موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-05 ساعت 15:29)God.hope نوشته: (2012-05-03 ساعت 14:44)frozen mind نوشته: (2012-05-03 ساعت 12:34)Ehsan2013 نوشته: حرف شما درسته. به این موضوع 7 درصد توجه نداشتم.و این بخاطر مصاحبه سارا گرو (Sarah Grow) با رادیو فردا در مورد اینکه 1000 نفر برنده از ایران هنوز اقدام نکرده اند بود. آخه یجور مصاحبه کرده انگار لاتاری برای ایرانیها مختل شده!
ضمنا پارسال نوشتی: خیلی های دیگه که قرار بود پول نفت را بیارن در خونه و .........
مجید جان دلبدم قرار بود پول نفتو بیارن سر سفره نه در خونه!
دیدی خودتم ممکنه اشتباه کنی و 10 ماه بگذره و اشتباهتو درست نکنی...
متاسفانه هرچی میگذره بیشتر به پر مدعا بودن مدیران اینجا پی میبرم. امیدوارم اینجور نباشه
مجید جان،دلبندم، منم هر چی می گذره بیشتر به این نتیجه می رسم که شما اهل مهاجرسرا نیستی و بودنت در اینجا فایده ای نداره. قبلا هم به دفعات از این ادبیات نامناسب استفاده کرده ای و محرومیتهای موقتی نصیبت شده. اما این بار طور دائم محروم می شی.
سلام
من confirmation numbere سال 2012 رو وارد كردم ،جواب :عدم قبولي رو اعلام مي كنه .نمي دونم جرا براي شما اينو مي نويسه .
(2012-05-05 ساعت 09:28)fornima نوشته: سلام
من confirmation number dv-2012 خودم رو وارد میکنم ولی پیغام میده شماره معتبر نیست پارسال یکی از اقوام برام ثبت نام کرده بود میخوام بدونم کسایی که پارسال شرکت کردن وقتی confirmation number خودشون رو وارد میکنن پیغام میده مشخصات شما معنبر نیست یا نه
پارسال اگه شماره اشتباه هم می زدیم می نوشت اسم شما برای گرین کارت انتخاب نشده ولی امسال سیستم هاشون پیشرفت کرده و شماره اشتباه رو قبول نمیکنه
هرکی که شماره پارسالش رو داره بی زحمت بره وارد کنه ببینه چه پیغامی میده برای من خیلی مهمه که بدونم پارسال قوم من اسمم رو نوشته بوده یا نه از همه ممنونم
شما احتمالا صفحه اصلی رو نمی بینین یکی از دوستای منم همینطوز بود بعد منوجه شد تو صفحه پارسال وارد می گرده فرمت امسال ا سال قبل فرق داره تو کامنت ها بود می تونین نگاه کنین
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من روز دوم اسم نوشتم حالا همه میگن کیس نامبر برنده ها زیره 10000 هستش آیا اونهایی که اسمشون تو لاتاری برنده شده تو چند روز اول ثبت نام کردن یا برنده ها پراکنده هستن میخوام بدونم برای ماه اکتبر امیدوار باشم یا نه از همه برنده ها ممنون میشم اگه جوابم رو بدن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-06 ساعت 02:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-06 ساعت 02:40 توسط Hesam s.)
سلام دوستان به اونایی که برنده شدن تبریک میگم. من خودم برنده نشدم ولی داییم با شماره کیس 9000 برنده شده. ایشالا همه برنده شین. امسال لاتری برنامه خواصی داره که من از یه منبع قوی تو آمریکا شنیدم خیلی ها رو می خوان از آسیا بگیرن. خدا کنه oct برنده شیم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه از زمانی که فرمها رو پست کنیم تا وقتی که اگه خدا خواست و ویزا دادن چقدر طول میکشه؟ می خوام ببیم میوفته به سال جدید میلادی یا نه مثلا تا مهر و ابان جواب میدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
به هر حال مشخصه که اکثر دوستانی که به نتیجه لاتاری دل بسته بودن و شانس با اونا یار نبود در حال حاضر در شوک به سر میبرن ولی بهتره واقع گرا باشیم تا صدمه کمتری ببینیم. من از شما سوال میکنم: تا حالا چند بار در قرعه کشی بانک های خودمون شرکت کردید و برنده شدید؟ اصلاً به هش اعتقادی دارید؟
دلیلش اینه که همیشه میگیم شانس بردنه شدنمون این قدر کمه که دلمون رو به این چیزا خوش نمیکنیم. لاتاری هم همینه و از این قضیه مستثنا نیست. چرا آخه واسه چیزی که خودمون هیچ نقش و تاثیری نمیتونیم توش داشته باشیم و اصلاً واسه اش هم نمیتونستیم زحمتی بکشیم که احتمال قبول شدن بالاتر بره این قدر ناراحت و دپرس و افسرده میشیم. اگه واقعاً این قدر آمریکا رفتن واسمون مهم و حیاتیه خوب باید بیشتر از اون واسش تلاش کنیم و زحمت بکشیم. تو لاتاری ظرفیت نسبت به متقاضی فوق العاده پایینه پس باید راهی رو انتخاب کنیم که شانس بالاتری داره اگه این قدر مشتاقیم. اگه هم نه، پس اگه پذیرفته نشدیم این قدر ناراحت نشیم.
یه تقاضا هم از مدیران محترم یا محترمه دارم:
اگه بتونیم یه جورایی از متخصص ها هم دعوت کنیم بیان و اینجا عضو بشن تا ما ها رو به صورت تخصصی راهنمایی کنن تا بهتر بدونیم واسه آمریکا رفتن چه راه هایی وجود داره میتونه خیلی مفید باشه. منظورم اینه که حالا که میبینید این همه بچه های مشتاق وجود داره که اگه تو لاتاری قبول نشن این قدر داغون میشن، بشون بگن چه کارا میتونن بکنن تا در نهایت از سرزمین فاضله شون سر در بیارن.
به هر حال اگر چیزی رو بد بیان کردم، پوزش می طلبم و از مخاطبین محترم/محترمه عذر میخواهم.
با تشکر
علی دانش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز و خوب
به هر حال مشخصه که اکثر دوستانی که به نتیجه لاتاری دل بسته بودن و شانس با اونا یار نبود در حال حاضر در شوک به سر میبرن ولی بهتره واقع گرا باشیم تا صدمه کمتری ببینیم. من از شما سوال میکنم: تا حالا چند بار در قرعه کشی بانک های خودمون شرکت کردید و برنده شدید؟ اصلاً به هش اعتقادی دارید؟
دلیلش اینه که همیشه میگیم شانس بردنه شدنمون این قدر کمه که دلمون رو به این چیزا خوش نمیکنیم. لاتاری هم همینه و از این قضیه مستثنا نیست. چرا آخه واسه چیزی که خودمون هیچ نقش و تاثیری نمیتونیم توش داشته باشیم و اصلاً واسه اش هم نمیتونستیم زحمتی بکشیم که احتمال قبول شدن بالاتر بره این قدر ناراحت و دپرس و افسرده میشیم. اگه واقعاً این قدر آمریکا رفتن واسمون مهم و حیاتیه خوب باید بیشتر از اون واسش تلاش کنیم و زحمت بکشیم. تو لاتاری ظرفیت نسبت به متقاضی فوق العاده پایینه پس باید راهی رو انتخاب کنیم که شانس بالاتری داره اگه این قدر مشتاقیم. اگه هم نه، پس اگه پذیرفته نشدیم این قدر ناراحت نشیم.
یه تقاضا هم از مدیران محترم یا محترمه دارم:
اگه بتونیم یه جورایی از متخصص ها هم دعوت کنیم بیان و اینجا عضو بشن تا ما ها رو به صورت تخصصی راهنمایی کنن تا بهتر بدونیم واسه آمریکا رفتن چه راه هایی وجود داره میتونه خیلی مفید باشه. منظورم اینه که حالا که میبینید این همه بچه های مشتاق وجود داره که اگه تو لاتاری قبول نشن این قدر داغون میشن، بشون بگن چه کارا میتونن بکنن تا در نهایت از سرزمین فاضله شون سر در بیارن.
به هر حال اگر چیزی رو بد بیان کردم، پوزش می طلبم و از مخاطبین محترم/محترمه عذر میخواهم.
با تشکر
علی دانش