موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تا یک ماه با خانواده عازم هیوستون هستیم آدرسی که دادیم ایلینویز بود ولی الان توی فرودگاه می خواهیم آدرس رو عوض کنیم آیا آدرس اونجایی که رزرو خواهیم کرد رو قبول میکنن یا ما باید چیکار کنیم
راستی از بچه های هیوستون میشه منو راهنمایی کنن راجع به اینکه کجا ما اویل برا موندن جا میتونیم بگیریم ؟؟؟؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم اگه سوالتونو تو تاپیک هیوستون بپرسین بهتر نتیجه بگیرین.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 01:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 01:20 توسط oe163.)
سلام دوباره به همه دوستان، بد از مدتها یه فرصتی شد که سری به سایت محبوبم بزنم، ما هم ۲۹ نوامبر اومدیم بوستون، یه هفته بعدش رفتیم مریلند، ۱۸ دسامبر گرین کارتمون اومد ولی سوشیالمون اصلا اپلای نشده بود با اینکه تو فرم ویزا درخواست داده بودیم، همینجا تو مریلند ۲۰ دسامبر با گرین کارتمون اپلای کردیم و ۲۸ دسامبر سوشیالمون اومد. دوستانی که ایالتشونو یا آدرسشونو عوض میکنند حتما تو سایت اداره مهاجرت به صورت آنلاین آدرسو تغیییر بدن.
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 01:19)oe163 نوشته: سلام دوباره به همه دوستان، بد از مدتها یه فرصتی شد که سری به سایت محبوبم بزنم، ما هم ۲۹ نوامبر اومدیم بوستون، یه هفته بعدش رفتیم مریلند، ۱۸ دسامبر گرین کارتمون اومد ولی سوشیالمون اصلا اپلای نشده بود با اینکه تو فرم ویزا درخواست داده بودیم، همینجا تو مریلند ۲۰ دسامبر با گرین کارتمون اپلای کردیم و ۲۸ دسامبر سوشیالمون اومد. دوستانی که ایالتشونو یا آدرسشونو عوض میکنند حتما تو سایت اداره مهاجرت به صورت آنلاین آدرسو تغیییر بدن.
تبریک به شما
دوست عزیز لینک سایت را می گذارید .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
برای کار خوب مثل اینکه حتما باید همونجا درس خوند .دوستان عزیز که اونجا هستید ممنون میشم اگه بگید چه رشته هایی اونجا بهتره و بازار کار بهتری داره و چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید .ممنون
FinD DeaR GOD In YouRselF And TheN EverYthinG Happen For YoU ♥
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-03 ساعت 17:09)2013selectee نوشته: (2013-03-03 ساعت 17:00)EDALATTOP نوشته: سلام خدمت شما دوست گرامی
من یکی از اعضای انجمن هستم ودر لاتاری برنده شدم منتظر اومدن ویزام هستم
چند سوال داشتم
اول اینکه اولا تا چه مبلغی میتونیم با خودمون ببریم ؟
ثانیاً توی سایت مهاجر سرا خوندم که سی دی و دیوی دی رایتی را گیر میدن
یعنی ما سی دی های شخصی را نیمتونیم با خودمون ببریم من هم یک کیف سی دی دارم چکار بید بکنم؟
سوال آخر : در مورد فرم هایی که توی هواپیما می دن پر کنیم
اگه میشه من فرم را دیدم نمونه راهنمای فارسی پر کردن آنرا بذارید توی سایت ممنون میشم چون میدونم یه سری هم مثل من نیاز دارند من انگلیسیم زیاد قوی نیست مثل راهنمای پر کردن فرم اولیه لاتاری که به فارسی توش توضیح داده شده بود .
مرسی از شما
1- هرچي خواستي. فقط بايد اعلام کني.
2- ولي ما تو مهاجرسرا همچين چيزي نخونديم! سي دي که سهله. شما يک چمدون هارد اکسترنال ببر.
3- (نظر شخصي) شما که منتظر ويزايي!، کمترين کاري که ميتوني بکني اينه که حداقل يه فرم بتوني پر کني برادر! تازه کلي هم فرصت داري از تو ديکشنري معنيه کلمات رو پيدا کني. اينطوري اونور به مشکل ميخوريا!
4- تاريخ اعلام نتايج لاتاري: 1 مي 2013
دوست گرامی روی سایت USCIS برو قسمت فرم ها ..از انها کپی بگیر و برای تمرین آنها را پرکن .تجربه ای خوبیه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 20:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 20:51 توسط .wall street.)
(2013-03-03 ساعت 23:37)j1970 نوشته: (2013-03-03 ساعت 11:50)3rip نوشته: ...تصور غلطه ماست که فکر میکنیم همه ی خارجی ها افرادی کم هوش و ساده لوح هستند و منتظرن یه ایرانیه نابغه مثل سوپرمن وارد کشورشون شه و یکی از پست های کلیدی کمپانی هاشون رو به دست بگیره. اگر این تصورات غلط و حس نژادپرستی آریایی و غرور کاذبمون رو بزاریم کنار و بی طرف به قضیه نگاه کنیم میبینیم که آمریکاییها علاوه بر اینکه خیلی باهوشتر از ما هستند خیلی هم سختکوش و تلاشگرتر هستند، پس اگر میخوایم باهاشون رقابت کنیم باید مثل خودشون سخت تلاش کنیم و سختی بکشیم.
بسیار حرف بجایی زدی، ما نه باهوشتریم، نه تمیزتر و نه بافرهنگتر (این بدون تعارفشه) اما بافرهنگترین و باهوشترین و تمیزترین و متمدنترین (نمونه با تعارفات ایرانیشه)
و در مورد سختکوشی این مردم باید گفت که اینا از نسل همون آدمایی هستن که روی اسب میخوابیدن و سخت کار میکردن و به سادگی اینجا رو نساختن.
اینا اینجا رو با "مهندس" و "دکتر" بستن به هم نساختن، اینا اینجا رو با همون "جک" و "بیل" گفتنای به هم تو اینور و اونور و بدون تکلف و "مهندس" و "دکتر" بودن با دیسیپلین و سختکوشی شون ساختن.
برای موفق شدن، باید غرور بیخود رو کنار گذاشت و آماده یه رقابت سخت شد و بعد از اونه که میشه منتظر برداشت محصول بود!
سلام. خیلی خوشحالم از اینکه نتایجی رو که در مدت سه ماه گرفتم دوستان هم نتایج مشابه بدست اوردن.منم کاملا موافقم. تا چند وقت پیش با پیشوند مهندس یا جناب مهندس وارد آمریکا شدم. منتظر بودم تا ما ایرانی ها رو کشف کنند و یک پست درست و حسابی گیرم بیاد. اما کم کم متوجه حقایق شدم. دوستان اینها حتما از ماها بهتر بودند و هستند که تونستند ابرقدرت جهان بشند. فقط کسانی که در آمریکا زندگی کردند و با چشم باز اطراف رو نگاه میکنند میتونند تعصبات رو کنار بگذارند و حقایق رو بیان کنند. اینجا باید از صفر شروع کنیم. و اگر فکر میکنیم هوشمون بیشتره، راه برای ترقی هست و اینجا همون جاییست که میتونیم خودمون رو نشون بدیم. میدونم با تلاش زیاد همه ما میتونیم موفق باشیم.
2012AS63xxx
ورود به آمریکا: 22nov 2012 ایالت اورگان شهر پرتلند
پرواز:KLM
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
یه سوال:
اکثر دوستان پیشنهاد میدند در روزهای اول بعد از ورود به اداره ی سوشیال مراجعه کنیم تا پرونده به جریان بیفته یا اگه مشکلی باشه هم اونجا حل بشه تا هرچه سریعتر گرین کارت به دستمون برسه. حالا اگه ایالت ورودی با ایالتی که آدرس دادیم تفاوت کنه و بخوایم مدتی اونجا بمونیم, میتونیم به اداره ی سوشیال ایالت ورودی مراجعه کنیم ؟ یا حتما باید سراغ اداره ی سوشیال همون ایالتی بریم که آدرس دادیم؟
2013AS3xxx- ابوظبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 03:20)kasrafo نوشته: دوستان
یه سوال:
اکثر دوستان پیشنهاد میدند در روزهای اول بعد از ورود به اداره ی سوشیال مراجعه کنیم تا پرونده به جریان بیفته یا اگه مشکلی باشه هم اونجا حل بشه تا هرچه سریعتر گرین کارت به دستمون برسه. حالا اگه ایالت ورودی با ایالتی که آدرس دادیم تفاوت کنه و بخوایم مدتی اونجا بمونیم, میتونیم به اداره ی سوشیال ایالت ورودی مراجعه کنیم ؟ یا حتما باید سراغ اداره ی سوشیال همون ایالتی بریم که آدرس دادیم؟
اكثر دوستان ميگن ، ولي اغلب موارد پروسه اتوماتيك وار طي سه هفته انجام ميشه و كارتش مياد درب منزل. در صورتي كه تا 3 هفته اين اتفاق نيفتاد مراجعه به اداره سوشال ضروري است.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند