موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر می کنم همش به کار بستگی داره. اگه کار خوب داشته باشی اونجا همون مدینه فاضله ای هست که همه دنبالش هستیم. نکته مهمتر اینکه ممکنه برای خودمون( حتی با داشتن کار و درامد خوب ) مدینه فاضله نباشه چون حداقل هرکدوم 30-40 سال از عمرمون رو توی وطن خودمون گذروندیم ولی حتمابرای بچه هامون مدینه فاضله هست. البته می گم اگه خدا کمکمون کنه و زودتر کار پیدا کنیم. این خیلی مهمه. وقتی درامد نداشته باشی هرجایی میتونه سراب باشه. روزبه جان هم توی سفرنامه اش خیلی خوب اشاره کرد که اگه کار داشته باشی اینجا خوبه. به هر حال امیدوارم همه زودتر توی رشته تخصصی خودشون بتونن یک جایی کار مناسب خودشون رو بیابند.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-28 ساعت 12:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-28 ساعت 12:18 توسط miladtorfi.)
(2013-02-27 ساعت 22:01)roozbeh33 نوشته: (2013-02-27 ساعت 20:43)miladtorfi نوشته: آقا بنویس، همیشه بنویس.یا جزئیات. من همش هی میام چک کنم ببینم چیز جدیدی نوشتی یا نه؟
فقط یه چیزی، شما برای 10 روز بلیط گرفته بودی اگه اشتباه نکنم، درسته؟ خب بعد میرسی توی این 10 روز گرین کارتت رو بگیری؟
بچه ها میخواستم ببینم بعد از اولین پرواز و ورود به آمریکا، آیا ممکنه روند رو طوری پیش برد که گرین کارت رو حتماً توی کمتر از یک ماه گرفت؟ یعنی میخوام ببینم به خودمون هم بستگی داره و اقدامی برای تسریع بخشیدن به این قضیه هست یا کاملا شانسیه و باید بشینی ببینی کی گرین کارتت میرسه؟
آخه من امضای پروفایلهای بچه ها رو که نگاه میکردم خیلیا تا یک ماه بعد از ورودشون گرین کارت گرفته بودن حتی، و من چون اگه بیام با مجوز علمی خروج از کشور (همون مساله نظام وظیفه) مگه بتونم یک ماه بمونم، دیگه اگه یک ماهم بشه 31 روز باید کلا بیخیال برگشت به ایران بشم، چون بعدش اضافه خدمت و یک سال ممنوع الخروجی و دردسرای خودش رو داره که اگه بعد از 31 روز اومدم ایران دیگه برگشتی توش نخواهد بود احتمالا، میگیرنم میگن فعلا بیا دو سال برو سربازی اول.
کسی میدونه که میشه این فرایند گرفتن گرین کارت بعد از ورود به خاک آمریکا رو سریعتر کرد یا نه؟
مخلصیم. نه نمیرسم گلم. لازم نیست بگیرمش تو این ده روز مهری که تو پاس می خوره به مدت یک سال حکم گرینکارت رو داره
سوشیال سکیوریتی رو هم همینطور . میاد دم خونه سری بعد که اومدم میام تحویل میگیرم از خالم.
سوال آخر رو متوجه نشدم چه لزومی داره بگیری گرین کارتت رو ظرف یک ماه؟
من جوابم رو گرفتم، مرسی ، هم شما جوابمو دادی و هم USA Lover عزیز ، منظورم از سوال سوم این بود که چون اگه نخوام که با مشکل سربازی بربخورم باید سر 30 روز که مجوز خروج دارم برگردم و فکر میکردم چون لازمه حتماً خودمم باشم برای تحویل گرفتن گرین کارت، اونوقت اگه بیشتر از 30 روز طول بکشه مشکل پیش میاد واسم توی برگشتن به ایران. که خب جوابم رو گرفتم که گفتین لازم نیست خودم اونجا باشم و میفرستن به آدرسی که میدم.
ممنون یه عالمه
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-28 ساعت 10:09)SH1A2R3 نوشته: سلام به همه دوستان گلم
من با دوستانی که میگن اینجا مدینه فاضله نیست موافقم.سر فرصت براتون مفصلا عرض میکنم چرا...
سلام شایرا جان
بعد از مدتها پست شما رو اینجا دیدم و ذهنم رفت سمت انتظارمان برای کلیرنس شدن و گپ و گفتگوهای مهاجرسرایی.
یادش بخیر عجب روزایی بود. دلم تنگ شده برای اون روزا. بعضی وقتا شاد بودیم بعضی وقتام پکر بودیم و می زدیم تو سر و کله همدیگه. تمام زندگیمون شده بود استرس. استرس فرستادن مدارک ، قبول شدن ، کلیر شدن ، ترک وطن و ... . بعضی وقتا شبها از استرس تا صبح خوابم نمی برد و همش میومدم تو مهاجرسرا. بد جوری معتاد این سایت شده بودیم.
بالاخره تلاشهامون جواب داد و لطف خدا شامل حالمون شد و اومدیم اینجا. من بسیار راضیم که الان تو خاک آمریکام و یک لحظه هم دلم برای ایران تنگ نمیشه. آخه به چیه این مملکت گل و بلبل دلم رو خوش کنم ؟ به اقتصادش، به گرونیش ، به آزادیش ، به آلودگیش، به دروغهاش
من که روزی هزار بار خدا رو شکر می کنم که از اون منجلاب اومدم بیرون. تازه از این بدتر هم میشه. حالا اولشه
اومدم اینجا که آیندم رو بسازم. تو همین کشور. با دست خالی. سخته ولی شدنیه.
از نوشته هات خدایی نکرده احساس کردم که نا امیدی. چرا؟
اینجا اگه بخواییم دوام بیاریم و موفق بشیم باید اولا تکلیفمان رو با خودمان روشن کنیم که برای موندن اومدیم یا برای رفتن. اگه همش تو فکر ایران باشیم و برگشتن به اونجا ، همیشه معلق می مونیم و دست و دلمان به کار نمیره اما اگه بخواییم اینجا زندگی کنیم با یک جدیت و تلاش بیشتری کار می کنیم و زندگیمون را می سازیم.
از طرف دیگه باید سطح توقعاتمون رو پایین بیاریم و همیشه با حالت طلبکارانه به زندگی نگاه نکنیم. دیدمان را به اطرافمان تغییر بدیم قطعا زیباتر به نظر میرسه. به این فکر کنید که بچه هاتون اینجا درس می خونند و بزرگ میشن. همیشه به قضایا مثبت نگاه کن.
از اینکه بعد از مدتها خبری ازت شنیدم خیلی خوشحالم . امیدوارم هر جا که هستی موفق باشی دوست خوبم
در پناه حق
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شاید بعضی از دوستان فکر کنن من یه مدینه فاضله که همه توش راحتن رو دارم میبینم و لذت می برم
ولی درستش اینه که من یه مدینه فاضله که همه مثل سگ (یا بدتر از اون) دارن توش کار می کنن و راحتن رو میبینم
من تو ایران حداکثر روزی 10 ساعت درس میخوندم. الان که بر میگردم تو مدتی که ایران هستم باید روزی 16 ساعت درس بخونم که تازه بشم نرمال مثه خودشون چون اینجا مثه ایران شوخی ندارن.اینجا تو دانشگاهاشون یارو رفته بالانردبون از کتابخونه کتاب برداره همون بالا یه ساعت خونده بعد خوابش برده افتاده پایین.اینجا چینی ها و هندی ها هستن روزی یه کف دست نون می خورن تا شب کار می کنن و درس می خونن با اینا باید رقابت کنید. اینجا تو فروشگاه تمام وقت کار کنی هفت صبح سرپایی تا 6 شب جنازت میرسه خونه.
ولی در کنار همه اینا ، این جمله رو یادتون باشه: اینجا همه مثل سگ کار می کنن.... همزمان مثه خر کیف می کنن!
اینجا 4 سال درس بخونی، درست بخونی و تلاشتو کرده باشی نا امید نمیشی وقتی میری سراغ بازار کار یه زندگی خوب و متوسط به بالا در انتظارته.
اینجا امکانات هست. اینجا بهشت کساییه که می خوان کار بکنن.
اگه تو ایران خوشی و همش استراحت و تفریح و با ماشین دوردور و یکم کارم کنارش می کنی و خلاصه آره، بدون که اومدی اینجا کله ملق میشی الان دارم میبینم چطور کار می کنن مردم میرسن خونه دیگه نا ندارن بعد از عصرونه خیلیا میگیرن می خوابن.
به هر حال بدونید کجا میاید
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
توي فرودكاه لوس انجلس نشستم
كيبورد فارسي نداره جرا اين
عربيه ب ز ك ج نداره!
برواز ايرفلوت لعنتي ٤ ساعت تاخير داره
ممكنه به برواز مسكو تهران نرسم كفتن ميبرنم هتل اكه نرسم بهش
٤٠ دقيقه وخ دارم سوار اون شم وختي برسم مسكو
فعلا كه نشستيم
كشنمه
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه عزیزان
بالاخره ما هم 27 فوریه وارد امریکا شدیم.ظاهرا ما آخرین برندگان 2012 باشیم که وارد امریکا شدیم.با امارات پرواز داشتیم که 16 ساعت طول کشید و مشگل خاصی نداشتیم.در فرودگاه دالاس پس از انتظار حدودا 1 ساعت طول کشید پاس ها مون و پاکت های زرد رنگ را گرفت و به یک اتاق دیگری برد که اونجا هم 1 ساعتی منتظر موندیم.فرم ها را امضا کردیم و برای تحویل وسایل به طبقه پایین رفتیم.چون اعلام کرده بودیم همراهمون مواد غذایی داریم ساک ها را بازرسی کردند .یکی از دوستان عزیزمون هم زحمت کشیدند و آمدند ما را از فرودگاه بردند.روز بعد به یکی از ادارت سوشیال رفتیم و فرم های مربوط را پر کردیم و تحویل دادیم.همانروز هم مدارک برای پاس سفید را ارسال کردیم.در یک هتل آپارتمان در پلانو یک سوییت اجاره کردیم و خیلی خوبه و تنها مشگل اینجا حمل و نقل این منطفه است .هوا هم یکم سرده.فعلا
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March