موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
یک سئوالی
تا قبل از اینکه امریکا بریم
چیزی واسه ما به اون ادرسی که فرستادیم می فرستن؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بله من ادرس عوض کنم چون آدرس دوستم عوض شده
اگه نه ، که بگیرم بخوابم راحت یا برم برف بازی حتی
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من خیلی به جواب این سوال احتیاج دارم
تا چند بار میشه که پاس سفید رو تمدید کنیم؟ آیا بعد از پایان 2 سال اول، میشه که برای دو بار دیگه اونو تمدید کنیم؟ یعنی 4 سال دیگه علاوه بر 2 سال اول؟
اگه کسی می دونه ، خیلی می تونه جوابش بهم کمک کنه (به دلایل ادامه تحصیل)
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند تا سوال دارم.
1. این پاس سفید چی هست..؟؟؟. با اون ویزای که تو پاسمون میزنن فرق داره
2.دوستانی که گرین کارت دارن اگربخوان برن اورپا چی چوری میرن پاس امریکای که ندارن/
3.بعد از دریافت گرین کات میتونم ایالت رو عوض کنیم.یانه
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
*** فرصت شغلی ***
دوستان سلام
مشغله کاری باعث شده نتونم زیاد به اینجا سر بزنم. خیلی مختصر و مفید بگم که:
شرکت ما (یه شرکت نرم افزاری تو سن فرانسیسکو) به یک برنامه نوس دات نت برای بخش UI نیاز داره. لطفا فقط اگر بصورت حرفه ای در موارد زیر تسلط و تجربه کاری دارید با من تماس بگیرید:
ASP.NET - Required
JavaScript - Required
MVC - Plus
JQuery - Plus
مدیران محترم مهاجرسرا:
لطفا در صورت لزوم این پست رو به جای مناسب تری منتقل کنید
با تشکر
ورود به آمریکا: 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='majid89' pid='288725' dateline='1362681963']
*** فرصت شغلی ***
دوستان سلام
مشغله کاری باعث شده نتونم زیاد به اینجا سر بزنم. خیلی مختصر و مفید بگم که:
شرکت ما (یه شرکت نرم افزاری تو سن فرانسیسکو) به یک برنامه نوس دات نت برای بخش UI نیاز داره. لطفا فقط اگر بصورت حرفه ای در موارد زیر تسلط و تجربه کاری دارید با من تماس بگیرید:
ASP.NET - Required
JavaScript - Required
MVC - Plus
JQuery - Plus
مدیران محترم مهاجرسرا:
لطفا در صورت لزوم این پست رو به جای مناسب تری منتقل کنید
با تشکر
[/q
سلام. ازشما خیلی تشکر میکنم. به خاطر این کار خوبی که کردین . از مدیران خواهش میکنم جای مناسبی برای این موضوع در مهاجر سرا قرار بدن تا تمام دوستان بتونن استفاده کنن..ممنونم
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
SSN ما یک هفته ای آمد.ایمیل هم از رسیدن مدارک پاس سفید با کد رهگیری دریافت کردم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاي عزيزم
از تاخير چندين ماهه خيلي متاسفم يكسري مشكلات داشتم و نشد كه به سايت سر بزنم ديشب يهو دلم هواي سايتو كرد و اومدم كه يه سري بزنم خيلي خوشحالم كه دوباره در جمع صميمي شما عزيزان هستم . ما سفرمون رو از ايالت يوتا اغاز كرديم شهر سالت ليك. مدت سفرمون 24 روز بود. پرواز ما لوفتانزا – تهران – فرانكفورت –شيكاگو و در نهايت سالت ليك بود كارهاي اوليه در فرودگاه اوهير شيكاگو به سرعت و با احترام انجام شد . فرداي رسيدن به سالت ليك برا ي حساب بانكي و تي موبايل و سوشال اقدام كرديم كه خوشبختانه سوشالمون سه روز بعد به آدرسمون پست شد ولي گرين كارت 40 روزه بدستمون رسيد. اونجا در منزل آشنايانمون بوديم. ...از سالت ليك سيتي براتون بگم كه يه شهر مذهبي وساكت و ارومي بود و سرشار از جاذبه هاي طبيعي چشم نوازالبته بافت جمعيتي نسبتا يكنواختي هم داشت كه در مقايسه با لوس انجلس خيلي خيلي به چشم ميومد يه جورايي ميشه گفت بيشتر امريكايي الاصل مي ديدي.مردمان بسيار گرم و صميمي كه البته مورمن بودن يه جورايي يعني باورها و اعتقادات مذهبي خيلي سفت و سخت داشتن كه در نوع خودش خيلي جالب بود .يه سفر يه هفته اي هم به لوس انجلس داشتيم . البته قبل از رفتن به اونجا از طريق سايت با يكي از بچه هاي مهاجرسرا هماهنگ كرده بودم براي اينكه به كمك ايشون بتونيم هتل رزرو كنيم ولي ايشون خيلي خيلي لطف و محبت داشتن و همراه با دخترشون نذاشتن كه ما به هتل بريم و من و همسرم رو به منزلشون مهمون كردن و ما رو شرمنده خودشون كردن .و اين خانم مهربان فداكار دوست داشتي كه خواهر وار ما رو در سايه لطف خودشون قرار دادن كسي نبودن جز هديه عزيز اميدوارم كه بتونيم گوشه اي از زحمات اين عزيز رو جبران كنيم . يه شب هم هديه جون شقايق رو به صرف شام دعوت كردن و ما يه شب نشيني حسابي داشتيم و شقايق جون هم از تجربيات بوستون برامون تعريف كردن .من كه كلاً با اين مسافرت كوتاه نظرم نسبت به آمريكا خيلي فرق كرد و اون تصوراتي كه از اونجا داشتم واقعيت نداشت و تازه به تجربيات و نوشته هاي AFSHIN ايمان اوردم . پس از اون دوباره به يوتا و از اونجا به ايران اومديم . چون چندين ماهه كه از سفر برگشتم نتونستم دقيقاً حال و هواي سفر رو بنويسم ولي اگه كسي از دوستان سوالي داشت خوشحال مي شم بتونم كمكي كنم.
با آرزوي موفقيت براي همگي
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)