موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 08:18)Ilia نوشته: (2012-05-14 ساعت 23:00)Zahra13134 نوشته: سلام به همه دوستان اسم من هم جزو برندگان است ولی نمی دونم چیکار کنم
من فقط به خاطر همسرم شرکت کردم و به اصرار اون و از خوش شانسی همسرم یا بد شانسی من برنده شدم من خیلی به خانواده ام وابسته ام و برام دوری ازشون خیلی سخته
اينم يه مورد جالب توجه : كسى كه برنده شدن تو لاتارى رو "بد شانسى" ميدونه...
من به شما توصیه میکنم که شرایط رو خوب درنظر بگیرید. کلا هدف از مهاجرت حرکت بسوی زندگی بهتر و خوشبختی و آزاد زیستن و فراهم نمودن آسایس و آرامش و شرایط موفقیت برای خود و فرزندان است. اگر در رسیدن به این هدف شک نداشته باشید قطعا موفق خواهید بود. حال اگر شما دز ایران میتوانید به اهداف یاد شده برسید در خصوص مهاجرت خود تجدید نظر کنید.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ولی من فکر می کنم که برندگان لاتاری را از فیلتر های خاصی رد می کنند این طوری نیست که همین طوری یه سری آدم را که شاید برای کشور خودشان انگلی هستند راآمریکا جمع کنه تو کشورش .....
در مورد خودم من از لحاظ کاری و تخصص در حد خودم حرفی برای گفتن دارم و در ایران کار خوبی هم دارم و همسرم هم که می تونم ادعا کنم یکی از نوابغ است هم در اقتصاد و هم در مدیریت و در کل منظورم به غربالگریست
چون ما کسانی را که دیدم وشنیدم برنده شدن همشون جزو قشر تحصیل کرده چیز دان بودن نه تحصیل کرده آویزان
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-15 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-15 ساعت 17:19 توسط ammar.)
بعد از این همه پست چه در این بحث چه در بحث "شمارش معکوس" به این نتیجه رسیدم و خب حتی اگر برنده نشدم اما این یکی از بهترین نتایجی که توی زندگیم گرفتم هست که اگر حرص بخوری واسه ی یه چیزی و نگران باشید اصلاً درست نمیشه و باید به حال خودش رها کنی ...
من بیخیال لاتاری شدم ثبت نام می کنیم شد شد ، نشد نشد !
به قول رضا مارمولک به تعداد آدما راه رسیدن به خدا هست ، حالا ما هم میگیم به تعداد آدما راه مهاجرت هست . البته مهاجرت هدفمند نه اینکه از اخبار 20:30 خوشت نمیاد بخوای مهاجرت کنی ، یا بخاطر یه روسری !
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 15:22)Zahra13134 نوشته: ولی من فکر می کنم که برندگان لاتاری را از فیلتر های خاصی رد می کنند این طوری نیست که همین طوری یه سری آدم را که شاید برای کشور خودشان انگلی هستند راآمریکا جمع کنه تو کشورش .....
در مورد خودم من از لحاظ کاری و تخصص در حد خودم حرفی برای گفتن دارم و در ایران کار خوبی هم دارم و همسرم هم که می تونم ادعا کنم یکی از نوابغ است هم در اقتصاد و هم در مدیریت و در کل منظورم به غربالگریست
چون ما کسانی را که دیدم وشنیدم برنده شدن همشون جزو قشر تحصیل کرده چیز دان بودن نه تحصیل کرده آویزان
به به با اين همه هنر و سواد و ... موفقيتهاي كه اينجا داريد شما دنبال چي مي گرديد ؟ نكنه شما هم از اخبار 20:30 ....
اصلاً كار خوبي نيست كه انسان خودش را از بقيه سرتر بدونه هر كسي براي خودش قدر منزلت و سواد داره اگر نداشت اينجا توي اين انجمن نبود
به هم احترام گذاشتن را ياد بگيريم بخدا چيز خوبيه
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
" چون اگه قرار بود درب باز نشه بجاش حتماً ديوار مي گذاشتن "
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 15:22)Zahra13134 نوشته: ولی من فکر می کنم که برندگان لاتاری را از فیلتر های خاصی رد می کنند این طوری نیست که همین طوری یه سری آدم را که شاید برای کشور خودشان انگلی هستند راآمریکا جمع کنه تو کشورش .....
واقعا متاسفم برای این طرز صحبت کردنتون..با این طرز حرف زدن نشون دادید که این همه درسی که خوندید کشک بوده و بدونید که درس خوندن فقط جهت متخصص شدن در یک رشته ای خاص نیست و بیشتر برای انسان شدن است. یعنی اگه حتی انیشتین هم بشی ولی بیای و اینجوری حرف بزنی ، هیچ مقام و منزلتی نخواهی داشت.
(( مغرور نباش...برگ ها وقتی میریزند که زرد میشوند))
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]