کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-03-10 ساعت 10:56)gulu نوشته:  سلام دوستاي عزيزم
از تاخير چندين ماهه خيلي متاسفم يكسري مشكلات داشتم ...
به به! سلااااام gulu عزیز! حال شما چطوره؟ چند باری به این سایت سر زدم و سراغ شما و بقیه بچه ها رو گرفتم دیدم همه انگار به شدت درگیر مشکلات قبل و بعد از مهاجرت شدن و مثل من کمتر به سایت سر میزنن!
الان هم اتفاقی اومدم اینجا و دیدم بالاخره یه ردی ازتون اینجا پیدا شده!Wink ممنون دوست عزیزم که منو مورد لطف قرار دادی، تو این غربت این کمترین کاری بود که از دست من برمیومد! امیدوارم همیشه هر جا که هستتید موفق باشید. شما و همه ی دوستان گل مهاجرسراییمون!
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، el333 ، usa lover ، 3rip ، a.r.a.s.h1 ، gulu ، mehdiii ، Tomas ، ali234 ، ASALI ، frz61 ، sam11 ، shkhmo ، پدی ، odiseh ، achi686 ، nahid.t ، Emad_L ، mori ، sadeghi897 ، manila ، kopol ، Omidooo
(2013-03-12 ساعت 03:26)usa lover نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 02:26)Hediyeh نوشته:  
به به! سلااااام gulu عزیز! حال شما چطوره؟ ...
هدیه جون میشه برای ما هم از این کمترین کارها بکنید باور کن که ما آدم های خیلی خوبی هستیم از اون مهمتر عضو مهاجرسرا هستیمBig Grin
از وقتی که پست این دوستمون رو خوندم مونده بودم که خدایا من این هدیه عزیز رو چطوری پیدا کنم تو آسمونها دنبالت میگشتم
همه رو به شوخی گفتم امیدوارم در لوس آنجلس ببینمتBig Grin
سلام دوست عزیز
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بهتون بکنم
الان مدت 6 ماهه که لس آنجلس هستم و تقریبا میشه گفت راه و چاه و تا حدودی یاد گرفتم و شاید این اندک اطلاعاتم برای دوستانی که تازه وارد اینجا میشن مفید باشه. در هر صورت دوست عزیز اگر تمایل داشتید بمن پیام بدید.
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: usa lover ، Tomas ، ASALI ، kasrafo ، Saeedv13 ، amir82 ، frz61 ، roeentan ، sam11 ، shkhmo ، payan ، sima s ، پدی ، odiseh ، ستاره سلمانزاده ، achi686 ، nahid.t ، behina ، Emad_L ، r69 ، sadeghi897 ، bayat_r ، pr.kia ، mhz_ir ، kopol ، Omidooo
(2013-03-12 ساعت 06:45)Hediyeh نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 03:26)usa lover نوشته:  
به به! سلااااام gulu عزیز! حال شما چطوره؟ ...
هدیه جون میشه برای ما هم از این کمترین کارها بکنید باور کن که ما آدم های خیلی خوبی هستیم از اون مهمتر عضو مهاجرسرا هستیمBig Grin
از وقتی که پست این دوستمون رو خوندم مونده بودم که خدایا من این هدیه عزیز رو چطوری پیدا کنم تو آسمونها دنبالت میگشتم
همه رو به شوخی گفتم امیدوارم در لوس آنجلس ببینمتBig Grin
سلام دوست عزیز
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بهتون بکنم
الان مدت 6 ماهه که لس آنجلس هستم و تقریبا میشه گفت راه و چاه و تا حدودی یاد گرفتم و شاید این اندک اطلاعاتم برای دوستانی که تازه وارد اینجا میشن مفید باشه. در هر صورت دوست عزیز اگر تمایل داشتید بمن پیام بدید.
مرسی هدیه عزیز همین که هنوز اینجا سر می زنی و اطلاعات رو در اختیار میزاری ممنون اگر اومدنی شدیم حتما از راهنمایی هات استفاده می کنیم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، ASALI ، Hediyeh ، frz61 ، shkhmo ، sima s ، ستاره سلمانزاده ، behina ، **USA** ، kopol ، Omidooo
به به! سلااااام gulu عزیز! حال شما چطوره؟ چند باری به این سایت سر زدم و سراغ شما و بقیه بچه ها رو گرفتم دیدم همه انگار به شدت درگیر مشکلات قبل و بعد از مهاجرت شدن و مثل من کمتر به سایت سر میزنن!
الان هم اتفاقی اومدم اینجا و دیدم بالاخره یه ردی ازتون اینجا پیدا شده!Wink ممنون دوست عزیزم که منو مورد لطف قرار دادی، تو این غربت این کمترین کاری بود که از دست من برمیومد! امیدوارم همیشه هر جا که هستتید موفق باشید. شما و همه ی دوستان گل مهاجرسراییمون!

سلام هديه عزيز . ممنون از لطفت ما هم خوبيم خدا رو شكر . فقط مي تونم بگم شما يه فرشته اي . برات بهترين ها رو از خدا مي خوام و مي دونم كه حتماً به همه چيزهايي كه مي خواهي مي رسي و موفق خواهي شد چون خيلي پر صلابت و شكست ناپذيري :*
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Tomas ، ali234 ، ASALI ، kasrafo ، Saiban ، Hediyeh ، cmbt ، frz61 ، roeentan ، sam11 ، shkhmo ، sima s ، odiseh ، nahid.t ، pr.kia ، kopol ، Omidooo
گرین کارت و کارت سوشیال من رسیده دست خالم ( سه هفته طول کشید که من دو هفته ای برگشتم)
با مسافر قراره برام بفرسته

زنگ زدم برا شش ماه دیگه بلیط رزرو کنم، ارزونترینش که همون ایرفلوت باشه میشه 4،500،000 تومن! بیچاره تو و من که واحد پولمون هست تومن!
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
تشکر کنندگان: ali234 ، IN.USA@2013 ، hoseyn ، usa lover ، reza6966 ، Saiban ، صوفیا صوری ، roeentan ، sam11 ، shkhmo ، kasrafo ، Emad_L ، sadeghi897 ، bayat_r ، pr.kia ، Tomas ، mhz_ir ، apoornaki
(2013-03-12 ساعت 15:38)roozbeh33 نوشته:  گرین کارت و کارت سوشیال من رسیده دست خالم ( سه هفته طول کشید که من دو هفته ای برگشتم)
با مسافر قراره برام بفرسته

زنگ زدم برا شش ماه دیگه بلیط رزرو کنم، ارزونترینش که همون ایرفلوت باشه میشه 4،500،000 تومن! بیچاره تو و من که واحد پولمون هست تومن!

سلام. روزبه جان از ایرفلوت ارزون تر هست تا لندن با ایران ایر برو از لندن تا لس انجلس با بریتش ایرویز..اگر اژانس اشنا نداری بگو شماره شو برات ایمیل کنم تابا قیمت مناسب برای زمانی که میخوای رزرو کنه....
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: roeentan ، sam11 ، amir82 ، shkhmo ، kasrafo ، sadeghi897 ، Tomas
دوستان سلام

یکی از دوستان مدارکی رو با پست معمولی برام ارسال کرده که به دستم نرسیده و چون معمولیه tracking numberنداره و نمیتونم پیگیری کنم گفتم کسی راهی به ذهنش میرسه کمک کنه؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas
سلام دوستان

گرین کارت من بعد از 19 روز رسید ولی خبری از گرین کارت و یا نو تیس و ترک نامبر برای همسر و فرزندم نیست(لازم بذکرست که در فرودگاه تغییر آدرس دادیم) , در ضمن SSN هم برایمان نیومده و امروز به گفته مسئول اداره که سه هفته می بایست صبر کنم تازه فرم پر کردم و تقاضا دادم. برای پیگیری گرین کارت دوستان چه پیشنهادی دارند؟

با آرزوی موفقیت برای همه
تشکر کنندگان: shkhmo ، babak433 ، payan ، kasrafo ، Emad_L ، kopol ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 03:48)gbtm نوشته:  گرین کارتم که گم شده رو چکار کنم؟
سلام
اگر پیدا بشه، به آدرستون پست میشه، در غیر اینصورت باید از این سایت فرم I-90 را پر کنی و بفرستی تا یه گرین کارت جدید براتون بفرستن. هزینش هم 450$ هستش.
تشکر کنندگان: gbtm ، amir82 ، Tomas ، shkhmo
(2013-03-13 ساعت 06:28)Rhino نوشته:  سلام دوستان

گرین کارت من بعد از 19 روز رسید ولی خبری از گرین کارت و یا نو تیس و ترک نامبر برای همسر و فرزندم نیست(لازم بذکرست که در فرودگاه تغییر آدرس دادیم) , در ضمن SSN هم برایمان نیومده و امروز به گفته مسئول اداره که سه هفته می بایست صبر کنم تازه فرم پر کردم و تقاضا دادم. برای پیگیری گرین کارت دوستان چه پیشنهادی دارند؟

با آرزوی موفقیت برای همه
شاید به آدرسی که تو سفارت دادین رفته
برای ما که این جوری شد
مال من - برنده اصلی- به آدرس جدید اومد
مال همسرم به آدرسی که تو سفارت داده بودیم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Rhino ، kasrafo ، Tomas ، apoornaki ، Emad_L ، sasbk ، kopol ، asal1907 ، shkhmo ، Omidooo
(2013-03-13 ساعت 10:14)apoornaki نوشته:  
(2013-03-08 ساعت 03:48)gbtm نوشته:  گرین کارتم که گم شده رو چکار کنم؟
سلام
اگر پیدا بشه، به آدرستون پست میشه، در غیر اینصورت باید از این سایت فرم I-90 را پر کنی و بفرستی تا یه گرین کارت جدید براتون بفرستن. هزینش هم 450$ هستش.

ممنون
چقدر طول میکشه؟
تشکر کنندگان: kasrafo ، Tomas ، odiseh ، apoornaki ، shkhmo
(2013-03-12 ساعت 02:26)Hediyeh نوشته:  به به! سلااااام gulu عزیز! حال شما چطوره؟ چند باری به این سایت سر زدم و سراغ شما و بقیه بچه ها رو گرفتم دیدم همه انگار به شدت درگیر مشکلات قبل و بعد از مهاجرت شدن و مثل من کمتر به سایت سر میزنن!

Hediyeh عزیز
سلام نوشته دوستمون gulu رو خوندم و از ته دلم تحسینت کردم...... خوشحالم که هنوز انسانیت وجود داره.... ما که توی آمریکا بودیم مدت یک ماه منزل یکی از فامیلامون بودیم و این بدترین تجربه زندگی من بود این یک ماه به جز دو یا سه روز اول بقیه اش برامون زهرمار بود و خاطره خوبی از اومدن به آمریکا ندارم وقتی یاد روزای تنهایی می افتم بغض می کنم ..........
من با همسرم توی هتل روزای سختی رو به لحاظ روحی گذروندیم و تنها بودیم ............ خیلی بد بود Sad
برای همین ارزش کاری که شما کردین رو می دونم و می فهمم.........

برات آرزوی موفقیت دارم Smile
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
سلام به تمامی دوستان...
اولین سفر به آمریکا(7March-9Feb) مختصری در مورد آن به عرض می رسانم
چون اولین سفر ومی خواهیم تا حد امکان اکثر کارها توسط خودمان انجام گیرد و اکثر ایرانی ها فامیل ،آشنا یا دوستی در آنجا داریم در اولین تماس تلفنی بسیار خوب تعارف و صحبت کرده واگر تصمیم بگیریم که مزاحم آنها شویم باید کادویی برای آنها در نظر گرفت که با فرهنگ وسلیقه انها جور باشد.
از وقتی که در این سایتImmigrangel کلیه خدمات از ورود تا خروج رادر نظر گرفته دیگر نیاز نیست مزاحم کسی شویم.
من دو هفته قبل از مسافرت با علی تماس گرفته و در مورد گرفتن آبارتمان صحبت کردم.در یک منطقه بسیار خوب یک آبارتمان یک خوابه با کلیه امکانات با قیمت مناسب برای ما در نظر گرفته بود که در این مدت ما در آنجا مستقر بودیم.علی کلیه کارهای ما را در کمترین زمان و به نحوء احسن انجام داد.من از خدمات بسیارخوبImmigrangel خصوصا شخص علی راضی وتشکر می نمایم.
من از تمامی خدمات اImmigrangelستفاده کردم واز علی بسیار متشکرم.
تشکر کنندگان: ali234 ، tiba ، Tomas ، parsush ، kasrafo ، sam11 ، mgolchin13 ، manila ، asal1907 ، shkhmo ، bayat_r ، Ali Sepehr ، arezoo bj
ایا میشه از آمریکا برای کسی که تو ایرانه و مستر کارت داره پول واریز کرد؟ یا اینکه محدویت قانونی داره؟
Case No: 2013AS5xx
تعداد اعضا: 2 نفر
کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،
نامه دوم: 20 September
،تاریخ مصاحبه :nov19
نتیجه:يكضرب
ورود به امریکا: 14 اپریل 2013
تگزاس.دالاس
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas
سال نو را به همه مهاجرسرایی ها, علی الخصوص بچه های 2012 تبریک میگم.
این تاپیک کم کم به تاریخ پیوسته ولی من میخواهم از همه مهاجرسرایی های 2012 و سال بالایی ها تشکر کنم. مطمئنم که اگر سخاوتمندانه اطلاعاتشون را در اختیار من قرار نمیدادند، الان امریکا نبودم.
موفق و پیروز باشید.
به امید فرداهای بهتر برای ایران و ایرانی
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: kasrafo ، ASALI ، mori ، Saeedv13 ، 2013selectee ، ali234 ، bayat_r ، usa lover ، Hediyeh ، gulu ، marjani ، loveusa ، Shezem ، shkhmo ، Rhino ، Tomas ، odiseh ، pr.kia ، Omidooo ، MAHDI2012 ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان