موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 13:06)kasrafo نوشته: (2013-03-05 ساعت 12:40)sima s نوشته: (2013-03-05 ساعت 03:20)kasrafo نوشته: دوستان
یه سوال:
اکثر دوستان پیشنهاد میدند در روزهای اول بعد از ورود به اداره ی سوشیال مراجعه کنیم تا پرونده به جریان بیفته یا اگه مشکلی باشه هم اونجا حل بشه تا هرچه سریعتر گرین کارت به دستمون برسه. حالا اگه ایالت ورودی با ایالتی که آدرس دادیم تفاوت کنه و بخوایم مدتی اونجا بمونیم, میتونیم به اداره ی سوشیال ایالت ورودی مراجعه کنیم ؟ یا حتما باید سراغ اداره ی سوشیال همون ایالتی بریم که آدرس دادیم؟
اكثر دوستان ميگن ، ولي اغلب موارد پروسه اتوماتيك وار طي سه هفته انجام ميشه و كارتش مياد درب منزل. در صورتي كه تا 3 هفته اين اتفاق نيفتاد مراجعه به اداره سوشال ضروري است.
ممنون از جوابتون
حالا اگه بعد از سه هفته نیومد حتما باید به اداره ی سوشیال در همون ایالتی که آدرس دادیم مراجعه کنیم یا در هر ایالتی که باشیم میتونیم به اداره ی سوشیال مراجعه کرد و پیگیر کار در ایالت دیگه شد؟
به اداره سوشال ايالتي كه هستيد مراجعه كنيد. خودشون رديابي ميكنن ببينن به چه آدرسي پست شده و يا اصلا براتون صادر شده يا نه؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='kasrafo' pid='286959' dateline='1362437406']
دوستان
یه سوال:
اکثر دوستان پیشنهاد میدند در روزهای اول بعد از ورود به اداره ی سوشیال مراجعه کنیم تا پرونده به جریان بیفته یا اگه مشکلی باشه هم اونجا حل بشه تا هرچه سریعتر گرین کارت به دستمون برسه. حالا اگه ایالت ورودی با ایالتی که آدرس دادیم تفاوت کنه و بخوایم مدتی اونجا بمونیم, میتونیم به اداره ی سوشیال ایالت ورودی مراجعه کنیم ؟ یا حتما باید سراغ اداره ی سوشیال همون ایالتی بریم که آدرس دادیم؟
[/q
سلام ازاینکه میری NYCبرای شما ارزوی موفقیت میکنم ... شهر خوبی هرچی اطلاعات از این شهرداشتی بنویس ممنون میشم ...اگر نقشه شهر نیویورک خواستی من دارم .
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 14:17)abbas41 نوشته: (2013-03-04 ساعت 01:19)oe163 نوشته: سلام دوباره به همه دوستان، بد از مدتها یه فرصتی شد که سری به سایت محبوبم بزنم، ما هم ۲۹ نوامبر اومدیم بوستون، یه هفته بعدش رفتیم مریلند، ۱۸ دسامبر گرین کارتمون اومد ولی سوشیالمون اصلا اپلای نشده بود با اینکه تو فرم ویزا درخواست داده بودیم، همینجا تو مریلند ۲۰ دسامبر با گرین کارتمون اپلای کردیم و ۲۸ دسامبر سوشیالمون اومد. دوستانی که ایالتشونو یا آدرسشونو عوض میکنند حتما تو سایت اداره مهاجرت به صورت آنلاین آدرسو تغیییر بدن.
سلام. اوضاع احوال کار تواون ایالت چطور برای ابتدا کار خوبه یا باید ایالت دیگری انتخاب کنیم.ممنونم
اوضاع کاری تو این ایالت خوب ولی کلا زمان استخدام از آوریل شروع میشه
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-05 ساعت 21:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-05 ساعت 23:03 توسط oe163.)
دوستان خواستم چند نکته رو که خودم تجربه کردم باهاتون به اشتراک بذارم
۱- دوستانی که خودشون قبل از اومدن گرین کارتشون میرن اداره سوشیال و اپلای میکنند باید در نظر داشته باشند که سوشیال اونا صادر میشه ولی بدون اجازه کار که بعد از گرفتن گرین کارت باید دوباره مراجعه کنند و اطلاع بدند که مقیم دایم هستند، اینو میگم چون من بعد از یک هفته که سوشیالم نیومد رفتم اداره سوشیال و اپلای کردم، ولی تو فرم اپلای زدم که من اجازه کار دارم که مامور اداره سوشیال گفت اگه میخوای این گزینه رو علامت بزنی باید گرین کارتو نشون بدی، من توضیح دادم که ویزای من مهاجرته ولی اون مأمور گفت که به هر حال این ویزا یک سالست و با این نمیتونی تقاضا بدی یا باید تا ۳ هفته صبر کنی که اداره مهاجرت اطلاعاتتو با ما به اشتراک بذاره که ما کارتتو صادر کنیم یا اینکه گرین کرتتو برامون بیاری.
۲- من ۵ روز بعد از اینکه اومدم رفتم بانک حساب باز کردم، اون موقع نه سوشیال داشتم نه گرین کارت، بعد از یه ماه نامه از بانک اومد به اسم فرم و-۸ که در مورد تکس برای خارجیهایی بود که مقیم آمریکا نیستند، من به بانک مراجعه کردم و توضیح دادم که من مقیم آمریکا هستم، و اونا به من گفتم که در اون موقع چون سوشیال نداشتی، اینطور برات حساب باز کردیم، بعد از نشون دادن گرین کارت و سوشیال کارت، استتوس حسابم تغییر کرد، دبیت کارتمو گرفت و بعد از یک هفته دبیت کارتی برام فرستادند که با عکس بود. البته کردیت کارتم تقاضا دادم که گرفتم و بعد از ۲ هفته هم فرم تکس و-۹ اومد که برای افراد مقیم امریکا بود، پس اگه شما هم اینطور حساب باز کردید این مسئله رو در نظر داشته باشید. (من bank of america حساب باز کردم.)
۳- از اونجایی که من بعد از یک هفته ایالتمو تغییر دادم از طریق این لینک آدرسمو آنلاین در اداره مهاجرت تغییر دادم https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=coa
۴- این نکته را برای اونایی که میخواهند در آینده سیتیزن بشند مهمه، هر ساله باید فرمه تکسو تا قبل از آپریل ساله بعد پر کنید، تمام دوستانی که تا قبل از ساله ۲۰۱۳ اومدند باید فرم تکس پر کنند که اینکارو میتونند آنلاین انجام بدند که البته حدودا ۱۵ دلار شارژ میشید ولی اگه حضوراً برید اداره مالیات مجانی هستش، به عنوان مثال من یک ماه قبل از اینکه ساله ۲۰۱۲ تموم بشه اومدم، فرم تکس رو حضوراً پر میکنم و اعلام میکنم که هیچ درآمدی نداشتم و هیچ تکسی هم نپرداختم...
(2013-03-05 ساعت 15:42)abbas41 نوشته: [quote='kasrafo' pid='286959' dateline='1362437406']
دوستان
یه سوال:
[/q
سلام ازاینکه میری NYCبرای شما ارزوی موفقیت میکنم ... شهر خوبی هرچی اطلاعات از این شهرداشتی بنویس ممنون میشم ...اگر نقشه شهر نیویورک خواستی من دارم .
شما هر ایالتی که هستی میتونی مراجعه کنید، گرین کارتم یه ایالت دیگه صادر شد و سوشیالم هم یه ایالت دیگه اپلای کردم
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که قصد دارید به دالاس -پلینو-تشریف بیارید در صورتی که می خواهید در هتل اقامت کنید این هتل قیمت خوبی داره .آشپزخانه کوچک و یخچال -مایکروفر داره -به والمارت و تارگت و مترو نزدیکه...این آدرسشه و شبی حدودا 38 $
http://www.sunsuites.com/property.php?id=17
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 21:51)oe163 نوشته: دوستان خواستم چند نکته رو که خودم تجربه کردم باهاتون به اشتراک بذارم
۳- از اونجایی که من بعد از یک هفته ایالتمو تغییر دادم از طریق این لینک آدرسمو آنلاین در اداره مهاجرت تغییر دادم https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=coa
اگر من قبلا در فرمهای ارسالی آدرس یک جا دیگر را داده باشم و لی الان بخواهم جای دیگری بم و آدرس را در فرودگاه عوض کنم آیا من هم بهتره در این سایت تغییر آدرس بدم و اگر اره چه وقتی ؟ الان یا بعد رسیدن ؟
و نکته دیگه اینکه در این سایت آدرس محل اسکان قبلی و تاریخ تقریبیه جابجایی رو خواسته و با اینکه فیزیکی من در آدرس قبلی اصلا نبودم باز به چه صورت است؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-06 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-06 ساعت 16:39 توسط MAHDI2012.)
(2013-03-06 ساعت 13:56)IN.USA@2013 نوشته: (2013-03-05 ساعت 21:51)oe163 نوشته: دوستان خواستم چند نکته رو که خودم تجربه کردم باهاتون به اشتراک بذارم
اگر من قبلا در فرمهای ارسالی آدرس یک جا دیگر را داده باشم و لی الان بخواهم جای دیگری بم و آدرس را در فرودگاه عوض کنم آیا من هم بهتره در این سایت تغییر آدرس بدم و اگر اره چه وقتی ؟ الان یا بعد رسیدن ؟
و نکته دیگه اینکه در این سایت آدرس محل اسکان قبلی و تاریخ تقریبیه جابجایی رو خواسته و با اینکه فیزیکی من در آدرس قبلی اصلا نبودم باز به چه صورت است؟
در فرودگاه مامور اداره مهاجرت پس از تکمیل فرم های شما آدرس را با شما چک می کنه که شما می تونی آدرس را عوض کنی.دوستان یادتون باشه مدارک و پاکت های زرد را توی بار نگذارید چون در فرودگاه به ساک هاتون دسترسی ندارید.اگه مایل بودید عکس رو ی گرین کارت را عوض کنید می تونید عکس جدید به مامور مهاجرت بدید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
مشکلی برام پیش آمده. کل نامه هایی که توسط اداره مهاجرت برام ارسال شده مفقود شده
با این توضیح که به آدرس اولیه ارسال شده و دوستم نامه ها رو با پست معمولی برام ارسال کرده و چون شماره رهگیری ندارم نمیتونم پیگیزی کنم
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟
مدارک مهمه اگه کسی ازش سو استفاده کرد چکار کنم؟
نامه ها شامل گرین کارت سوشال سکوریتی کارت و ولکام لتر بوده
لطفا کامل راهنمایی کنید دارم دیونه میشم