موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-03 ساعت 15:49)ali234 نوشته: (2012-05-03 ساعت 15:42)armin1 نوشته: سلام به همهٔ دوستای گلم،، میخواستم ببینم تو مرحله اولی چه مدارکی رو باید پست کنم ؟ من مدرک تحصیلیم فوق دیپلم هست از هنرستان رفتم دانشگاه آیا من فقط فوق دیپلمو ترجمه کنم کافی هست ؟ تو یه سایت نوشته بود باید دیپلم هم ترجمه کنی ؟ آخه من مدرک دیپلمم دستم نیست که رفتم دانشگاه تموم کردم به من فوق دیپلم دادن ! :-( میخواستم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید و بگید این موضوع تا چقدر درسته ؟ همین فوق دیپلمو بدم ترجمه کنم کافی هست یا نه؟[/b]
شما میتونی بری دانشگاه و مدرک دیپلمت رو درخواست بدی و بگیری ازشون . من بعد از فارغ التحصیلی مدرک دیپلمم رو هم ازشون همراه با مدرک فوق دیپلم گرفتم..
امیر خان ، من همون یکی دوروز اول ثبت نام کردم.
من دانشگاه آزاده قزوین درس خوندم مدرک فوق دیپلم گرفتم یعنی الان ازشون دیپلمو بخوان میدان به من ؟ بد من الان دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هم هستم گواهی اشتغال به تحصیلم برای ترجمه لازم هست یا نه ؟ مرسی از راهنمایت،
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-03 ساعت 15:49)ali234 نوشته: (2012-05-03 ساعت 15:42)armin1 نوشته: سلام به همهٔ دوستای گلم،، میخواستم ببینم تو مرحله اولی چه مدارکی رو باید پست کنم ؟ من مدرک تحصیلیم فوق دیپلم هست از هنرستان رفتم دانشگاه آیا من فقط فوق دیپلمو ترجمه کنم کافی هست ؟ تو یه سایت نوشته بود باید دیپلم هم ترجمه کنی ؟ آخه من مدرک دیپلمم دستم نیست که رفتم دانشگاه تموم کردم به من فوق دیپلم دادن ! :-( میخواستم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید و بگید این موضوع تا چقدر درسته ؟ همین فوق دیپلمو بدم ترجمه کنم کافی هست یا نه؟[/b]
شما میتونی بری دانشگاه و مدرک دیپلمت رو درخواست بدی و بگیری ازشون . من بعد از فارغ التحصیلی مدرک دیپلمم رو هم ازشون همراه با مدرک فوق دیپلم گرفتم..
امیر خان ، من همون یکی دوروز اول ثبت نام کردم.
برنده هم شدید؟ رنج کیستون چقدر بود؟ دوباره هم چک کردید؟ یکی از دوستام می گفت دفعه اول که چک کرده بود برنده شده بود و لی بار دوم بهش پیغام داده بود اطلاعات اشتباهه. به من همین پیام رو میده.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی اکثر دوستان میگن که اول کانفریم نامبرشون 2013AS است ولی برای من اولش 20132B است .!! یعنی چی ؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 16:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 16:16 توسط jayjay.)
(2012-05-03 ساعت 16:10)mason نوشته: سلام به همگی اکثر دوستان میگن که اول کانفریم نامبرشون 2013AS است ولی برای من اولش 20132B است .!! یعنی چی ؟؟
اونکه 2013AS زده کیس نامبره که بعد از قبولی اگر اسمت در بیاد بهت میده و اون دومی که نوشتی کانفمیشن نامبر هست که همه بعد از ثبت نام دارن و باهاش توی سایت چک میکنن دوست من..اینها 2 تا چیز جداست و باهم قاطی نکن
شما بهتره از اول درباره لاتاری در قسمت های مختلف سایت بخونی چون همه جواب هات رو اونجا میگیری
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز کیس نامبر من 2013AS000004## حالا این خوبه یا بده؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که خواهرم برده میتونه بعد از گرفتن اقامت دایم واسه من کاری کنه؟یا میتونم چند ماه مسافرت برم آمریکا؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این فرم ها رو تا کی باید پست کرد؟؟؟چه مدت زمان داریم؟؟؟ایا تو این مرحله پست دو فرم باید مدرکی هم باهاش فرستاد یا نه؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 18:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 18:59 توسط persian_viper.)
(2012-05-03 ساعت 15:21)faraz33 نوشته: (2012-05-03 ساعت 12:20)frozen mind نوشته: از دوستان عذر می خوام که حرفم کمی تا قسمتی خارج از موضوعه، اما داستان اون همه انرژی مثبت و راز و این چیزا چی شد؟
آیا کسی می تونه همین جا آماری ارائه بده که چند نفر از معتقدان به انرژی مثبت در مرحله اول برنده شدن؟
به نظرتون ایراد کار کجاست؟
سئوال خيلي خوبي را مطرح نموديد
در كتابي از وين داير با عنوان باور كنيد تا ببينيد مي خواندم كه ايشون گفته بودند مهمترين چيز ايمان هست ايمان به اينكه درخواستي كه از صميم قلب به خداوند ابراز داشتيم مستجاب خواهد داشت ، به نظر من كسي كه با ايمان و از ته قلب درخواستي داشته باشه در همون لحظه به دلش مي افته كه درخواستش برآورده شده و ديگه اون فكر رو رها مي كنه و شروع به شكر گذاري مي كنه
در كتاب چهار اثر از فلورانس اسكاول شين نظريه جالبي رو مطرح كردند كه مي گوند هر گاه كه حاجتي از خداوند خواستي همان موقع اون حاجت رو برآورده شده احساس كن و از اون به بعد وقتي به يادش افتادي بگو خدايا شكرت كه درخواستمو مستجاب كردي ...
اين نگرش در برخورد به مسائل واقعا معجزه مي كنه فقط كافيه كه ايمان داشته باشيم..
واقعا جالبه. هفته پیش تو جایی بودم که چند نفر آدم از همه سنی و همه قشری از 60 سال تا 22 سال داشتن درباره شکر گذاری و اثرات آن بر زندگی حرف میزدن و بیشترشونم میگفتن که با شکر گذاری معجزاتی رو در زندگیشون دیدن
منم یاد گرفتم که همش بگم خدایا شکرت به خاطر داده هات و نداده هات. حتی الان که میبینم قبول نشدم میگم خدایا شکرت. وقتی مثلا من برای برادرم یه کاری بکنم وقتی اون از من تشکر کنه من راغب میشم که بیشتر براش کاری بکنم و برعکس. خدا هم همینه هر چقدر بهش بیشتر ایمان داشته باشیم و شکرگذارش باشیم انگار که حس کنیم که همین الان خواستمونو بهمون داده این خست راز ولی مگه چند درصد به این حالت میرسن؟؟
یه راز بزرگ دیگم هست که میگه : ما میدانیم که بسیاااار نمیدانیم
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-05-03 ساعت 18:57)persian_viper نوشته: واقعا جالبه. هفته پیش تو جایی بودم که چند نفر آدم از همه سنی و همه قشری از 60 سال تا 22 سال داشتن درباره شکر گذاری و اثرات آن بر زندگی حرف میزدن و بیشترشونم میگفتن که با شکر گذاری معجزاتی رو در زندگیشون دیدن
منم یاد گرفتم که همش بگم خدایا شکرت به خاطر داده هات و نداده هات. حتی الان که میبینم قبول نشدم میگم خدایا شکرت. وقتی مثلا من برای برادرم یه کاری بکنم وقتی اون از من تشکر کنه من راغب میشم که بیشتر براش کاری بکنم و برعکس. خدا هم همینه هر چقدر بهش بیشتر ایمان داشته باشیم و شکرگذارش باشیم انگار که حس کنیم که همین الان خواستمونو بهمون داده این خست راز ولی مگه چند درصد به این حالت میرسن؟؟
پس ایراد کار در این بوده که بچه ها کم خواستن؟ یا از ته دل و با ایمان نخواستن؟
آیا این تجربه می تونه برای شرکت کنندگان سال بعد مفید باشه؟ منظورم اینه که ایا اون مقدار خواستنی که مد نظر شماست امکانپذیره؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 19:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 20:13 توسط persian_viper.)
(2012-05-03 ساعت 19:26)frozen mind نوشته: (2012-05-03 ساعت 18:57)persian_viper نوشته: واقعا جالبه. هفته پیش تو جایی بودم که چند نفر آدم از همه سنی و همه قشری از 60 سال تا 22 سال داشتن درباره شکر گذاری و اثرات آن بر زندگی حرف میزدن و بیشترشونم میگفتن که با شکر گذاری معجزاتی رو در زندگیشون دیدن
پس ایراد کار در این بوده که بچه ها کم خواستن؟ یا از ته دل و با ایمان نخواستن؟
آیا این تجربه می تونه برای شرکت کنندگان سال بعد مفید باشه؟ منظورم اینه که ایا اون مقدار خواستنی که مد نظر شماست امکانپذیره؟
من بیشتر روی صحبتم با اشاره به شکر گذاری بود که faraz33 اشاره کرد من فکر میکنم شکر گذاری اثراتی مثل معجزه تو زندگی آدما داره و میگن: شکر نعمت،نعمتات افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند، راجعبه شکر گذاری و آثارت آن در زندگی چیزی زیادی یاد گرفتم اینجا جاش نیست اما اگه کسی خواست میتونیم با هم بهش بپردازیم اما راجعبه اینکه با قانون راز میشه لاتاری قبول شد باید بگم من زیاد مطلع نکردم راجعبه قانون راز اما فقط یه چیزی میتونم بگم اینکه به هر حل امید و داشتن انرژی مثبت بهتر از ناا امیدی اما اینم واضحه که اگه قرار باشه کل ۱۲ میلیون شرکت کنند نفر با قانون راز اسمشون در بیاد که اصلا معنی نمیداد لاتاری.
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.