موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-16 ساعت 05:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-16 ساعت 07:12 توسط kavoshgarnet.)
به لحاظ منطقی وقتی که دولت ایالات متحده اعلام می کند که برندگان به صورت تصادفی انتخاب می شوند، معنی اش این است که تصادفی انتخاب می شوند. چون اگر تصادفی نبود و فیلتر نیاز داشت و متخصص و تحصیل کرده نیاز داشتند می نوشتند که این فیلترها هست. البته فیلتر که هست و آن هم تماما در دستورالعمل ویزای گوناگونی آمده است.
این تنها یک ذهنیتی است که فقط در کشور ما مرسوم است که وقتی شخصی یا سازمانی چیزی می گوید مردم می گویند منظورش چیز دیگری است.
یک دلیل دیگر هم که با برگزاری لاتاری به دنبال تحصیلکرده ها و نوابغ و متخصصین و ثروتمندان نیستند این است که هر کدام از آنها کانال مخصوص خود را برای گرفتن ویزا دارند. یک تحصیلکرده برای ادامه تحصیل به راحتی برای ادامه تحصیل ویزای دانشجویی، یک ثروتمند به راحتی با حداقل ششصد هزار دلار سرمایه گذاری و یک یک نابغه هم به راحتی با داشتن ثبت اختراع و ابتکار می تواند ویزا بگیرد و نیازی به شرکت در لاتاری ندارد. البته خود من مستثنی هستم که یک ثروتمند سطح بالا بوده و قصد نداشتم خرج کنم، یک نابغه و دانشمند هم بودم که متاسفانه کشف نشدم. اگر باور نمی کنید خوب ... خود من هم باور نمی کنم.
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی این نظر شخصی بندس که از این آدم های تحصیل کرده چیزدان( البته اگه خدا قبول کنه ) هستیم- فوق لیسانسی داریم در رشته ی چیز دانی:
اینکه بیشتر کسانی که قبول میشوند تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی دارند نه به خاطر فیلتر کردن دولت عمو سامه نه به خاطر نابغه بودن اونا . به نظرم بنده ی چیزدان چون بیشتر کسانی که در لاتاری شرکت میکنند از همین قشر هستند پس طبیعتا قبول شدگان نیز از همین قشر خواهند بود .
کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری و انواع و اقسام مهاجرت دارن تا نسبت به اون بنده خدایی که داره زندگی خودشو میکنه -
ببخشید تو رو خدا مدرک فوق لیسانس چیز دانیم رو ذکر کردم . آخه خودم نمیدونستم این قدر مهمه این چیزدانی
والا بخدا ما انگل جامعه نبودیم و داشتیم کارمون رو میکردیم و زندگی مون رو میچرخوندیم - الان که اومدیم امریکا خدا بخواد وضعیتمون بهتر از ایرانه - یعنی منو فیلتر کردن ؟ جل الخالق - یعنی منم نابغم؟ حیف همسری نابغه تر ندارم وگرنه آمریکا رو میترکوندم.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
فکر می کنم نوشته های قبلی من موجب ناراحتی بعضی از دوستان شده ، قصد ناراحت کردن کسی و یا بی احترامی را نداشتم در هر صورت از همه شما عزیزان معذرت می خوام ولی این نظر شخصی بنده بود حالا درست یا غلط
امید به روزی که همه ما بتوانیم به آرزو ها و خواسته هایمان برسیم و در سایه الطاف الهی زندگی ای سرشار از سعادت داشته باشیم
به نظرم آمریکا یا ایران فرقی نمی کنه هر جا که دل آدمی خوش باشه اونجا بهشته روی زمینه
موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-16 ساعت 11:51)omidooo نوشته: (2012-05-16 ساعت 11:14)fornima نوشته: (2012-05-16 ساعت 10:04)omidooo نوشته: (2012-05-16 ساعت 09:57)fornima نوشته: (2012-05-16 ساعت 09:15)Alidanesh1358 نوشته: سلام
نه عزیزم این جوری نیست. ببین کسی که فوق در هر رشته ای میگیره، یه جور تخصص داره چون در مقطع تحصیلات تکمیلی شما رو یه فیلد تخصصی خاص کار میکنید و مقاله میدید و تحقیق میکنید و اصلاً مثل مقطع لیسانس نیست.
با تشکر
علی دانش
ولی خاله من تو آمریکاست میگه فقط دکترا با سابقه کار اونم با حقوق کم و قرارداد های کوتاه مدت کار میدن شاید قوانین ایالت ها باهم فرق میکنه
جاااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو دیگه نشنیده بودیم .
اگه مجاز به کار کردن باشند از حقوق و مزایای بسیار خوبی برخودار خواهند بود.
اگر هم نباشند که یا TA یا RA میشن تو دانشگاه بعد از دو یا سه ترم هم اجازه بیشتر کار کردن پیدا خواهند کرد
من دقیقا منظور شما رو نفهمیدم آیا کار تخصصی در رابطه با مدرک فوق لیسانس ایران تو آمریکا میدن یا نه؟
به چند درصد از متقاضیان RA یا TA میدن ؟ معدل ، نمرات تافل و GRE باید چند باشه؟
- جواب این سوالات رو باید برید تو سایت دانشگاه های پیدا کنید .
کمی سرچ کنید حتما جواب سوالاتتون رو خواهید گرفت
سایت http://www.applyabroad.org/forum/ هم میتونید برید
باسلام
مدرك دانشگاه هاي ايران هيچ كجا اعتبار نداره. حتي ما خودمون هم تو ايران مدرك دانشگاه علمي كاربردي و آزاد و پيام نور رو قبول نداريم و هرجا براي كار مراجعه ميكنيم ميگن ترجيحا داراي مدرك از دانشگاه دولتي معتبر. البته همه بهتون ميگن چقدر خوب كه مدرك داريد ولي عملا بهتون كار متناسب با مدركتون نميدن اونجا هم همينطوره. مدرك رو سند فرض ميكنند و قبول دارند ولي كار مناسبي نميدن. تازه اون دانشگاه هايي هم شما فرموديد ريز نمرات ميخوان و سابقه تحقيق و پژوهش كه اينا حرفا تو ايران اصلا وجود نداره. اگر تخصص داشته باشي يكمي وضعيت بهتره. اگه مدرك جوشكاري،نجاري، تراشكاري و ... داشته باشي كار بهتر و با درآمد بالاتر ميتوني پيدا كني. پس زياد به مدركت دلخوش نكن.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.