کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-17 ساعت 17:20)nas نوشته:  سلام دوستان عزیز

من کلیرنسم اومد ولی میخوام تا جایی که میشه دیر برم. کسی راه حلی داره؟

آیا همین که رسیدم آمریکا می تونم یک هفته بعدش برگردم ؟ چون من به دلایلی فعلا نمی تونم آمریکا زندگی کنم. میخواستم ببینم میتونم برم اونجا سک سک کنم و برگردم تا پنج ماه بعد که مجدد میرم؟

بري يك هفته بعدش برگردي؟ عزيزم مگه داري ميري جاده چالوس؟ ( شوخي كردم)
شما بايد تا قبل از اتمام مهلت ويزاتون بريد آم ري ك ا و براي دريافت گرين كارت و سوشيال اقدام كنيد... فكر ميكنم كمه كم بايد 2-3 هفته منتظر بشيد تا مداركتون به دستتون برسه و بعدش برگرديد به كاراتون برسيد و دوباره بريد ...
حالا تبصره هايي هم وجود داره كه دوستان لطف كردند و اعلام كردند:
1- شما ميتونيد دوباره مديكال انجام بديد
2- ميتونيد وارد خاك آ م ر ي ك ا بشيد و زودي بيايد كشور محل اقامتتون يعني بيخيال گرفتن گرين كارت و سوشيال بشيد توي سفر اول و فقط پاسپورت مهر بخوره... البته كارت ها تون به آدرسي كه اعلام كرديد فرستاده ميشه.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: daria ، Rainy ، alexander ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 17:24)schaghayegh نوشته:  

آیا همین که رسیدم آمریکا می تونم یک هفته بعدش برگردم ؟ چون من به دلایلی فعلا نمی تونم آمریکا زندگی کنم. میخواستم ببینم میتونم برم اونجا سک سک کنم و برگردم تا پنج ماه بعد که مجدد میرم؟

شما بايد تا قبل از اتمام مهلت ويزاتون بريد آم ري ك ا و براي دريافت گرين كارت و سوشيال اقدام كنيد... فكر ميكنم كمه كم بايد 2-3 هفته منتظر بشيد تا مداركتون به دستتون برسه و بعدش برگرديد به كاراتون برسيد و دوباره بريد
سلام دوستان
شقایق عزیز ببخشید من بی تجربه دخالت میکنم Big Grin
من خوندم که بعضی از عزیزان بعد از اینکه کلیرنسشون اومد بعد از مراجعه مجدد به آنکارا دوباره مدیکال انجام دادند و نتایج جدید رو بهمراه پاسپورت به سفارت تحویل دادن، اینطوری چند ماهی وقت بیشتر دارن، البته نمیدونم این دوستمون چقدر وقت نیاز دارن ولی بین همین دوستان 2012 خوندم یک نفر با سفارت تماس گرفته و پرسیده، ضمن اینکه چند نفر هم اینکارو انجام دادن . فقط نباید آزمایش خون رو مجدد انجام داد چون ظاهراً تا یکسال اعتبار داره. بازهم تحقیق کنید و به این موضوع استناد نکنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: frozen mind ، schaghayegh ، houmanes ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 17:24)schaghayegh نوشته:  

شما بايد تا قبل از اتمام مهلت ويزاتون بريد آم ري ك ا و براي دريافت گرين كارت و سوشيال اقدام كنيد... فكر ميكنم كمه كم بايد 2-3 هفته منتظر بشيد تا مداركتون به دستتون برسه و بعدش برگرديد به كاراتون برسيد و دوباره بريد

جاده چالوسو خوب آمدی Smile

ولی جدی اگه شما مجبوری حتما سریع برگردین، حتی میتونین یک روزه برین و برگردین، اونش مهم نیست چون گرین کارت و SSN حتی اگه خودتون هم نباشین پست میشه به آدرسی که دادین. حتی اگه پست هم نشد مهم نیست، میتونین تو سفر بعدی پیگیری کنین. مهم مهریه که روی ویزاتون میخوره و باعث میشه اون ویزا تبدیل بشه به اقامت دائم و تا یک سال بعد اعتبار پیدا کنه. یعنی در بدترین حالت شما میتونین تا اعتبار ویزا تموم نشده یک سفر کوتاه داشته باشین و مهر ورود رو بخورین، بعد دیگه یک سال وقت دارین که کارهاتون رو درست کنین و تشریف فرما بشین خدمت آقا اوباما Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: Us1346 ، frozen mind ، mehdiii ، roghiyeh ، schaghayegh ، houmanes ، mirman ، honey62 ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 17:36)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
من خوندم که بعضی از عزیزان بعد از اینکه کلیرنسشون اومد بعد از مراجعه مجدد به آنکارا دوباره مدیکال انجام دادند و نتایج جدید رو بهمراه پاسپورت به سفارت تحویل دادن، اینطوری چند ماهی وقت بیشتر دارن، البته نمیدونم این دوستمون چقدر وقت نیاز دارن ولی بین همین دوستان 2012 خوندم یک نفر با سفارت تماس گرفته و پرسیده، ضمن اینکه چند نفر هم اینکارو انجام دادن . فقط نباید آزمایش خون رو مجدد انجام داد چون ظاهراً تا یکسال اعتبار داره. بازهم تحقیق کنید و به این موضوع استناد نکنید.
موفق باشید
با همه بی تجربه گی (به قول خودتون) ، کاملا درست نوشتین! Wink
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mehdiii ، schaghayegh ، Omidooo ، houmanes ، behzad7 ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 16:00)hoseyn نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 15:17)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 14:49)hoseyn نوشته:  هر دم از اين باغ بري مي رسد:
"رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سالانه بیش از 10 میلیارد دلار ارز مسافرتی از کشور خارج می‌شود درحالی که هیچ توجیه اقتصادی برای آن وجود ندارد، از طرح مجلس برای حذف ارز مسافرتی خبر داد."
نه...... حالا از كي قراره اجرا بشه؟!!!!! Sad
نمي خواستم دوستان را نگران كنم! چند بار هي مزه مزه كردم بزنم اين پست را يا نه ولي گفتم بدونيد بهتره. بايد بگم كه اين يك طرحه و بايد توي كميسيون مطرح بشه بعد بياد صحن علني و توي نوبت قرار بگيره و تصويب بشه و بعدش بره شوراي .... بررسي بشه و ....
خيلي طول و تفسير داره كه من فكر مي كنم نيمه اول سال اصلا اتفاق نيافته!Wink

اين البته مسلمه كه كفگير به ته ديگ خورده و پيش بيني مي كرديم اين اتفاق بيافته.Sad

این تصمیم نیازی به طرح در مجلس نداره!!خود بانک مرکزی هم میتونه اینکار رو بکنه چون تصمیم برای اینکه ارز رو سهمیه بندی کنند وحتی کم کردن آن بعد از مدتی هم تصمیم بانک مرکزی بود.حالا دیر یا زود اینم قطع میکنند.حالا میخوان از طریق مجلس کاملا موجه جلوه بدند!!!!!!!
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: frozen mind ، storagemeter ، mehdiii ، schaghayegh ، mml ، majid89 ، honey62 ، mavarfan ، nazanin_nik ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 18:02)frozen mind نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 17:36)mehdi.pazoki نوشته:  سلام دوستان
من خوندم که بعضی از عزیزان بعد از اینکه کلیرنسشون اومد بعد از مراجعه مجدد به آنکارا دوباره مدیکال انجام دادند و نتایج جدید رو بهمراه پاسپورت به سفارت تحویل دادن،
با همه بی تجربه گی (به قول خودتون) ، کاملا درست نوشتین! Wink
شما شكسته نفسي ميكنيد دوست عزيز... شما كه سابقه طولاني داريد Smile
منم اينو يه چند جايي ديده بودم اما يادم نبود... فكر كنم همين مدير دوست داشتني خودمون Frozen Mind هم همينكارو كرده.... Big Grin اما من شرايط ايشون رو نميدونستم... در ضمن من فكر كردم ايشون ميخوان برن و يك هفته اي، زود كاراشون و انجام بدن و برگردن نه اينكه بخواد كل پروسه رو عقب بندازه... واسه همين گفتم يكم بيشتر زمان ميبره. به هر حال ممنون Mehdi Pazoki جان كه اطلاعات ناقص من و كامل كرديد Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: frozen mind ، houmanes ، mehdiii ، honey62 ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-16 ساعت 22:11)mansour*** نوشته:  با درود
حدود دوهفته است نیویورک هستم بد نیست اینجا اما انتظارم ازآمریکا چیز دیگری بود اما در عمل چنین نبود سیستم اداری خدای کاغذبازی وخلف وعده و...هزینه زندگی ....کیفیت موادغذای پایین اینها فقط نظرشخصی من بود ومواردی است که با آن هر روز سر کاردارم.

یادت رفت به مواردی که گفتی، کثیفی، شلوغی و گرونی نیویورک رو هم اضافه کنی! حتی قیمت بنزین از نیوجرسی به نیویورک فرق می کنه، قیمت تعویض روغن وال مارت حتی توی نیویورک بالاتره! اون طور که من خبر دارم اجاره ها سه برابر تگزاسه و توی نیوجرسی در بهترین شرایط دو برابر...

همه مشکل اینه که برای شروع زندگی از نیویورک شروع کردی. توی نیویورک معمولاً کسانی زندگی می کنند که به علت شغلشون به اون شهر کشیده شدند. برای شما که آزادی انتخاب دارید، گزینه های بهتری برای شروع اقامت در آمریکا وجود داره.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
(2012-07-16 ساعت 08:57)Lucky Forever نوشته:  سلام دوستان

کسی میدونه اگه بخایم در مرکز شهر یا همون نزدیکیا در سن فرانسیسکو یه جای موقت واسه ۱ ماهه کرایه کنیم، کجا رو میشه انتخاب کرد، جاهایی که آپارتمان های کوتاه مدت کرایه میدن، یا هتل آپارتمان، و در نهایت هتل مناسب ؟

ممنون

http://www.homesteadhotels.com/Reservati...1bddb98acd
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: houmanes ، mehdiii ، Seda313 ، ozone ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 05:57)Amir Hussein نوشته:  دوستای گل موقع گرفتن شماره ی سوشال به من گفته شد که آفیسر اسم وسط شما رو هم روی اسم اول نوشته یعنی به جای
Name: Amir
Middle Name: Hussein
شده
Name : Amirhussein
من توی اینترنت خوندم مثل این که چون توی پاس ایرانی Middle name رو جدا نمی نویسن، اداره ی مهاجرت قبول نمی کنه که اسم رو جدا بنویسه، کسی از دوستان نظری داره؟ مامور سوشال به من گفت "نمی خواد پیگیری کنی و حالا اسمت اینجوریه که هست، کلی سوال پیچت می کنن." برم دنبالش یا بی خیال شم به نظرتون؟

به نظرم چیز خیلی مهمی نیست... تو توی جامعه هر اسمی که بخوای می تونی رو خودت بگذاری... و البته بعدا سر فرصت هم می تونی بری دادگاه و تغییر نام بدی. یا اینکه اصلاحش کنی.
تشکر کنندگان: frozen mind ، schaghayegh ، mehdiii ، Amir Hussein ، houmanes ، honey62 ، mavarfan ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
از دوستان كسي هست تا هفته اينده از سانفرانسيسكو يا لوس انجلس بخواد بياد ايران يه نامه فوري داشتم در صورت امكان أكر كسي بود و خواست قبول زحمت كنه لطفا بمن إيميل بده با تشكر فراوان
تشکر کنندگان: mehdiii ، honey62 ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo
دوستان بسیار بسیار ممنون از پاسخها.

من در حال حاضر دانشجو هستم در خارج از ایران. آیا اطلاع دارید که تست های مدیکال رو میشه در کشور های دیگه غیر از ترکیه انجام داد یا خیر. من در استرالیا هستم و از طریق سفارت در آنکارا اقدام کردم و یک بار هم تست ها رو دادم و کلیرنس هم چند هفته است آمده.
ولی الان برای عقب انداختن مهلت ویزا، دوستان پیشنهاد کردن مجدد تست بدم. ولی برای من با توجه به مسافت طولانی و دانشگاه مشکله بخوام برگردم ترکیه و مجدد تست بدم. اگر بخوام برای تست برگردم بجاش میرم آمریکا.

آیا کسی اطلاع داره میشه در کشور دیگه ای تست ها رو داد و نتیجه رو پست کرد برای سفارت آنکارا یا خیر
تشکر کنندگان: houmanes ، honey62 ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان
ما حدود 16 روزه اومدیم مریلند یک جایی نزدیک واشنگتن دی سی.
ما روز عد از رسیدن رفتیم اداره سوشیال سکوریتی برای درخواست سوشیال نامبر ولی به ما گفند باید 10 روز کاری در امریکا اقامت داشته باشید بعد برای نامبر درخواست بدهید ما بعد از 10 روز کاری که رفتیم کارمندش گفت تاریخ انقضای ویزای شما 2 هفته دیگه است و نمی تونید برای سوشیال نامبر درخواست بدید و باید منتظر گرین کارت بمونید هرچه ما توضیح دادیم که این تاریخ برای اخرین مهلت خروج از ایران است و زیر ویزامون نوشته این ویزای یک سال اقامت است ولی فایده نداشت. از طرفی برامون نامه ولکام هم نیومده.
اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمی تونی بکنی. برای ماشین هم باید امتحان کلاس الکل، ایین نامه و شهر بدهی که اونهم سوشیال نامبر می خواهد خلاصه حسابی همه چی به هم ربط داره.
حالا به نظر شما با این شرایط باید چه کا کرد؟
راهی برای دریافت سوشیال نامبر هست؟ یا برای زودتر اومدن گرین کارت؟
اگر اطلاعاتی دارید ممنون می شم کمکم کنید.
تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، ozone ، honey62 ، schaghayegh ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، behrooz ramezani ، Solitude
بله دوست من داستان زیاده ایرادات بسیاره درسرفرصت به آن میپردازم با دیدگاه ونظرشخصی خودم.
اما بصورت گذرا باید عرض کنم چرا اکثر کارمندان اداری آمریکا را افرادمسن تشکیل داده در صورتی که اینها باید کنارگذاشته شوند ونیروی جدید وجوان وارد ادارات شوند بنظر شما چرا سیستم به این شکل عمل میکند؟
جنابعالی چه ایالت وشهری را مد نظردارید؟ این را اضافه کنم بلیط من کالیفرنیا بود که بعلت اتفاقی که پیش آمد به نیویورک تغییرپیدا کرد.

(2012-07-17 ساعت 21:01)mml نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 22:11)mansour*** نوشته:  با درود
حدود دوهفته است نیویورک هستم بد نیست اینجا اما انتظارم ازآمریکا چیز دیگری بود اما در عمل چنین نبود سیستم اداری خدای کاغذبازی وخلف وعده و...هزینه زندگی ....کیفیت موادغذای پایین اینها فقط نظرشخصی من بود ومواردی است که با آن هر روز سر کاردارم.

یادت رفت به مواردی که گفتی، کثیفی، شلوغی و گرونی نیویورک رو هم اضافه کنی! حتی قیمت بنزین از نیوجرسی به نیویورک فرق می کنه، قیمت تعویض روغن وال مارت حتی توی نیویورک بالاتره! اون طور که من خبر دارم اجاره ها سه برابر تگزاسه و توی نیوجرسی در بهترین شرایط دو برابر...

همه مشکل اینه که برای شروع زندگی از نیویورک شروع کردی. توی نیویورک معمولاً کسانی زندگی می کنند که به علت شغلشون به اون شهر کشیده شدند. برای شما که آزادی انتخاب دارید، گزینه های بهتری برای شروع اقامت در آمریکا وجود داره.

2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Shezem ، honey62 ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
دوست من توی سیستم اداری آمریکا این رفتارهای متناقض اداری زیاده
مهر ورود به آمریکای من کمرنگ خورده بود توی اداره گقته بود باید ببری مهر را درست کنند من هم گفتم حتما الان میرم میدون فردوسیBig Grin خلاصه با چک وچونه حالیش کردم که این درخواست در این موقعیت احمقانه است.
تا یادم نرفته بگم رمز موفقیت توی این کشور فقط پررویی وسماجت است.

(2012-07-18 ساعت 06:56)future نوشته:  سلام دوستان
ما حدود 16 روزه اومدیم مریلند یک جایی نزدیک واشنگتن دی سی.
ما روز عد از رسیدن رفتیم اداره سوشیال سکوریتی برای درخواست سوشیال نامبر ولی به ما گفند باید 10 روز کاری در امریکا اقامت داشته باشید بعد برای نامبر درخواست بدهید ما بعد از 10 روز کاری که رفتیم کارمندش گفت تاریخ انقضای ویزای شما 2 هفته دیگه است و نمی تونید برای سوشیال نامبر درخواست بدید و باید منتظر گرین کارت بمونید هرچه ما توضیح دادیم که این تاریخ برای اخرین مهلت خروج از ایران است و زیر ویزامون نوشته این ویزای یک سال اقامت است ولی فایده نداشت. از طرفی برامون نامه ولکام هم نیومده.
اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمی تونی بکنی. برای ماشین هم باید امتحان کلاس الکل، ایین نامه و شهر بدهی که اونهم سوشیال نامبر می خواهد خلاصه حسابی همه چی به هم ربط داره.
حالا به نظر شما با این شرایط باید چه کا کرد؟
راهی برای دریافت سوشیال نامبر هست؟ یا برای زودتر اومدن گرین کارت؟
اگر اطلاعاتی دارید ممنون می شم کمکم کنید.

2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: frozen mind ، Shezem ، honey62 ، shawn ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، behrooz ramezani ، Solitude
دوستان
اين نامه ولكام براي من اومد اونم نه يه بار سه بار!!!
نفهميدم چرا سه بار اومده شايد هم بخاطر ورود من به اين مملكت خيلي خوشحال شدند
حالا اين نامه ولكام به چه دردي ميخوره ؟ من كه خوندم فقط گفته شما اوكي هستيد كه اينو خودمون هم از اول ميدونستيم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: hoseyn ، cmbt ، M_star1316 ، houmanes ، Shezem ، ozone ، zohreh36 ، honey62 ، schaghayegh ، shawn ، mavarfan ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo ، نخجیر ، odiseh ، MAHDI2012 ، shadin_n ، behrooz ramezani ، Solitude ، tiba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان