالت طلبکارانه به زندگی نگاه نکنیم. دیدمان را به اطرافمان تغییر بدیم قطعا زیباتر به نظر میرسه. به این فکر کنید که بچه هاتون اینجا درس می خونند و بزرگ میشن. همیشه به قضایا مثبت نگاه کن.
از اینکه بعد از مدتها خبری ازت شنیدم خیلی خوشحالم . امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی دوست خوبم
در پناه حق
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: masih sh ، ali234 ، pr.kia ، 2013selectee ، zohreh36 ، mrhj50 ، Tomas ، Saiban ، cmbt ، usa lover ، el333 ، montazer59 ، j1970 ، AsemanAbee ، shkhmo ، ronmony ، rabbit ، payan ، sima s ، parsush ، 3rip ، achi686 ، roeentan ، ensan ، moeen ، behina ، mhz_ir ، enchantress_boy ، mori ، s.pm ، M.Haghighi
(2013-02-28 ساعت 11:22)j1970 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 10:52)ali234 نوشته:  من فکر می کنم همش به کار بستگی داره. ا....
قطعا بیکاری میتونه خیلی تاثیر بدی داشته باشه روی مهاجرا، اونم تو یه دنیایی که فرهنگ متفاوت و نظم و ترتیب خودش رو داره. جایی که باید همش چیزی یاد بگیری و در این فرایند یادگیری حتی بچه‌هات سریع‌تر از تو میتونن خودشون رو وفق بدن و چیز یاد بگیرن.
تا حالا اگه قویترین و پولدارترین آدم تو دنیا بودی واسه بچت، حالا راحت میتونه ببینه که نه، این حرفا نبوده، .......

دوست عزیزم دکمه تشکر برای این پست شما کم بود. واقعا ممنونم که شماها اینجا هستید و مایه دلگرمی ما. انشالله همتون موفق باشید. انشالله نتیجه اینترویو هم عالی باشه Shy
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: kasrafo ، Tomas ، Saiban ، usa lover ، j1970 ، shkhmo
شاید بعضی از دوستان فکر کنن من یه مدینه فاضله که همه توش راحتن رو دارم میبینم و لذت می برم

ولی درستش اینه که من یه مدینه فاضله که همه مثل سگ (یا بدتر از اون) دارن توش کار می کنن و راحتن رو میبینم

من تو ایران حداکثر روزی 10 ساعت درس میخوندم. الان که بر میگردم تو مدتی که ایران هستم باید روزی 16 ساعت درس بخونم که تازه بشم نرمال مثه خودشون چون اینجا مثه ایران شوخی ندارن.اینجا تو دانشگاهاشون یارو رفته بالانردبون از کتابخونه کتاب برداره همون بالا یه ساعت خونده بعد خوابش برده افتاده پایین.اینجا چینی ها و هندی ها هستن روزی یه کف دست نون می خورن تا شب کار می کنن و درس می خونن با اینا باید رقابت کنید. اینجا تو فروشگاه تمام وقت کار کنی هفت صبح سرپایی تا 6 شب جنازت میرسه خونه.

ولی در کنار همه اینا ، این جمله رو یادتون باشه: اینجا همه مثل سگ کار می کنن.... همزمان مثه خر کیف می کنن!

اینجا 4 سال درس بخونی، درست بخونی و تلاشتو کرده باشی نا امید نمیشی وقتی میری سراغ بازار کار یه زندگی خوب و متوسط به بالا در انتظارته.
اینجا امکانات هست. اینجا بهشت کساییه که می خوان کار بکنن.
اگه تو ایران خوشی و همش استراحت و تفریح و با ماشین دوردور و یکم کارم کنارش می کنی و خلاصه آره، بدون که اومدی اینجا کله ملق میشی الان دارم میبینم چطور کار می کنن مردم میرسن خونه دیگه نا ندارن بعد از عصرونه خیلیا میگیرن می خوابن.

به هر حال بدونید کجا میاید
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان: amir82 ، montazer59 ، SH1A2R3 ، ali234 ، j1970 ، usa lover ، AsemanAbee ، el333 ، zohreh36 ، masih sh ، shkhmo ، Tomas ، bayat_r ، payan ، sima s ، parsush ، sh_aytak ، 3rip ، achi686 ، roeentan ، ensan ، mhz_ir ، apoornaki ، mori ، hoj_s000 ، M.Haghighi
(2013-02-28 ساعت 20:09)roozbeh33 نوشته:  ...اینجا امکانات هست. اینجا بهشت کساییه که می خوان کار بکنن...
ازین تعریف مختصر و کوتاه خیلی خوشم اومد و فکر میکنم کلید خیلی از مسائله.

تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، ali234 ، .wall street ، roozbeh33
(2013-03-01 ساعت 01:19)j1970 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 20:09)roozbeh33 نوشته:  ...اینجا امکانات هست. اینجا بهشت کساییه که می خوان کار بکنن...
دوستان با سلام،
برای دلگرمی‌ بهتون میگم که من به لطف خدا تونستم یه کار فنی‌ گیر بیارم و خیلی‌ زود هم پیدا کردم از تو سایت craiglist
به امید پیروزی همه!!!!
تشکر کنندگان: usa lover ، shkhmo ، j1970 ، Tomas ، montazer59 ، ali234 ، mrhj50 ، .wall street ، Rhino ، houmanes ، mrr777 ، apoornaki ، roeentan ، payan ، 3rip ، achi686 ، odiseh ، ensan ، a.r.a.s.h1 ، Dream Land ، mhz_ir
(2013-02-27 ساعت 22:43)cheer2013 نوشته:  سلام به همه ي دوستان مهاجرسرا
لطفا" منو راهنمایی كنيد
1-من توی سفارت آدرس یکی از دوستانم رو در مریلند دادم برای ارسال گرین کارت به اونجا.
حالا میخواستم ببینم اگه من از یک ایالت دیگه وارد آمریکا بشم امکان داره دریافت گرین کارتم به تأخیر بیفته؟
آخه من توی همین سایت مهاجرسرا خوندم که اگه از همون ایالتی که آدرس دادم وارد نشم ممکنه گرین کارتم دیرتر به دستم برسه.
2-آیا این درسته که کسانی که از ایالتهای شرق آمریکا مثل واشینگتن و نیویورک و... وارد این کشور میشن بدلیل تراکم کمتر واردشوندگان ٬ از کسانی که از ایالتهای غرب آمریکا مثل کالیفرنیا و...وارد میشن زودتر گرین کارتشون به دستشون میرسه؟
با توجه به اینکه من آدرسی در مریلند دادم شما چه توصیه ای برای من دارید؟
متشکرم
سلام دوست عزیز
اصلا نیازی نیست نگران این قضایا باشی این یک پروسه هست که باید طی بشه و شرق و غرب نداره
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Tomas ، Shezem

سلام شایرا عزیز
کجایی؟ مدتی توفکرشما و کامیلا جان هستم
خبری ازتون نداریم خوشحال میشیم از تجربیاتتون استفاده کنیم
تشکر کنندگان: Tomas ، loveusa ، payan ، 3rip
(2013-02-26 ساعت 23:17)roeentan نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 10:34)M.Haghighi نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 10:04)sima s نوشته:  با سلام
من ميخوام همراهه خودم كشك خشك ببرم و همين طور ليمو عماني پاك شده . كسي تا حالا تجربه اين دو تا رو داشته؟ دوستانم ميگن كانادا به لبنيات خيلي گير ميده و جريمه شديد داره.
با سلام باید خدمتتان عرض کنم که اینجا کشک به سختی پیدا میشه و قیمت بالایی داره اگه میتونید بیارید مشکلی نباید داشته باشه......ولی لیمو عمانی اینجا به راحتی پیدا میشه و احتمالا در فروگاه مشکل داشته باشه و توصیه نمیشه....موفق باشید
اینجا یه ارسال درباره کشک از مدیر سابق آقای omidooo هست که ممکنه بدرد بخوره.

سلام به دوستان عزیز
در فروشگاههای ایرانی کشک راحت گیر میاد من 2 هفته پیش خریدم برای آش رشته یک شیشه متوسط اندازه شیشه های سس مایونز خانواده 10 دلار
خیلی گران نیست .اجناس ایرانی در فروشگاههای عربی-افغانی-ایرانی به راحتی میشه پیدا کرد

(2013-02-27 ساعت 05:12)gbtm نوشته:  دوستان سلام

13 روزه رسیدم هنوز گرین کارت و ولکام لتر نیامده.

چطور میشه کارتو پیگیری کرد؟

سلام دوست عزیز
نگران نباش میرسه . گرین کارت خیلی از دوستان تا 30-40 روز طول کشیده تا به دستشون رسیده
تشکر کنندگان: Tomas ، gbtm ، bayat_r ، ali234 ، mohajer13 ، usa lover ، loveusa ، payan ، sima s ، roeentan
(2013-03-01 ساعت 01:58)motor نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 01:19)j1970 نوشته:  
دوستان با سلام،
برای دلگرمی‌ بهتون میگم که من به لطف خدا تونستم یه کار فنی‌ گیر بیارم و خیلی‌ زود هم پیدا کردم از تو سایت craiglist
به امید پیروزی همه!!!!
تبریک میگم.
منکه تقریبا با کل رکروترای لس‌آنجلس رفیق شدم Tongue

تشکر کنندگان: Tomas ، bayat_r ، ali234 ، usa lover ، loveusa ، roeentan ، sh_aytak ، shkhmo
توي فرودكاه لوس انجلس نشستم
كيبورد فارسي نداره جرا اين
عربيه ب ز ك ج نداره!
برواز ايرفلوت لعنتي ٤ ساعت تاخير داره
ممكنه به برواز مسكو تهران نرسم كفتن ميبرنم هتل اكه نرسم بهش
٤٠ دقيقه وخ دارم سوار اون شم وختي برسم مسكو
فعلا كه نشستيم
كشنمه
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان: kasrafo ، masih sh ، Tomas ، bayat_r ، usa lover ، payan ، 2013selectee ، ali234 ، amir82 ، apoornaki ، roeentan ، ensan ، shkhmo
سلام بر همه عزیزان
بالاخره ما هم 27 فوریه وارد امریکا شدیم.ظاهرا ما آخرین برندگان 2012 باشیم که وارد امریکا شدیم.با امارات پرواز داشتیم که 16 ساعت طول کشید و مشگل خاصی نداشتیم.در فرودگاه دالاس پس از انتظار حدودا 1 ساعت طول کشید پاس ها مون و پاکت های زرد رنگ را گرفت و به یک اتاق دیگری برد که اونجا هم 1 ساعتی منتظر موندیم.فرم ها را امضا کردیم و برای تحویل وسایل به طبقه پایین رفتیم.چون اعلام کرده بودیم همراهمون مواد غذایی داریم ساک ها را بازرسی کردند .یکی از دوستان عزیزمون هم زحمت کشیدند و آمدند ما را از فرودگاه بردند.روز بعد به یکی از ادارت سوشیال رفتیم و فرم های مربوط را پر کردیم و تحویل دادیم.همانروز هم مدارک برای پاس سفید را ارسال کردیم.در یک هتل آپارتمان در پلانو یک سوییت اجاره کردیم و خیلی خوبه و تنها مشگل اینجا حمل و نقل این منطفه است .هوا هم یکم سرده.فعلا
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، payan ، مريم361 ، 2013selectee ، ali234 ، amir82 ، mohajer13 ، hoseyn ، Tomas ، apoornaki ، roeentan ، nahid.t ، loveusa ، amiry ، 3rip ، achi686 ، el333 ، hadiseh.t ، ensan ، a.r.a.s.h1 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان