موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی جالبه، برخی بنا به شرایط خودشون دوست دارن لاتاری اونطور که میخوان برقرار بشه. دلیل نمیشه چون یکی مدرک زبان نداره و یا از نظر مالی ضعیف هست نباید ثبت نام کنه. خواهشان چیزی رو که خودتون دارید رو فکر نکنید همه دارند
اکثر مردم ترجیح میدهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-07 ساعت 23:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-07 ساعت 23:54 توسط bobakk.)
اون عزيزاني كه براي خود نمايي تو خانواده به صورت فله اي و كيلويي واسه لاتاري ثبت نام ميكنند فكر نكنن كار بزرگي كردن به جز اينكه به خود و كساني هستند كه با رفتن به آمريكا زندگيشون شروع ميشه و خيلي كساني كه جدا نياز دارن شانسشونو از صفر هم پايين تر ميارن و خيانت ميكنن آخه آيا ال... مياي واسه يه راننده تاكسي ثبت نام ميكني گيرم كيسش تك رقمي باشه ميره آمريكا چه غلطي بكنه !!!!
اگه بعضی ها فرصت قبول شدن رو از ما نگیرن به لطف خدا 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-08 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-08 ساعت 01:04 توسط noname12.)
اوه بحث داغه منم بیام قاطی شم!
دوستان عزیز،
بنده خداها راست می گن دیگه، شما حداقل باید یک سری از شرایط رو دارا باشید تا برید آمریکا یا نه؟ در غیر از اینصورت شما شانس افراد دیگر رو هم می سوزونید. کسی که مدرک تحصیلی نداره و زبان انگلیسی هم بلد نیست و توانایی مالی نداره که حتی بیوفته دنبال کارش شانس افراد دیگر که از موقعیت بهتری بهرمند هستند رو ازشون می گیره. من یک سری از بنده خداها رو دیدم که حتی فرمشون هم درست پر نکردند. آخه عزیزانی که قادر نیستند یک فرم رو پر کنند فردا چطور می خوان گلیم خودشون رو در صورت قبولی از آب بیرون بکشند؟
من دارم لیسانسمو از یک دانشگاه معتبر می گیرم ولی اگر قبول بشم همش از این وحشت دارم که با یک مدرک ناقص (چون تا اون موقع تمام نمی شه درسم) فردا چه غلطی می خوام بکنم اگر رفتم آمریکا؟ و دارم یک سری راهکارها رو بررسی می کنم تا به مشکل بر نخورم اونوقت بعضی از عزیزان در حالی که مشکلات عدیده ای دارند بدون فکر ثبت نام می کنند و شانس دیگران رو ازشون می گیرند.
بخدا همینجا که هستم چند ایرانی رو می شناسم که گم و گور کردند کانفرمیشن نامبرشون! نکنید اینکارو لطفا!
یک چیز دیگری رو بگم، درسته که آمریکا نرفتم ولی کشورهای دیگر رو رفتم و الانم 6 ساله که بیرون از ایران زندگی می کنم و باید بگم که در صورتی که حتی وارد آمریکا بشید و نقشه ای نداشته باشید شکست خواهید خورد. این نه تنها در مورد آمریکا بلکه شامل همه کشور ها میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من دو تا سوال داشتم
1- شماره کیس ، اگه مثلا AS3000 باشه این 3000 مربوط به سهمیه آسیا میشه یا عدد از کل 100000 است؟
2- بالاترین شماره کیس 2013 که تا به حال اونایی که قبول شدن اعلام کردن حدودا چند بوده؟
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
البته لاتاري يكي از راه هاي مهاجرته. كسي كه قصد مهاجرت داره هر راهي رو امتحان ميكنه و تا به هدفش نرسه دست بردار نيست. چون هدف داره پس موفق هم ميشه. بعضي وقت ها يه شرايطي جور ميشه كه طرف اصلا فكرش رو هم نميكرد. من بارها برام اتفاق افتاده كه در جايي كه هيچ اميدي وجود نداشته ناگهان همه چيز درست شده چون به كاري كه ميخواستم انجام بدم اعتقاد داشتم و تمام تلاشم رو كرده بودم. از سويي اگه تلاش نكنيم موفقيت برامون بي معني بود. لااقل به خودم نمي گم كه تلاش نكردم و نتونسم برم، بلكه ميگم همه راه ها رو امتحان كردم ولي نشد. البته خواستن توانستن است ممكنه كه به شرايط مورد نظر نرسيم ولي ممكنه شرايط به طور ديگه ايي بهتر بشه. مثل يكي از اقوام من كه ميخواست بره آمريكا ولي نشد. بعد رفت آلمان پيش برادرش دانشگاه بعد از دوسال از طرف دانشگاه فرستادنش آمريكا براي مطالعات تحقيقاتي بعدش هم اونجا عضو هيئت علمي شد و براي اقامت اقدام كرد. خلاصه من به اين قدرت جذب خيلي اعتقاد دارم.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-08 ساعت 10:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-08 ساعت 10:57 توسط amir_cool_2001.)
البته من شنيدم كه افرادي كه لاتاري شركت كردن و برنده شدن در صورت عدم اقدام و ارسال مدارك، در سالهاي آتي اجازه شركت ندارن و خود بخود از قرعه كشي حذف ميشن. نميدونم چقدر صحت داره ولي بنظر منطقي مياد. كسي كه برنده شده و اقدام نميكنه يعني شرايط و صلاحيت مهاجرت نداره و بايد اجازه شركت ازش گرفته بشه.اين يه جور هشداره به افرداي كه بدون داشتن شرايط شركت ميكنند كه بي خودي شركت نكنند و اين خودش يه جور فيلتر كردنه. از سوي كار سفارت خونه ها كمتر ميشه چون فقط افرادي مراجعه ميكنند كه شرايط اوليه رو داشته باشند. در آمريكا يه قانون خوب وجود داره اونم اينه كه اگه كسي تو قرعه كشي برنده شد و اقدام نكرد جايزه و سهميه براي مرحله بعد باقي ميمونه و شانس افراد در مرحله بعد اضافه ميشه. چون ويزاي گوناگوني ميگه از همه نژاد ها و قوميت ها بايد به يك نسبت براي مهاجرت اقدام بشه به خاطر همينه كه در برخي از سالها مردم برخي كشور ها اجازه شركت ندارند. از يه جايي شنيدم كه امسال هم مي خوان بيشتر اين قضيه رو كنترل كنند به خاطر همين براي اولين بار يه كد جديد بنام امضاي ديجيتال Digital Signature به شركت كنندگان داده اند تا بتونند پروسه شركت همه رو كنترل كنند.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خدا کنه فکر نکنن همه ی ایرانیا اینجورین و سهمیه ایرانو حذف کنن.
من دلم میخواد برنده بشم.
مرض عادی میشه واسه جماعت بیمار..