موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان ما برای شیکاگو بلیت گرفتیم اما به دلایلی مقصدمون عوض شد و میخوایم بریم دالاس. حال سوالی که داشتم کارای فرودگاه حدودا چقد طول میکشه؟ چون که ما ساعت 5:50 عصر میرسیم شیکاگو و فقط یک پرواز 6:50 از شیکاگو به دالاس داره و اکثر پروازا صبج هستن. به نظرتون ما به پرواز 6:50 میرسیم؟
در کل اگر راهنمایی کننین که راه بهینه برامون چی هست ممنون میشم
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-28 ساعت 10:09)SH1A2R3 نوشته: سلام به همه دوستان گلم
من با دوستانی که میگن اینجا مدینه فاضله نیست موافقم.سر فرصت براتون مفصلا عرض میکنم چرا...
شايرا جان منور فرموديد...خيلي خيلي كم پيدايي ، به عبارتي بابا سايتون امريكايي شده خيلي سنگينه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-02 ساعت 12:31)roghiyeh نوشته: (2013-03-02 ساعت 11:52)lotery2013 نوشته: با سلام
دوستان ما برای شیکاگو بلیت گرفتیم اما به دلایلی مقصدمون عوض شد و میخوایم بریم دالاس. حال سوالی که داشتم کارای فرودگاه حدودا چقد طول میکشه؟ چون که ما ساعت 5:50 عصر میرسیم شیکاگو و فقط یک پرواز 6:50 از شیکاگو به دالاس داره و اکثر پروازا صبج هستن. به نظرتون ما به پرواز 6:50 میرسیم؟
در کل اگر راهنمایی کننین که راه بهینه برامون چی هست ممنون میشم
خیلی ریسک داره. من اگه جای شما بودم برای فردا صبحش میگرفتم و شبو تو فرودگاه میموندم.
مرسی، تو فرودگاه جایی هست برای موندن؟ مثلا یه جاهایی شبیه نمازخونه های خودمون؟!!
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم اگه کسی بدونه.
اگه کسی بعد از یکسال وارد امریکا بشه (منظورم از دفعه دوم به بعده) میگن که کارتش ضبط میشه. آیا طرف رو از همون فرودگاه برمیگردونن یا فقط میگن که این دفعه اخری هست که وارد میشی؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-02 ساعت 19:16)moraddad نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم اگه کسی بدونه.
اگه کسی بعد از یکسال وارد آمریکا بشه (منظورم از دفعه دوم به بعده) میگن که کارتش ضبط میشه. آیا طرف رو از همون فرودگاه برمیگردونن یا فقط میگن که این دفعه اخری هست که وارد میشی؟
ممنون
اگه خدای نکرده تصمیم بگیرن که گرین کارتتون رو باطل کنن این کار رو انجام میدن و یه ویزای ویزیتوری 6 ماهه بهتون میدن که تو این 6 ماه باید خاک آمریکا رو ترک کنید. البته با کمک وکیلهای خبره مهاجرتی ممکنه بشه خیلی از اینجور مشکلات رو حل کرد.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
بنده 18 فوریه وارد خاک آمریکا شدم تا امروز که 2 مارچ است هنوز سوشیال سکیوریتی کارت رو دریافت نکردم و شدیدا لنگ این شماره ام, البته سری هم به اداره سوشیال سکیوریتی هم زدم و مسئول اونجا گفت این پروسه حداقل سه هفته زمان می بره و برای چک کردن آن باید با اداره مهاجرت تماس بگیرم. لازم به ذکر که آدرس در فرودگاه عوض کردم. حالا بنا به تجربه شما دوستان این پروسه درسته؟ یا این تاخیر بعلت تغییر آدرسه ؟ اگر پیشنهادی در تسریع روند دریافت سوشیال دارید لطفا راهنمایی کنید؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-03 ساعت 06:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-03 ساعت 06:52 توسط .wall street.)
سلام دوستان . امیدوارم هر جا هستید خوب و خوش باشید.
در خانه جدید میدونم ممکنه مشکلاتی در اول راه داشته باشید. مطلب زیر رو جایی خوندم و براتون میزارم.
روزی شاگرد یه راهب پیر هندو از او خواست که واسش یه درس بیاد موندی بده .
راهب از شاگردش خواست کیسه نمک رو بیاره پیشش ، بعد یه مشت از اون نمک رو داخل لیوان نیمه پری ریخت و از او خواست اون آب رو سر بکشه . شاگرد فقط تونست یه جرعه کوچک از آب داخل لیوان رو بخوره ، اونم بزحمت .
استاد پرسید : " مزه اش چطور بود ؟ "
شاگرد پاسخ داد : " بد جوری شور و تنده ، اصلا نمیشه خوردش "
پیرهندو از شاگردش خواست یه مشت نمک برداره و اونو همراهی کنه . رفتند تا رسیدن کنار دریاچه . استاد از او خواست تا نمکها رو داخل دریاچه بریزه ، بعد یه لیوان آب از دریاچه برداشت و داد دست شاگرد و ازش خواست اونو بنوشه . شاگرد براحتی تمام آب داخل لیوان رو سر کشید .
استاد این بارهم از او مزه آب داخل لیوان رو پرسید. شاگرد پاسخ داد : " کاملا معمولی بود . "
پیرهندو گفت : " رنجها و سختیهائی که انسان در طول زندگی با آنها روبرو میشه همچون یه مشت نمکه و اما این روح و قدرت پذیرش انسانه که هر چه بزرگتر و وسیعتر بشه ، میتونه بار اون همه رنج و اندوه رو براحتی تحمل کنه ، بنابراین سعی کن یه دریا باشی تا یه لیوان آب .
هر جا هستید پاینده باشید و از کشوری که برای اقامت برگزیدید نهایت لذت رو ببرید
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-03 ساعت 04:24)Rhino نوشته: با سلام به همه دوستان
بنده 18 فوریه وارد خاک آمریکا شدم تا امروز که 2 مارچ است هنوز سوشیال سکیوریتی کارت رو دریافت نکردم و شدیدا لنگ این شماره ام, البته سری هم به اداره سوشیال سکیوریتی هم زدم و مسئول اونجا گفت این پروسه حداقل سه هفته زمان می بره و برای چک کردن آن باید با اداره مهاجرت تماس بگیرم. لازم به ذکر که آدرس در فرودگاه عوض کردم. حالا بنا به تجربه شما دوستان این پروسه درسته؟ یا این تاخیر بعلت تغییر آدرسه ؟ اگر پیشنهادی در تسریع روند دریافت سوشیال دارید لطفا راهنمایی کنید؟
برای من 16 روزه آمد نگران نباش
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
خب آقا MAHDI2012 هم که اومد امریکا به سلامتی و فکر کنم بچه های 2012 همه اومدن و دیگه کم کم این تاپیک هم به خاطره ها میپونده.
منم توی این 5 ماه و خورده ای که امریکا هستم به خیلی چیزها رسیدم، که هم خوب بودن و هم بد (نمیشه گفت بد، بهتره بگم چیزایی که سخت هستند)
خیلی از بچه های 2013 در مورد امریکا و زندگی و کار و غیره میان پیام خصوصی میدن، جمله ی شایرا جان که گفت "اینجا هم اون مدینه فاضله نیست که میگن" جرقه ای شد که بیام جواب اون دوستان رو هم اینجام بدم.
تصوری که ما از امریکا داریم با چیزی که واقعا امریکا هست شامل قانون مورفی میشه، اگر شما از امریکا یه مدینه فاضله توی ذهنت ساخته باشی، مسلما توی ذوقت میزنه، اما اگر با یه ذهن خام و بدون هیچ پیش زمینه ای وارد امریکا شی نکته های با ارزش زیادی رو میبینی که باعث میشه تصمیم بگیری برای زندگی در امریکا بجنگی.
بطور کلی بین ماها هیچکس نمیتونه بگه مهاجرت به امریکا خوبه یا بد، چون شرایط همه ی ما با هم فرق داره. یکی مجرده، یکی متاهله، یکی تحصیلاتش بالاست، اون یکی تحصیلات آنچنانی نداره، یکی با پشتوانه مالی خوبی اومده امریکا، یکی پول زیادی نیاورده، یکی اینجا آشنا یا فامیلی داره که ساپورتش کنه، یکی دیگه خودش تک و تنها اومده امریکا و خودشه و خودش، یکی جوونه و ماجراجو و ریسک پذیر، یکی دیگه میان سال و محتاط. هر کدوم از این ویژگی ها باعث میشه که تصور ما از امریکا با نفرات دیگه فرق داشته باشه.
اما بطور کلی توی همه ی این بحث ها همیشه دیده میشه افرادی که در ایران یه زندگی معمولی و روتین داشتن بیشتر از امریکا راضی بودن و بلعکس دوستانی که در ایران شغل خیلی خوب و زندگی مناسبتری داشتن از امریکا ناراضی بودن و بعضا متنفر، دلیلش برای اکثر ماهایی که چند ماهه اینجاییم کاملا روشنه. امریکاییها کاری ندارن که شما در کشور خودت مدرک تحصیلیت رو از کدوم دانشگاه و با چه رتبه ای گرفتی، کاری ندارن که در کشورت شغلت چقدر بالا بوده، درآمدت ماهیانه چند میلیون بوده، اینها میگن اگه میخوای توی کشور ما کار کنی باید بیای از دانشگاه کشور ما مدرک بگیری، متاسفانه در مورد شغل پزشکی خیلی سختگیرتر هستند، و کلا مدرک پزشکی دانشگاههای ایران براشون اونقدر اعتبار نداره که کسی رو استخدام کنن و لازمش اینه که شخص بیاد دوره های خیلی سختی رو دوباره اینجا بگذرونه، مخصوصا دندون پزشکا که کلا فکر کنم براشون بهتره که بیان اینجا از اول دندون پزشکی بخونن، چون مدت دوره دندون پزشکی در امریکا بیشتر از کشورهای دیگست و کلا مدرک دندون پزشکی خیلی از کشورها از جمله ایران رو قبول نداره. در ثانی اگر ما قبول داریم که امریکا معتبرترین دانشگاههای دنیا رو داره پس باید اینم قبول کنیم که خروجی های این دانشگاهها خیلی خیلی از ماها بهتر هستن، و تا وقتی این دانشجوهای فارغ التحصیل دانشگاههای امریکا هستن خیلی باید بلند پرواز باشیم که فکر کنیم میتونیم در بدو ورود فرصت های شغلی این دانشجوها رو بقاپیم.
خود کشور امریکا به تنهایی بهشت رویایی نیست، توی امریکا هم آدمای بدبخت زیادی زندگی میکنن، این تصور اشتباه ما بوده که فکر میکردیم اینجا بهشت رویاییه، امریکا یه پله ی ترقیه که میتونی ازش بالا بری و واسه خودت بهشت بسازی بدون اینکه بترسی کسی جلوتو میگیره یا سنگ جلوی پات میندازه.
تصور غلطه ماست که فکر میکنیم همه ی خارجی ها افرادی کم هوش و ساده لوح هستند و منتظرن یه ایرانیه نابغه مثل سوپرمن وارد کشورشون شه و یکی از پست های کلیدی کمپانی هاشون رو به دست بگیره. اگر این تصورات غلط و حس نژادپرستی آریایی و غرور کاذبمون رو بزاریم کنار و بی طرف به قضیه نگاه کنیم میبینیم که امریکاییها علاوه بر اینکه خیلی باهوشتر از ما هستند خیلی هم سختکوش و تلاشگرتر هستند، پس اگر میخوایم باهاشون رقابت کنیم باید مثل خودشون سخت تلاش کنیم و سختی بکشیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تو يه هتل تو مسكو تو راهرو رو زمين ولو شدم دارم مينويسم
فقط اينجا انتن ميده واي فاي تو اتاقا جواب نميده!
به اون برواز مسكو تهران نرسيديم
منم و يه خانوم ايراني اصفهاني
يه هم اتاقي ايتاليايي داشتم كه صبح رفت من تنها موندم
از اين طبقه هتل بايينتر نميتونيم بريم سكيوريتي نميذاره
مسخرست
٢٤ ساعت معطل شدم
ولي هتله بد نيست حموم و سرويسش كه خوبه
فعلا
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت شما دوست گرامی
من یکی از اعضای انجمن هستم ودر لاتاری برنده شدم منتظر اومدن ویزام هستم
چند سوال داشتم
اول اینکه اولا تا چه مبلغی میتونیم با خودمون ببریم ؟
ثانیاً توی سایت مهاجر سرا خوندم که سی دی و دیوی دی رایتی را گیر میدن
یعنی ما سی دی های شخصی را نیمتونیم با خودمون ببریم من هم یک کیف سی دی دارم چکار بید بکنم؟
سوال آخر : در مورد فرم هایی که توی هواپیما می دن پر کنیم
اگه میشه من فرم را دیدم نمونه راهنمای فارسی پر کردن آنرا بذارید توی سایت ممنون میشم چون میدونم یه سری هم مثل من نیاز دارند من انگلیسیم زیاد قوی نیست مثل راهنمای پر کردن فرم اولیه لاتاری که به فارسی توش توضیح داده شده بود .
مرسی از شما