2012-05-13 ساعت 15:57
(2012-05-13 ساعت 15:47)aminkhoshgeleh نوشته: سلام خانم بنده برنده شده است می خواستم به سئوالات زیر هرکی اطلاع داره خواهشا" پاسخ بده لطفا"
1- خانم من دیپلمه هستش می خواستم ببینم خانه دار نوشتن براش نقطه منفی تلقی میشه یا اینکه براش سابقه شغلی هم درست بکنم؟
2- میشه واکسنها رو شهر خودمان بزنیم بعد برای تائید به انستیتو پاستور تهران ببرم یا حتما باید در تهران اینکارو انجام بدم؟
3- فرم ds-230 که خود سایت مهاجرت آمریکا گذاشته تاریخ اش گذشته من این فرمها رو پر کردم تاریخ گذشتگی اش اشکال داره یا نه؟
4-می خواستم بدونم دکتر و حل معاینات پزشکی رو کی اطلاع می دند یا انتخابیه و چند روز قبل از مصاحبه باید انجامشون بدیم تا به موقه به مصاحبه برسیم ضمنا" آیا فقط برنه اصلی باید اینکارو بکنه یا من و فرزندم هم باید معاینه بشیم؟
5- در فرمها نوشتن n/a در جاهایکه مثلا به ما مربوط نمیشه و یا تاریخ هائیکه به ما مربوط نمی شه صحیح است یا نه؟
6- آیا فرمها را می توانیم از طریق email به kcc بفرستیم یا فقط باید پست کنیم و چرا در حالیکه ایمیل زدن خیلی راحت تر و پر سرعت تره
7-معادل انگلیسی همسطح کادانی چی میشه؟
8- ایمیل اینجانب findikhli@yahoo.com
سلام
در خصوص سوا ل 5:
n/a در واقع مخفف Not Available هستش. حالا اگه سوالی از شما پرسیدن که فکر میکنید باید این جواب رو بدید، خوب بدید.
در خصوص سوال 7:
Associate Degree میشه مدرک کاردانی.
موفق باشید
علی دانش